Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- kataramenos5
Re: Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το ματς ήταν για σκορ 7-3 παίζοντας χαλαρά ,χωρίς συγκέντρωση ειναι η αλήθεια.Είμαστε πρώτοι στον όμιλο ,δεύτεροι στο πρωτάθλημα που κερδίζει πάντα ο παντα ο γκει ,εχουμε ένα τεράστιο προπονητή και μια ομάδα με 8-9 διεθνείς που εχει την πολυτέλεια παίκτες σαν το Βούκιτσ και το Νεσιντ να τους έχει πάγκο.Παρόλα αυτά τους σταυρώνουμε κάθε Κυριακή και Πέμπτη.Ε τι θέλετε ρε μάγκες επιτέλους?Μεχρι στιγμης εντός στόχων είμαστε και κατα διαστήματα παίζουμε και καλή μπαλίτσα.Γιατί δε λέτε για το δευτερο 20 λεπτο του ά οπου τους πατήσαμε πολύ εύκολα? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ βαλτε το καλά στο μυαλό σας.Εχουμε πολλούς νεους παίκτες δε γίνεται αλλιώς.Τι θα καταφέρουμε μ αυτή την γκρίνια απ τους πρώτους μήνες?Που βοηθάει αυτή η κατάσταση?
Κι εγώ εκνευρίζομαι κι εγώ δε τρελαίνομαι μ αυτό που βλέπω, κανω όμως υπομονή.Μια φορα ξέφυγα πριν λίγο καιρό και τα χωσα στο Χουμπ.Μετάνιωσα την ίδια μέρα.Ξέρετε γιατί?Γιατι σκέφτηκα αν δε μπορεσει αυτός τότε ποιός?Ποιος θα μπορέσει να σταθεί στ αποδυτήρια σε περίπτωση που φαγωθεί ο Χούμπ?
Κι εγώ εκνευρίζομαι κι εγώ δε τρελαίνομαι μ αυτό που βλέπω, κανω όμως υπομονή.Μια φορα ξέφυγα πριν λίγο καιρό και τα χωσα στο Χουμπ.Μετάνιωσα την ίδια μέρα.Ξέρετε γιατί?Γιατι σκέφτηκα αν δε μπορεσει αυτός τότε ποιός?Ποιος θα μπορέσει να σταθεί στ αποδυτήρια σε περίπτωση που φαγωθεί ο Χούμπ?
- desperando
- Επικοινωνία:
sotos26 έγραψε:Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη, η άλλη μισή ομάδα που λέμε δεν υπάρχει. Δεν κάνουν δεν είναι κακό! Μεταγραφές στον άξονα ένα 6άρι σίγουρα και ένα δίπλα πιο δημιουργικό. Απλά και ωραία, προσπάθησαν ψόφησα κέρδισαν και ο Γενάρης είναι κοντα...
συγνωμη αλλα ποιοι δεν κανουν?
ειναι τοσο χειροτεροι ο σκονδρας,ο τζαβελας,ο νετσιντ,ο βουκιτς,ο λορενς και πρεπει να παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι?
Εχω την εντυπωση οτι θα ειμαστε ευχαριστημενοι μονο οταν ο αντιπαλος δεν περναει τη σεντρα...
