Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, Κυριακή 22/12/2013-15:00, NS2
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός, Κυριακή 22/12/2013-15:00, NS2
μπαλλα βρηκε..τι πεναλντι ?!
ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ τους..
βγαλτε τις φανελες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ακυρωσε πεντακαθαρο γκολ τους..

βγαλτε τις φανελες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
2-0
αλλα
Κακως ακυρωθηκε γκολ του Λεβαδειακου...
Ουτε με διαιτησια να ριξουμε μια 5αρα δεν μπορουμε...
Τι σεμνοι που ειμαστε παναθεμα μας
αλλα
Κακως ακυρωθηκε γκολ του Λεβαδειακου...
Ουτε με διαιτησια να ριξουμε μια 5αρα δεν μπορουμε...
Τι σεμνοι που ειμαστε παναθεμα μας

Άγγελε χαλάρωσε αδερφέ, σου πα και πριν έχουμε άλλες απόψεις τι είναι αυτά έχω μικρή αντίληψη και φιλοσοφικά, κράτα την άποψη σου και όλα καλά, ούτε μικρός είμαι, 32 είμαι οπότε παέι και αυτό...Απλά δεν με φταίει ο προπονητής ήθελα να πω, εσύ προσωπικά έχεις θεματάκι αλλά πάλι δικαίωμα σου, εδώ γράφεις για την μπάλα του Ρισβάνη και των λοιπών αστέρων του ΠΑΟ, πάλι δικαίωμα σου...Μη με χαρακτηρίζεις σε παρακαλώ για να συνεχίσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι
λουκας-βιτορ-κατσουρ-τζαβελλας-λαζαρ-βουκιτς-κιτσιου..μονο αυτοι αξιζουν για 11αδα..
- hasio_john
Το γκολ που ακυρώθηκε ήταν κανονικότατο! Αν γινόταν αυτό με το γάβρο θα είχαμε λυσσάξει στην μίρλα ...
Στην χρονική στιγμή εκείνη το 1-1 θα ήταν και μοιραίο για την ψυχολογία των παιχτών και φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα! Μαύρα χάλια σήμερα, με καλύτερο παίχτη μας τον ...διαιτητή!
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ....
Στην χρονική στιγμή εκείνη το 1-1 θα ήταν και μοιραίο για την ψυχολογία των παιχτών και φυσικά για το τελικό αποτέλεσμα! Μαύρα χάλια σήμερα, με καλύτερο παίχτη μας τον ...διαιτητή!

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ,ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ....
δε ΘΑ κάναμε την 28η ανατροπή στα τελευταία λεπτά δηλαδή;
Δηλαδη ο παιχτης που ηταν οφσαιντ δεν απασχολουσε κανεναν, αρα δεν επηρέαζε τη φαση?
Τελοσπάντων φίλε Λάμπρο έχεις δίκιο. Συγνώμη για τον χαρακτηρισμό. Διαφωνούμε κάθετα σε πολλά. Βλέπω αλλιώς τη μπάλα. Αυτό που είδα σήμερα και αυτό που βλέπω από σχεδόν την αρχή της χρονιάς δε μου αρέσει. Είπες ότι έχω κόλλημα. Ναι έχω. Θέλω να βλέπω μπάλα. Δε με νοιάζει ποιος θα είναι ο προπονητής. Απλά να βλέπω μπάλα. Απλά να βλέπω βελτίωση και πρόοδο. Δεν βλεπω τίποτα από αυτά. Να με συγχωρέσεις αλλά το να βλέπω(μόνο) επελάσεις του Λούκας και του κάθε παίχτη (με βάση το ταλέντο τους) δεν είναι μπάλα.sotos26 έγραψε:Άγγελε χαλάρωσε αδερφέ, σου πα και πριν έχουμε άλλες απόψεις τι είναι αυτά έχω μικρή αντίληψη και φιλοσοφικά, κράτα την άποψη σου και όλα καλά, ούτε μικρός είμαι, 32 είμαι οπότε παέι και αυτό...Απλά δεν με φταίει ο προπονητής ήθελα να πω, εσύ προσωπικά έχεις θεματάκι αλλά πάλι δικαίωμα σου, εδώ γράφεις για την μπάλα του Ρισβάνη και των λοιπών αστέρων του ΠΑΟ, πάλι δικαίωμα σου...Μη με χαρακτηρίζεις σε παρακαλώ για να συνεχίσουμε να μιλάμε σαν άνθρωποι
- sourmenetes
- Moderator