Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα
7.Eyal Golasa
- sourmenetes
- Moderator
- opaoktsis4
Re: Απ: Eyal Golasa
γεροδεμενος φανταζομαι οτι εννοειsourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Eyal Golasa
τουμπανο ρε παιδι μου... πως το λετε εσεις στο χωριο σας?sourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- sourmenetes
- Moderator
Μπλεχτηκα λιγο με τον ορο "Στουκι" απο την 21 στα χαρτια...desperando έγραψε:τουμπανο ρε παιδι μου... πως το λετε εσεις στο χωριο σας?sourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζαν κλοντ βρονταμ
Λεω και γω τι λεει ο ανθρωπος..
- Ekatnetworkltd
Πιστεύω να σε πουλήσουμε 8 μύρια!Η προκοπή ξεκινάει και απο τις πωλήσεις!Γλυκαίνονται όλοι το σύστημα λειτουργεί και ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει!Καλώς ήρθες παιχτούρα!
- koylispontios
δλδ αν 'επαιζε ο ζέκα στον περσινό Π.Α.Ο.Κ. τι θα άλλαζε στην εικόνα της ομάδας?MANIAKOS έγραψε:ελπιζω να μας βγει από ζεκα και πανω
Πιστεύω τίποτα.
Μακάρι το παιδί να μας δώσει το κάτι παραπάνω που θέλουμε στην μεσαία γραμμή .
τι σχεση εχει αυτο......? αν ειναι ουτε ο νατχο κανει ουτε ο στοχ.. ποιοτικα τον ζεκα τον θεωρω καλο 8αρι....
Οχι οτι εχει πολλη μεγαλη σημασια αλλα μιας και το εφερε η κουβεντα ο ζεκα ειναι παιχταρας για τα ελληνικα δεδομενα και παιχτης κλειδι για τον φετινο βαζελο.
- koylispontios
Mανιακέ και Μπάνε , εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι τέτοιοι παίκτες ΔΕΝ σε αλλάζουν επίπεδο.
Για τον Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν ( με βάση αυτά που είδα επί Ζαζοράκη-Σάντος) θέλω πασραπάνω ποιότητα.
Για τον Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν ( με βάση αυτά που είδα επί Ζαζοράκη-Σάντος) θέλω πασραπάνω ποιότητα.
Θεωρητικά πάντα ο μαντουρο κ ο Μαρτενς σε αλλάζουν επίπεδο....
Θεωρητικά ο Μπέρκ δεν αλλάζει επίπεδο μια ομαδα γιατί ειναι ένας 29 χρόνος σακατης που είχε ν παίξει 2 χρόνια...
Θεωρητικά ο Μπέρκ δεν αλλάζει επίπεδο μια ομαδα γιατί ειναι ένας 29 χρόνος σακατης που είχε ν παίξει 2 χρόνια...
Τι αλλο να πεις μπας και καταλάβουν κάποιοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αριθμητική.Demir έγραψε:Θεωρητικά πάντα ο μαντουρο κ ο Μαρτενς σε αλλάζουν επίπεδο....
1+1 δεν κανουν πάντα 2!
Τελικά με τα τροφεία τι έγινε...λέγανε οτι ειναι 50-100 κΑι τωρα διαδίδεται οτι και καλά ο ΠΑΟΚ την πάτησε κ θα πληρώσει 365.000 και τέτοια... Πάλι κλίμα κάνουν οι αρδ ρε ??? εγώ ξέρω οτι ειναι για κάθε χρόνο στις ακαδημίες 50.000 ... Ο γκολάσα εμεινε ενα χρόνο ακαδημίες Μακάμπι κ υπέγραψε συμβόλαιο... Απλά αυτοί στα 17 τον αγοράσαμε 250.000 και μάλλον προσθέτουν κ αυτά...
- charlie_pace
Είχα διαβάσει, δεν θυμάμαι που όμως, ότι επειδή έχει πάει FIFA θα βγάλει αυτή το ποσο. Συνήθως είναι 50000 για κάθε χρόνο, αλλά κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.Demir έγραψε:Τελικά με τα τροφεία τι έγινε...λέγανε οτι ειναι 50-100 κΑι τωρα διαδίδεται οτι και καλά ο ΠΑΟΚ την πάτησε κ θα πληρώσει 365.000 και τέτοια... Πάλι κλίμα κάνουν οι αρδ ρε ??? εγώ ξέρω οτι ειναι για κάθε χρόνο στις ακαδημίες 50.000 ... Ο γκολάσα εμεινε ενα χρόνο ακαδημίες Μακάμπι κ υπέγραψε συμβόλαιο... Απλά αυτοί στα 17 τον αγοράσαμε 250.000 και μάλλον προσθέτουν κ αυτά...
Με κάθε επιφύλαξη..
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk