Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2/1-19:30,NS1
Re: Πλατανιας-Π.Α.Ο.Κ. 2/1-19:30,NS1
Από την αρχή της σεζόν έτσι είναι. Καλή κίνηση από την forthnet. Μπορεί να μην έβαλα νόβα, αγόρασα όμως ένα καταπληκτικό ραδιοφωνάκι (και ρολόι και ξυπνητήρι και θερμόμετρο) με μόλις 5 ευρώ από τα Jumbo... 

- theodorsalonika
Ξυπνηστε ρε τι ειναι αυτα!!!
Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V3-E μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Θέλω υπεύθυνα να μου πει κάποιος τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο! Ο άνθρωπος είναι λες και έχει βαρίδια στα πόδια! Λυπάμαι που το λέω και θα είμαι ο πρώτος που θα ...αυτοβριστώ αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω πως είναι η χειρότερη μεταγραφή που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια! Φαίνεται τόσο στατικός και ακίνητος και βαρύς, που μέχρι και ο Γκαρσία μοιάζει με τον Γιουσέιν Μπολτ μπροστά του!!
Για να μην αγχώνεστε, θα νικήσουμε 1-3 σήμερα!
Αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε μια παρωδία!!
Για να μην αγχώνεστε, θα νικήσουμε 1-3 σήμερα!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 02 Φεβ 2014, 20:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο σπικερ λεει για προβληματικο κεντρο εγω θα πω οτι αυτο που ειναι μαυρα χαλια ειναι τα ακρα μας κιτσιου λουκας και στοχ σπυροπουλος εναν συνδυασμο της προκοπης δεν μπορουν να βγαλουν ,αν πω για τον μικρο παλι θα γινω εμπαθης? θελει και μυαλο η μπαλιτσα. βεβαια λιγο να σοβαρευτουν και το παιχνιδι θα ειναι πολλα με λιγα
hasio_john έγραψε:Θέλω υπεύθυνα να μου πει κάποιος τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο! Ο άνθρωπος είναι λες και έχει βαρίδια στα πόδια! Λυπάμαι που το λέω και θα είμαι ο πρώτος που θα ...αυτοβριστώ αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω πως είναι η χειρότερη μεταγραφή που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια! Φαίνεται τόσο στατικός και ακίνητος και βαρύς, που μέχρι και ο Γκαρσία μοιάζει με τον Γιουσέιν Μπολτ μπροστά του!!
Για να μην αγχώνεστε, θα νικήσουμε 1-3 σήμερα!Αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε μια παρωδία!!
ακριβως το ιδιο ειπε και ο σπικερ,δες το παιχνιδι χωρις ηχο

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας είναι ο κάτσε ανύπαρκτος και φαίνεται στο γήπεδο ο στόχ ή ο λουκας;φάγαμε ηλιθιότητα γκολ που μάρκαραμε πέντε μέτρα μετα το κέντρο και έμεινε μόνος ο άλλος. Ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο
- paok kerkyra
hasio_john έγραψε:Θέλω υπεύθυνα να μου πει κάποιος τι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Μαντούρο! Ο άνθρωπος είναι λες και έχει βαρίδια στα πόδια! Λυπάμαι που το λέω και θα είμαι ο πρώτος που θα ...αυτοβριστώ αν κάνω λάθος, αλλά πιστεύω πως είναι η χειρότερη μεταγραφή που έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια! Φαίνεται τόσο στατικός και ακίνητος και βαρύς, που μέχρι και ο Γκαρσία μοιάζει με τον Γιουσέιν Μπολτ μπροστά του!!
Για να μην αγχώνεστε, θα νικήσουμε 1-3 σήμερα!Αλλά μέχρι τώρα βλέπουμε μια παρωδία!!
Από τον Μαντούρο δεν θα δεις να κάνει 100άρι σε κάτω από 9'' αλλά θα τον δείς να μην παιδεύει την μπάλα! θα τον δείς να προωθεί το παιχνίδι με την μία! δεν στον φέρανε ούτε για Βιτόλο ούτε για Κάτσε...
- sotiris1960
- Επικοινωνία: