Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ, 0-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- paokovios1974
Re: Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ, 0-3, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πολυ καλος ΠΑΟΚ απο το 30 και μετα,κουλουρη μπραβο παλικαρη μου το χεις,Νατχο εγκεφαλος προβλεπει το μελλον και βγαζει μπαλιες εκει που ΘΑ κινηθει ο παιχτης.Ελ τσακο Σεντερ μπακ κανονικο κατευθηνει την γραμμη με τα χερια του.Παμε να πουμε και λιγα πραγματακια για την πιεση ψηλα,πρωτον ο απολωνας κλαταρε μετα το 30 γιατι εκανε πιεση ψηλα θελει πολλα πνευμονια μαγκες μου για να τρεχεις ψηλα και να πρεσαρεις,εστω λοιπον οτι παιζεις με καλογυμνασμενη παθιασμενη ομαδα οπως ο βαζελος και αντεχει συνολικα 60 λεπτα πιεσης,ποια ειναι η απαντηση σε αυτο?γρηγορη εναλαγη της μπαλας ωστε ο αντιπαλος να σε κυνηγαει και να τον κουρασεις πιο γρηγορα,κανε πιεση ψηλα στην μπαρτσελονα και στο πρωτο 10λεπτο ολοι θα ξεφυσανε.Τι εννοω λοιπον?οτι δεν με πειραζει να μου κανουν πιεση ψηλα εφοσον εχω αποκτησει ομοιογενεια και οι παιχτες βρισκονται με κλειστα ματια μεσα στο γηπεδο οπως συνεβηκε με την ομαδα του σαντος την 3ΗΧΡΟΝΙΑ.Αυτη την στιγμη που δεν την εχουμε ακομα την ρημαδα,στα κρισιμα παιχνιδια θα παμε σε πιο αμυντικογενη λυση,τραβηγμα της γραμης πιο πισω συν τον κατσε μπροστα απο το διδυμο τον σεντερ μπακ,με σκονδρα δεξια και τζαβελα αριστερα σεντερ μπακ θα ειναι ενας ο ελ τσακο και δευτερος ο Βιτορ που επιστρεφει μεχρι να επιστρεψει... κατσουρανης.Απο κει και περα δεν υπαρχει αλλο προβλημα καθως υπαρχει πληθωρα παιχτων για τις υπολοιπες θεσεις και αναλογα με το παιχνιδη θα παιζει ο καταλληλος,και βεβαια θα δουμε σιγουρα και παθος καθως ολα τα παιχνιδια απο δω και στο εξης ειναι τελικοι.
- ΑποστόληςΑ
Ναι, το φωνάζαμε κάποιοι μετά τη λήξη του αγώνα, καθώς παραμέναμε στο γήπεδο με εντολή της αστυνομίας. Κάναμε κανένα 20λεπτο να φύγουμε.eorptol έγραψε:Χρήζει πως δεν χρήζει κριτικής ; Ελ Τσακο κουλουρης πολυ καλοι νατχο ωραίος .....ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑ ΚΛΑΨΕ ΒΡΩΣΚΟΥΛΗΚΟ ΜΑΜΩ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΣΟΥ " σε μια πρόταση τα έβαλε ολα:):):):):):):)
- ΑποστόληςΑ
Τα πράγματα ήταν ήρεμα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά τη λήξη όταν επιτέλους άνοιξαν τις θύρες για να φύγουμε, οι οργανωμένοι οπαδοί μας πρέπει να πήγαν συνοδεια των ΜΑΤ μέχρι τον σταθμό του ηλεκτρικού των Πατησίων. Εμένα με πέταξε στον ίδιο σταθμό με το αμάξι ο Ιάσωνας (Argonaut4) και δεν ξέρω τι παίχτηκε καθ' οδόν. Άκουσα πάντως στο βαγόνι κάποιους που έλεγαν ότι παραλίγο να έτρωγαν πολύ ξύλο.sourmenetes έγραψε:Αποστολη και άλλοι που πήγατε γήπεδο,τι έγινε έξω από γήπεδο;;
- ΑποστόληςΑ
Εξαιρετικός ο Γλύκος, μέτρια τα ακραία μπακ, καλοί οι stoppers (Μaduro, Insarrualde) ειδικά ο Αργεντίνος, αρκετά καλός ο Kace, πολύ καλός ο Natkho (MVP), μέτρια τα εξτρέμ (Oliseh, Lucas), στο β΄ μέρος ανέβηκαν περισσότερο ειδικά ο Ισπανός, πάνω από το μέτριο ο Αθανασιάδης (έχασε άχαστα, αλλά εξιλεώθηκε με το γκολ), μέτριος ο Χούσεν στις τελικές του, αλλά καλή συνεργασία με τα χαφ, ακριβώς το αντίθετο ο Κουλούρης, προσπάθησε φιλότιμα ο Stoch.
Ξεκούραζε την ομάδα για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα, γι αυτό χάσαμε στη Λεωφόρο.georgedoulk2008 έγραψε:Μπραβο στην ομάδα. Φαινεται πως οταν υπάρχει διάθεση έρχονται και τα αποτελέσματα.
Θέλω να πιστεύω οτι ο στόχος έιναι το Κύπελλο γιαυτό και το μέτρια αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα.
Εγώ προσωπικά θα είμαι υπέρ ικανοποιημένος αν το σηκώσουμε!

