Απ. Καλαμαριάς - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP Απόλλων Καλαμαριάς - Π.Α.Ο.Κ.

Γιακουμής
2
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζιόλης
5
8%
Ποζατζίδης
4
6%
Σπυρόπουλος
7
11%
Σαββίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Martens
4
6%
Golasa
14
22%
Κουλούρης
1
2%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παπαδόπουλος
24
38%
Αθανασιάδης
3
5%
Τζανδάρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σκόνδρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 64

Άβαταρ μέλους
rouki

Re: Απ. Καλαμαριάς - Π.Α.Ο.Κ. 1-0 MVP, σχόλια και παραλειπόμ

Δημοσίευση από rouki »

Επειδή είναι έτσι το κύπελο, παρέταξε και ο Αναστασιάδης αυτήν την ομάδα και κάπως σαν να μου φάνηκε, οτι το έκανε για να δει ποιος μπορεί ν' ανταπεξέλθει.
Το οτι δεν έχουμε ΤΟ τρομερό ρόστερ το ξέραμε και πριν απο το παιχνίδι.
Τώρα τι σημασία έχει να κράζουμε τον Σπυρόπουλο και τον Μάρτενς, δεν ξέρω.
Αλλά εγώ είδα, οτι τα νέα παιδιά πολλές φορές πελαγοδρομούσαν και δεν ήξεραν τι να κάνουν την μπάλα.
Η συνοχή ΔΕΝ υπήρχε, οπότε αφού προηγήθηκε ο απόλλων, κάπως έτσι το περίμενα το παιχνίδι.
Τώρα το κοράκι έκανε τη δουλειά του, όπως τον συνήθεισε η επο τόσα χρόνια, με κατοχή στα 70% να έχεις περισσότερα φάουλ και κίτρινες, κ@ριόλη, σκατά στα μούτρα σου ρε κ@ριόλη, αλλά εμείς τα λέμε, εμείς τ' ακούμε.
Αν δεν ήταν έτσι αυτός ο θεσμός, δεν θα κατέβαζε τέτοια ομάδα ο Άγγελος.
Εγώ πάντως είμαι πού αισιόδοξος, αν και φοβερά τσατισμένος.
:opaokara:

Τα @ στη σειρά...
Roman
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Άδικο το να γίνεται σκληρή κριτική στα παιδια της κ20 απο έναν αγώνα κυπέλλου, έστω και με την καλαμάρια.

Πιο πολύ θα πρεπει να μας προβληματίσει η έλλειψη βάθους στο ρόστερ, που για να ξεκουράσει ο ΑΑ παίκτες αναγκάστηκε να αλλάξει όλη την ενδεκάδα.

Καλό βέβαια ειναι αυτα να τα λέμε στις νίκες και στις 4αρες και οχι στις ήττες.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

obanebane έγραψε:
dimitrissss έγραψε:Ροτέισον ξεροτέισον, θα πρέπει να το ξεχάσει αναγκαστικά από δω και στο εξής ο Άγγελος. Θέλει πλέον το δύο στα δύο για πρόκριση και μάλιστα απέναντι σε ομάδες Α' εθνικής.

Το κύπελλο είναι ουσιαστικά ο μοναδικός εφικτός στόχος για τίτλο που τόσο λείπει απ' τον κόσμο και πρέπει να το πάρουμε πιο σοβαρά. Το είχε ξανακάνει ο Κωστίκος πριν χρόνια με τον Αγροτικό Αστέρα κι η ομάδα αποκλείστηκε.

Η υπόθεση πρόκριση εκ των πραγμάτων δυσκολεύει πολύ.

Διαφωνω μας εχει κατεστρεψει δυο συνεχομενες χρονιες αυτος ο κωλοθεσμος,ας αποκλειστουμε αν δεν αξιζουμε να περασουμε.
Ξαναεγραψα αυτη πρεπει να ειναι η ομαδα και στα αλλα δυο παιχνιδια.
Ας επικεντρωθουμε στο πρωταθλημα και στην ευρωπη,δεν αξιζει να γινεται αυτοσκοπος το κυπελο.

ΠΑΟΚ είσαι ρε! Όλους τους τίτλους τους κυνηγάς. Ούτε μόνο το κύπελλο ούτε μόνο τους άλλους δύο.
Σιγά μην κυνηγάμε και το βαλκανικό κύπελλο σαν τον Ηρακλή ποντίων.

Τώρα για το ματς, κανένας δεν είναι άχρηστος αλλά και κανένας δεν είναι παικταράς που μπορεί να κάνει δυο ντρίπλες ,να κάνει μια κάθετη, ένα σλάλομ ,να δειξει μια στόφα μεγάλου ταλέντου ρε αδερφέ . Μα ακόμη και στους βασικούς τα βρίσκεις μόνο από 1-2 παίκτες. Οι βασικοί όμως είναι ομάδα ενώ αυτοί δεν ήταν. Αυτό είναι όλο. Υπάρχουν πολλοί, οι περισσότεροι θα έλεγα, που αν μπουν στη βασική ομάδα θα τους δείτε πολύ βελτιωμένους..

