ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Γλύκος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σπυρόπουλος
2
2%
Τζαβέλλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vukic
9
9%
Ολίσε
11
11%
Lucas
61
62%
Σαλπιγγίδης
14
14%
Πόζογλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
2
2%
Τζιώλης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 99

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: ΑΕΛ Καλλονης-Π.Α.Ο.Κ 2-5 Mvp-Σχολια και παραλειπομενα

Δημοσίευση από eorptol »

Ασε ρε φιλε ολα τα ξέρεις εσυ ανακάτεψανε εθνικη ζαγορακη ΣΑΛΠΙ ολα στο τσουβάλι
Τον παντελακη πως δεν τον βάλανε τους ξέφυγε ; ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ 2 γκολ βάζει ο άλλος και αυτοι βρίζουνε τι να δικαιολογήσεις ρε γκαρντιαν σε αυτήν την αντίδραση ; Μονο υγεία δεν βγάζει
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

guardian4 έγραψε:Οταν οι συνδεσμοι ενα χρονο τωρα παρακαλουσαν για συναντηση για το θεμα των οπαδων, φωνη βοωντος εν τη ερημο, μολις αποφυλακιστηκαν, ηθελαν συναντηση απ την ΠΑΕ.

Αυτο ειναι σοβαρη σταση της ΠΑΕ? ποιος ηθελε να κανει το βημα παραπανω με αυτη την αντιμετωπιση?

Γι αυτο πριν κρινεται σκεφτειτε και τις δυο πλευρες.

Οσο για σημερα καλα ειναι να μαθουμε, τι ειπαν οι μεν στους δε και ακολουθησε οτι ακολουθησε.
Ναι να το κάνουμε μεσημέριανη εκπομπη
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

λοιπον πηγα ειδα το ματς καθως ετυχε σημερα να ειμαστε αθηνα οικογενειακως παραλιγο θα επερνα και τον γιο μου μαζι αλλα τελευταια στιγμη ευτυχως δεν τον πηρα..θα εβλεπε θα μου πειτε μια 5αρα αλλα καλυτερα να την δει απο την τηλεοραση..γιατι πραγματικα δεν ηθελα να δει και να ακουσει αυτα που ξεστομιζαν καποιοι που θελουν να λεγονται οπαδοι του ΠΑΟΚ..αυτοι οι 50-100 που κακως υπαρχουν σε συνδεσμο σε οπαδικο κινημα οπουδηποτε.το μονο που προκαλουν ειναι διχονια και τραμπουκισμους και φυσικο αποτελεσμα ξυλο μπουνιες κλωτσιες σε οποιον τολμησει να τους πει για τις μαλακιες που λενε..εβρισαν το σαλπι εβρισαν τον ζαγορακη εβρισαν την εθνικη ελλαδος..στο επομενο ματς μπορει να βρισουν τον στεφενς τον βρυζα τον κλαους τον κατσουρανη ακομα και τον ιβαν..μιλαμε για καφριλικοι...εγω ενα εχω να πω επειδη η μαζα αυτοι ολοι ειναι παιδια και ισως δεν σκεφτονται ωριμα αν το συνεχισουν θα μας βρουν απεναντι τους οχι για κλωτσιες και μπουνιες αλλα απαγορευση εισοδου στο γηπεδο πολυ απλα..τετοιες μαγκες και καφριλικια σε αλλες ομαδες οχι στον ΠΑΟΚ.υγ..με εξεπληξε ο ολισε σημερα πολλα μπραβο του σε αυτον και την ομαδα
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

10 στην ομαδα , 10 και στον λαο !
τετοια διπλα θελουμε !
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

eorptol έγραψε:Ασε ρε φιλε ολα τα ξέρεις εσυ
ασε ρε φιλε ολα τα ξερεις εσυ?

Για μαζεψου λιγο φιλαρακι
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μπράβο στην ομάδα για την μεστή εμφάνιση της, μπράβο και στη Καλλονή που δεν έστησε λεωφορείο πίσω με αποτέλεσμα να παιχτεί ποδόσφαιρο.

MVP για μένα ο Ολίσε μόνο και μόνο για την εμφάνιση έκπληξη. Γκολ, ασίστ... Με τα λάθη του αλλά σήμερα έκπληξη.

