Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Re: Συζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού
Εχω παρει εισιτηριο απο την ΠΑΕ επειδη ειχα διαρκειας.
Κατα 90% δεν θα παω Αθηνα λογω ταλαιπωριας μεγαλης,οικονομικων,ασφαλειας.
Αυριο θα ξερω αν παω ή οχι.
Οποιος θελει ας εποικοινωνησει μαζι μου αν δεν παω να μου το αγορασει απο μενα,μενω Θεσσαλονικη κεντρο.
genaro4410@hotmail.com
Κατα 90% δεν θα παω Αθηνα λογω ταλαιπωριας μεγαλης,οικονομικων,ασφαλειας.
Αυριο θα ξερω αν παω ή οχι.
Οποιος θελει ας εποικοινωνησει μαζι μου αν δεν παω να μου το αγορασει απο μενα,μενω Θεσσαλονικη κεντρο.
genaro4410@hotmail.com
MACEDONIAN έγραψε:Καλησπέρα, παλικάρια.
Έχω κλείσει αεροπορικά εισιτήρια για Αθήνα, γιατί λόγω δουλειάς δε μπορώ να κατέβω με λεωφορείο. Το πονεμένο θέμα με τα εισιτήρια με προβληματίζει και εμένα. Περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι μια απάντηση από αξιόπιστη πηγή, αλλιώς αρχίζει ο Γολγοθάς της αναζήτησης. Θα παρακαλούσα τα παιδιά από Αθήνα να μας πουν τη διεύθυνση του Πανελλήνιου ή κάποιο τρόπο επικοινωνίας, για να στείλω φίλο μου από εκεί να πάρει εισιτήρια μια και απ' ότι διαβάζω υπάρχουν διαθέσιμα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
οριστε φιλε...
Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου.Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη.Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π.Τσαλδάρη) στην Ομόνοια.Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι από την Τετάρτη 23 ως και την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 6-10 μμ θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου.Προτεραιότητα στα εισιτήρια έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Συνδέσμου, ενώ ένας αριθμός εισιτηρίων θα διατεθεί και σε μη μέλη.Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά, μόνο στα γραφεία μας, Πειραιώς 4 (Π.Τσαλδάρη) στην Ομόνοια.Λόγω της τεράστιας ζήτησης, είναι αδύνατο να απαντάμε σε τηλέφωνα, μηνύματα και email, οπότε μην μπαίνετε καν στον κόπο.
Αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια Το πρόβλημα για μένα δεν ήταν τόσο το καπέλο όσο η νοοτροπία.. Ένοιωσα πιο ξένος και από ότι ανάμεσα σε ΠΟΚίτες ... Νοιώθω που νοιώθω φυλακισμένος 30+ χρόνια εδώ κάτω τώρα ένοιωσα και ορφανός, ξένο σώμα σαν κάτι .... Πραγματικά λυπάμαι!!!! Δεν θέλω να το σχολιάσω άλλο!
Λοιπον στο δια ταυτα νικολαφ κ ρομαν στειλτε μειλ να δω τι παιζει με εσας τελικα απο μενα ειστε ΟΚ.
Υπαρχει 1 διαθεσιμο εισητηριο το ξαναλεω ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ το τονιζω γιατι καποιος μου ζητησε 3 κ δεν μπορω να δωσω τοσα.
Προηγουνται οσοι ερχονται απο εξωτερικο φυσικα κ μετα βλεπουμε στειλτε ενα μειλ το πιο σοβαρο θα το παρει κιολας.
Δεν βγαζω ΠΑΟΚμετρα για να μην παρεξηγιομαστε....
Η τιμη του ειναι 25 +5 ευρω το καπελο του συνδεσμου (ας τελειωσει με το καλο ο τελικος θα αναφερθουμε κ σε αυτο)
Επειδη ξερω τι παιζει σε 3-4 συνδεσμους ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ αν η καψα τους ηταν τοσο μεγαλη νομιζω θα ζητουσαν κ απο εμας.
