Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χακόμπο
57
61%
Σταφυλίδης
2
2%
Κατσικάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουμαλό
6
6%
Έττο
2
2%
Γκαρσία
1
1%
Κάτσε
3
3%
Φωτάκης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αθανασιάδης
13
14%
Σαλπιγγίδης
9
10%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννου
1
1%
Βιβιάν
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 94

markos4

Re: Πανιώνιος-Π.Α.Ο.Κ. 1-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από markos4 »

πλεον η ομαδα εχει δειξει χαρακτηρα μιας κακης ομαδας με παιχτες χαμηλου επιπεδου,
και με εναν προπονητη κατα την γνωμη μου καλυτερο μεν του μπολονι αλλα οχι για πολλα πραγματα,
περιορισμενων δυνατοτητων...

ποδοσφαιρικα δεν εχω να περιμενω τιποτα,παρα μονο τις κινησεις του σαββιδη...

υ.γ χαρηκα που ειδα καποια μελη του paokmania στο γηπεδο...
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

με την Τοτεναμ στο Λονδινο παιζαμε;;;την ιδια πιεση δεχτηκαμε και σημερα νομιζω και αυτο δεν ειναι τιμητικο...παμε παρακατω...συγχαρητηρια στον απιστευτο λαο μας για την φοβερη του εμφανιση και σημερα...τουλαχιστον καποιοι ειναι συνεπεις με την ιστορια της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

δεν έχω δει το παιχνίδι για να σχολιάσω, οπότε θα μιλήσω γενικά.

Με πολύ καλύτερο προπονητή, αξιοσέβαστο, με εμπειρίες στο διεθνές στερέωμα και όραμα για τον ΠΑΟΚ θα είχαμε 2 πόντους παραπάνω στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Dimg4 έγραψε:Εγω ξερω ενα. Παιξαμε με τον δευτερο, τον κερδισαμε στην εδρα του με μετρια εμφανιση και ειμαστε μονοι μας τωρα. Το υλικο μας ειναι αυτο, δεν ειναι για παραπανω χωρις ποιοτικες προσθηκες οποτε μην τρελαινεστε μαγκες. Για να κανεις το κατι παραπανω θελεις ποιοτικα ακρα τυπου Βιερινια, κατι που εμεις δεν εχουμε. Για τωρα τουλαχιστον...
Οποτε χαλαρωστε ρε, κερδισαμε δε χασαμε!!!
Κερδίσαμε ; Εμεις κερδίσουμε χάσουμε κραζουμε είμαστε προχωρημενοι ....:):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

πολυ κραξιμο στον δωνη ρε παιδια. και νομιζω χωρις λογο πολλες φορες.
δηλαδη θυμαστε πολλες φορες να παιρνουμε χαλαρο διπλο εκει μεσα και χαλαστηκατε που δεν το καναμε και φετος?
οταν παιζεις με 10 παικτες για ενα ημιχρονο τι μπαλα μπορεις να περιμενεις?
προσωπικα πιστευω οτι αν δεν ειχαμε την ηλιθια αποβολη του λαζαρ(τον οποιο δικαιολογω εν μερει γιατι ειχε φαει πολυ ζορι γενικα μεχρι τωρα και θολωσε, θα του κανει καλο να ξεκουραστει λιγο) θα μπορουσαμε στο δευτερο να βαλουμε κι αλλα γκολ.
οκ μεχρι τοτε δεν ημασταν πολυ καλοι αλλα σαφως ελεγχαμε το παιχνιδι και θα μπορουσαμε να ειχαμε προηγηθει νωριτερα αν δεν μ@λακιζοταν ο φωτακης σε μια φαση και εβγαζε νωριτερα στον λαζαρ που εβγαινε μονος του. ο πανιωνιος προσπαθησε να χτυπησει κυριως στην κοντρα(μεχρι εκεινο το σημειο).
αυτος που με εξοργισε πραγματικα ηταν ο εττο. αν και πιστευω οτι ειναι καλος παικτης, κατι που αρχισε να μας το δειχνει περσυ στον πρωτο γυρο μεχρι να τραυματιστει, κανει κατι απαραδεκτα ματς ωρες ωρες να σε βγαζουν απ τα ρουχα σου. οπως σημερα που εκαναν οι αλλοι οργια απο τη μερια του.
προχωραμε τωρα ελπιζω με λιγοτερη γκρινια. :)
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

Very good today Garcia (first half), Stafylidis, Salpi, Athanasiadis, Khoumalo, Kace and Jacobo.

Worst player, Fotakis (not even ONE pass correct, unnecessary fouls commited near to our goalpost when the score is 1-2 and we play with one player less). Get a grip of your self and WAKE UP! You play in PAOK!

Happy for the win sad for the red card 5 red cards in 8 games, new record?
What FANS do we have re! This is why we all are PAOK! Bravo re PAOKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recharge batteries and I want 30 000 against Platanias with 10 euro ticket in all gates and 5 euro in G-4- SAVVIDI

AINTAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

To na krazis some times means that you have HIGH STANDARDS FOR YOUR BELOVED TEAM PAOKARAAAAAAAAAAAAAA ( YOUR LIFE, NOT TEAM).

AINTAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30 000 WITH Platanias LEMEEEEEEEEEEEEE RE WAKE UP!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

3 πόντοι. Τώρα Πλατανιάς.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

markos4 έγραψε:
υ.γ χαρηκα που ειδα καποια μελη του paokmania στο γηπεδο...
Εγω παλι δεν ειδα κανεναν,αργησα να μπω κιολας..Κριμα..

