Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Γλύκος
1
1%
Κίτσιου
8
8%
Ρατ
3
3%
Κατσικάς
4
4%
Σκόνδρας
3
3%
Μαντούρο
9
9%
Τζιόλης
4
4%
Κάτσε
3
3%
Μακ
25
25%
Σαλπιγγίδης
11
11%
Αθανασιάδης
6
6%
Μάρτενς
1
1%
Περέιρα
2
2%
Σπυρόπουλος
21
21%

Σύνολο ψήφων: 101

Άβαταρ μέλους
Black&White

Re: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπόμεν

Δημοσίευση από Black&White »

Το θέμα δεν είναι αν θα περάσουμε ,φίλε μου. Ακόμη αποπροσανατολισμένοι είστε.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε. Ε και; Είσαι καλύτερος απ'τη ζίμπρου. Σου αρκεί;

Και έχει πέσει πολύ βρίσιμο και πολλή λογοκρισία σε όσους έβλεπαν τι ερχόταν. Δεν ξέρω που ήσουν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Διάβασε καλά το post μου και θα δεις οτι γράφω πως δεν μου αρκεί.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

To προβλημα δεν ειναι αν θα περασουμε...Εστω οτι κερδιζουμε με 5-0 την αλλη πεμπτη θα σημαινει οτι ειμαστε πληρης ομαδα? Τι θα κανουμε σε παιχνιδια εκτος εδρας με πλατανια καλλονη και λοιπα μεγαθηρια της σουπερ λιγκας? Οι μεταγραφες επρεπε να γινουν εδω και πολυ καιρο....Οδηγουμαστε με μαθηματικη ακριβεια σε μια ακομη αποτυχημενη χρονια χωρις να εχουμε καταλαβει γιατι δεν εγιναν πεντε ουσιαστικες κινησεις ολο το καλοκαιρι...
Και εσυ ρε ιβαν ακομη και καμπ νου να την κανεις την τουμπα ,και 10 υπερσυγχρονα προπονητικα να χτισεις αν παιζεις με στοπερ τον κατσικα τι θα καταφερεις? Η ξεροκεφαλια σου θυμιζει καραβανα διοικητη στο στρατο....
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Kourdos έγραψε:
Η ερμηνεία μου είναι ότι αυτή η χρονιά έχει αποφασιστεί (από Μάιο) ότι θα είναι μεταβατική διοικητικά και μεταγραφικά και άρα ίσως χαμένη αγωνιστικά. Προπονητικά ο μόνος κατάλληλος να τραβήξει τα συνεπαγόμενα Πάθη είναι ο Άγγελος.

Όλη η ευθύνη και τα μπινελίκια αρμόζουν στην Διοίκηση που δεν τόλμησε να επικοινωνήσει το σχέδιο στον Λαό. Εμείς όμως πρέπει, όπως είπε κι ο Rizla, να μην κατασπαράξουμε την Ομάδα μας!

+1926

Η πιο λογική εξήγηση για αυτό που θα δούμε φέτος.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

The_Stalker έγραψε:Μόνο ΝΤΡΟΠΗ μπορώ να νιώθω σήμερα.. Όχι απλώς πονάνε τα μυαλά μας, είναι έτοιμα να εκραγούν.
Δεν πρόκειται να σχολιάσω τπτ για τον αγώνα. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να σχολιάσω γιατί δεν κερδίσαμε τους ξυλοκόπους..
Να υπενθυμίσω στον προπονητή ότι βρίσκεται στον ΠΑΟΚ κ όχι στον Πλατανιά.
Να υπενθυμίσω και στον Ιβάν ότι η ποντιακή ξεροκεφαλιά όπως πολύ σωστά έγραψε ο barlow, δεν οδηγεί ΠΟΥΘΕΝΑ εκτός της καταστροφής.

ΥΓ Προς mods: παιδιά πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος για ψηφοφορία mvp..

