Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Το κέντρο είναι καθοριστικής σημασίας χώρος σε κάθε ομάδα. Δένει όλη την ομάδα επιθετικά και αμυντικά. Αν δεν έχεις εκεί παίκτες σοβαρούς δεν μπορείς να παίξεις ούτε το 30 % των δυνατοτήτων σου.
Η πιο τραγική διαπίστωση είναι ότι από το καλοκαίρι στη συνείδηση των περισσοτέρων από εμάς άρχισαν να καθιερώνονται, ως διάδοχοι ενός παίκτη της κλάσης του Πάμπλο, αυτοί οι περίεργοι που έχουμε φέτος στο κέντρο.
Λυπηρό...
Η μεσοαμυντική μας γραμμή είναι στο μ. ο. της Σούπερ Λιγκ δυστυχώς.
Η πιο τραγική διαπίστωση είναι ότι από το καλοκαίρι στη συνείδηση των περισσοτέρων από εμάς άρχισαν να καθιερώνονται, ως διάδοχοι ενός παίκτη της κλάσης του Πάμπλο, αυτοί οι περίεργοι που έχουμε φέτος στο κέντρο.
Λυπηρό...
Η μεσοαμυντική μας γραμμή είναι στο μ. ο. της Σούπερ Λιγκ δυστυχώς.
Ο Σκονδρας παντως σημερα ηταν στη χειροτερη καλος! Μας γλυτωσε το παιδι απο πολλες φασεις...
- navigator11
Re: Απ: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Μ'αρέσει που απαντάς στα σοβαρά!sourmenetes έγραψε:ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ...guardian4 έγραψε:Φιλε φαγαμε ΤΕΣΣΕΡΑ.Holypaok έγραψε:Επειδη λεμε πτι κανείς παίκτης δεν ξεχωρισε, νομιζω οτι ο Σκονδρας ηταν ο μοναδικός διασωθεις.
Τραγικη επιλογη ο Λινο απεναντι στον Καμπελ και τραγικοτερη η μη αντικατασταση του.
Ηρεμια απο ολους.Χασαμε σε πρεστιζ και τσαλακωθηκε το ηθικο μας αλλα ενα τρίποντο ηταν και παει.
Πολλές φορές χρειάζεται να φας τα μουτρα σου για να αποκτήσεις αυτογνωσία και ταπεινοτητα.
Καθολου ψυχραιμια δεν θελει. Να φυγουν αυτοι που εφεραν τις καλοκαιρινες μεταγραφες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΜΕΣΑ
Με τετοια νοοτροπια το πιο πιθανο ειναι να καταστρεψεις παρα να χτισεις κατι.
σκαουταρισμένους ή ασκαυτάριστους;navigator11 έγραψε:Θέλω 2-3 αρκετά πιο ταλαντούχους Σκόνδρες για Γενάρη.Εφικτό;
Ντροπη σας ρε ξεφτιλες και εσεις και αυτοι που σας επελεξαν στον ΠΑΟΚ παιζεται ρε ρεζιλια.
Ουστ.
Ειπαμε κατι στην αρχη...
sourmenetes
Ουστ.
Ειπαμε κατι στην αρχη...
sourmenetes
α' ημίχρονο:
1 γέμισμα από το κέντρο,
2 γεμίσματα από τα αριστερά,
8 γεμίσματα από τα δεξιά....
υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. από πολλούς.
1 γέμισμα από το κέντρο,
2 γεμίσματα από τα αριστερά,
8 γεμίσματα από τα δεξιά....
υπάρχει πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει. από πολλούς.
- PAPA TSIBIKOS
+1926ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:εχω ενα θετικο..
σ'αυτο το σημερινο PORT DELLO δεν ηταν παρον ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΜΠΛΟ!!
που οσα ΚΙΛΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ,ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΖΙ!!!
ΚΟΤΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Caballo Viejo
Δεν με πείραξε τόσο η ήττα όσο ο εξευτελιστικός τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα, η οποία μας γυρίζει στην προ Σάντος εποχή με ότι σημαίνει αυτό. Ήταν όλοι τους για τα μπάζα...
To ροστερ βελτιωθικε απο περσι αλλα βρισκωμαστε ακομα στην αναλογη εποχη σαρδελλων. Δεν ειναι κακη η ομαδα, αλλα ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ και ακομα δεν εχουν ερθει.
- desperando
- Επικοινωνία:
ο τονος ειναι λαθος λογο τ9 οπου δεν το προσεξα,δεν ειχα καμια διαθεση να παραποιησω το ονομα του.desperando έγραψε:άντε βγείτε και ξεσαλώσει για τα ματάκια από την παιανία,τους ευαγγελιστες και το παιδί με τα τατουάζ.για τον αγαπημένο της κερκίδας ( λινό) που έδωσε το ματς στα παιδιά του 6ου στόλου δεν πρόκειται να πούμε τίποτα.με τον σημερινό λινό και 10 παικταράδες να χαμε πάλι ντόρτια θα τρώγαμε.
