PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Glykos
1
1%
Lino
1
1%
Etto
1
1%
Khumalo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Katsikas
3
4%
Kace
18
23%
Lazar
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Georgiadis
1
1%
Rober
3
4%
Giannou
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Athanasiadis
17
22%
Fotakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Salpiggidis
7
9%
Lorens
26
33%

Σύνολο ψήφων: 78

antifaG4

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από antifaG4 »

_sleeper έγραψε:
Odi έγραψε:Οτι να ναι λες.Αν έβρισκε καμιά πέτρα τον πατέρα σου ή το παιδί σου θα έλεγες άλλα.Και ναι σε μιάσματα που πάνε να δολοφονήσουνε παιδάκια αξίζει και το όπλο και η βία.Ο πολύς πολιτισμός μας μάρανε σε αυτήν την χώρα.Και λίγες φάγανε λέω εγώ.

Οποιος δεν ήτανε γήπεδο δεν μπορεί να φανταστεί τί έγινε και απόψεις σαν του ατόμου που παραθέτω είναι το λιγότερο εμετικές.

Μ' αρέσουν οι δημοκρατικές σου απόψεις αδερφέ. Παρόλα αυτά, όμως, τα μιάσματα ας έπαιρναν αυτό που άξιζαν ΕΞΩ από το μαγαζί. Γιατί αν εσύ φιλαράκι πας σε ένα κλαμπάκι και αρπαχτείς με έναν άλλο, θα σας τσιμπήσουν επί τόπου και τους δύο και θα σας πετάξουνε έξω με τα σούτια κι ας το πλήρωσες το ποτό ή την είσοδο. Και μετά κωλοχτυπηθείτε όσο θέλετε. Αυτό που αρνείσαι να καταλάβεις είναι ότι άλλο πράγμα λέω, άλλο θες να καταλάβεις.

Άκου τσάκαλε ο ΠΑΟΚ δεν είναι ούτε κλαμπάκι, ούτε μαγαζί.
Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ σήμερα προκλήθηκε και απάντησε με τον τρόπο που έπρεπε και που αρμόζει στην ιστορία του.
Οι αυστροβάζελοι τόλμησαν να ενοχλήσουν τα αδέρφια μας στην 7 και τους πήρε ο διάολος και τους σήκωσε.
Τώρα αυτά που λες εσύ και πιο πίσω για αγωγές και ιστορίες είναι γελοία και θα σου πρότεινα αντί να πιάνεις στο στοματάκι σου αυτόν τον ΜΑΓΚΑ ΛΑΟ, να αλλάξεις το δεύτερο "e" στο όνομα σου, να το κάνεις "a" και να πας να τραβήξεις κανέναν ύπνο μπας και ξελαμπικάρεις.

AntifaG4
Άστο το θέμα. Όποιος ήταν εκεί είδε με τα μάτια του. Όποιος δεν ήταν, δεν ξέρει. Τώρα το τι λέει, μικρή σημασία έχει. Αν ήταν έτσι έπρεπε κάθε μέρα να πιανόμαστε στα χέρια με καμιά 10αριά. Έχει νόημα ; πουθενά δεν οδηγεί.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: PAOK-Rapid Wien 2-1 MVP- Σχόλια και παρελειπόμενα

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Τέλος πάντων. Ας ευχαριστούμε τον καλό θεό που τελικά μπήκε ο εγγλέζος και έγινε το ματς και ίσως τη γλιτώσουμε με μια βαριά τιμωρία. Αν δεν είχε μπει δεν θα μιλάγαμε για ΠΑΟΚ απόψε...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

_sleeper έγραψε:Επειδή αυτό δεν οδηγεί πουθενά θα ολοκληρώσω τις απόψεις μου για τα εξωαγωνιστικά εδώ λέγοντας απλά ότι εδώ υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Αν εγώ είχα πρόβλημα με κάποιον σε ένα μαγαζί, επειδή θεωρώ εαυτόν υπεύθυνο θα του έλεγα να βγούμε έξω να ξηγηθούμε αλμυρό φιστίκι μεταξύ μας. Το μαγαζί, ο μαγαζάτορας και οι υπόλοιποι πελάτες δε φταίνε σε τίποτα. Αν ο μπράβος κοιμάται του καλού καιρού είναι μείζον πρόβλημα. Αλλά δεν είναι αυτό που εγώ θέλω να πω αυτή τη στιγμή.

