11.Miroslav Stoch
Re: 11.Miroslav Stoch
διαφωνω το κοντρολ που ειχε ο βιειρινια δεν το χω δει ξανα στα τελευταια 6 χρονια τουλαχιστον απο κανεναν στον ΠΑΟΚ .PAPA TSIBIKOS έγραψε:rainmaker έγραψε:Παιδιά δεν μπορώ να ακούω χαζά. Για μένα ο παίκτης είναι καλύτερος απ το Βιερίνια. Μιλάμε για παίκτη. Οχι μαλακίες.
Από την εποχή του Κονσεισάο είχα να δω τέτοιο κόλλημα της μπάλας.
συμφωνω οτι ειναι πιο ετοιμος απο βιειρινια αλλα ο πορτογαλος ειναι καψουρα μακαρι να τα κανει και ο σλοβακος και ακομα περισσοτερα.
Σε άλλον ΠΑΟΚ έπαιζε ο Αντελίνο, σε άλλον ΠΑΟΚ παίζει ο Στοχ.
Ο μόνος ασφαλής τρόπος να τους συγκρίνουμε είναι να τους δούμε για ένα διάστημα 2-3 ετών στον ίδιο ΠΑΟΚ.

Ο μόνος ασφαλής τρόπος να τους συγκρίνουμε είναι να τους δούμε για ένα διάστημα 2-3 ετών στον ίδιο ΠΑΟΚ.

Εγω πιστευω οτι θα το δουμε εκτελεστη ειδικα αν δεν παρει μεταγραφη ο βιειρινια το επομενο καλοκαιρι
μου χει καρφωθει η ιδεα αυτη και αποδειξαμε οτι τον θελουμε ακομα...

μου χει καρφωθει η ιδεα αυτη και αποδειξαμε οτι τον θελουμε ακομα...
- ΑποστόληςΑ
Παραμένει και προπονείται στην Τούμπα, καθώς ο προπονητής της Εθνικής Σλοβακίας δεν τον κάλεσε λόγω προηγούμενου νυχτοπερπατήματος...
ωπα τι πεταες τωρα μοικα?σικα?υπαρχει πιθανοτητα?μηπως ηταν αυτος που ελεγες πως τον θελαμε απο παλια κ ειμασταν σε καλο δρομο?μηπως γι'αυτον πηγε ο βρυζας οστο ντουμπαι τελικα?
κ οντοπικ στοχ παιχταρας!

κ οντοπικ στοχ παιχταρας!
moican4 έγραψε:Και Σικαμπάλα στην μέση![]()
Σουϊλάνι: Μιλήσαμε και με ΠΑΟΚ για Σικαμπάλα
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=134732
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=27689

- ΑποστόληςΑ
Αμφιβάλλω αν ο Σικαμπάλα θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεγάλου ΠΑΟΚ
Πάντως πιο πολύ απο όλα γουστάρω που φαίνεσαι τίνγκα καυλωμένος για να παίξεις!
Δηλωμένος σε δύο ομάδες!
Σε «γκάφα» που μπορεί και να επηρεάζει τον ΠΑΟΚ υπέπεσε η Φενερμπαχσέ σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «spor.haberturk.com» . Οι Τούρκοι δήλωσαν τους Εμενίκε και Κράσιτς στις λίστες της ΟΥΕΦΑ, δεν έχουν όμως αντικαταστήσει τον Μίροσλαβ Στοχ τον οποίο έχουν κανονικά δηλωμένο για τους Ευρωπαϊκούς τους αγώνες.
Πλέον θα πρέπει να διευκρινιστεί από τον ΠΑΟΚ αν τίθεται κάποιο ζήτημα, αφού σύντομα θα πρέπει να δηλώσει και αυτός τη λίστα για τους αγώνες των πλέι οφ και ο Στοχ δεν μπορεί να είναι δηλωμένος σε δύο ομάδες!
inpaok.gr
ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΤΕ!!!!
Σε «γκάφα» που μπορεί και να επηρεάζει τον ΠΑΟΚ υπέπεσε η Φενερμπαχσέ σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «spor.haberturk.com» . Οι Τούρκοι δήλωσαν τους Εμενίκε και Κράσιτς στις λίστες της ΟΥΕΦΑ, δεν έχουν όμως αντικαταστήσει τον Μίροσλαβ Στοχ τον οποίο έχουν κανονικά δηλωμένο για τους Ευρωπαϊκούς τους αγώνες.
Πλέον θα πρέπει να διευκρινιστεί από τον ΠΑΟΚ αν τίθεται κάποιο ζήτημα, αφού σύντομα θα πρέπει να δηλώσει και αυτός τη λίστα για τους αγώνες των πλέι οφ και ο Στοχ δεν μπορεί να είναι δηλωμένος σε δύο ομάδες!
inpaok.gr

ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΣΥΧΙΑ ΠΟΤΕ!!!!
νομίζω το θέμα είναι διαδικαστικό και δεν έχει μεγάλη ουσία. ένα μέιλ με τίτλο "ορθή επανάληψη" και τέλος.
- Maximus
Και τότε ένα fax με τίτλο "ορθή επανάληψη" ήταν, αλλά...
(θα μου πεις, το κατάλαβαν μετά...
)
(θα μου πεις, το κατάλαβαν μετά...