Στο γήπεδο δεν πήγα, από πέρυσι και δυο τρεις μανούρες που έγιναν μπροστά στα μάτια μου, μου το κόψανε και στα εκτός. Χίλιες φορές να είμαι με τους οπαδούς κάθε ομάδας που μας φιλοξενεί παρά να βλέπω πράγματα που με λυπούν.

Καμία εντύπωση τα σημερινά, οσο θα υπάρχουν 5-10 που μου απαγορεύουν οι κανόνες του φόρουμ να χαρακτηρίσω όπως θα ήθελα, δεν ξαναπατάω σε κερκίδα μας σε εκτός.

Και να είστε σίγουροι πως τα σκόρπια ΠΑΟΚτσάκια σε κάθε αγώνα μας εκτός είναι περισσοτερα απο της κερκίδα μας.

Οι μόνοι που μπορούν να περισώσουν την τιμή του οπαδικού κινήματος μας είναι οι ίδιοι οι οπαδοί. Πριν τη πλέμπα του νότου που διοικεί το ποδόσφαιρο ας αρχίσει η κάθαρση σε κανένα τσιμέντο.

Για να επανέλθουμε στα του αγώνα, μακάρι να σκοράρουμε πιο συχνά νωρίς.. Κανείς δεν γλιτώνει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

guardian4 έγραψε:Οταν οι συνδεσμοι ενα χρονο τωρα παρακαλουσαν για συναντηση για το θεμα των οπαδων, φωνη βοωντος εν τη ερημο, μολις αποφυλακιστηκαν, ηθελαν συναντηση απ την ΠΑΕ.

Αυτο ειναι σοβαρη σταση της ΠΑΕ? ποιος ηθελε να κανει το βημα παραπανω με αυτη την αντιμετωπιση?

Οσο για σημερα καλα ειναι να μαθουμε, τι ειπαν οι μεν στους δε και ακολουθησε οτι ακολουθησε.
Για το πρωτο σκελος το αφηνω γιατι δεν ειναι της παρουσης.
Για το σημερινο τι να πουμε ρε αδελφε???
Ειμαστε 5-2 και βριζουνε καποιοι παιχτη του ΠΑΟΚ???Παμε καλα???
Οι υπολοιποι τους κραξανε και οσοι ηταν κοντα προφανως τους εκραξαν και αυτοι.Δεν αργησαν να πεσουν οι ψιλες..

Δηλαδη μαζευτηκαμε ολα τα ΠΑΟΚΙΑ της αθηνας καναμε καλη κερκιδα και φτασαμε να τσακωνομαστε μεταξυ μας??Ποσο πιο λυπηρο??
Για αυτο και δε θελω να το συζητησω και καλα θα κανουμε να μη δωσουμε αλλη διασταση στο ζητημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

psykoman έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΤΕΛΟΣ!!!!
Ο ''ΜΕΓΑΛΟΣ'' ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ....
ΞΥΣ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ!!!!!
Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΠΑΔΙΣΜΟΥ....

ΔΛΔ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΡΕΜΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ;;;; 5 ΓΚΟΛ ΒΑΛΑΜΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ...
Μη γενικευουμε τα παντα..
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οντως αδερφε ειναι κατακριταιο οταν μαλωνουμε μεταξυ μας,
αλλα οταν ταρακουνας αποτομα τη γη, το νερο κανει καιρο να καταλαγιασει.

Ας ελπισουμε σιγα σιγα να εκλειψουν οι λογοι διαχασμου
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

guardian4 έγραψε:
eorptol έγραψε:Ασε ρε φιλε ολα τα ξέρεις εσυ
ασε ρε φιλε ολα τα ξερεις εσυ?

Για μαζεψου λιγο φιλαρακι
φιλε δεν ξερω αν ξερεις η δεν ξερεις αν εισαι συνδεσμιτης η δεν εισαι εγω λοιπον που ημουν στο γηπεδο θα σου πω απλα οτι δεν τους προκαλεσε κανεις κατα την γνωμη μου καποιοι το προκαλουν να γινεται και αυτοι δεν ειναι οι 50-100 στρατιωτες προβατα πεστους οπως θελεις αλλα οι 5-10 που εχασαν με τον ιββαν το μεροκαματο γιαυτο και θα συμφωνησω εν μερει με το σεβασμος στο οπαδικο κινημα μεχρι το 11 μετα επεσε πεινα
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