Τέλος, να πω ότι το επιχείρημα: "δεν ήσουν εδώ, άρα μην εκφέρεις άποψη", συγνώμη αδερφέ, αλλά είναι τουλάχιστον άτοπο. Υποθέτω ότι επειδή κανείς μας δεν έζησε τον Β' Π.Π. κανείς δεν πρέπει να λέει τη γνώμη του γι' αυτό. Εγώ δεν κρίνω τα κίνητρα που οδήγησαν στον ντου - μπορεί τα "παιδιά" να είχαν τα χίλια δίκια του κόσμου. Εγώ κρίνω την ίδια την κίνηση του ντου, που κατ' εμέ είναι γελοιωδεστάτη. Αν σε ορισμένους αυτό φαίνεται σαν κάτι ορθό, είναι θέμα νοοτροπίας.

Υ.Γ. Επίσης. Και. Δεν είδα ποτέ κανένας δημοσιογραφίσκος που διαπράττει απείρως μεγαλύτερα "εγκλήματα" με την προπαγάνδα και τα ψεύδη του να έχει παρόμοια αντιμετώπιση. Πάνε στον ΣΚΑΙ να παραπονεθείς για τη δυσφήμιση. Εκεί θα έρθω κι εγώ ρε παίκτη.

Αφού συμφωνείς με τον ΣΚΑΙ τι θα ρθεις να κάνεις εκεί ρε αδερφέ, άς το καλλίτερα!
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

Τέσπα για να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα, όποιος ενημερώθηκε από σάιτ και λοιπά ΑΡΔικα μέσα ας τσεκάρει πρώτα το τι έγινε από κανέναν φίλο του που ήταν μέσα και μετά ας έρθει να γράψει την ιστορία του εδώ μέσα.
Όσοι ήταν σήμερα στο Ναό έφυγαν από το γήπεδο Υπερήφανοι για Ομάδα και Λαό.
ΠΑΟΚάρα
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

μεγαλη νικη ετσι οπως ηρθε με δεκα παιχτες και ανατροπη σκορ
θα ειναι δθσκολη ρεβανς γιατι μασ χωριζει ενα γκολ απο τοθσ ομιλους ολα ειναι ανοιχτα

στο αλλο θεμα τωρα δυστυχως διαβασα ενα ποστ και με επιασε απελπισια
οι ζωες μας η περηφανεια μας και η τιμη μας ειναι μικροτερα πραγματα απο μια πιθανη τιμωρια απο ουεφα

ηθελα να ξερα μονο ενα και απεθθυνομαι σε αθτον που το εγραψε αν πεθαινε ενας ανθρωπος σημερα αλλα δεν ειχαμε ουτε προστιμο θα ηταν ολα οκ?
το βουλγαροι ειναι οκ?

μπραβο για την σταση του ΛΑΟΥ μας σημερα οσες και οποιες πιθανεσ διαφορετικεσ αποψεις και αν εχουμε θα ενωθουμε για το καλο του ΠΑΟΚ οταν το απαιτουν οι καταστασεις απο καθενας απο οπου και οπως μπορει
γιατι ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