Ναχτο και εγω.Ειναι παιχτης θεσης που ελειπε καιρο απο την ομαδα.
Ο Κουλουρης εχει λαμπρο μελλον αρκει να μην καει και παρουν τα μυαλα του αερα.
Γλυκος για Εθνικη.
Ολοι μου αρεσαν εχθες, ολοι επαιξαν αλλα χρειαζεται και το κατι παραπανω
Ο Κουλουρης εχει λαμπρο μελλον αρκει να μην καει και παρουν τα μυαλα του αερα.
Γλυκος για Εθνικη.
Ολοι μου αρεσαν εχθες, ολοι επαιξαν αλλα χρειαζεται και το κατι παραπανω

- sourmenetes
- Moderator
[youtube]y5t9LxxBtDk#t=354[/youtube]
Ο τερματας του Απολλωνα στο 5:54 τι κανει???
προσεύχεται που δεν μπήκε ο Κουλούρης νωρίτερα! 

- paokovios1974
Τσεκαρετε λιγο και το κατεβασμα του νατχο στο 0.51sourmenetes έγραψε:[youtube]y5t9LxxBtDk#t=354[/youtube]

- desperando
- Επικοινωνία:
ολα τα λεφτα το χαμογελο μεχρι τα αυτια απο τον χουμπ στα γκολ του μικρου
ρε μαγκα desperando η φωτο π εχεισ γ προφιλ ειναι απτην στιγμη που ο κλαους θελει να σκισει τον διαιτητη στν βαζελοφωλια??που την βρηκες??
- john4serres
την θελω και γω , σε καλο μεγεθος αν γινεται , οχι εικονιδιοfelix 4 έγραψε:ρε μαγκα desperando η φωτο π εχεισ γ προφιλ ειναι απτην στιγμη που ο κλαους θελει να σκισει τον διαιτητη στν βαζελοφωλια??που την βρηκες??

- desperando
- Επικοινωνία:
απο το ματς με τον βαζελο ειναι.
δεν την πηρα απο πουθενα εγω την εκανα απο το παιχνιδι

δεν την πηρα απο πουθενα εγω την εκανα απο το παιχνιδι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 14 Φεβ 2014, 17:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πού συζητάμε για το συμβάν? Μπήκα να δω και βλέπω 3 σχόλια μόνο..

Υπάρχει ένα άρθρο στην κεντρική (κι εγώ τώρα το είδα), αλλά από όσο καταλαβαίνω, περιμένουμε ενημέρωση (όπως και η ΠΑΕ).
Εννοείται ότι είναι τεράστιο θέμα η κατ' επανάληψη εχθρική συμπεριφορά αυτών που πληρώνουμε για να μας προστατεύουν (ξέρω, ακούστηκε κάπως αυτό
).
Δεν φαντάζομαι ότι υπήρξε προκαθορισμένο σχέδιο, εν όψει πιθανής καθόδου στον τελικό. Το πιθανότερο είναι ότι θα προσπαθήσουν να μήν μας αφήσουν να περάσουμε (τό 'χουμε ξαναδεί το έργο) και αν δεν τα καταφέρουν, είναι ικανοί να διεξάγουν τελικό χωρίς φιλάθλους (θα βρούνε μια πρόφαση). Μάλλον οφείλεται στην εκπαίδευση που λαμβάνουν τα ΜΑΤ, η οποία τους κάνει να συμπεριφέρονται όπως τα σκυλιά: Αν γαβγίσει ένα, τα άλλα ακολουθούν.
Αν βέβαια η επίθεση ήταν μήνυμα για να σταματήσουν τις εκδρομές των ΠΑΟΚτσήδων, μάλλον θα πετύχουν τα ακριβώς ανάποδο,αν χθες ήταν 200, αύριο θα είναι 500.
ΥΓ:
Εννοείται ότι είναι τεράστιο θέμα η κατ' επανάληψη εχθρική συμπεριφορά αυτών που πληρώνουμε για να μας προστατεύουν (ξέρω, ακούστηκε κάπως αυτό

Δεν φαντάζομαι ότι υπήρξε προκαθορισμένο σχέδιο, εν όψει πιθανής καθόδου στον τελικό. Το πιθανότερο είναι ότι θα προσπαθήσουν να μήν μας αφήσουν να περάσουμε (τό 'χουμε ξαναδεί το έργο) και αν δεν τα καταφέρουν, είναι ικανοί να διεξάγουν τελικό χωρίς φιλάθλους (θα βρούνε μια πρόφαση). Μάλλον οφείλεται στην εκπαίδευση που λαμβάνουν τα ΜΑΤ, η οποία τους κάνει να συμπεριφέρονται όπως τα σκυλιά: Αν γαβγίσει ένα, τα άλλα ακολουθούν.
Αν βέβαια η επίθεση ήταν μήνυμα για να σταματήσουν τις εκδρομές των ΠΑΟΚτσήδων, μάλλον θα πετύχουν τα ακριβώς ανάποδο,αν χθες ήταν 200, αύριο θα είναι 500.
ΥΓ: