ειπε ο τζιμπουρ 7...tromokratis4 έγραψε:O γαυρος κερδισε λειβαδια και απολλωνα 0-5 και τους δυο και μεις Χ με σμυρνη και σφαζουμε την λειβαδια για να την κερδισουμε,παρε παικτες ιβαν και μην πουλας σανο.
Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Λεβαδειακος 3-0,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
-
λες να ειμαι γαυρος?οτι πειςefthimis_paok έγραψε:Ξεχασες να γράψεις "μπαοκ" στο τέλος.tromokratis4 έγραψε:O γαυρος κερδισε λειβαδια και απολλωνα 0-5 και τους δυο και μεις Χ με σμυρνη και σφαζουμε την λειβαδια για να την κερδισουμε,παρε παικτες ιβαν και μην πουλας σανο.
- navigator11
Photis έγραψε:Ωραία η ομάδα σήμερα, στρωτό ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, αυτοματισμοί τα πάντα όλα. Το λέει άλλωστε και το inpaok.com σε ένα άρθρο του. Μπαλάρα με Στέφενς.
PS. Ποια διαιτησία??? Καθαρά όλα...Ετσι θα περάσουμε το γάβρο με το να γίνουμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
Με κάθε σεβασμό,έχεις αρχίσει να κινείσαι στα όρια της πρόκλησης,Φώτη.Αγώνες του γαύρου στο Ελλάντα αλήθεια παρακολούθησες καθόλου φέτος;Αν ναι,δεν ξέρω τι να βάλω με το νού μου ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 22 Δεκ 2013, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μιρλα,η γκρινια,η φαγωμαρα,το μπινελικι και το γιουχαρισμα σε παικτες εχει φυγει εδω και καιρο απο το Χαριλαου και εχει εγκατασταθει στην Τουμπα!
Σε ενα γηπεδο που αντι να αποτελει φοβητρο για ολους τους αντιπαλους εχει αρχισει να γινεται η ταφοπλακα της ψυχολογιας των παικτων μας!
Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα....μια λαθος πασα του Τζιωλη στο.......3'!!!!!!Στο 3ο λεπτο,αρχισε να ακουγεται μουρμουρα για τον Τζιωλη....και μετα εχετε την απαιτηση να παιξει μπαλα!Αλλα ξεχασα.....επαγγελματιας ειναι....τοσα λεφτα παιρνει και αλλα πολλα αστεια!........
ΥΓ.Θελω να παραδεχθω τους π@υστογαυρους!!!Εχετε καταφερει,ακομα και κομματι του κοσμου του ΠΑΟΚ να σκεφτεται με τα ιδια αρρωστημενα μυαλα,με τα δικα σας!!!Σας παραδεχομαι!Ειστε μετρ του ειδους!!!
ΥΓ2.Το ειπε και ενας φιλος παραπανω...Σαββιδη,αντε σηκω φυγε ανθρωπε μου....δεν βλεπεις οτι δεν ειμαστε αξιοι για ωραια πραγματα?....Εμεις εχουμε μαθει στη μιζερια....στη διχονοια,στη μ@λακια στον εγκεφαλο,γενικοτερα...ΔΕν ειμασταν ετοιμοι για εναν ανθρωπο σαν και σενα!!!Δεν το αντεχουμε!!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!!
Σε ενα γηπεδο που αντι να αποτελει φοβητρο για ολους τους αντιπαλους εχει αρχισει να γινεται η ταφοπλακα της ψυχολογιας των παικτων μας!
Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα....μια λαθος πασα του Τζιωλη στο.......3'!!!!!!Στο 3ο λεπτο,αρχισε να ακουγεται μουρμουρα για τον Τζιωλη....και μετα εχετε την απαιτηση να παιξει μπαλα!Αλλα ξεχασα.....επαγγελματιας ειναι....τοσα λεφτα παιρνει και αλλα πολλα αστεια!........
ΥΓ.Θελω να παραδεχθω τους π@υστογαυρους!!!Εχετε καταφερει,ακομα και κομματι του κοσμου του ΠΑΟΚ να σκεφτεται με τα ιδια αρρωστημενα μυαλα,με τα δικα σας!!!Σας παραδεχομαι!Ειστε μετρ του ειδους!!!