Υπαρχει καποιος που να ΞΕΡΕΙ τι κυρωσεις προβλεπει η ΟΥΕΦΑ για περιπτωσεις σαν τη σημερινη?
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Αδερφέ sleeper και όσοι έχετε αντίστοιχους ενδοιασμούς για τα χθεσινά γεγονότα, μερικές σκέψεις από την "αντίθετη πλευρά", εντελώς φιλικά και χωρίς να θέλω να εμπλακούμε σε αντιπαράθεση:
Οι ανεκδιήγητοι και παντελώς ηλίθιοι μπάτσοι (στην πλειοψηφία τους) είναι ανίκανοι να καταφέρουν ο,τιδήποτε συμβάλλει στην επίλυση μιας κρίσιμης κατάστασης, πολλές φορές δε επιτυγχάνουν ακριβώς το αντίθετο: να επιδεινώσουν ή και να προκαλέσουν εκ του μηδενός μια παρεκτροπή. Τη στιγμή που κάποιοι παρανομούν, τα σαΐνια της ΕΛ.ΑΣ προστατεύουν τους παρανομούντες από τα θύματα!
Εξίσου ή και περισσότερο ανίκανη και διεφθαρμένη είναι και η δικαιοσύνη, τόσο η ελληνική όσο και αυτή της ακριβοθώρητης ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.
Ποια προτείνεις λοιπόν να είναι η αντίδρασή μας? Να ζητήσουμε άλλη μια φορά ταπεινά συγγνώμη καταπίνοντας την αξιοπρέπειά μας και το «περί δικαίου αίσθημα» ή να ζητήσουμε-απαιτήσουμε-περιμένουμε από τον Σαββίδη να τους «εξηγήσει μερικά πράγματα»? Σου υπενθυμίζω πως ο Σαββίδης «κάρφωσε» κανονικά και on camera τον μεγαλύτερο προδότη καταστροφέα της χώρας μας σε μια συνέντευξή του στην Κρήτη.
Όσο ντροπιαστική κι αν σου φαίνεται η συμπεριφορά ορισμένων μέσα στο γήπεδό μας, θεωρώ πως είναι υποδειγματική συγκρινόμενη με τα καραγκιοζιλίκια, την κοροϊδία, την δουλοπρέπεια μπροστά στο χρήμα και την υποτακτικότητα των μεγαλόσχημων της «άρχουσας τάξης» του ποδοσφαίρου απέναντι στα ίδια συμφέροντα και στους ισχυρούς. Και δεν αναφέρομαι μόνον στους δικούς μας παράγοντες, αλλά ιδίως στους ξεφτιλισμένους της ΟΥΕΦΑ. Αυτοί καταλαβαίνουν τη φοβέρα, όχι τον σεβασμό.
Και όταν δεν λειτουργούν οι αρχές τη στιγμή που κινδυνεύει η ζωή σου (ή πχ του γιου ή του ανηψιού σου), τότε δεν πιστεύω πως θα παραστήσεις τον Σωκράτη και θα κάτσεις να υποστείς τα χειρότερα. Είμαι σίγουρος πως θα πάρεις φόρα και «όποιον πάρει ο χάρος»...
ΥΓ. Πως δικαιολογείς αλήθεια την χρήση φωτοβολίδων, στυλό-εκτοξευτήρων και λοιπών πυρομαχικών εκ μέρους των Αυστριακών? Και τί θα σε έκανε να δικαιολογήσεις την αντίδραση εκ μέρους των συνοπαδών σου, δεδομένης της αδράνειας, ανικανότητας, αδιαφορίας ή ο,τιδήποτε άλλο της αστυνομίας? Ένας τραυματισμός? Ένας θάνατος? Πολλοί θάνατοι? Μια εκατόμβη? Τί?
Ακόμα κι αν εμείς προκαλέσαμε (στα λαδάδικα, στα λουλουδάδικα, στην φρουτοπία ή οπουδήποτε αλλού) τις αυστριακές παρθενόπες, πώς διάολο κατάφεραν εν μία νυκτί σε ξένη χώρα να προμηθευτούν με «πυρομαχικά»? Συγγνώμη ρωτάω λάθος πράγματα. Για όλα φταίνε οι σουρωμένοι, οι μπερδεμένοι, οι μαστούρηδες κοκ...
Άβαταρ μέλους
jpower73

Δημοσίευση από jpower73 »

