Dimg4 έγραψε:Τωρα που ηρεμουν λιγακι τα νευρα... ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
+++1926
Dimg4 έγραψε:Τωρα που ηρεμουν λιγακι τα νευρα... ΚΡΙΜΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥ
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ.
hitman έγραψε:epitropos έγραψε:Maximus έγραψε:Και προβληματισμένος... Γιατί να είσαι πάντα η "ομάδα του σχεδόν"?
ισχύει.. κανεις μας δεν ήθελε άλλον " ΠΕΡΉΦΑΝΟ " αποκλεισμό... ήθελα πρόκριση έστω κατά λάθος, έστω από σπόντα... στην τελική αποκλειστήκαμε.. αλλα ΠΑΟΚ ήμασταν και πριν ΠΑΟΚAΡΑ πρέπει να είμαστε τώρα..
Κανείς δε θέλει περήφανους αποκλεισμούς, αλλά εσύ ζητάς ΤΥΧΗ. ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
Ετσι ακριβως!!Αναξιοι να δεχτουμε τα δωρα που μας εδινε απλοχερα τοσο καιρο η μοιρα!!!
Με δυο λεξεις...
ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ!!!!!!!!!!!!!
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
Ετσι ακριβως!!Αναξιοι να δεχτουμε τα δωρα που μας εδινε απλοχερα τοσο καιρο η μοιρα!!!
Με δυο λεξεις...
epitropos έγραψε:δε ζητάω τύχη.. ζητάω ΚΑΙ τύχη... αλλα την τρελα μου μέσα ΔΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤAΡΕΙ ΚΑΘΌΛΟΥ..ισχύει.....PAOK WE ARE..PAOK WE WILL ALWAYS BE.. !!
Asimos έγραψε:Δεν θα πω τίποτα.
Μπράβο στα παιδιά που παιξανε.
Τα υπόλοιπα, εν καιρώ.
hitman έγραψε:ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Εγώ πάλι δεν είμαι καθόλου περήφανος.
Με δυο λεξεις...
Όχι ρε παιδιά. Δεν είμαστε λίγοι. Δηλαδή αν έμπαινε το σουτ του Στόχ ή του Λούκας θα ήμασταν επαρκείς και τώρα είμαστε λίγοι;;
Λίγοι θα ήμασταν αν είχαμε ρόλο κομπάρσου και στα 2 παιχνίδια. Θα φαινόταν τότε ξεκάθαρα ότι είμαστε η κ@λόφαρδη ομάδα που πέρασε με σπόντα τη Μέταλιστ και δεν είχε καμία τύχη εναντίον τη Σάλκε.
Αντίθετα η ομάδα, ακόμη και με ελλείψεις, ακόμη και με κακό μεταγραφικό σχεδιασμό που την άφησε χωρίς αριστερό μπακ, έχασε την πρόκριση στις λεπτομέρειες. Και πάντα στις λεπτομέρειες κάποιος θα χάσει, ειδικά αν είναι άτυχος και έχει και άδικα σφυρίγματα.
ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΙΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.