R.A.T.M. έγραψε:Πας στο γηπεδο να δεις την ΠΑΟΚΑΡΑ να παιζει μπαλα μετα απο μηνες.
Καθεσαι απεναντι απο το λαο και απολαμβανεις..
Η ομαδα παιζει ανα διαστηματα ωραια μπαλιτσα, βαζει ΠΕΝΤΕ γκολ για πλακα και τρωει δυο σε δυο επιθεσεις..
Κανεις χαβαλε μαζι με αλλους συνπαοκτσιδες που ειναι εκει τριγυρω.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ... Αρχιζουν οι "οπαδοι" να βριζουν τον ΣΑΛΠΙ και στα καπακια τον ΖΑΓΟΡΑΚΗ και μετα πεφτει και ΞΥΛΟ.
Ε ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ... Μετα αν πεις για καρκινωματα θα σου την πουνε κιολα...
1 καλο και εκατομυρια κακα απο αυτα τα ατομα... ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ...ΤΕΛΟΣ

ΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΕΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΑΙ Ο ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΥΝΑΣΤΗΣ...

ΠΑΟΚ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ...

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΑΣ....
Διαγραψτε το εμετικο σχολιο και διαγραψτε και το δικο μου μετα...

Δεν αρχισαν ΞΑΦΝΙΚΑ οι οπαδοι να βριζουν τον κοντο,προηγηθηκε μια χειρονομια του επαγγελματια που αντι να παιζει μπαλα απανταει σε οποιον πει κατι απο το πεταλο...

Αυτο ειναι νεο στοιχειο π εχει τη δικη του βαρυτητα.
Κοψτε ομως τους χαρακτηρισμους. Rainmaker
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο παλυ που γραφει το inpaok οτι οι Αθηναιοι εβρισαν και οι Μακεδονες τους αποδοκιμασαν, πως να το σχολιασει κανεις; Αι στα διαλα σιχαματα!!!
adidas1926

Δημοσίευση από adidas1926 »

don pablo έγραψε:μολις γυρισα απο το γηπεδο και αντι να ειμαι χαρουμενος εχω σχεδον αηδιασει, θα πω μερικα πραγματα που ισως δεν αρεσουν .ισως με μπαναρετε κιολας αλλα εγω αν δεν το πω θα σκασω.Η ομαδα για 50 λεπτα επαιξε ωραια μπαλα και αντι να το χαιρομαστε βριζουμε παικτη της ομαδας και πρωην παραγοντα ο οποιος με ολα τα λαθη του ειναι ο λογος που δεν εισαι στην γ εθνικη και επισηε ειναι ο λογος που εχεις προεδρο και οχι λαμογιο αν το εβλεπα το ματς απο την τηλεοραση θα ελεγα οτι 20 homo sapiens ειναι αυτοι που κανουν τελικα τα ιδια και τα ιδια αλλα τελικα 20 ειναι αυτοι που δεν τα κανουν , παρτε το χαμπαρι μια ζωη στην φαπα θα ειμαστε με τετοια νοοτροπια. Και κατι τελευταιο και ποιο σκληρο οταν βλεπεις κατα προσωπο αυτους που δημιουργουν προβληματα δεν σου κανει καμια εντυπωση η εξωτερικη εμφανιση τα λεει ολα και κραξτε μερικοι οσο θελετε και τελος το οτι καποιος υποστηριζει την ιδια ομαδα με εμενα δεν τον κανει ΑΔΕΛΦΟ μου . για τον ρυθμο της εξεδρας καλυτερα μην σχολιασω στα σχολικα πρωταθληματα καλυτερη εξεδρα καναμε
Ελα ρε κριτη της εξωτερικης εμφανισης και της κερκιδας...Σας παρακαλω σβηστε το σχολιο...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

τι σχεση εχει αυτο με το οτι εβριζαν τον σαλπι, τον ζαγορακη, την εθνικη και γενικα οτιδηποτε αλλο ασχετο?
ας βριζαν την παε, η μαλλον τον ιβαν. αλλα τολμανε?
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Φιλε Guardian,στα λογια σου φαινεται το προβλημα που υπαρχει....Ποιες 2 πλευρες???
Μια πλευρα ειμαστε!ΠΑΟΚ ειμαστε!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”