Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Re: Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. , 4/5 20:30,NS1
Τι να δουμε ρε μανιακε παλι σα χεσμενοι θα παιξουν οποτε παμε για ενα τριμπαλο στο χαλαρο.
δε μπορω να πω οτι εχεις αδικο ....δυστυχως....δε βλεπω τον πατο
- ΑποστόληςΑ
Αν ο ΠΑΟ δεν αισθανθεί ευγνωμοσύνη για την απαράδεκτή μας εμφάνιση στον τελικό και δεν κάνει κάτι ανάλογο, θα χάσουμε. Εγώ πάντως Γλύκο και Σαλπι δεν θα έβαζα.
-
ηθελα μαρτενς μεσα και λαζαρ ή νατχο δεξια...τουλ να ελεγχουμε ρυθμο..για τερμα...γκσπουρνικ δεν το δα με λεβαδεια ....ηταν τερματαρα αλλα τωρα δεν ξερω
- ΑποστόληςΑ
Μαρτενς; Προτιμώ να το ρισκάρω με τον Ρουμάνο γιατί έτσι έχω μια πιθανότητα (έστω και μικρή) να δω κάποια μπάλα, παρά τον Μάρτενς με τον οποίο δεν έχω καμιά.
εφόσον ο Κίτσιου τελικά είναι τιμωρημένος (
) και ο Λουκάς εκτός τότε η επιλογή κοντού στα δεξιά είναι μονόδρομος όπως και η συμμετοχή του Σκόνδρα. αυτό σημαίνει ότι ο Λίνος θα βγάλει 2ο καπάκι βασικός..... όσο δε μεταξύ Λαζάρ και Μάαρτεν θα προτιμούσα σαφώς τον ΒελγοΚύπριο καθώς θα μου δώσει ποιοτικότερη κατοχή της μπάλας στο κέντρο και καλύτερες πάσες στην επίθεση.... αλλά οκ ο Ρουμάνος είναι πιο καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και θα μπορεί να δώσει περισσότερες βοήθειες στο Λίνο....βέβαια φοβάμαι αυτά τα αψυχολόγητα που κάνει ώρες ώρες αλλά τεσπα.
ευκαιρία για πολλούς να πάρουν το αίμα τους πίσω....

ευκαιρία για πολλούς να πάρουν το αίμα τους πίσω....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 03 Μάιος 2014, 20:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Με εκπλήσσει που δεν ξέρετε ότι ο Κίτσιου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με Αστέρα. Το έχω γράψει και παραπάνω, μάλιστα παραθέτω και το url της Superleague.
Το παιχνιδι ειναι ο πρωτος τελικος απο τους δυο,ο αλλος ειναι με τον Ατρομητο.Αν χασεις χαιρετας τα προκριματικα CL...αν νικησεις ολα ειναι στα ποδια σου.Υπαρχει και η πιθανοτητα ισοπαλιας που και αυτη δεν ειναι κακο αποτελεσμα αν συνδυαστει με νικη της Τριπολης.
Μεγαλο μειονεκτημα οτι δεν πηγαμε καλα στον τελευταιο τελικο που δωσαμε.Ο Παναθηναικος θα εχει και ψυχολογια οποτε το παιχνιδι ειναι ακομα πιο δυσκολο.Αν καταφερουμε και σκοραρουμε πρωτοι εχουμε ελπιδες,αν σκοραρουν οι αλλοι δεν νομιζω οτι μπορουμε να το γυρισουμε εκει μεσα.
Γενικα η αυρα της ομαδας ειναι αρνητικη...δεν αισιοδοξω αλλα πρεπει να ελπιζω σε μια καλη εμφανιση μετα απο αρκετο καιρο.
Μεγαλο μειονεκτημα οτι δεν πηγαμε καλα στον τελευταιο τελικο που δωσαμε.Ο Παναθηναικος θα εχει και ψυχολογια οποτε το παιχνιδι ειναι ακομα πιο δυσκολο.Αν καταφερουμε και σκοραρουμε πρωτοι εχουμε ελπιδες,αν σκοραρουν οι αλλοι δεν νομιζω οτι μπορουμε να το γυρισουμε εκει μεσα.
Γενικα η αυρα της ομαδας ειναι αρνητικη...δεν αισιοδοξω αλλα πρεπει να ελπιζω σε μια καλη εμφανιση μετα απο αρκετο καιρο.

Αυτη η εντακαδα που βγαινει απο το paok24 μονο θλιψη προκαλει.Δεν υπαρχει προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλη μια αποδειξη.
- kataramenos5
Οι τρεις χειροτεροι παικτες του τελικου (Γλυκος,Λαζαρ,Σαλπι) "επιβραβευονται" απο αυτον που παριστανει τον προποντητη με παρουσια στην εντεκαδα κοντρα στον ιδιο αντιπαλο μια εβδομαδα αργοτερα.Δεν περιγραφω αλλο.Ο Θεος να βαλει το χερι το αυριο.
- sourmenetes
- Moderator
Πες μας 2 αλλαγες που θα εκανες εσυ και θα λεγαμε υπαρχει προπονητης.dtown έγραψε:Αυτη η εντακαδα που βγαινει απο το paok24 μονο θλιψη προκαλει.Δεν υπαρχει προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλη μια αποδειξη.
Εγώ θα έβαζα Σαββίδη αντί Λάζαρsourmenetes έγραψε:Πες μας 2 αλλαγες που θα εκανες εσυ και θα λεγαμε υπαρχει προπονητης.dtown έγραψε:Αυτη η εντακαδα που βγαινει απο το paok24 μονο θλιψη προκαλει.Δεν υπαρχει προπονητης στον ΠΑΟΚ,αλλη μια αποδειξη.
- SePuLtUrA_4_
Συνεχιζω να πιστευω οτι αν παιξουν τα καλομαθημενα μας με παθος και δυναμη τοτε αυριο θα πάρουμε διπλο. Ομαδα βαζελος δεν υπαρχει και ας μου έριξε 4. Τον βαζελο ομαδα τον εχουν κανει τα αρδ. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα στα δυο ροστερ. Η διαφορα εχει να κανει με το ποσο διψας για την νικη. Αν τα καμαρια μας παιξουν αυτο που πραγματικα ξερουν τοτε θα δειτε την γύμνια του βαζελου.
Ξερει κανεις αν παιζουν ακομα εισητηρια στον πανελληνιο η αν θα υπαρχει ειδικό εκδοτηριο εξω απο τη λεωφορο?
Ξερει κανεις αν παιζουν ακομα εισητηρια στον πανελληνιο η αν θα υπαρχει ειδικό εκδοτηριο εξω απο τη λεωφορο?