Οσοι ζητησαν "εισητηριο" ειτε το θελαν για αεροπορικα ειτε για αμαξι/βανακι.
Δεν διωξαμε ΚΑΝΕΝΑΝ που να ηθελε να ερθει μαζι μας με το λεωφορειο.
Αυριο στις 24:00 αν δεν το θελει κανεις απο εδω το εισητηριο κανει φτερα να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Υπαρχει 1 διαθεσιμο εισητηριο το ξαναλεω ΕΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ το τονιζω γιατι καποιος μου ζητησε 3 κ δεν μπορω να δωσω τοσα.
Προηγουνται οσοι ερχονται απο εξωτερικο φυσικα κ μετα βλεπουμε στειλτε ενα μειλ το πιο σοβαρο θα το παρει κιολας.
Δεν βγαζω ΠΑΟΚμετρα για να μην παρεξηγιομαστε....
Η τιμη του ειναι 25 +5 ευρω το καπελο του συνδεσμου (ας τελειωσει με το καλο ο τελικος θα αναφερθουμε κ σε αυτο)
Επειδη ξερω τι παιζει σε 3-4 συνδεσμους ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 4 ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ αν η καψα τους ηταν τοσο μεγαλη νομιζω θα ζητουσαν κ απο εμας.
Οσοι ζητησαν "εισητηριο" ειτε το θελαν για αεροπορικα ειτε για αμαξι/βανακι.
Δεν διωξαμε ΚΑΝΕΝΑΝ που να ηθελε να ερθει μαζι μας με το λεωφορειο.
Αυριο στις 24:00 αν δεν το θελει κανεις απο εδω το εισητηριο κανει φτερα να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Σχετικά με την σημερινή εμπειρία στον Πανελλήνιο…
(επειδή σε άλλα site γράφτηκαν διάφορα)
1. 17:55 ήταν ήδη 500+ άτομα και σίγουρα μέχρι το βράδυ θα έφτασαν τα 1000
2. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ είχαν καμία υποχρέωση να εξυπηρετήσουν «τσάμπα» κανέναν, πόσο μάλιστα άτομα που δεν ήξεραν μέχρι σήμερα που πέφτει (δεν συζητάμε για ενίσχυση κλπ)
3. στις παρέες τους όμως ξέρουν να κομπάζουν ότι «εμείς έχουμε σύνδεσμο μέσα στην Αθήνα, εσείς ούτε κασκόλ στη Β. Ελλάδα»
4. ναι υπήρχε το Α4 – ενημέρωση για το τι το πώς και το γιατί, αλλά ακόμα και 5 χρονών παιδί καταλάβαινε το ύφος του. Άλλωστε στον Πανελλήνιο έμπαινες, όχι στα Μικέλ
5. Την τιμή την ήξεραν από την πρώτη στιγμή, δεν χρειαζόταν να περιμένουν «στωικά» στην ουρά και να "ξενερώσουν" στο τέλος
6. Το 50αρικο όλα μέσα ΔΕΝ είναι υπερβολικό, τηρουμένων των αναλογιών. Ακόμα κι έτσι όμως, όταν εδώ και 2-3 μέρες σφάζεται όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος για το ΑΝ θα βρει εισιτήριο, εκεί δεν έκαναν παζάρια και μπορούσες να πάρεις ΟΣΑ ήθελες.
7. Δεν ζητούσαν ΚΑΝ να πληρώσεις σήμερα. Σε ρωτούσαν «θα δώσεις κάτι σήμερα;». Άρα ΚΑΝΕΝΑΣ εκβιασμός ή μας τας σκας ή πάρε μπούλο
8. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αν κάποιος «μετρούσε τα ψιλά του και δεν του έβγαιναν» έμπαινε μέσα και έλεγα «αυτά έχω» δεν θα τον άφηναν χωρίς εισιτήριο. Γιατί αυτός ήταν πάντα ο Πανελλήνιος. Ταϊζε, κοίμιζε, φρόντιζε κλπ όποιο ΠΑΟΚτσάκι είχε ανάγκη.
