31.Γιώργος Τζαβέλλας
-
Re: Γιώργος Τζαβέλλας
καλως ηρθες και σιδερενιος...
απο εσενα ρε μπαλαδοφατσα περιμενω...
πολλες ''κουρσες'' πανω-κατω...
και τις σεντρες ''ξυραφι'' που ειχες στον ''νιονιο''
απο εσενα ρε μπαλαδοφατσα περιμενω...
πολλες ''κουρσες'' πανω-κατω...
και τις σεντρες ''ξυραφι'' που ειχες στον ''νιονιο''

Argonaut4 έγραψε:Καλώς ήρθες.....κεφάλι και μπάλα κάτω.
Και πως θα βλέπει που να την δίνει την μπάλα;

Ξέρω πως το εννοεείς!!!
Πάντως δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του με τίποτε που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Εθνική είναι ΠΑΟΚ, στο twitter είναι ΠΑΟΚ στο facebook είναι ΠΑΟΚ. Κάνε και ένα λογαριασμό εδώ να συμπληρωθεί το καρέ.

Πάντα έτσι... Με ψυχολογία στα ύψη!!!
- Sick Bastard
Realcon έγραψε:Περιμένω δηλαδή να μην υπάρχει άλλη απώλεια βαθμών. και πιστεύω ότι μπορούμε να πιάσουμε την πρώτη θέση.
Ενδιαφέρον. Πιστεύεις ότι ο γαύρος θα χάσει πόντους δηλαδή;
- Sick Bastard
[youtube]i2LlCZrRDeI[/youtube]
εξαιρετικη..παραθετω τα highlights:
2:35 piotic piotic..
3:58 i fight for the team but only in the athletic places (Νομιζω αυτο θα μπει στο επομενο σποτακι Fair Play)
6:10 i speak it's my wrong this is for mens
γιωργαρα παρε μας τα μυαλα εισαι ΠΑΟΚτσακι λαιμαι
3:58 i fight for the team but only in the athletic places (Νομιζω αυτο θα μπει στο επομενο σποτακι Fair Play)
Sick Bastard έγραψε:Όχι, ειλικρινά ρωτάω με ενδιαφέρει το σκεπτικό αυτών που το βλέπουν έτσι.
Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο....
Sick Bastard έγραψε:Realcon έγραψε:Περιμένω δηλαδή να μην υπάρχει άλλη απώλεια βαθμών. και πιστεύω ότι μπορούμε να πιάσουμε την πρώτη θέση.
Όχι αν ήταν το πρωτάθλημα δίκαιο με την έννοια της λέξεως δίκαιο.
Ξέρω τι λες και πως το λες.
Θέλω απλά να πιστεύω από εμάς θα χάσει ειδικά στην Τούμπα.
Maximus έγραψε:Πολλοί ζουν με την ψευδαίσθηση...
Δεν ξέρω αν ζω στην ψευδαίσθηση. Εσύ αν δεν ζεις και είσαι ρεαλιστής της πραγματικότητας... Μην βγεις να γκρινιάξεις σε περίπτωση απώλειας βαθμών. Δεν θα πρέπει γιατί απλά δεν έχεις την ψευδαίσθηση!!!
K_geo έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Όχι, ειλικρινά ρωτάω με ενδιαφέρει το σκεπτικό αυτών που το βλέπουν έτσι.
Ολοι εχουν δικαιωμα στο ονειρο....
Αν δεν είχε όραμα και όνειρα για την επένδυση σε ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις που θέλει να κάνει ο Σαββίδης, δεν θα έβαζε τα ωραία του τα λεφτά.
Ναι σωστά έχει ο καθένας ένα όνειρο. Ναι το έχω. Τον ΠΑΟΚ τον είδα πρωταθλητή και ήμουν μέσα στα τσιμέντα της 4 με το οοοοοο ΠΑΟΚάρα, οοοοοο Ομαδάρα!!!
Και αυτό ονειρεύομαι πάλι!!!
- Maximus
Realcon έγραψε:Maximus έγραψε:Πολλοί ζουν με την ψευδαίσθηση...
Δεν ξέρω αν ζω στην ψευδαίσθηση. Εσύ αν δεν ζεις και είσαι ρεαλιστής της πραγματικότητας... Μην βγεις να γκρινιάξεις σε περίπτωση απώλειας βαθμών. Δεν θα πρέπει γιατί απλά δεν έχεις την ψευδαίσθηση!!!
Αδερφέ Realcon, ο αρρωστημένος μπ@στ@ρδος δεν μίλησε μόνο για απώλεια βαθμών δικών μας, αλλά και για την απώλεια βαθμών του γαυρου. Εσύ είσαι αυτός που εγραψε για πρώτη θέση...
Αν έχεις μία πιθανότητα να πιάσεις την πρώτη θέση, αυτή υπάρχει μόνο αν εσύ πας τρένο και αν ο γαύρος χάσει βαθμούς...
...και τα δύο είναι δύσκολα!
Προσωπικη μου άποψη και το έχω ξαναπει παλιότερα είναι ότι για να πάρουμε την πρώτη θέση πρέπει να έχουμε ομάδα και ρόστερ δυο φορές καλύτερο από του γαυρου (για να κερδίζουμε και τους διαιτητές) και να βρεθεί συγκυρία, όπου δεν θα έχουμε και ευρωπαικους αγώνες να μας αποσυντονίζουν (ψυχολογικα-σωματικά) ...
Με αυτή την λογική μην μου ζητάς να μην γκρινιάζω... Είναι στην φύση μου!

- kataramenos5
jibbie έγραψε:[youtube]i2LlCZrRDeI[/youtube]

- Sick Bastard
Realcon έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Realcon έγραψε:Περιμένω δηλαδή να μην υπάρχει άλλη απώλεια βαθμών. και πιστεύω ότι μπορούμε να πιάσουμε την πρώτη θέση.
Όχι αν ήταν το πρωτάθλημα δίκαιο με την έννοια της λέξεως δίκαιο.
Ξέρω τι λες και πως το λες.
Θέλω απλά να πιστεύω από εμάς θα χάσει ειδικά στην Τούμπα.
Ώπα μισό.
Αν το πρωτάθληαμ δεν είναι δίκαιο, δεν είναι δίκαιο για όλους, ούτε εμείς είμαστε δίκαιοι. Μπερδεύτηκα
Συγνώμη που σε μπέρδεψα. Είναι τόπικ του Γιώργου Τζαβέλλα. Νομίζω ότι κάνουμε την τρίχα τριχιά και δεν λέει.
Να είσαι καλά.
Να είσαι καλά.