21.Νίκος Σπυρόπουλος
-
Re: Νικος Σπυρόπουλος
O Xoυμπ Στέφενς ήταν αυτός που επέλεξε να προχωρήσει η μεταγραφή του Σπυρόπουλου και «έκοψε» άλλες που είχαν επίσης «σταντ μπάι» οι άνθρωποι του Δικεφάλου.
Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού είχαν μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι του Δικεφάλου και περίμεναν την γνώμη του Στέφενς για την περίπτωση αυτή.
Ο Ολλανδός προπονητής ενημερώθηκε πλήρως για τον ποδοσφαιριστή και είδε πολλούς αγώνες του.
Ο προπονητής μαζί με τους Γεωργιάδη-Βρύζα έθεσαν όλα τα ονόματα των αριστερών μπακ που μπόρεσαν να έρθουν σε προφορική συμφωνία μαζί τους και τελικά επέλεξαν να προχωρήσουν την κίνηση του Σπυρόπουλου.
http://inpaok.com/116698/%CE%B5%CE%AF%C ... %85%CE%BB/
Μπορώ να αμφιβάλω για κάθε λέξη αυτού του δημοσιεύματος?
Με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού είχαν μιλήσει εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι του Δικεφάλου και περίμεναν την γνώμη του Στέφενς για την περίπτωση αυτή.
Ο Ολλανδός προπονητής ενημερώθηκε πλήρως για τον ποδοσφαιριστή και είδε πολλούς αγώνες του.
Ο προπονητής μαζί με τους Γεωργιάδη-Βρύζα έθεσαν όλα τα ονόματα των αριστερών μπακ που μπόρεσαν να έρθουν σε προφορική συμφωνία μαζί τους και τελικά επέλεξαν να προχωρήσουν την κίνηση του Σπυρόπουλου.
http://inpaok.com/116698/%CE%B5%CE%AF%C ... %85%CE%BB/
Μπορώ να αμφιβάλω για κάθε λέξη αυτού του δημοσιεύματος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Κυρ 07 Ιούλ 2013, 14:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω πιστευω οτι ο στεφενς τον ειχε σταμπαρει απο πριν , και σε οποια ομαδα και να πηγαινε παλι σπυροπουλο θα περνε. Μη σου πω οτι αυτο συζητουσανε με τον Σαββιδη στις διαπραγματευσεις για τον συμβολαιο του στεφενς.
Ο Σαββιδης δεν τον ηθελε αλλα ο στεφενς επεμενε. Και χαρακτηριστικα του ειπε, αν δεν ερθει το γερακι ο σπυροπουλος, εγω στην Τουμπα δεν παταω, και τελικα εβαλε νερο στο κρασι του ο Ιβαν...
Ο Σαββιδης δεν τον ηθελε αλλα ο στεφενς επεμενε. Και χαρακτηριστικα του ειπε, αν δεν ερθει το γερακι ο σπυροπουλος, εγω στην Τουμπα δεν παταω, και τελικα εβαλε νερο στο κρασι του ο Ιβαν...
Re: Νίκος Σπυρόπουλος
Είναι μάλλον γεγονός ότι κανένας μας δεν ενθουσιάστηκε με το Σπυρόπουλο για κοινούς και εμφανείς λόγους.
Εγώ γενικότερα και με το πλανερό μυαλό μου είχα εξιταριστεί με την εικόνα ενός νέου ΠΑΟΚ, δηλαδή από σύνολο με νέες παρουσίες και παίχτες που δεν θα τους είχα φάει στη μάπα χρόνια και θα ζούσα μαζί τους το καινούριο με την ελπίδα ότι αυτό θα ήταν και επιτυχημένο.
Καλοπροαίρετα και προσπαθώντας να δικαιολογήσω την επιλογή, καθώς από ότι φαίνεται προεργασία για παίχτες και scouting βρίσκονται μόνο στα κείμενα των ΑΡΔ, ίσως κρίθηκε ασφαλέστερο να αποκτηθεί φθηνά κάποιος που γνωρίζουμε πάνω κάτω τι μπορεί να προσφέρει. Αυτή η δυνατότητα δίνει σε βάθος χρόνου την άνεση να αποκτηθεί ο «καλός» και με μέλλον αντικαταστάτης του Lιno για την επόμενη χρονιά και ο Σπυρό να αποτελέσει το backup του.
Επίσης, η «αγάπη» του Santos και σε περίπτωση που πάμε Μουντιάλ, μπορεί ο καλός ΠΑΟΚ να δώσει την ευκαιρία στον παίχτη να είναι στις επιλογές και να βρεθούμε με ένα καλό ποσό αποζημίωσης, με αποτέλεσμα να έχουμε παίχτη πληρωμένο χωρίς να δώσουμε ουσιαστικά μία.
Τέλος πάντων, μακριά την πήγα τη βαλίτσα.
Καλώς ήρθες Νίκο και περιμένουμε τα καλύτερα και κυρίως πάθος για τη φανέλα.
Εγώ γενικότερα και με το πλανερό μυαλό μου είχα εξιταριστεί με την εικόνα ενός νέου ΠΑΟΚ, δηλαδή από σύνολο με νέες παρουσίες και παίχτες που δεν θα τους είχα φάει στη μάπα χρόνια και θα ζούσα μαζί τους το καινούριο με την ελπίδα ότι αυτό θα ήταν και επιτυχημένο.
