14.Facundo Abel Pereyra
Re: Facundo Abel Pereyra
Παίκτης περιοχής που πρέπει να παίζει μαζί με Κλάους και να εναλλάσονται μέσα κι έξω από το κουτί.
Μέσα στις φάσεις, με τίποτα δεν πρέπει να παίζει πλάγια ακόμη και αν συγκλίνει.
Μέσα στις φάσεις, με τίποτα δεν πρέπει να παίζει πλάγια ακόμη και αν συγκλίνει.
φοράκι βγαίνει ο φακούντος
μαζί με κλάους στην 11άδα, για να έχουμε εναλλακτικές στο σκοράρισμα
μαζί με κλάους στην 11άδα, για να έχουμε εναλλακτικές στο σκοράρισμα
Ναι ναι, όλα τα ban με καθαρό μυαλό μπαίνουνε...Άμα πεις "ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ" σε κάποιον που συμπαθεί ο mod (πχ Γκαρσία) θα φας ένα ξεγυρισμένο μπαν για το Σ/Κ έτσι γιατί δεν είσαι φιλαράκι του μοντ ή γιατί δεν έχεις πάνω από 500 ποστ και δεν είσαι "γνωστός"...Ενώ αν το πεις για ΑΑ, Σπυρόπουλο κλπ κανένα πρόβλημα, θα σου πουν και μπράβο. Έτσι, σούρμε;arisk έγραψε:
Υ.Γ. Φίλοι mods οταν κάποιος σαρκάζει (εστω και δικαίως μιας και δίνει αφορμές συχνά-πυκνά) τον Αναστασιαδη, τον επαναφέρετε στην τάξη προστατεύοντας το θεσμό του προπονητή, οταν γελοιοποιούν τον μέχρι πριν μια βδομάδα πρόεδρο και τεχνικό διευθυντή της ομάδας βασιζόμενοι σε ψεμματα και ανακρίβειες, δε βλέπω μνα συγκινείται κανεις... Δυο μέτρα και δυο σταθμά βάση συμπάθειας ή αντιπάθειας δεν ειναι σωστή και λογική πρακτική, δείτε το λιγο (και ξέρετε οτι το λεω καλοπροαίρετα)...
Έκανα για λίγες μέρες 5-6 ποστ και έφαγα μπαν όλο το Σ/Κ για τον παραπάνω λόγο. Ε, δεν πρόκειται να ξαναγράψω ποτέ ξανά μετά το σημερινό.
ΥΓ Συγγνώμη για το off topic.
Αν ερθει καποιο σαπάκι, κανας δανεικός, καμια δευτεραντζα, ποιανού επιλογη θα ειναι; Με το χέρι στην καρδια, αν ερθει ο Πασκουάλε δανεικός και βγει δευτεραντζα, θα πεις οτι όλοι οι παίκτες ειναι επιλογές του Αγγελου ή μονο οι καλοί ειναι δικοί του και οι μαπα του Βρύζα;sourmenetes έγραψε:Ολοι οι παιχτες ειναι επιλογες αγγελου...arisk έγραψε:Προφανώς αυτόν και το Μακ δεν πρεπει να τους έφερε ο Βρύζας γιατι αυτος φέρνει μονο σαπάκια, ε Αστροναύτη...;
- sourmenetes
- Moderator
Πηγαινε στο τοπικ του ζηση και δες τις τοποθετησεις μου για τις επιλογες του.
Και οταν θα δεις τι εχω γραψει ελα να τα πουμε.
Η πληροφορια που ξερω ειναι αυτη που εγραψα.Οταν λεω οτι μην τα ισοπεδωνουμε ολα προσπαθω να το τηρω και το ξερουν πολυ καλα ολοι εδω μεσα.
Και οταν θα δεις τι εχω γραψει ελα να τα πουμε.
Η πληροφορια που ξερω ειναι αυτη που εγραψα.Οταν λεω οτι μην τα ισοπεδωνουμε ολα προσπαθω να το τηρω και το ξερουν πολυ καλα ολοι εδω μεσα.
- desperando
- Επικοινωνία:
ποιες επιλογες του αγγελου?
αφου ο ανθρωπος το ειπε ξεκαθαρα εχθες, μου ειπαν τρια πραγματα ΄΄να μην μιλαω,νακανω υπομονη και να δουλευω΄΄.
σε καποιον ανθρωπο που εχει ΛΟΓΟ δεν τον λες να μην μιλαει
αφου ο ανθρωπος το ειπε ξεκαθαρα εχθες, μου ειπαν τρια πραγματα ΄΄να μην μιλαω,νακανω υπομονη και να δουλευω΄΄.
σε καποιον ανθρωπο που εχει ΛΟΓΟ δεν τον λες να μην μιλαει
- sourmenetes
- Moderator
Για τους παιχτες που ηρθαν μιλησα και ειπα οτι ειναι επιλογες του αγγελου.
.-
.-
- desperando
- Επικοινωνία:
μα πως μπορει να ειναι επιλογες καποιου που παραδεχτηκε οτι στην ομαδα δεν εχει λογο για τιποτα?
τελος παντων το κλεινω εδω γιατι ειμαστε και οφ τοπικ
τελος παντων το κλεινω εδω γιατι ειμαστε και οφ τοπικ
- sourmenetes
- Moderator
- desperando
- Επικοινωνία:
οταν ο προπονητη σου λεει οτι μου ειπαν να μην μιλαω και να κανω υπομονη και αυτο κανω,τι ακριβως εννοει?
-
Ελα και την Τεταρτη θα σου φτιαξω http://www.icookgreek.com/%CE%A3%CF%85% ... F%84%CE%B1
Πρωτο δειγμα θετικοτατο πουτ@ν@ θα τους κάνεις όλους σε ένα μηνα.
Πρωτο δειγμα θετικοτατο πουτ@ν@ θα τους κάνεις όλους σε ένα μηνα.
- sourmenetes
- Moderator
Σα δευτερος επιθετικος φαινεται να του ταιριαζει καλυτερα η θεση.Το ζητημα ειναι οτι το ξερει καλα το τοπι και οσο περναει ο καιρος θα ανεβαινει.
δεν μπορουσαμε μαζι με αυτον ,να παρουμε και τον Ρολε που πηγε αστερα... παικταρα ο τυπος..οργια θα κανανε..