3 γκολ, 2 πεναλτυ, 1 δοκαρι, αρκετες ευκαιριες και μια ανατροπη σχεδον απο το ημιχρονο δε μπορει να προερχονται απο μια χάλια εμφανιση! Ας χαρουμε και λιγο τις νικες αφου παρα τις ελλειψεις στο ροστερ τα παμε μια χαρα (περιμενοντας παντα τον Δεκεμβριο)
3 γκολ, 2 πεναλτυ, 1 δοκαρι, αρκετες ευκαιριες και μια ανατροπη σχεδον απο το ημιχρονο δε μπορει να προερχονται απο μια χάλια εμφανιση! Ας χαρουμε και λιγο τις νικες αφου παρα τις ελλειψεις στο ροστερ τα παμε μια χαρα (περιμενοντας παντα τον Δεκεμβριο)
- sourmenetes
- Moderator
kataramenos5 έγραψε:Το ματς ήταν για σκορ 7-3 παίζοντας χαλαρά ,χωρίς συγκέντρωση ειναι η αλήθεια.Είμαστε πρώτοι στον όμιλο ,δεύτεροι στο πρωτάθλημα που κερδίζει πάντα ο παντα ο γκει ,εχουμε ένα τεράστιο προπονητή και μια ομάδα με 8-9 διεθνείς που εχει την πολυτέλεια παίκτες σαν το Βούκιτσ και το Νεσιντ να τους έχει πάγκο.Παρόλα αυτά τους σταυρώνουμε κάθε Κυριακή και Πέμπτη.Ε τι θέλετε ρε μάγκες επιτέλους?Μεχρι στιγμης εντός στόχων είμαστε και κατα διαστήματα παίζουμε και καλή μπαλίτσα.Γιατί δε λέτε για το δευτερο 20 λεπτο του ά οπου τους πατήσαμε πολύ εύκολα? ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟΣ βαλτε το καλά στο μυαλό σας.Εχουμε πολλούς νεους παίκτες δε γίνεται αλλιώς.Τι θα καταφέρουμε μ αυτή την γκρίνια απ τους πρώτους μήνες?Που βοηθάει αυτή η κατάσταση?
+++++++++++++++++++++++++
Ο κατσουρανης ειναι απο τους παιχτες που δε μιλαει πολυ συνηθως.Εχει μιλησει μια φορα περυσι μου φαινεται και σημερα αλλη μια.
Δειτε οσα ειπε σημερα και πολλοι θα εχετε πολλες απαντησεις.
Caballo Viejo έγραψε:
2. Η κωλοφαρδία κάποτε τελειώνει.
3. Προσδεθείτε, έρχονται μεγάλες γκέλες.
+++++++++++++++++

- sourmenetes
- Moderator
desperando έγραψε:sotos26 έγραψε:Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη, η άλλη μισή ομάδα που λέμε δεν υπάρχει. Δεν κάνουν δεν είναι κακό! Μεταγραφές στον άξονα ένα 6άρι σίγουρα και ένα δίπλα πιο δημιουργικό. Απλά και ωραία, προσπάθησαν ψόφησα κέρδισαν και ο Γενάρης είναι κοντα...
ειναι τοσο χειροτεροι ο σκονδρας,ο τζαβελας,ο νετσιντ,ο βουκιτς,ο λορενς και πρεπει να παιζουν οι ιδιοι και οι ιδιοι?
Για ολους εκτος του λορενς συμφωνω.
- sourmenetes
- Moderator
Σας θυμιζει κατι???????????
[youtube]I4CU6BYeHig[/youtube]
[youtube]I4CU6BYeHig[/youtube]
Πριν αρχισει φετος το πρωταθλημα ολοι λεγανε υπομονη και στηριξη σε ομαδα και προπονητη και τωρα 3 βαθμους πισω απο γαβρο και πρωτοι στον ομιλο στην ευρωπη και μονο υπομονη και στηριξη δε βλεπεις!
Μου φαινεται καποιοι θελουν εμφανισεις Ρεαλ και Μπαρτσα οταν ο καθαριστης των γηπεδων τους παιρνει οσα ενας παικτης μας.
ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗ
Μου φαινεται καποιοι θελουν εμφανισεις Ρεαλ και Μπαρτσα οταν ο καθαριστης των γηπεδων τους παιρνει οσα ενας παικτης μας.
ΑΘΑΝΑΤΕ ΠΑΟΚΤΣΗ

- sourmenetes
- Moderator
Να κανω μια ερωτηση???
Ποσο καλυτερη ηταν η χθεσινη μπενφικα απο τη σημερινη μακαμπι????
- black death
desperando έγραψε:sotos26 έγραψε:Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη, η άλλη μισή ομάδα που λέμε δεν υπάρχει. Δεν κάνουν δεν είναι κακό! Μεταγραφές στον άξονα ένα 6άρι σίγουρα και ένα δίπλα πιο δημιουργικό. Απλά και ωραία, προσπάθησαν ψόφησα κέρδισαν και ο Γενάρης είναι κοντα...