Καλοπροαίρετα και προσπαθώντας να δικαιολογήσω την επιλογή, καθώς από ότι φαίνεται προεργασία για παίχτες και scouting βρίσκονται μόνο στα κείμενα των ΑΡΔ, ίσως κρίθηκε ασφαλέστερο να αποκτηθεί φθηνά κάποιος που γνωρίζουμε πάνω κάτω τι μπορεί να προσφέρει. Αυτή η δυνατότητα δίνει σε βάθος χρόνου την άνεση να αποκτηθεί ο «καλός» και με μέλλον αντικαταστάτης του Lιno για την επόμενη χρονιά και ο Σπυρό να αποτελέσει το backup του.
Επίσης, η «αγάπη» του Santos και σε περίπτωση που πάμε Μουντιάλ, μπορεί ο καλός ΠΑΟΚ να δώσει την ευκαιρία στον παίχτη να είναι στις επιλογές και να βρεθούμε με ένα καλό ποσό αποζημίωσης, με αποτέλεσμα να έχουμε παίχτη πληρωμένο χωρίς να δώσουμε ουσιαστικά μία.
Τέλος πάντων, μακριά την πήγα τη βαλίτσα.
Καλώς ήρθες Νίκο και περιμένουμε τα καλύτερα και κυρίως πάθος για τη φανέλα.
Υπάρχει κιενας νεαρός που λέγεται Ποζατζιδης.
Οταν γράφαμε για παραγωγή παικτών και για ακαδημίες άραγε τι να εννοούσαμε????
Μάλλον γράφαμε για να γράφουμε.
Οταν γράφαμε για παραγωγή παικτών και για ακαδημίες άραγε τι να εννοούσαμε????
Μάλλον γράφαμε για να γράφουμε.
δικιο εχεις ειναι το κλασσικο φερε παικτεςς αλλα και ταυτοχρονα γιατι δεν παιζουν οι μικροι...
Σχολιάζοντας την μεταγραφή του Λούκας, ο Χιουμπ Στέφενς τόνισε: «τον ξέρω τον παίκτη, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει».MANIAKOS έγραψε:δικιο εχεις ειναι το κλασσικο φερε παικτεςς αλλα και ταυτοχρονα γιατι δεν παιζουν οι μικροι...
- ΑποστόληςΑ
Καλώς ήρθες Νικόλα στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας!
Θέλω κι άλλα γκολ σαν αυτό στο 0:45
[youtube]fQuk-pUzMXE[/youtube]
Θέλω κι άλλα γκολ σαν αυτό στο 0:45
[youtube]fQuk-pUzMXE[/youtube]
Αλλα ειναι στον ΠΑΟΚ πλεονKarelias έγραψε:Είναι ποδοσφαιρικά ηλίθιος και χέστης.desperando έγραψε:μετα την πρωτη κρυαδα στο ακουσμα του ονοματος νικος σπυροπουλος και αφου ηρεμησα προσπαθησα να δω τα πραγματα λιγο πιο καθαρα. οκ σιγουρα ο σπυροπουλος δεν ειναι το μπακ που ονειρευομαστε,αλλα τουλαχιστον 20 μαμημενα παιχνιδια μπορει να τα βγαλει αξιοπρεπος
Όχι, δεν μπορεί 20, δύο μπορεί και το ένα στο κύπελο με κάτι χωριά της πούτσας.
και επειδη εχει γινει χαμος απο ατομα που κραζουν και γρινιαζουν (οχι απαραιτητα εδω μεσα) για την ελευση του σπυροπουλου θεωρωντας τον ως τον μεγα αμπαλο,ειμαι σιγουρος οτι οιπερισσοτεροι δεν γνωριζουν ποια ειναι τα μεγαλα αρνητικα του παικτη
Injury history
Season from to Injury
12/13 28.02.2013 22.05.2013 Unknown Injury
απο transfermarkt
ΑΒΑΒΑ(ΡΔ)
Season from to Injury
12/13 28.02.2013 22.05.2013 Unknown Injury
απο transfermarkt
ΑΒΑΒΑ(ΡΔ)
ειναι αναλογα πως το χρησιμοποιεις βεβαια...πχ...λογω τραυματισμου δεν επαιξε καμπινατο αλλιως δε θα ρχοταν 

'Εχει πολύ πλάκα τελικά να είσαι εμπαθής με έναν παίχτη και να έρχεται στην ομάδα σου...Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα ρίξω αρκετό γέλιο φέτος,κι ελπίζω να μην βγει ξινό...
Σιδεροκέφαλος Σπυρόπουλε και με γερό στομάχι....(Ρε τον Stevens τον πουθενά χαρτάκι απο το παρεάκι παίρνει...χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε )

Σιδεροκέφαλος Σπυρόπουλε και με γερό στομάχι....(Ρε τον Stevens τον πουθενά χαρτάκι απο το παρεάκι παίρνει...χαχαχαχα τι άλλο θα ακούσουμε )
Καλορίζικος. Σιδεροκέφαλος.
[dailymotion]x1se6h[/dailymotion]
Σου εύχομαι το 25ο σου ματς στο τσουλου να το παίξεις με τον ΠΑΟΚ
[dailymotion]x1se6h[/dailymotion]
Σου εύχομαι το 25ο σου ματς στο τσουλου να το παίξεις με τον ΠΑΟΚ
Δεν ξέρω αν τον ήθελε ο Στέβενς, αλλά η αντίδραση του Τσιστιακόφ λέει πολλά:
[youtube]MH97hPl7fVs[/youtube]
[youtube]MH97hPl7fVs[/youtube]