Εικόνα

Knappe Niederlage im Hexenkessel von Saloniki

Unglaubliche Szenen spielten sich vor dem Anpfiff im Toumba-Stadion ab: Nach sinnlosen und verurteilenswerten Pyro-Schüssen unserer Anhänger in den in der Nähe gelegenen Sektor gefüllt mit Fans der Gastgeber stürmten hunderte Griechen den Platz, rannten ungehindert zum Rapid-Sektor und lieferten sich ein nicht enden wollendes Wurfscharmützel mit unseren Fans. An dieser Stelle verurteilt der SK Rapid die Geschehnisse scharf und wir hoffen dringlich, dass die verletzten Personen, sowohl Österreicher, wie auch Griechen, nicht allzu schlimme Blessuren davon getragen haben. Nach etlichen Minuten gelang es der Polizei endlich, diesem unschönen Treiben ein Ende zu bereiten. Und nach einer Besprechung der Vereinsverantwortlichen mit den UEFA-Delegierten wurde die Partie schließlich mit Verspätung angepfiffen – endlich, denn angesichts der vorher herrschen Zustände war das alles andere als sicher.

Ήττα στο καζάνι της μάγισσας στη Θεσσαλονίκης
Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα πριν από το παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας. Μετά από ανούσιες και καταδικαστέες βολές με πυροτεχνήματα από την πλευρά των οπαδών μας, προς την κερκίδα που ήταν γεμάτη με φιλάθλους των γηπεδούχων, έτρεξαν ανεμπόδιστοι εκατοντάδες Έλληνες στον αγωνιστικό χώρο προς την κερκίδα της Ραπίντ και ξεκίνησαν μια ανταλλαγή αντικειμένων με τους οπαδούς μας. Η Ραπίντ καταδικάζει έντονα αυτά τα γεγονότα και ελπίζει ότι οι τραυματισμοί Αυστριακών και Ελλήνων φιλάθλων, δεν είναι σοβαροί. Μετά από αρκετά λεπτά, η αστυνομία κατάφερε επιτέλους να δώσει ένα τέλος σ΄ αυτές τις ασχήμιες. Μετά τις συζητήσεις με τους υπευθύνους και τους αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ, ο αγώνας επιτέλους ξεκίνησε, με καθυστέρηση, γιατί με όσα είχαν προηγηθεί, η διεξαγωγή του αγώνα δεν ήταν καθόλου σίγουρη.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.skrapid.at/9609+M5cf9787e557.html
joss

Δημοσίευση από joss »

Ο sleeper, ήταν δεν ήταν στο γήπεδο, έχει ένα δίκιο στην ουσία των επιχειρημάτων του.
Δίκιο έχει κι αυτός, όμως, που πρέπει να προστατέψει τη σωματική του ακεραιότητα, είτε βρίσκεται σε κλαμπ, είτε σε εκκλησία, είτε στο γήπεδο.
Αν ήμουν ο κύριος επενδυτής της ομάδας, τα πράγματα που θα είχα στο μυαλό μου να κάνω είναι τα εξής απλά:
1. ανελέητο κυνήγι των άχρηστων επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων με όλα τα νόμιμα μέσα.
2. συλλογή όλων των στοιχείων, σχετικά με τους υπεύθυνους των επεισοδίων.
3. χρήση κάθε μέσου περιφρούρησης της τάξης στο γήπεδο και, άμα τη εφαρμογή της, όσοι πιανόνται να κάνουν παπαριές,πέραν των αστικών και ποινικών ευθυνών που εγώ η ίδια η ΠΑΕ θα φρόντιζα να έχουν, θα έκαναν να δουν Τούμπα 10 χρόνια.
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Το σημερινό ματς πιστεύω θα το θυμούντε πολύ καλά όσοι ήταν στο γήπεδο. Αν και με τους Αυστριακούς δεν μας χωρίζει τίποτα, απο την στιγμή που φέραν τα κουνελάκια μαζί τους και κάναν ότι κάναν, τους παίρνουν και αυτούς τα σκάγια.

Π - Ξ - Σ είχαμε με τα όλα του με λίγα λόγια. :opaokara:

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε. Πάμε για το δεύτερο στην αντίπαλη έδρα που όμως θέλει προσοχή σε όλους τους τομείς.

Το νομικό κομάτι της ΠΑΕ πιστεύω ότι θα αντιδράσει σωστά, πλέον και με τσάρο να κουμαντάρει δεν φοβάμαι τίποτα.