Βάστα ρε despe. Για Σκόνδρα και Νέσιντ, συμφωνώ, ειδικά για τον Τσέχο.
Ο Τζαβέλλας δεν ξεκίνησε στα δύο πρώτα ματς Γιουρόπα; Ο Βούκιτς σου φαίνεται να μπορεί να βγάλει 90λεπτο; Δεν τον ξεκίνησε στο πρωτάθλημα και ήταν μέτριος; Ή μήπως δεν είναι πάντα ένα βήμα πριν τη θλάση;
Τώρα για το Λόρενς, τι να σχολιάσω; Τα έχεις πει κι εσύ στο θρεντ του, μάλλον κάπου μπερδεύτηκες τώρα ή τον έβαλες από κεκτημένη ταχύτητα.
edit: Άκυρο, δεν τα 'χεις πει εσύ, αλλά όπως και να ΄χει, ο τύπος θυμίζει παλαίμαχο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Παρ 25 Οκτ 2013, 00:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Caballo Viejo έγραψε:1. Εμφάνιση ανέκδοτο.
2. Η κωλοφαρδία κάποτε τελειώνει.
3. Προσδεθείτε, έρχονται μεγάλες γκέλες.
Καλα εσυ εισαι αλλου....και γκελες έρχονται για όλες τις ομάδες κάποτε...απλα και εσυ και ας χαίρεσε τις νίκες δεν ειναι κακο
- desperando
- Επικοινωνία:
black death έγραψε:desperando έγραψε:sotos26 έγραψε:Η ομάδα ήταν εμφανώς κουρασμένη, η άλλη μισή ομάδα που λέμε δεν υπάρχει. Δεν κάνουν δεν είναι κακό! Μεταγραφές στον άξονα ένα 6άρι σίγουρα και ένα δίπλα πιο δημιουργικό. Απλά και ωραία, προσπάθησαν ψόφησα κέρδισαν και ο Γενάρης είναι κοντα...
Βάστα ρε despe. Για Σκόνδρα και Νέσιντ, συμφωνώ, ειδικά για τον Τσέχο.
Ο Τζαβέλλας δεν ξεκίνησε στα δύο πρώτα ματς Γιουρόπα; Ο Βούκιτς σου φαίνεται να μπορεί να βγάλει 90λεπτο; Δεν τον ξεκίνησε στο πρωτάθλημα και ήταν μέτριος; Ή μήπως δεν είναι πάντα ένα βήμα πριν τη θλάση;
Τώρα για το Λόρενς, τι να σχολιάσω; Τα έχεις πει κι εσύ στο θρεντ του, μάλλον κάπου μπερδεύτηκες τώρα ή τον έβαλες από κεκτημένη ταχύτητα.
edit: Άκυρο, δεν τα 'χεις πει εσύ, αλλά όπως και να ΄χει, ο τύπος θυμίζει παλαίμαχο.
δηλαδή θες να μου πεις ότι παίκτες όπως οι παραπάνω που ανέφερα αλλά και άλλοι όπως ο κατσίκας δεν μπορούν να παίξουν σε παιχνίδια όπως με τον νιωνιο ή την ξανθη στην Τούμπα;
και είναι λογικό κάποιοι παίκτες όταν για 10αγωνιστικές δεν παίζουν όταν θα κληθούν να παίξουν δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό και θα είναι άλλο για αλλού.
ο ΠΑΟΚ φέτος θα δώσει πάνω από 50 παιχνίδια, δεν βγαίνει η σεζόν με 12-13 παίκτες
- black death
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ-Μακάμπι Χάιφα, 3-2, MVP, σχόλια & παραλειπόμ
Εντάξει σίγουρα με μικρούς στην Τούμπα μπορούν να παίξουν, αλλά πιστεύω χρησιμοποιεί τους ίδιους για να τους δέσει όσο περισσότερο γίνεται, γιατί είναι καινούργια η ομάδα. Θα φανεί σε βάθος χρόνου αν πράττει σωστά.
Πάντως δεν είναι ο μόνος που το κάνει, παράδειγμα ο Μουρίνιο και τώρα στην Τσέλσι ,όπως και στην αρχή στη Ρεάλ, έχει σχεδόν στανταρ 11αδα.
Πάντως δεν είναι ο μόνος που το κάνει, παράδειγμα ο Μουρίνιο και τώρα στην Τσέλσι ,όπως και στην αρχή στη Ρεάλ, έχει σχεδόν στανταρ 11αδα.
biriba427 έγραψε:Ψήφισα Λίνο , γιατί από το δικό του μαγικό πόδι μπήκαν τα 2 γκολ. Επίσης ήταν ο πιο σταθερός της άμυνας σήμερα και κάποια στίγμη που χρειάστηκε ένα διώξιμο αλά "Τσιρίλο" το έκανε...Δεν θέλω να ακούω γκρίνιες διότι τα 2 γκολ τα έφαγες από ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ λάθη και όχι ομαδικά...Η ομάδα μια χαρά έπαιξε και το γεγονός ότι δέχεται γκολ εύκολα για μένα οφείλεται στο ότι καθαρά αμυντικά προσφέρουν μόνο οι 2 χαφ(Λάζαρ και Τζιόλης)...Τα άλλα χαφ είναι επιθετικογενή...Επιτέλους έχω προπονητή που κερδίζει 3-2 και δεν βάζει αμυντικό αλλά επιθετικό (Βούκιτς)...Όσο για τον Κλάους μπορεί επιθετικά να ήταν ανύπαρκτος , αλλά αμυντικά μάρκαρε σωστά και σε όλο το γήπεδο(Σκυλί)...Ο κοντός αυτός είναι , τέτοια γκολ βάζει και ήταν πολύ καλός σήμερα...Για 3ο παιχνίδι κορυφή και ο Χακόμπο , αν και το 2ο το έφαγε άγαλμα...Είναι σε άνοδο...Ο Λόυκας έφαγε πάγκο και μπήκε φρέσκος(άραγε πρέπει να γίνει το ίδιο και μέ άλλους παίκτες...Oι υπόλοιποι μέτριοι...Κακοί οι Κατσουράνης-Στοχ...Αυτά...Διπλό στην Κομοτηνή.
Νομίζω ότι είναι η πιο πλήρης και συμπυκνωμένη ανάλυση που γράφτηκε σήμερα.
Όπως και με την Σπάρτακ Τρνάβα (που θυμήθηκα κι εγώ), έτσι και τώρα, στο 0-2 είχα μια σιγουριά ότι το γυρίζουμε. Τότε βέβαια, όταν μας έβαλε το τρίτο ο Ουιλάκι (αν θυμάμαι καλά), μου κοπήκαν λίγο τα φτερά, σήμερα ευτυχώς δεν κατάφεραν να πετύχουν το 3 στα 3 σουτ (ούτε η Μπάρτσα δεν τα κάνει αυτά) και αυτό κάποιοι το ονομάζουν «κωλοφαρδία».

sourmenetes έγραψε:Να κανω μια ερωτηση???
Πολύ καλή ερώτηση και μόνο μια απάντηση: Η Μακάμπι ήταν ΠΟΛΥ καλλίτερη της Μπενφίκα και πραγματικά θα ήθελα να δω αυτή την Μακάμπη εναντίον του γαύρου...
Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός, οτι αυτή την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και την νωχέλεια που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι, τουλάχιστον στην αρχή του, θα την πληρώσουμε πολύ ακριβά και όπως μας ξέρω, θ' αρχίσει πάλι το κατηγορώ...
Εξ' άλλου η ομάδα δείχνει να χρειάζεται επειγόντως κάτι, είτε αυτό είναι προσθήκες είτε αλλαγή στα πρόσωπα, τα ήδη υπάρχοντα.
Δεχόμαστε πολύ εύκολα φάσεις απο το πουθενά και αυτό είναι απλά μια διαπίστωση, ούτε γκρίνια, ούτε μίρλα και μην αρχίσουμε να τους ρίχνουμε όλους σ' ένα καλάθι, μόνο και μόνο επειδή βλέπουν και λένε το αυτονόητο, που το βλέπει ο καθένας.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rouki την Παρ 25 Οκτ 2013, 08:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.