ΥΓ2.Το ειπε και ενας φιλος παραπανω...Σαββιδη,αντε σηκω φυγε ανθρωπε μου....δεν βλεπεις οτι δεν ειμαστε αξιοι για ωραια πραγματα?....Εμεις εχουμε μαθει στη μιζερια....στη διχονοια,στη μ@λακια στον εγκεφαλο,γενικοτερα...ΔΕν ειμασταν ετοιμοι για εναν ανθρωπο σαν και σενα!!!Δεν το αντεχουμε!!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!!
Χαλαρώστε ορισμένοι, πλησιάζουν και χρονιάρες μέρες
σωστος ο Μπαφος...mpafos4 έγραψε:Η μιρλα,η γκρινια,η φαγωμαρα,το μπινελικι και το γιουχαρισμα σε παικτες εχει φυγει εδω και καιρο απο το Χαριλαου και εχει εγκατασταθει στην Τουμπα!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!!
ουδεν σχολιο...... μα τα βλεπουμε και εδω στο φορουμ πρεπει να τα δουμε στο γηπεδο ? απλα ειναι πολυ ασχημο αυτη η αρρωστια να μεταφερετε εκειmpafos4 έγραψε:Η μιρλα,η γκρινια,η φαγωμαρα,το μπινελικι και το γιουχαρισμα σε παικτες εχει φυγει εδω και καιρο απο το Χαριλαου και εχει εγκατασταθει στην Τουμπα!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ!!!!

Σωστος ο mpafos.Πηραμε 1 σφυριγμα και το χουμε κανει και γω δεν ξερω τι.......Αμεσως εχουμε ξεχασει ολες τις αδικιες εναντιον μας και τις ευνοιες του γαυρου αντιστοιχα...
Εχετε αναρωτηθει ορισμενοι γιατι η "κριτικη" σας ειναι ιδια με αυτα που μας λενε οι γαυροι???
Η ομαδα κανει λαθη,ενιοτε δεν παιζει και πολυ καλα ,αλλά προχωραει και βελτιωνεται,κι αυτο πλεον ειναι ορατο και στον πλεον δυσπιστο οπαδο.
Εχετε αναρωτηθει ορισμενοι γιατι η "κριτικη" σας ειναι ιδια με αυτα που μας λενε οι γαυροι???
Η ομαδα κανει λαθη,ενιοτε δεν παιζει και πολυ καλα ,αλλά προχωραει και βελτιωνεται,κι αυτο πλεον ειναι ορατο και στον πλεον δυσπιστο οπαδο.
- kataramenos5
Αφού ούτως η άλλως δεν ήσουν γήπεδο.Μη στεναχωριέσαι ομως το συνηθίσαμε το συνεχές κράξιμο σου.CCCP έγραψε:Εγω θα πω την κακια μου και κραξτε με αλλα μετα το σημερινο θεαμα δε μπορω να πω τιποτα αλλο.
Εγω αν ζουσα Ελλαδα θα ελεγα στον Στεφενς αν μπορει παρακαλω οταν ειναι να κατεβασει την ομαδα ετσι οπως σημερα να μου το λεει απο πριν να ξερω να μην ερθω στο γηπεδο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτο το formation/συνθεση. Αυτα.
Κατα τα αλλα ουτε αξιο σχολιασμου το ματς.
Όποιος δε κατάλαβε οτι η ομάδα είναι "πεθαμένη" απο κούραση ας αλλάξει άθλημα.Απο μπάλα δεν.
ΥΓ Εορπτολ καρλατ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΟ

Κι εσύ στην 6 αγαπητέ?mpafos έγραψε:Χαρακτηριστικοτερο παραδειγμα....μια λαθος πασα του Τζιωλη στο.......3'!!!!!!Στο 3ο λεπτο,αρχισε να ακουγεται μουρμουρα για τον Τζιωλη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 22 Δεκ 2013, 20:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
RESPECT.desperando έγραψε: υγ α και που σαι σαββιδη,οι περισσοτεροι σε λεν να σκασεις φραγκα για να δουμε μπαλαραα,εγω σου λεω να την κοπανισεις και να μας αφησεις στην μιζερια μας,δεν μπορουμε να διαχειριστουμε το γεγονος οτι εχουμε επενδυτη,εμας μας αρεσει να ειμαστε μονοι μας μαμω την εσωστρεφια μας μαμω.