Υ.γ.1 – τα iphone και Samsung πήγαιναν σύννεφο στην ουρά, για εκεί έχουμε φράγκα όμως...
Υ.γ.2 – ο καφές από τα Μικέλ που κρατούσαν πολλοί στην ουρά είχε κανά 5ευρω...
Υ.γ.3 – πολύ νέο-ελληνική συμπεριφορά. Πολύ όμως…
Υ.γ.4 - όλοι αυτοί οι "Αθηνέζοι" ΠΑΟΚτσήδες, που στο μπούτσο είμαστε όλα αυτά τα χρόνια που παλεύει ο σύνδεσμος μόνος του;;;
(επειδή σε άλλα site γράφτηκαν διάφορα)
1. 17:55 ήταν ήδη 500+ άτομα και σίγουρα μέχρι το βράδυ θα έφτασαν τα 1000
2. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ είχαν καμία υποχρέωση να εξυπηρετήσουν «τσάμπα» κανέναν, πόσο μάλιστα άτομα που δεν ήξεραν μέχρι σήμερα που πέφτει (δεν συζητάμε για ενίσχυση κλπ)
3. στις παρέες τους όμως ξέρουν να κομπάζουν ότι «εμείς έχουμε σύνδεσμο μέσα στην Αθήνα, εσείς ούτε κασκόλ στη Β. Ελλάδα»
4. ναι υπήρχε το Α4 – ενημέρωση για το τι το πώς και το γιατί, αλλά ακόμα και 5 χρονών παιδί καταλάβαινε το ύφος του. Άλλωστε στον Πανελλήνιο έμπαινες, όχι στα Μικέλ
5. Την τιμή την ήξεραν από την πρώτη στιγμή, δεν χρειαζόταν να περιμένουν «στωικά» στην ουρά και να "ξενερώσουν" στο τέλος
6. Το 50αρικο όλα μέσα ΔΕΝ είναι υπερβολικό, τηρουμένων των αναλογιών. Ακόμα κι έτσι όμως, όταν εδώ και 2-3 μέρες σφάζεται όλος ο ΠΑΟΚτσήδικος κόσμος για το ΑΝ θα βρει εισιτήριο, εκεί δεν έκαναν παζάρια και μπορούσες να πάρεις ΟΣΑ ήθελες.
7. Δεν ζητούσαν ΚΑΝ να πληρώσεις σήμερα. Σε ρωτούσαν «θα δώσεις κάτι σήμερα;». Άρα ΚΑΝΕΝΑΣ εκβιασμός ή μας τας σκας ή πάρε μπούλο
8. Είμαι πολύ σίγουρος ότι αν κάποιος «μετρούσε τα ψιλά του και δεν του έβγαιναν» έμπαινε μέσα και έλεγα «αυτά έχω» δεν θα τον άφηναν χωρίς εισιτήριο. Γιατί αυτός ήταν πάντα ο Πανελλήνιος. Ταϊζε, κοίμιζε, φρόντιζε κλπ όποιο ΠΑΟΚτσάκι είχε ανάγκη.
Υ.γ.1 – τα iphone και Samsung πήγαιναν σύννεφο στην ουρά, για εκεί έχουμε φράγκα όμως...
Υ.γ.2 – ο καφές από τα Μικέλ που κρατούσαν πολλοί στην ουρά είχε κανά 5ευρω...