Δε θελω να ασχοληθω με γκρινιες,αντιπαραθεσεις,συστηματα και προπονητικη..

Ειχα να δω λαιβ ΠΑΟΚ απο το περσινο τεταρτο του κυπελλου...

Και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ χαρουμενος και γεματος...

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

paoki_sweden έγραψε: ...
What FANS do we have re! This is why we all are PAOK! Bravo re PAOKIA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recharge batteries and I want 30 000 against Platanias with 10 euro ticket in all gates and 5 euro in G-4- SAVVIDI

AINTAAAAAAAAAAAAAAAAA PAOKARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
γεια σου ρε αλανι σουηδε τα ειπες ολα... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Νομίζω πως θα κόψω το PAOKMANIA και γενικότερα τα σαιτ του ΠΑΟΚ. επειδή με πιάνουν τα νεύρα δηλαδή. Διαβάζω σήμερα σχόλια που , αν δεν ήξερα το αποτέλεσμα ,θα νόμιζα οτι έχουμε χάσει. Σας έμεινε η γκρίνια και η μίρλα συνήθεια ε; Η παρασύρεστε απο κάποιους που έχουν συμφέροντα; Δεν ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι οτι ο ΠΑΟΚ μου , είναι στη δεύτερη θέση, με διαφορά 5 βαθμών απ'τον γαυρο που τον έχω σε τρεις αγωνιστικές στην Τούμπα, και μάλιστα πηγαίνει τρένο σμπρωγμένος απο Θεούς και δαίμονες. απ'το 1980 που παρακολουθώ συστηματικά ΠΑΟΚ δεν θυμάμαι και πολλές χρονιές να είμασταν έτσι. Ούτε την πρόσφατη χρονιά του πρωταθλητισμού.Εγώ είδα επίσης έναν Κουμάλο να καθαρίζει σχεδόν κάθε φάση στον χώρο ευθύνης του, έναν Σαλπιγγίδη να τρέχει σαν τον τρελό απ'το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να κάνει τάκλιν καίρια στην άμυνα και να βγάζει την ασιστ στο γκολ, έναν Σταφυλλίδη να είναι απαράδεκτος όπως σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος,ένα Κλάους μετριότατο σε όλο το παιχνίδι.Τώρα τί λέτε εσείς, και λίγοι από σας τί σκοπιμότητες εξυπήρετήτε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Δεν μπορείτε όμως να μου στερήσετε τη χαρά να απολαμβάνω την ομάδα μου.Υπέροχος λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτός που σπάει το μαγαζί του Παντελάκη , που κάνει ντου στο γήπεδο, που γράφει ΠΑΟΚ απατη τράβελ , και τραγουδάει ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε απο παλιά.Λυπάμαι λοιπόν.. και συγχωρείστε οι πολλοί για το ύφος μου αλλά είμαι εκνευρισμένος. Αυτά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Την ωρα που τελειωνει το ματς και αρχιζουμε να φευγουμε,καθομουνα στη θυρα των επισημων μισοι μισοι με τους πανιωνιους,και περναει ενας κυριος και λεει"ωραιοι ειστε ρε παιδια" για τον κοσμο...

Τι αλλο να αναλυσουμε τωρα...

Πιστευω δυσκολα θα το ξαναζησω..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Χωρικός έγραψε:Τώρα τί λέτε εσείς, και λίγοι από σας τί σκοπιμότητες εξυπήρετήτε δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Δεν μπορείτε όμως να μου στερήσετε τη χαρά να απολαμβάνω την ομάδα μου..
Δικαίωμά σου να είδες ότι θέλεις, δεν στο απαγορεύει κανείς, περιμένω όμως -γιατί ένας από αυτούς που "γκρίνιαξε " είμαι εγώ- να μου πεις τι σκοπιμότητες εξυπηρετώ και που ακριβώς σου στέρησα την χαρά να δεις τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι σκοπιμότητες και εμπάθειες λέτε βρε παιδιά.Με το φτωχό μας το μυαλό βλέπουμε κάτι διαφορετικό απ αυτό που βλέπετε εσείς και το λέμε.Τι να κάνουμε δηλαδη να μη μιλάμε?Στα φόρουμ μπαίνεις για να συζητάς.Και ξαναρωτάω όπως και ο μοικανός
Βλέπετε κάποια προσπάθεια ισορροπημένης και με σχέδιο ανάπτυξης η οργανωμένης αμυντικής λειτουργίας?
κι απάντηση δε παίρνουμε.Αν διαφωνείτε σ αυτό πείτε τη γνώμη σας απλά κι αφήστε τους αφορισμούς.Και ναι δε θέλω να φύγει ο ΓΔ .Είμαι αλλεργικός στις αλλαγές προπονητών (και διοικήσεων) στο μέσο της χρονιάς.Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και εκεί θα αποφασίσει η όποια διοίκηση γι αυτό.
Μέχρι τότε (μακάρι να μη χρειαστεί κι άλλο) ,κολλύριο στα ματάκια.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αυτός ο Garcia δεν παίζει ποδόσφαιρο, διδάσκει.
Khumalo θετικότατος!
Lazar φτάνει με τις αποβολές!
Jacobo μέχρι το 2014!
Το συστηματάκι με τους 3 κεντρικούς και τον Φωτάκη μπροστά με άρεσε! (όχι όμως ο Φωτάκης)

Υ.Γ.: Επιτέλους ξανά ωραίο ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα! Μπράβο στους οπαδούς και των δύο ομάδων, που παρ'όλο που ο αγώνας είχε λίγο νεύρο σε κάποια σημεία, δεν ξέφυγαν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”