Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1

Δημοσίευση από Equalizer »

Ekatnetworkltd έγραψε:Πόσο καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ πρώτο μόνο στην κορυφή;ποιός ξέρει να μου πεί;ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok: :opaokara:

Νομιζω απο το 2002 οταν ριξαμε την τεσσαρα στη φιλαδελφεια και ημασταν πρωτοι Νοεμβρη μηνα. Εντελως τυχαια παλι με Αγγελο στον παγκο... Μπορει κ να κανω λαθος. Ισως κ τη δευτερη χτονια τ Σαντος αλλα δε θυμαμαι χρονικη στιγμη.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Ευχαριστώ rain,άντε απο εδώ και πέρα πιό συχνά!Την βραδυνή νίκη μας αφιέρωμα στα Αδέλφια μας εκεί πάνω (4-10-1999)!Και την κυριακή στο τηγάνι όλοι μπλούζα των αδικοχαμένων παιδιών κάτω απο την επίσημη,και στο γκόλ να την βγάλουν όλοι!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1

Δημοσίευση από xlebouras »

rainmaker έγραψε:
Ekatnetworkltd έγραψε:Πόσο καιρό είχα να δω τον ΠΑΟΚ πρώτο μόνο στην κορυφή;ποιός ξέρει να μου πεί;ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :nairepaok: :opaokara:

Νομιζω απο το 2002 οταν ριξαμε την τεσσαρα στη φιλαδελφεια και ημασταν πρωτοι Νοεμβρη μηνα. Εντελως τυχαια παλι με Αγγελο στον παγκο... Μπορει κ να κανω λαθος. Ισως κ τη δευτερη χτονια τ Σαντος αλλα δε θυμαμαι χρονικη στιγμη.

Επί Σαντος νομίζω μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο στην Τούμπα

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

To 2009-10 ήμαστε πρώτοι προς το τέλος μετά από το 0-3 στην Ξάνθη και το 3-0 με τον Πανθρακικό,αλλά με παιχνίδι παραπάνω..Για το 2008-09 δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ πρώτο..Ίσως μετά τον Πανιώνιο.
Άβαταρ μέλους
jay trotter

Δημοσίευση από jay trotter »

Odi έγραψε:To 2009-10 ήμαστε πρώτοι προς το τέλος μετά από το 0-3 στην Ξάνθη και το 3-0 με τον Πανθρακικό,αλλά με παιχνίδι παραπάνω.

Α ναι μπράβο τότε που μας λέγαν τα σκουλήκια πρωταθλητές του Σαββάτου!
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Σήμερα πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε και μετά να πάρουμε τουλάχιστον χ μέσα στο τηγάνι. Μετά έχουμε τον ατρόμητο στην Τούμπα, αν κερδίσουμε και αυτό το ματς τότε πάμε για πολύ καλά πράγματα φέτος

ΥΓ το νου σας ρεμάλια, από το ημίχρονο άσσο το έχω το ματς :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

σημερα πρεπει να γεμησει η τουμπα σαν να ειναι τελικος και απο δω και περα καθε ματς τελικος μονο ετσι κανεις κατι στο πρωταθλημα αν ολα τα ματς τα παιζεις σα να ειναι το τελευταιο
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Οι 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον ΟΦΗ
NIVE8409 αναρτήθηκε στις 28/09/2014, 12:16
Ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League. Οι παίκτες του Δικεφάλου έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης ως ξεμούδιασμα και στη συνέχεια ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή που θα καταλύσει στο Μακεδονία Palace.

Στη διάθεση του τεχνικού του ΠΑΟΚ είναι οι: Γλύκος, Γιακουμής, Αθανασιάδης, Δεληγιαννίδης, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κάτσε, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Τζιόλης, Βίτορ.

http://www.paokfc.gr/news-el/oi-20-podo ... e-ton-ofi/
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Θεωρώ λάθος το να αγωνιστούμε με το 4-2-4 του Αγρινίου. Στο Αγρίνιο δεν παίξαμε τόσο καλό ποδόσφαιρο, όπως τις προηγούμενες αγωνιστικές. Τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά η έλλειψη ενός ακόμα παίκτη κέντρου φάνηκε. Στην επίθεση δεν μπορούσαν να βγουν συνδυασμοί και έλλειπε ο παίκτης στήριγμα που θα πάρει την μπάλα στο πρέσσινγκ του αντιπάλου, αλλά και θα μειώσει τις αποστάσεις των παικτών στο κέντρο, ώστε να υπάρχει καλή κυκλοφορία.
Αντίστοιχα, στην αμυντική λειτουργία έλειπε παίκτης από τον άξονα (από τον άξονα βρήκαν και οι αντίπαλοι τα περισσότερα κενά).
Θα πρέπει λοιπόν να παίξει τρίτος παίκτης στο κέντρο, ο Τζιόλης μάλλον που δείχνει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα και βοηθάει και επιθετικά.
Ο Γκολάσα δεν είναι έτοιμος και ταλαιπωρεί την μπάλα καθυστερώντας την ομάδα.
Ο Μάρτενς δεν μαρκάρει σωστά και δεν είναι σε φόρμα ... .
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται ο ΠΑΠ περισσότερο από τα χάφ. Αλλωστε και ο Παπ δεν έχει κάνει προετοιμασία και δεν είναι έτοιμος.
Φοβάμαι τον Κατσικά, μην χαλαρώσει εγκεφαλικά και κάνει τίποτα λάθη.