σόρρυ λινό αλλά μετά το σημερινό τα συναίσθηματα μου για σένα άλλαξαν
Λίνο είναι το όνομα του ποδοσφαιριστή που φοράει ΠΕΝΤΕ χρόνια τη φανέλα της ομάδας μας και δίνει και τη ψυχή του γι' αυτήν! Σε παρακαλώ πολύ, despe! Κάκιστος σήμερα, αλλά όχι και να διαγράψουμε μονομιάς την προσφορά πέντε ετών! Ας τον έβγαζε... το πράγμα μιλούσε από το πρώτο τέταρτο! Τι να λέμε τώρα; Ψυχραιμία θέλω από όλους μας, εδώ μέσα.
Ντίνος
απο κει και περα ομως επειδη τα συναισθηματα μου και το πως νιωθω για καποιον ειναι αποκλειστικα δικο μου θεμα,απο σημερα ο ποδοσφαιριστης λινο παυει να εχει τον θαυμασμο μου
- Dinos_Liverpool
Δεκτό, despe...
Για τον τόνο μίλησα εγώ... τα υπόλοιπα δική σου δουλειά, φυσικά. Ίσως, όμως, αύριο-μεθαύριο το μετανιώσεις και αναθεωρήσεις μόνος σου! Δεν συμβαίνει σπάνια αυτό όταν μιλάμε με όλο το αίμα πάνω στο κεφάλι μας... Έτσι δεν είναι;
Για τον τόνο μίλησα εγώ... τα υπόλοιπα δική σου δουλειά, φυσικά. Ίσως, όμως, αύριο-μεθαύριο το μετανιώσεις και αναθεωρήσεις μόνος σου! Δεν συμβαίνει σπάνια αυτό όταν μιλάμε με όλο το αίμα πάνω στο κεφάλι μας... Έτσι δεν είναι;
Βαρύ τ ντόρτι αλλά για μένα το ματς το έχασε ο Χουμπ. Ξεφτίλισε το Λίνο κ τον άφησε να σέρνεται 90'.
Σιγά τον κωλόγαυρο, ούτε 3 πάσες δεν μπορούσε να αλλάξει. Δεξιά δεν άνοιξε μύτη, από το κέντρο τίποτα, Μητρογλου ανύπαρκτος. Κ τρως 4 από Καμπελ κ Φουστερ.
Για μένα το μεγαλύτερο κενό του ΠΑΟΚ είναι το φορ. Τζιολης Λαζαρ πολυ καλύτεροι των άλλων δύο αντιπάλων κ τζάμπα κράξιμο τρώνε. Βαρέθηκα το πρώτο μέλημα του φορ του ΠΑΟΚ να είναι να γυρνάει κωλο στην εστία, θέλω επιτελους φορ να ξέρει μπάλα
Σιγά τον κωλόγαυρο, ούτε 3 πάσες δεν μπορούσε να αλλάξει. Δεξιά δεν άνοιξε μύτη, από το κέντρο τίποτα, Μητρογλου ανύπαρκτος. Κ τρως 4 από Καμπελ κ Φουστερ.
Για μένα το μεγαλύτερο κενό του ΠΑΟΚ είναι το φορ. Τζιολης Λαζαρ πολυ καλύτεροι των άλλων δύο αντιπάλων κ τζάμπα κράξιμο τρώνε. Βαρέθηκα το πρώτο μέλημα του φορ του ΠΑΟΚ να είναι να γυρνάει κωλο στην εστία, θέλω επιτελους φορ να ξέρει μπάλα
Re: Απ: Ολυμπιακος-Π.Α.Ο.Κ. 4-0,Σχολια & παραλειπομενα
Γραφω κατι αστειο ναβι?navigator11 έγραψε:Μ'αρέσει που απαντάς στα σοβαρά!sourmenetes έγραψε:ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ...guardian4 έγραψε:
Φιλε φαγαμε ΤΕΣΣΕΡΑ.
Καθολου ψυχραιμια δεν θελει. Να φυγουν αυτοι που εφεραν τις καλοκαιρινες μεταγραφες, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΜΕΣΑ
Με τετοια νοοτροπια το πιο πιθανο ειναι να καταστρεψεις παρα να χτισεις κατι.
Νταξει αλλαξα γνωμη, ας μεινει ΕΝΑΣ απο τους καλοκαιρινους. Ας διαλεξουν αυτοι που ΞΕΡΟΥΝ, ποιος.
Σταματήστε την γκρίνια...
Φάνηκε ότι ακόμη δεν είμαστε κοντά στον Γαύρο...
Το παιχνίδι δεν βγήκε σε κανένα, δυστυχώς , φταίνε όλοι φταίει κι ο Χατζηπετρής...
Τίποτα δεν χάθηκε μια και τίποτα δεν είχαμε...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

Φάνηκε ότι ακόμη δεν είμαστε κοντά στον Γαύρο...
Το παιχνίδι δεν βγήκε σε κανένα, δυστυχώς , φταίνε όλοι φταίει κι ο Χατζηπετρής...
Τίποτα δεν χάθηκε μια και τίποτα δεν είχαμε...
ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

+Tolaros έγραψε:Βαρέθηκα το πρώτο μέλημα του φορ του ΠΑΟΚ να είναι να γυρνάει κωλο στην εστία, θέλω επιτελους φορ να ξέρει μπάλα