που θελετε να χωσει και φραγκαμε 5000 εισιτηρια
guardian κατι έλεγες για τα πανια, την κερκίδα κλπ κλπ

καταραμενε,το ξερω αλλα δεν θυμαμαι και πως το λεν
-
Τελικα αυτοι που τον κραζουν ξερουν μπαλα...τι να λεμε τωρα...
...ρε τον αμπαλο τον Λουκας ρε...
Κατι τετοια λεγανε κανα δυο εκει στην 4... τσουρεκια μας καναν τα αρχιδι@ ολο το ημιχρονο....και μετα κοκκινησαν οι σβερκοι τους απο τις φαπες που εφαγαν
απο κατι διμετρους ....ας προσεχαν
...Να παρακαλαμε να τον εχει ο καλος θεουλης γερο και δυνατο...
γιατι σε αυτον τον ΠΑΟΚ...ειναι πραγματικα ..οαση.
Κατι τετοια λεγανε κανα δυο εκει στην 4... τσουρεκια μας καναν τα αρχιδι@ ολο το ημιχρονο....και μετα κοκκινησαν οι σβερκοι τους απο τις φαπες που εφαγαν
Και τι σημαίνει αυτό??Κινούμαι στα όρια της πρόκλησης επειδή δε θέλω εύνοια ούτε στο ελάχιστο, ομάδα που να βλέπεται, και κανονικό εξωαγωνιστικό τμήμα (δλδ, scouting, ακαδημίες που να βγάζουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ποδοσφαιριστές και όχι ταλαντούχους ανώριμους παίκτες της 1 έκλαμψης)??? Τι δλδ, πρέπει να γίνω γάβρος???? Ρε πραγματικά το να έχεις διαφορετική άποψη στο φόρουμ έχει καταντήσει κλισέ. Κάποιοι θέλουν τον ΠΑΟΚ όπως τους τον λανσάρουν κάποιοι όχι. Τι να κάνουμε?? Εγώ θέλω τον ΠΑΟΚ να γίνει ΟΜΑΔΑΡΑ και να μην έχει αδικίες από τη διαιτησία ΟΥΤΕ και εύνοιες. Μπορεί να γίνει αυτό??? Όσο για το γάβρο, νίκη του Σαββίδη θα είναι να μην ευνοείται ο γάβρος όταν πρέπει να χάσει βαθμούς. Για να πάει μπροστά το πρωτάθλημα του κώλου που έχουμε πρέπει τη διαιτησία ο Σαββίδης να την κάνει να γίνει πιο πενηνταρησια. Αν όχι, τότε ο Σαββίδης προφανώς θα θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του Μαρινάκη (νομίζω αυτό θέλει, δεν είναι βλάκας να βάζει 45 μύρια έτσι!). Αυτά. Τώρα αν ο γάβρος κερδίζει με διαιτησίες εμένα τι με ενδιαφέρει??? Ας τα βλέπουν αυτοί που πρέπει και τα πρόβατα της ομάδας του δαφνοστεφανωμένου gay.navigator11 έγραψε:Photis έγραψε:Ωραία η ομάδα σήμερα, στρωτό ποδόσφαιρο, συνδυασμοί, αυτοματισμοί τα πάντα όλα. Το λέει άλλωστε και το inpaok.com σε ένα άρθρο του. Μπαλάρα με Στέφενς.
PS. Ποια διαιτησία??? Καθαρά όλα...Ετσι θα περάσουμε το γάβρο με το να γίνουμε χαλίφης στη θέση του χαλίφη!
Με κάθε σεβασμό,έχεις αρχίσει να κινείσαι στα όρια της πρόκλησης,Φώτη.Αγώνες του γαύρου στο Ελλάντα αλήθεια παρακολούθησες καθόλου φέτος;Αν ναι,δεν ξέρω τι να βάλω με το νού μου ...

Ο ΠΑΟΚ προχωράει κάποιοι μενουν πίσω και αν δεν τα βρουν με το εαυτό τους θα βρεθούν εκτός.
Είμαι από αυτούς που τον έκραξαν πολύ. Όμως σε αυτό τον ΠΑΟΚ όντως φαίνεται να είναι όαση. Αυτό φυσικά δε μας τιμά ΚΑΘΟΛΟΥ σαν ομάδα!ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Τελικα αυτοι που τον κραζουν ξερουν μπαλα...τι να λεμε τωρα...