P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Hacobo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κίτσιου
29
35%
Σκόνδρας
1
1%
Vitor
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κατσουράνης
25
30%
Τζιόλης
1
1%
Κάτσε
3
4%
Lucas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
1
1%
Oliseah
1
1%
Stoch
18
21%
Αθανασιάδης
5
6%
Necid
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 84

Άβαταρ μέλους
karl

Re: P.A.O.K. - Schalke, 2-3, MVP, σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από karl »

Dimg4 έγραψε:Τωρα που ηρεμουν λιγακι τα νευρα... ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ

+++1926
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.

Ετσι ακριβως!!Αναξιοι να δεχτουμε τα δωρα που μας εδινε απλοχερα τοσο καιρο η μοιρα!!!

Με δυο λεξεις...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

hitman έγραψε:
epitropos έγραψε:
Maximus έγραψε:Και προβληματισμένος... Γιατί να είσαι πάντα η "ομάδα του σχεδόν"?

ισχύει.. κανεις μας δεν ήθελε άλλον " ΠΕΡΉΦΑΝΟ " αποκλεισμό... ήθελα πρόκριση έστω κατά λάθος, έστω από σπόντα... στην τελική αποκλειστήκαμε.. αλλα ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν ΠΑΟΚAΡΑ πρέπει να είμαστε τώρα..

Κανείς δε θέλει περήφανους αποκλεισμούς, αλλά εσύ ζητάς ΤΥΧΗ. ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!

δε ζητάω τύχη.. ζητάω ΚΑΙ τύχη... αλλα την τρελα μου μέσα ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤAΡΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ..ισχύει.....PAOK WE ARE..PAOK WE WILL ALWAYS BE.. !!
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εγω λεω το εξης απλο η σαλκε ηταν καλυτερη και το αξιζε τελεια ετσι ειναι το ποδοσφαιρο οποιος δεν αντεχει την ανωτερωτητα του αλλου να ασχοληθει με κοτσομπολια

ντραξλερ δεν εχουμε .... μας καθαρισε με δεκα παιχτες .... μη γινεσται σν τα λικια και τους κολογαυρους παραδεχτειτε περηφανα την ηττα απο ομαδα αλλου επιπεδου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Τετ 28 Αύγ 2013, 00:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

- Το πρώτο γκολ της Σάλκε ξεκίνησε από ξεκάθαρο χέρι!

- Αν είχαμε κόσμο σήμερα τον αγώνα θα τον πέρναμε πανυγηρικά! Το πιστεύω 100% !!! Και όχι επειδή θα έδιναν ώθηση αλλά επειδή οι φλουφλιδες της Σάλκε δεν θα την πάλεβαν. Έληψη εμπειρίας. Μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό στους Ρομπέν της Τούμπας που μπούκαραν πέρσι και έσωσαν τις οικογένειες από τους χούλιγκανς της Ραπίντ.

- Ίσως φάω κράξιμο, γιατί ξέρω πως σταμπαρήστικε ο Πάμπλο πως είναι αργός (πόσο πιο αργός άραγε από τον Τζιόλη).... Συγκεκριμένα σήμερα στο δευτερο ημίχρονο, με αυτήν την Σάλκε... στην θέση του Τζιόλη θα έβγαζε τρελά γούστα.

- Την πρόκριση την χάσαμε περισσότερο επειδή είχαμε πολλά ατομικά λάθη, λίγοτερο λόγο ομαδικής λειτουργείας.

- Δεν έχουμε κατοχή, δεν έχουμε σωστή ανάπτυξη, δεν κυκλοφοράμε την μπάλα! Μας πρεσάρουνε την άμυνα και καταλήγουμε σε γιόμες στυλ Τσιρίλο - Κνολ.

- Η ομάδα ως το 0-1 χειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον αγώνα κατά την άποψη μου.

- Ο Σκόνδρας αν εξαιρέσω την λάθος κίνηση στο 0-1 έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και σίγουρα δεν έμπαζε όσο έμπαζε ο Λίνο στον πρώτο αγώνα.

- Νομίζω πως σε σήμερα έλειπε όσο ποτέ πιο πολύ ο Λαζαρ

- Ο Τζιόλης, που ως τώρα ήταν από τους κορυφαίους μας, σήμερα διστυχώς δεν ύπηρχε. Πάρα πολλά λάθη και πολλές πουλημένες εύκολες μπαλιές.

- Κάτσε και Κατσουράνης ναι μεν με πολλές καλές στιγμές, όμως φέρνουν προσωπικές ευθήνες στα γκολ που δεχτήκαμε.