Τέλος ελπίζω όλοι να είναι καλά απο την 7.

Υ.Γ. Λαγουδάκια κακώς κάνατε τα σημερινά.
Αποδείξατε πλέον και περίτρανα ότι ο εχρός σας είναι ο Μεγάλος ΠΑΟΚ. Κάποιοι σας θα έπρεπε να είσαστε φυλακή μετά τις σημερινές φοτοβολίδες που τόσο εύκολα εκτοξεύατε σε θύρα με κόσμο απο 5 - 75 χρονών.
Ο ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνάει τι κάνατε και να προσέχετε.
Για μένα είστε πλέον ο νούμερο ένα μισητός αντίπαλος, χειρότερος του γαύρου.
Θα απολάυσω με μεγάλη χαρά την καταστροφή σας τα επόμενα 2-3 χρόνια με τις προσφυγές σας να φεύγουν η μια μετά την άλλη, με την αποτυχημένη προσπάθεια συσπείρωσής σας να πέφτει στο κενό, και τέλος να μετράτε τις τρίχες απο τ @@ μας όσο θα σας ξεπερνάμε με σταθερά βήματα.
Και εσείς εκεί να μιζεριάζετε και να μικραίνετε κι άλλο!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Για να δούμε .... ο ατρόμητος μόνο με θαύμα θα περάσει .... και ο βάζελος το ίδιο άρα πάει για τους ομίλους του EL .... ποιος κερδίζει αν αποκλειστούμε για εξωαγωνιστικούς λόγους;
Δεν είμαι της συνομωσίας αλλά δεν σ' αφήνουν να αγιάσεις τα "αδελφοποιημένα" σωματεία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χθες αυτα που γίνανε απο Αυστριακούς ειναι απίστευτα αλλα δυστυχώς θα την πληρώσουμε και εμεις αν και προκληθηκαμε τσουχτερό πρόστιμο βλέπω :(:(

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχουμε τελικα ωραία ομάδα ατομικά έχουμε πτώση της ποιότητας αλλα η ομάδα ειναι ομάδα μπράβο δωνη ......ο κάτσε μια σπουδαία μεταγραφη εναι σε ένα ματς που όλα ήταν στραβα κερδίσαμε είμαστε 2 κλασεις ανώτεροι και πρέπει να το αποδείξουμε και στην Βιέννη

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Να πω και εγώ 2 λόγια για χθες..
Στο κομμάτι των αυστριακών, τα γράψαμε στην κεντρική...
Τώρα στο κομμάτι της αστυνομίας αυτό το αστείο κάποτε πρέπει να σταματήσει...
Είμαστε "ξένοι" μέσα στο ίδιο μας το γήπεδο με οποιονδήποτε και αν παίζουμε...!

Στο αγωνιστικό, νομίζω ήταν σωστές οι αλλαγές των Ρομπέρ και Γιάννου..
Και ο Σάλπι μου άερεσε και ο Φωτάκης όπως και ο μικρός ο Κάτσε καλά πήγε δεδομένων της απειρίας του και των συνθηκών..
Στην άμυνα όμως πρέπει να δούμε πως υπάρχει θέμα..
Μέχρι στιγμής σε κάθε παιχνίδι δεχόμαστε γκολ...
Άβαταρ μέλους
paokpool

Δημοσίευση από paokpool »

MVP για μένα o Σαλπιγγίδης.

Παιδιά, σόρρυ το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράφω ως να μη μπορώ να γράφω άλλο λόγω πάρκινσον:
Ο Λίνο είναι για τους Αμπελόκηπους!
Ποδοσφαιριστής που θέλει 47 σέντρες για να βγάλει κάποτε μία σωστή, πέρα από αυτό που δε μπορεί να πάρει τα πόδια του, είναι πάντα προβλέψημος (για κάθε αντίπαλη ομάδα), τσαπατσούλης (μου θυμίζει Χαραλάμπους ανα διαστήματα) και πιο αργός από την καθυστέριση δε κάνει όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά και γενικά για κάθε ομάδα που διεκδικεί μεγάλα πράγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”