Ο ΟΦΗ δεν θα έλθει για να κάτσει να χάσει.
Το πρόβλημα που έχει στο κέντρο της άμυνας με αργούς αμυντικούς είναι κραυγαλέο.
Είναι όμως ομάδα που μάχεται πάνω από το μέτρο και έχει γρήγορους μεσοεπιθετικούς.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

rainmaker έγραψε:

Τιποτα δεν ειναι τυχαιο ;) Και θα προσθεσω κατι και γω στην ερωτηση,ποσο καιρο εχεις να δεις διαφορα +3 απο τον δευτερο :opaokara:
Άβαταρ μέλους
HeartOfDarkness

Δημοσίευση από HeartOfDarkness »

Θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικο παιχνίδι απο την 3άδα των αγώνων. Όχι τοσο γιατι έχασε ο γαυρος, όσο γιατι τα άλλα δυο ειναι α) ευρωπαικο παιχνίδι εκτος έδρας ακομα και αν ο αντιπαλος σερνεται δεν παυει να ειναι ευρώπη και β) ντέρμπι εκτος έδρας - ειτε λεγεται γαυρος ειτε ο,τιδηποτε άλλο ειναι ντερμπι. Ακομα και ήττα να κανω με Γκινγκάμπ έχω το εκτος με γαυρο οπότε δεν επιτρέπεται χαλάρωση ουτε γκρινιες ουτε τίποτα στραβό.
Συνεπώς το αποτέλεσμα για σημερα πρέπει να είναι μονο νικη ανεξαρτήτως εμφάνισης για να μπορεσουμε να ασχοληθούμε με τα άλλα 2 παιχνιδια σοβαρά και κυριως χωρίς περισπασμούς.

Αν οι παικτες δειξουν τον δεοντα σεβασμό στον αντίπαλο και την σοβαροτητα που απαιτείται ώστε να υπάρξει το καθαρο μυαλο και στα 90 λεπτά τότε θα έχουν κάνει το μισό δρομο για την κατάκτηση των 3ων βαθμών.

Η σκέψη για ένα πιο "συντηρητικό" 4-3-3 με απασχολεί και μένα αλλά κάτι με λέει για το ατυπο 4-4-2 με σάλπι και μακ στα άκρα και τζιώλη με κάτσε στα χαφ.
Επίσης με το να μπει με ένα τετοιο συστημα στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ είναι σα να πετάει το μπαλάκι στους παίκτες ο Άγγελος λεγοντας τους "φουλάρουμε απο την αρχή για να σκοράρουμε και να καθαρίσουμε" άρα πρέπει να μπουν απο νωρις κυνηγώντας το γκολ και όχι να χάσουμε κανα 20λεπτο παιζοντας χαλαρά.

Αυτά. Μην το αναλύουμε και πολυ. Εξάλλου με γεμάτη Τούμπα το σύνθημα ειναι : καθαρίστε το νωρίς να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά παιχνιδια που έρχονται :pano:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Odi έγραψε:To 2009-10 ήμαστε πρώτοι προς το τέλος μετά από το 0-3 στην Ξάνθη και το 3-0 με τον Πανθρακικό,αλλά με παιχνίδι παραπάνω..Για το 2008-09 δεν θυμάμαι τον ΠΑΟΚ πρώτο..Ίσως μετά τον Πανιώνιο.

Ειμασταν πρωτοι οταν αγωνιζομασταν το σαββατο...την κυριακη μεναμε πισω.Αδερφια νιωστε το ολοι πιστεψτε το ολοι,παμε να σπρωξουμε την αγαπη μας λιγο ψηλοτερα,να φωναξουμε δυνατα να το ακουσει ολη η Ελλαδα αποψε οτι ειμαι ΠΑΟΚ και επεστρεψα εκει που ανηκω ,στην πρωτη θεση,ειμαι ΠΑΟΚ και τα θελω ολα,ειμαι ΠΑΟΚ και θελω πισω αυτα που μου πηραν,ειμαι ΠΑΟΚ και τραγουδαω για την αγαπη μου μαζι με τα αδερφια μου απο τον ουρανο.ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ και οταν θα πεθανω θελω το δικεφαλο στον ταφο μου επανω.Τρελλαααααα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Κι η Τουμπα παλι θα ναι καζάνι μαμω το συνταγμα και το π@@στρολιμάνι.
Θα ακουστουν και ολα τα ωραία σήμερα :D
Ε ρε γλέντια..

:nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Πως να το ζήσεις αυτό απ τον καναπέ μωρέ?

ΥΓ2 Τα.. Ελληνικά στρατά λογικά το γλεντάνε απο χθές :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Re: Sv: Π.Α.Ο.Κ.-ΟΦΗ,28/9-20:30,NS1

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

kataramenos5 έγραψε:Κι η Τουμπα παλι θα ναι καζάνι μαμω το συνταγμα και το π@@στρολιμάνι.
Θα ακουστουν και ολα τα ωραία σήμερα :D
Ε ρε γλέντια..

:nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Πως να το ζήσεις αυτό απ τον καναπέ μωρέ?

ΥΓ2 Τα.. Ελληνικά στρατά λογικά το γλεντάνε απο χθές :lol: :opaokara:

Διαβάστε καλα: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΩΡΕ????

Άντε ετοιμαστείτε να ανηφορήσετε Τούμπα και φωνάξτε και για μας τους ξενιτεμένους!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

ΛΗΞ'ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ (το πρωτάθηλμα)!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”