Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΖΑΝΙ
Γ@ΜΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ

Κανα @@@ δε θα ηταν κακο..

sourmenetes
Σκατά ελληνικά γράφω μου φαίνεται..Dimg4 έγραψε:Χλευαζεις την αποσταση Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη? ενα 3ωρο στο νερο, 50-60 ευρω βενζινη, ενα δεκαρικο διοδια, 15-20 ευρω ευρω εισιτηριο, φαγητο... αν υποτιμας την δυσκολια καποιου να του φυγει ενα κατοσταρικο χαλαρα εχεις μεγαλο αδικοParolos έγραψε:Δε με ενδιαφερει αν ερθει ποτε στο γηπεδο η οχι...
Χλευαζω την ευκολια με την οποια κατακρινει τους αλλους..
Thats the point..
Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω προταση...Parolos έγραψε:Σκατά ελληνικά γράφω μου φαίνεται..Dimg4 έγραψε:Χλευαζεις την αποσταση Πτολεμαιδα Θεσσαλονικη? ενα 3ωρο στο νερο, 50-60 ευρω βενζινη, ενα δεκαρικο διοδια, 15-20 ευρω ευρω εισιτηριο, φαγητο... αν υποτιμας την δυσκολια καποιου να του φυγει ενα κατοσταρικο χαλαρα εχεις μεγαλο αδικοParolos έγραψε:Δε με ενδιαφερει αν ερθει ποτε στο γηπεδο η οχι...
Χλευαζω την ευκολια με την οποια κατακρινει τους αλλους..
Thats the point..
Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χλευάζω την ευκολία με την οποία κατακρίνουμε τους άλλους..
Για κάποιον τα 15€ μπορεί να είναι ότι για άλλον τα 100€..
btw από Κοζάνη είμαι και ξέρω αρκετά καλά το πόσα έξοδα είναι.. και το πήγαινε έλα και όλα..
Αλλά όταν τη λες στους άλλους γιατί δεν πάνε γήπεδο, οφείλεις από τέτοια κοντινή απόσταση να έρχεσαι 1 φορά το μήνα να βλέπεις.. κι όχι 1 φορά στα 4 χρόνια..![]()
Ίδια έξοδα με το να πας σε όλα τα ματς είναι 1 φορά το μήνα..
αν ειχαν για 2 βδομαδες απεργια τα ραδια η τουμπα θα ειχε 40000 κοσμοΜακεδνός έγραψε:Έλα να ανεβαίνουμε λιγάκι... Τέλος η μίρλα, κλείσιμο ραδιόφωνα, σηκωνόμαστε από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, πολυθρόνες, τραπέζια, πάμε να δούμε τη μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ και...
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
![]()
Κανα @@@ δε θα ηταν κακο..![]()
![]()
![]()
sourmenetes
ρε μαγκες εγω ειμαι απο βεροια ,και μπαινω στο ρεφενε αλλος 1 μας λειπει και κλεισαμε χαχαχαχαχαχαParolos έγραψε:Sourme Θεσνικη μένω τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά 2-3 "εκδρομές" το χρόνο για Τούμπα από Κοζάνη πάντα την κάνω.. Πάσχα-γιορτές-3ήμερα που βρίσκομαι... Και μπορώ να πω το διασκεδάζω άπειρα, πολύ περισσότερο από όταν είμαι Θεσνίκη... 5 άτομα στ'αμάξι χαβαλέ όλα τα λεφτά γούστα..
Έτσι θέλει από επαρχία..
Εορπτολ ετοιμάσου θα έρθω να σε πάρω το Πάσχα από Καλιάρια να πάμε Τούμπα..
[/quote]sourmenetes έγραψε:Εχω προταση...Parolos έγραψε: Σκατά ελληνικά γράφω μου φαίνεται..
Χλευάζω την ευκολία με την οποία κατακρίνουμε τους άλλους..
Για κάποιον τα 15€ μπορεί να είναι ότι για άλλον τα 100€..
btw από Κοζάνη είμαι και ξέρω αρκετά καλά το πόσα έξοδα είναι.. και το πήγαινε έλα και όλα..
Αλλά όταν τη λες στους άλλους γιατί δεν πάνε γήπεδο, οφείλεις από τέτοια κοντινή απόσταση να έρχεσαι 1 φορά το μήνα να βλέπεις.. κι όχι 1 φορά στα 4 χρόνια..![]()
Ίδια έξοδα με το να πας σε όλα τα ματς είναι 1 φορά το μήνα..
Κοζανη-πτολειμαδα 25 χλμ.Βαλτε μια κοινη βενζινουλα βρειτε και αλλους 2 και τα μοιρασατε τα εξοδα.![]()
![]()
![]()
Βεβαια μεχρι να φτασετε δικιο δεν ξερω αν εχετε σκοτωθει...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η αληθεια ειναι οτι ο parolos νομιζω οτι εχει δικιο.Παρεξηγησατε τα γραφομενα του.
σιγα μην παρω και το παγουρινο μου οπως η κορη μου στα μεγαλα νηπιαpgetsos έγραψε:ταπερακι απο το σπιτι ρε
Μακεδνός έγραψε:Έλα να ανεβαίνουμε λιγάκι... Τέλος η μίρλα, κλείσιμο ραδιόφωνα, σηκωνόμαστε από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, πολυθρόνες, τραπέζια, πάμε να δούμε τη μεγάλη ΠΑΟΚΑΡΑ και...
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
ΠΑΟΚ ΟΛΕΟ
![]()
Κανα @@@ δε θα ηταν κακο..![]()
![]()
![]()
sourmenetes