- Κίτσιου ίσως ο καλύτερος σήμερα αν και αυτός είχε πολλά ε ύ κ ο λ α πουλήματα της μπάλας. Άλλος που ξεχώρησε είναι φυσικά ο Στοχ. Ο Λούκας κάνει μπαμ πως ξέρει πολλά κιλά μπάλα, όμως χρειάζετε ακόμα χρόνο και έναν ακόμα παίχτη που να μπορεί και αυτός να κρατάει την μπάλα.

Γενικά συγχαρητήρια στην ομάδα μας γιατί έτρεξαν όντως σαν σκυλιά και το πάλεψαν σαν λιοντάρια. Όμως σε τέτοιο level δεν αρκέι μόνο το τρέξιμο. Θέλεις ποιότητα και αυτοματισμούς που λογικά δεν μπορούν να βγουν τόσο νωρίς καθώς η ομάδα είναι φρεσκοστημένη.... και προφανώς ό χ ι από τον προπονητή!
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Παιζει να ειμαστε η μοναδικη ομαδα παγκοσμιως που μια ζωη πληρωνουμε τα λαθη μας!!!
Την προκριση μπορει και να την χασαμε περυσι με την τιμωρια. 30000 κομματια στο 79 με το σκορ 2-2 δεν μεναμε εξω!!!

ΚΡΙΜΑ!!!

ΓΑΜΙΟΛΑ ΤΥΧΗ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ 10 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ!!!!

ΜΒΠ Κιτσιου ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Δεν θα πω τίποτα.

Μπράβο στα παιδιά που παιξανε.

Τα υπόλοιπα, εν καιρώ.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:

Ετσι ακριβως!!Αναξιοι να δεχτουμε τα δωρα που μας εδινε απλοχερα τοσο καιρο η μοιρα!!!

Με δυο λεξεις...

Όχι ρε παιδιά. Δεν είμαστε λίγοι. Δηλαδή αν έμπαινε το σουτ του Στόχ ή του Λούκας θα ήμασταν επαρκείς και τώρα είμαστε λίγοι;;

Λίγοι θα ήμασταν αν είχαμε ρόλο κομπάρσου και στα 2 παιχνίδια. Θα φαινόταν τότε ξεκάθαρα ότι είμαστε η κ@λόφαρδη ομάδα που πέρασε με σπόντα τη Μέταλιστ και δεν είχε καμία τύχη εναντίον τη Σάλκε.

Αντίθετα η ομάδα, ακόμη και με ελλείψεις, ακόμη και με κακό μεταγραφικό σχεδιασμό που την άφησε χωρίς αριστερό μπακ, έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Και πάντα στις λεπτομέρειες κάποιος θα χάσει, ειδικά αν είναι άτυχος και έχει και άδικα σφυρίγματα.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

+1
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:

Με δυο λεξεις...

Οι λιγοι φαινονται απο τα γραφομενα τους,επιστημονα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

epitropos έγραψε:δε ζητάω τύχη.. ζητάω ΚΑΙ τύχη... αλλα την τρελα μου μέσα ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤAΡΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ..ισχύει.....PAOK WE ARE..PAOK WE WILL ALWAYS BE.. !!

μετα την ΤΣΣΚ εχω σταματησει να πιστευω στην τυχη.... μιλαω σοβαρα!!! τα μυαλα μου τρελαθηκαν τοτε, ΔΕΝ γινεται αυτο το πραγμα!!! τυχη απλα δεν υπαρχει....
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Για τον ΠΑΟΚ σίγουρα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Asimos έγραψε:Δεν θα πω τίποτα.

Μπράβο στα παιδιά που παιξανε.

Τα υπόλοιπα, εν καιρώ.

Συμφωνώ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΥΧΗ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

hitman έγραψε:
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:

Με δυο λεξεις...

Όχι ρε παιδιά. Δεν είμαστε λίγοι. Δηλαδή αν έμπαινε το σουτ του Στόχ ή του Λούκας θα ήμασταν επαρκείς και τώρα είμαστε λίγοι;;

Λίγοι θα ήμασταν αν είχαμε ρόλο κομπάρσου και στα 2 παιχνίδια. Θα φαινόταν τότε ξεκάθαρα ότι είμαστε η κ@λόφαρδη ομάδα που πέρασε με σπόντα τη Μέταλιστ και δεν είχε καμία τύχη εναντίον τη Σάλκε.

Αντίθετα η ομάδα, ακόμη και με ελλείψεις, ακόμη και με κακό μεταγραφικό σχεδιασμό που την άφησε χωρίς αριστερό μπακ, έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Και πάντα στις λεπτομέρειες κάποιος θα χάσει, ειδικά αν είναι άτυχος και έχει και άδικα σφυρίγματα.

ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

+1926
ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΡΕ ΓΑΜΌΤΟ
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

[youtube]qt9slwUJJ_E[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”