Υ.γ.3 – πολύ νέο-ελληνική συμπεριφορά. Πολύ όμως…
Υ.γ.4 - όλοι αυτοί οι "Αθηνέζοι" ΠΑΟΚτσήδες, που στο μπούτσο είμαστε όλα αυτά τα χρόνια που παλεύει ο σύνδεσμος μόνος του;;;
nikolasf έγραψε:Το πρόβλημα για μένα δεν ήταν τόσο το καπέλο όσο η νοοτροπία. Ένοιωσα πιο ξένος και από ότι ανάμεσα σε ΠΟΚίτες. Νοιώθω που νοιώθω φυλακισμένος 30+ χρόνια εδώ κάτω τώρα ένοιωσα και ορφανός, ξένο σώμα.
ξένο σώμα. έτσι ακριβώς. ειδικά για το ξύλο που θα φάει όποιος τολμήσει να σχολιάσει το παραμικρό πραγματικά ένιωσα εμετό.
αδερφέ μάρλευ όσο ροντέο και γίνει(που όλα τα ΠΑΟΚια καθόμασταν ήρεμοι και υπομονετικοί) δεν απειλέις με ξύλο αδέρφια διψασμένα για ΠΑΟΚ και ενώ τους έχεις καπελώσει επικά.
έτσι θα κάνουμε αγκαλιασμένοι κερκίδα μεθαύριο; με αδερφικά καπελώματα και απειλές;
Άλλο ενα εισιτηριο και απο εμενα, 25αρι. Μου είχαν μείνει τρία μιας και πες-πες κάποια φιλαράκια μου πανικοβλήθηκαν ενόψει της μεμονωμένης μετακίνησης μας και σκέφτηκα να τα δωσω σε παιδιά απο το forum αλλα μου ζήτησαν φίλοι και δεν μπορούσα να αρνηθώ, οποτε έσωσα ενα τελικά. Θα προτιμούσα να το δωσω σε κάποιον που το θελει πραγματικα και οχι σε κάποιον που ειναι κλάιν "δεν παμε μια βολτα και απο το ΟΑΚΑ". Αυτο πρεπει να γινει αυριο γιατι Παρασκευή κατεβαίνω στη χαβούζα. 

-
Ενδιαφέρομαι για τα εισιτήρια. Πείτε μου πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Ευχαριστώ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
marley 4 έγραψε:και ο συνδεσμιτης πηρε διαρκειας στην 4 για να βοηθησει την παε και πληρωνει για να υπαρχει σφ και να ερθεις να παρεις εισητηριο
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
Αν δεν υπήρχε σύνδεσμος, δεν θα υπήρχε συνδεσμίτης που πληρώνει για να υπάρχει σφ. Άρα δεν θα χρειαζόταν ο καθένας να έρθει να παρει εισιτήριο από τον ΣΦ και να πληρώσει και έξτρα για να υπάρχει σύνδεσμος. Το πως θα το έπαιρνε, λόγο απόστασης; Θα έλεγε τον θείο του, ξάδερφο του, φίλο του, πάρε μου και εμένα από το γήπεδο, μιας που θα κατέβεις.. Μεγάλη αρπαχτή έγινε.
Ειναι δυνατον τωρα μην κανουμε το ασπρο μαυρο δηλαδη!Μιλαμε για μεγαλο καπελωμα για ποσα εξτρα ευρω το καθε κεφαλι,και το Α4 στον τοιχο τι εστι?Μαλακια οπως και να εχει καποιοι μαρεσει τρεχετε να το δικαιολογησετε... 

