ΠΑΟΚ - Ξάνθη 17/8 21:30 NS2
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Ξάνθη 17/8 21:30 NS2
Παιδια επειδη θα ανεβω με τον αδερφο μου απο πατρα, και θα ειμαι Θεσσαλονικη αυριο το μεσημερι ,υπαρχει περιπτωση να μην βρω εισητηριο???
Γιατι θα ερθω μονο για το παιχνιδι,

Γιατι θα ερθω μονο για το παιχνιδι,

Ε ειπαμε ρε συ αλλα οχι κ ετσι. Προφανως κ θα βρεις εισιτηριο. Δεν ειναι και sold out
Οκ ευχαριστω!!! τα υπολοιπα αυριο στο ΝΑΟ, καλη αρχη να εχουμε !!!!αντε ΠΑΟΚΑΡΑ:pano:

ΑΥριο ομάδα και λαός πρέπει να δείξουμε ότι πάμε για πρωτάθλημα...
Καλό ταξίδι να έχουμε....
Χαιρετίσματα σε όλα τα ΠΑΟΚΙα....
Καλό ταξίδι να έχουμε....
Χαιρετίσματα σε όλα τα ΠΑΟΚΙα....
- PAPA TSIBIKOS
θέλω να δω την ομάδα μου να πνίγει τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό.
Επίσης θέλω ο ΛΑΟΣ να περάσει στην ομάδα μέσο συνθημάτων τον μεγάλο στόχο μας.
νατει νατει οι πρωταθλητές-νατει νατει οι πρωταθλητές

Επίσης θέλω ο ΛΑΟΣ να περάσει στην ομάδα μέσο συνθημάτων τον μεγάλο στόχο μας.
νατει νατει οι πρωταθλητές-νατει νατει οι πρωταθλητές

- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/gia-tous-antipalous/50606-h-apostoli-tis-ksanthis
(...)
Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος.
(...)
Εντάξει, έλεος.
(...)
Τσέμα, Κυριακίδης, Γκοχουρί, Παΐτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Ντε Γκούζμαν, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Μάνταλος, Μπαρέττας, Τριάδης, Φλίσκας, Κάλβο, Μαρίν, Σολάρι, Ράνος.
(...)
Εντάξει, έλεος.
- PAPA TSIBIKOS
Χωρικός έγραψε:ματει ματει μας το έβγαλες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ο Κώστας Κατσουράνης είναι τιμωρημένος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και έμεινε εκτός αποστολής, ενώ ο Εργκούς Κάτσε επέστρεψε στη 18άδα παίρνοντας τη θέση του Λίαμ Λόρενς.
Ο Κάτσε δεν ήταν στην αποστολή του επαναληπτικού στο Χάρκοβο, αλλά τώρα παίρνει τη θέση του Λόρενς, με τον Ιρλανδό να μένει εκτός. Ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος, ενώ Γκαρσία, Βούκιτς και Κωνσταντινινίδης έχουν προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Οσοι δε βρίσκονται στην αποστολή, θα προπονηθούν αύριο στις 09.30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.
Κανονικά στη 18άδα βρίσκεται ο Στοχ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
Ο Κάτσε δεν ήταν στην αποστολή του επαναληπτικού στο Χάρκοβο, αλλά τώρα παίρνει τη θέση του Λόρενς, με τον Ιρλανδό να μένει εκτός. Ο Κατσουράνης είναι τιμωρημένος, ενώ Γκαρσία, Βούκιτς και Κωνσταντινινίδης έχουν προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Οσοι δε βρίσκονται στην αποστολή, θα προπονηθούν αύριο στις 09.30 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας.
Κανονικά στη 18άδα βρίσκεται ο Στοχ για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
Χακόμπο
Κίτσιου Λόπεθ Βιτόρ Λίνο
Λούκας Τζίολης Λαζάρ Στοχ
Σάλπι Κλάους
Κίτσιου Λόπεθ Βιτόρ Λίνο
Λούκας Τζίολης Λαζάρ Στοχ
Σάλπι Κλάους