Ειδικά για τον Κουλούρη θα πω πως ποτέ δεν είδα τα προσόντα για να γίνει ο μεγάλος σκόρερ. Είναι σε όλα μέτριος. Αν μπορεί κάποιος να μου πει σε τι ξεχωρίζει αυτό το παιδί απ' τις χιλιάδες μετριότητες, ας μου πει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για Πόζογλου νομίζω δεν έχω διαβάσει τίποτα..πείτε κάτι, να έχω μια καλύτερη εικόνα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Has thanked: 1 time
Been thanked: 7 times

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οπωσδήποτε το να βάζεις μια 11άδα να παίξει για πρώτη φορά μαζί δεν είναι εύκολο. Ήταν δεδομένο ότι σήμερα δεν θα κάναμε μεγάλη εμφάνιση. Προέβλεψα νίκη με 2-1, αλλά, δυστυχώς φάγαμε πρώτοι γκολ κι έτσι χάσαμε. Αν βγάζαμε πρώτοι εμείς θα κερδίζαμε. Καθαρά θέμα ψυχολογίας.
Από αυτούς που έπαιξαν ο Σπυρόπουλος έκανε μια κακή εμφάνιση ανασταλτικά, και φταίει για το γκολ. Ο Σαββίδης μετά το γκολ έχασε πολύ σε αυτοπεποίθηση κι αυτό στοίχισε στην ομάδα. Στο β΄ μέρος ξεκίνησε καλύτερα, αλλά δυστυχώς ο ΑΑ είχε αποφασίσει να βγάλει αυτόν. Εγώ θα έβγαζα τον Μάρτενς που είναι ο κλασσικός τουρίστας που δεν μπορεί πλέον να παίξει καλό ποδόσφαιρο (μάλλον λόγω τραυματισμού, γιατί τεχνικά είναι αρκετά καλός) και ψάχνει μια ομάδα (κορόϊδο) για να αράξει. Ο Golasa έδειξε μερικά καλά στοιχεία, αλλά μέχρις εκεί.
Το άλλο λάθος - για μένα - του ΑΑ είναι που έβγαλε τον Πόζογλου. Όχι ότι ο μικρός έπαιζε καλά, αλλά τουλάχιστον έπαιζε στα άκρα και μπορούσε να ανοίξει λίγο την άμυνα. Όταν αποφάσισε, ο κακός σήμερα ΑΑ, να παίξει ΜΟΝΟ από τον άξονα (Παπ, Κλάους και ο απίστευτα κακός Κουλούρης), ο Απόλλων πέταξε από τη χαρά του! Δεν μπορούσε να κρατήσει πιο εύκολα το μηδέν!
Ο αγώνας μου θύμισε Καλλονή: Καμία επιθετική ανάπτυξη, ελάχιστες ευαιρίες. Αντίθετα στο πρώτο 20λεπτο και φτιάξαμε 2-3 καλές επιθέσεις και πάσες αλλάζαμε τις παρυφές της μεγάλης περιοχής και μας έχαναν οι αντίπαλοι. Μετά το γκολ το χάος. Λε και πάτησε κάποιος ένα κουμπί και η ομάδα δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και να οργανωθεί.
Ο διαιτητής κάκιστος. Μας φόρτωσε ανύπαρκτες κάρτες, έκοψε πολλές επιθέσεις με ανύπαρκτα φάουλ κλπ. Ό,τι πρέπει για μια χάλια ομάδα για να την βουλιάξει. Έναν καλό ΠΑΟΚ βέβαια δεν μπορούσε να του κάνει τίποτε.
Κουλούρης, Μάρτενς οι χιρότεροι του γηπέδου. Δεν τρέχει τίποτε από την ήττα, γιατί ο Απόλλων δεν θα μας απειλήσει, ούτως ή άλλως. Με 2 νίκες περνάμε πρώτοι. Με 4 βαθμούς δεύτεροι.
Το μόνο θετικό ήταν ο Παπ που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό.
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Ξέχασα να γράψω πως ψήφισα Τζιώλη. Μου άρεσε ως σέντερ μπακ αλλά μόνο με κάποιον γρήγορο παρτενέρ. Ήταν ο μοναδικός με καθαρό μυαλό και ξεχώριζε. Πολύ καλός και ο καράφλας ,αναμενόμενο για μένα καθώς είχα γράψει πως θα προσφέρει περισσότερα από Λούκας και Στοχ .
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ΤΡΑΓΙΚΗ εμφανηση σε ενα ματς που νομιζω πως δε κρινει τιποτα για τους στοχους που εχουνε βαλει στην ομαδα.
Καλη ευκαιρια ομως που αποκαλυφθηκαν σε ολο τους το μεγαλειο οι αδυναμιες που εχουμε. Κριμα για οσους χασανε μια απο τις ελαχιστες ευκαιριες που θα παρουνε φετος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Το καλό είναι ότι προσγειωνόμαστε εμείς.. Αρκεί η προσγείωση να μη γίνει ξενέρωμα, γκρίνια κτλ..
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Εντάξει κατεβηκε μια 11αδα ότι νά 'ναι...
Εντάξει το κοράκι ήταν απερίγραπτο...σε αγώνα με κατοχή στο 70-30 ειχαμε 3πλάσια φάουλ από τον αντίπαλο!!!
Αλλά ρε παιδιά ΠΑΟΚ είσαι και κάτι τέτοια ματσάκια τα καθαρίζεις με την φανέλα...
Πάντως ήταν καλή σφαλιάρα για να καταλάβουμε ότι τουλάχιστον ΔΕΝ έχουμε 2 ισάξιες εντεκάδες...
Δεν θα κάνω ατομική κριτική γιατί δνε θέλω να υποτιμήσω μονάδες που ίσως μαζί με τους βασικούς μπορούν να βοηθήσουν αλλά εχω τεράστια παράπονα από Σπυρόπουλο και Μάρτενς...
ΡΕ παλικάρια σε κάτι τετοια ματς έπρεπε να ξεχωρίζετε σαν την μύγα μες το γάλα και όχι να σας ψάχνουμε...
Τεσπα ΠΑΟΚ είσαι δεν χάθηκε τίποτα κοιτάμε μπροστά...
:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:

ΥΓ Τελικά ο Τζιόλης εαν χρειαστεί παίζει στόπερ :)
ΥΓ 2 Ρε σεις σιγουρα δεν μας στείλαν το δίδυμο αδερφό του Μαρτενς που ήταν αρχηγός στην Αλκμααρ;;;
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Με θύμισε το Πανσερραϊκός - ΠΑΟΚ 1-0 στο ουδέτερο της Καβάλας, το σημερινό...Αν και εκεί δεν κάναμε ροτέισον αν θυμάμαι καλά και ήταν και νοκ - άουτ.

Πολύ λαρτζ την είδαμε για ροτέισον με πέντε μάτς πρωταθλήματος και τρία γιουρόπα. Πρώτα κλειδώνεις τις δύο νίκες κόουτς και μετά κάνεις ροτείσον.

Δύο στα δύο για πρόκριση τώρα!
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Το ματς δε το ειδα οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη αλλα με τετοια μεγαλη αλλαγη στην 11αδα μου φανηκε πολυ φυσιολογικο το αποτελεσμα,καποιοι παιχτες απ τα φιλικα κιολας εδειξαν οτι δεν μπορουν να παιξουν στον ΠΑΟΚ.

Οι δυο πρωτοι περνανε? Θα ειναι εγκλημα να μην περασουμε το κυπελλο ειναι ο μοναδικος θεσμος που μπορει να μας δωσει ενα τροπαιο που τοσο χρειαζεται η ομαδα.. Αν δεν κανω λαθος και τα 2 επομενα ματς ειναι εκτος εδρας ε?? Σφιχτους μας βλεπω
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Με πας εντος και με κερκυρα εκτος...
prist64
Been thanked: 6 times

Δημοσίευση από prist64 »

Μια ζωη τα ιδια με τις κ@λοομαδες τις συμπολιτισες.
Με μας ξεσκιζονται και με τους αλλους θα παιζουν χαβαλε.
Οσο για το κορακι,ακομα μια φορα εδειξε οτι,οπου μπορουν θα
σε σκιζουν και θα σε φορτωνουν καρτες και οτιδηποτε χρειασθει για να ειναι
αρεστοι στα αφεντικα τους.
Αυτο ειναι το καλυτερο μαθημα για το τι θα δουμε ολη τη χρονια.
Τα φιδια τα σκοτωνεις οταν ειναι μικρα,μετα μπορει να σε δαγκωσουν.

Και φυσικα απαραδεκτοι ολοι,απο τον προπονητη και τους παικτες
μεχρι αυτον που κουβαλουσε τα νερα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Been thanked: 9 times

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δεν αφησες κανεναν εκτος..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γιατί, δεν τα κουβαλούσε γρήγορα;; Α τον (...), να πάρουμε αυτόν που κουβαλάει τα νερά στη Real!
Καλά, εντάξει ακριβός θα 'ναι... Ποιοι είναι ελεύθεροι;; Να τους πάρουμε Φλεβάρη να πέσει και η τιμή τους...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”