ΥΓ2 Ελπίζω τουλάχιστον οι αδερφοί που βρέθηκαν εκεί κι έφαγαν τη μεγαλύτερη πίκρα, να σκόραραν με κανα καλό μολδαβάκι γιατί μόνο αυτοί μπορούσαν να σκοράρουν σήμερα..
+++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Odi έγραψε:Διάβασε καλά το post μου και θα δεις οτι γράφω πως δεν μου αρκεί.

Δεν απευθύνομαι σε σένα. Εσύ καλά τα λες.. Στον ξενιτεμένο 4 ή κάπως έτσι απευθύνομαι.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

το ειπα και χτες,,,,την προκριση θα την παρουμε αλλα θα συνεχισουμε να ειμαστε αρρωστη ομαδα.και ισως τον μαιο να ειμαστε καλα...ποσο του μηνος δεν ξερουμε καλυτερα να μας πει ο ευργετης..παρτε κανεναν παιχτη σοβαρο μπας και γινει κατι καλο.κοντε απο το ροστοφ μην μας ξενερωνεις αλλο,,θα μεινεις εσυ και οι 3 μπραβοι σου στο γηπεδο και θα καμαρωνεις την υπερομαδα..ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Το αν εισαι καλυτερος απο την Ζιμπρου και απο την καθε Ζιμπρου ομως δεν φαινεται μετα απο ενα ματς αλλα μετα απο μια σειρα αγωνων που μετα μπορεις να κρινεις πιο σιγουρα γιατι εχεις δει και περισσοτερα ματς. Εμενα με νοιαζει η ομαδα στο τελος της αγωνιστικης περιοδου να ειναι στο τσου-λου να ειναι στον τελικο κυπελλου και στους 32 του Γιουροπα..μπορει? θα φανει! αν δεν μπορει ολοι μαζι θα μιλησουμε για αποτυχημενη χρονια..αλλα οχι απο τον Αυγουστο. Ακομα και να μην παμε στους 32 περιμενω με αγωνια το πρωταθλημα και το κυπελλο. (βεβαια αν αποκλειστουμε απο ευρωπη θα εχουμε αλλο προπονητη.)
Οσο για το αν θα περασουμε την Ζιμπρου θα φανει , ειπαμε ομαδα καφενειο αλλα αν παιξουμε οπως σημερα δεν θα περασουμε..ξεκαθαρα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αδελφε μερικα πραγματα , για να φανουν πρεπει να τα ψαξεις.....
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Σήμερα γράφτηκε στην ιστορία της ομάδας μια απο τις μεγαλύτερες ευρωπαικές ξεφτίλες που μπορούμε να νοιώσουμε σαν ΠΑΟΚτσήδες.
Υπεύθυνοι για μένα δεν είναι ούτέ ο ιβαν ούτε ο βρυζας..είναι μόνο ο προπονητής!
Οταν έχεις κοντά δυο μήνες να προετοιμάσεις την ομάδα για να παίξει με ένα χωριό δεν σου φταίει ο λάθος προγραμματισμος ούτε οι μεταγραφες που δεν έγιναν.*
Λαθη στην προετοιμασια της ομαδας για το ματς(έκοψε απο την αποστολή τα δυο σεντερ μπακ και δεν δουλεψε μια ενδεκαδα στα τελευταια φιλικα ουτως ωστε να έχουμε μια ομοιογένεια),
λαθος επιλογες στην ενδεκάδα(14;;;;)
και τραγικό κοουτσάρισμα από τον Αναστασιάδη σήμερα(μου βγαζεις τον καλύτερο σου παίχτη(μακ) και βαζεις και σπυροπουλο κεντρικό χαφ;;)

