Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα

Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα
γεροδεμενος φανταζομαι οτι εννοειsourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τουμπανο ρε παιδι μου... πως το λετε εσεις στο χωριο σας?sourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπλεχτηκα λιγο με τον ορο "Στουκι" απο την 21 στα χαρτια...desperando έγραψε:τουμπανο ρε παιδι μου... πως το λετε εσεις στο χωριο σας?sourmenetes έγραψε:Ο ορος "ντουκι" τι σημαινει στην μπαλα??desperando έγραψε:κανονικο ντουκι ο γκολασα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ζαν κλοντ βρονταμ
δλδ αν 'επαιζε ο ζέκα στον περσινό Π.Α.Ο.Κ. τι θα άλλαζε στην εικόνα της ομάδας?MANIAKOS έγραψε:ελπιζω να μας βγει από ζεκα και πανω
Τι αλλο να πεις μπας και καταλάβουν κάποιοι ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι αριθμητική.Demir έγραψε:Θεωρητικά πάντα ο μαντουρο κ ο Μαρτενς σε αλλάζουν επίπεδο....
Θεωρητικά ο Μπέρκ δεν αλλάζει επίπεδο μια ομαδα γιατί ειναι ένας 29 χρόνος σακατης που είχε ν παίξει 2 χρόνια...
Είχα διαβάσει, δεν θυμάμαι που όμως, ότι επειδή έχει πάει FIFA θα βγάλει αυτή το ποσο. Συνήθως είναι 50000 για κάθε χρόνο, αλλά κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά.Demir έγραψε:Τελικά με τα τροφεία τι έγινε...λέγανε οτι ειναι 50-100 κΑι τωρα διαδίδεται οτι και καλά ο ΠΑΟΚ την πάτησε κ θα πληρώσει 365.000 και τέτοια... Πάλι κλίμα κάνουν οι αρδ ρε ??? εγώ ξέρω οτι ειναι για κάθε χρόνο στις ακαδημίες 50.000 ... Ο γκολάσα εμεινε ενα χρόνο ακαδημίες Μακάμπι κ υπέγραψε συμβόλαιο... Απλά αυτοί στα 17 τον αγοράσαμε 250.000 και μάλλον προσθέτουν κ αυτά...