Μπραβο στα παιδια του Πανελληνιου για το κουραγιο τους να καθονται στις εισοδους, στις πορτες και στα ταμεια σα να ειναι υπαλληλοι του ικα για να εξυπηρετησουν εκατονταδες ΠΑΟΚτσηδες που θυμηθηκαν για πρωτη φορα στη ζωη τους οτι υπαρχει ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ
Πολυ σωστες οι οδηγιες για το πως θα συμπεριφερονται οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στο ΧΩΡΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Η συντριπτικη πλειψηφια σεβαστηκε το χωρο, δυστυχως καποιοι απ τους εκλεκτους επισκεπτες στο μυαλο τους ειχαν πραγματικα το ικα και οχι τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ, οποτε και απογοητευτηκαν
Με το καλο να δουμε οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ να γινονται ενεργα μελη για να δυναμωνουμε και να γραφουμε παρεα νεες ιστοριες για τις οποιες χαιρονται τ αδερφια μας ΠΑ-ΝΤΟΥ
Πολυ σωστες οι οδηγιες για το πως θα συμπεριφερονται οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ στο ΧΩΡΟ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Η συντριπτικη πλειψηφια σεβαστηκε το χωρο, δυστυχως καποιοι απ τους εκλεκτους επισκεπτες στο μυαλο τους ειχαν πραγματικα το ικα και οχι τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ, οποτε και απογοητευτηκαν
Με το καλο να δουμε οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ να γινονται ενεργα μελη για να δυναμωνουμε και να γραφουμε παρεα νεες ιστοριες για τις οποιες χαιρονται τ αδερφια μας ΠΑ-ΝΤΟΥ
Par1s έγραψε:marley 4 έγραψε:και ο συνδεσμιτης πηρε διαρκειας στην 4 για να βοηθησει την παε και πληρωνει για να υπαρχει σφ και να ερθεις να παρεις εισητηριο
ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΛΟΥΣ ΜΗ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
Αν δεν υπήρχε σύνδεσμος, δεν θα υπήρχε συνδεσμίτης που πληρώνει για να υπάρχει σφ. Άρα δεν θα χρειαζόταν ο καθένας να έρθει να παρει εισιτήριο από τον ΣΦ και να πληρώσει και έξτρα για να υπάρχει σύνδεσμος. Το πως θα το έπαιρνε, λόγο απόστασης; Θα έλεγε τον θείο του, ξάδερφο του, φίλο του, πάρε μου και εμένα από το γήπεδο, μιας που θα κατέβεις.. Μεγάλη αρπαχτή έγινε.
εσυ που τα ξερεις ολα και βγαζεις γρηγορα συμπερασμα γινε συνδεσμιτης ειδικα στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ και κανε αρπαχτες να κονομησεις γρηγορα
τι θα κονομησεις γρηγορα μονο δεν ξερω....
PAOKpanta έγραψε:Μπραβο στα παιδια του Πανελληνιου για το κουραγιο τους να καθονται στις εισοδους, στις πορτες και στα ταμεια σα να ειναι υπαλληλοι του ικα για να εξυπηρετησουν εκατονταδες ΠΑΟΚτσηδες που θυμηθηκαν για πρωτη φορα στη ζωη τους οτι υπαρχει ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ
Έτσι ακριβώς. Και το καπέλο λογικό και αναμενόμενο

Επίσης, κάθε ολυμπιακός είναι και πουτ@νας γιος.
Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις φιλάθλων στο κέντρο της Αθήνας το ερχόμενο Σάββατο, όταν και θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου ποδοσφαίρου μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.
Για λόγους ασφαλείας, δεν επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις από τις 6 το πρωί του Σαββάτου μέχρι τις 8 το βράδυ, όταν και θα αρχίσει η αναμέτρηση.
Η απαγόρευση ισχύει για την περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Κωνσταντινουπόλεως (από τη συμβολή της με την οδό Σεπολίων), αριστερά Θερμοπυλών, Αγίων Ασωμάτων, Αποστόλου Παύλου, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Λ. Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, αριστερά Ακαδημίας, Χαλκοκονδύλη, δεξιά 28ης Οκτωβρίου, αριστερά Κοδριγκτώνος, Αγορακρίτου, Πεισιστράτους, Σεπολίων, Κωνσταντινουπόλεως.
Γκέγκε ή να σας το παίξω στο πιάνο; Πριν το δίωρο του τελικού θα υπάρχει ένας ατελείωτος 14ωρος μαραθώνιος σε όλη την Αττική.