*Εννοειται οτι για τον λαθος σχεδιασμο της ομαδας και τις μεταγραφες φταινε οι διοικούντες και είναι χιλιο ειπωμένα και σε 10 μερες που τελειωνει μεταγραφική περιοδος θα τα ξαναπουμε καλυτερα...αλλά δεν θες και παιχταράδες για να περασεις την ζιμπρου μην τρελαθουμε κιολας
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

aisiodoksos έγραψε:Το αν εισαι καλυτερος απο την Ζιμπρου και απο την καθε Ζιμπρου ομως δεν φαινεται μετα απο ενα ματς αλλα μετα απο μια σειρα αγωνων που μετα μπορεις να κρινεις πιο σιγουρα γιατι εχεις δει και περισσοτερα ματς. Εμενα με νοιαζει η ομαδα στο τελος της αγωνιστικης περιοδου να ειναι στο τσου-λου να ειναι στον τελικο κυπελλου και στους 32 του Γιουροπα..μπορει? θα φανει! αν δεν μπορει ολοι μαζι θα μιλησουμε για αποτυχημενη χρονια..αλλα οχι απο τον Αυγουστο. Ακομα και να μην παμε στους 32 περιμενω με αγωνια το πρωταθλημα και το κυπελλο. (βεβαια αν αποκλειστουμε απο ευρωπη θα εχουμε αλλο προπονητη.)
Οσο για το αν θα περασουμε την Ζιμπρου θα φανει , ειπαμε ομαδα καφενειο αλλα αν παιξουμε οπως σημερα δεν θα περασουμε..ξεκαθαρα πραγματα.
μου αρεσει πολυ η αισιοδοξια σου...ακου εκει τσ..λου..αστο φιλε το εχει καπαρωσει ο βαζελος με τα σημερινα δεδομενα μας..
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Και έμενα με έκανε ρόμπα η ομάδα και οι επιλογές του Αγγελου .Τρια αμυντικά χαφ λογικό ήταν να κουτουλανε μεταξύ τους. Υπάρχουν παίκτες που δεν πρέπει να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟΚ και όμως ακόμα την φοράνε. Και αλλάγη ο Σπυροπουλος στα χαφ . Σαλπιγγιδης 90 λεπτά.

Απογοητεύτηκα από τον Άγγελο σήμερα εκτός και ήθελε να μας ξεβρακώσει και ξυπνήσουν μερικοί.

10 μέρες στα κάρβουνα.
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

[quote="che4"]
σταματηστε και στηριξτε την ομαδα/quote]
Συμφωνώ!!! :twisted:
Αρκεί να συνεχίσουμε να στηρίζουμε και την λάθος συνταγή του Βαγγέλη Σαμαρά.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

K_geo έγραψε:αδελφε μερικα πραγματα , για να φανουν πρεπει να τα ψαξεις.....
Τι εννοεις? Μαλλον απο την στεναχωρια δεν τα πιανω κατ ευθειαν :mrgreen:

@paokpantou

δεν ειπα οτι θα παμε! ειπα οτι κανονικα με οποιαδηποτε ομαδα και να εχουμε ειτε αυτη εχει Γαβρερας ειτε Κατσικα ο στοχος σου για φετος πρεπει να ειναι αυτος. Τσου-λου , τελικος κυπελλου και 32 του γιουροπα! Δεν ειμαι παντως οσο αισιοδοξος ημουν πριν 3 ωρες . Αλλα αντεχω ακομα! :mrgreen:
fn1m

Re: Απ: Ζίμπρου Κισινάου-Π.Α.Ο.Κ 1-0,MVP,Σχόλια και Παραλειπ

Δημοσίευση από fn1m »

Το να πούμε ότι τα λέγαμε είναι το μόνο εύκολο, το θέμα είναι από δω και πέρα τι κάνουμε, το πως δηλαδή θα δείξουμε τη διαμαρτυρία μας προς τη διοίκηση. Εγώ εδώ και μήνες πρότεινα την αποχή αλλά εσείς λέτε ότι είναι αντιΠΑΟΚτσιδικη στάση αυτη. Τι προτείνετε αντ'αυτου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”