21. Vladimir Ivić

Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

νομιζω οτι κανεις απο εμας δεν ειναι οικονομολογος που ξερει κ τα οινομικα δεδομενα της παε παιδια και δεν μπορει να ξερει αν τα 300 χιλ για τον ιβιτς ειναι πολλα για την παε ή οχι.αυτο αφηστε το να το κρινουν αυτοι που ασχολουνται με την οικονομικη εξυγιανση της ομαδας κ αυτο τους εμπιστευτηκαμε να κανουν..δεν νομιζω οτι ειναι χαζοι αυτοι κ σπαταλανε ετσι τα λεφτα ουτε οτι υπερεκτιμησαν τον παικτη..
κ επειδη μαλλον τα στανταρ μας εχουν πεσει παρα πολυ κ θεωρουμε τα 300 χιλ πολλα σας λεω οτι ειναι λιγα για εναν καλο ποδοσφαιριστη..σας θυμιζω οτι ο βερον ως παγκιτης με 0 συμμετοχες-ο αντιστοιχος ορφανος δηλ-στη σιενα επαιρνε πανω απο 300..για καλο παικτη απο εξωτερικο πρεπει να δψσεις πανω απο 400..κ για να ξερουμε επισης πανω κατω τα ποσα στην αθηνα οι καλοι παικτες παιρνουν πανω απο 600 χιλ ενω οι παγκιτες πανω απο 300..το οτι επεσαν τα στανταρ μας δεν σημαινει οτι σε αυτα τα στανταρ θα παιρνουμε παικτες..με την δικη σας λογικη δεν πρεπει να παρουμε κανενα παικτη ισαξιο με τους παικτες του αρη..πρπει ολοι να ειναι χειροτεροι αφου δεν εχουμε να τους δωσουμε τα ιδια λεφτα..
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Τετρατζε για τον Ζεραρ δεν μιλαω γιατι δεν γνωριζω ουτε την σημερινη του αξια ουτε την κατασταση στην οποια βρισκεται.Για τον Ιβιτς ομως μπορω να μιλαω ελευθερα γιατι και προσωπικη αποψη εχω και δεν φοβαμαι μηπως χαρακτηριστω ως πολεμιος του Ζαγορακη.Το οτι ο Ζαγορακης δεν ειναι Γουμενος δε σημαινει οτι δεν κανει λαθη.Η μεγαλη διαφορα ειναι οτι αυτος θα τα κανει αθελα του ενω οι προκατοχοι του τα εκαναν ηθελημενα και ικανοποιωντας τις τσεπες τους χρεωνοντας παραλληλα την ομαδα.Το να εκφραζω την αποψη μου και να ασκω καλοπροαιρετη κριτικη μονο καλο μπορει να κανει στην ομαδα.Φιλικα προς την διοικηση και για το συμφερον της ομαδας δεν πρεπει να τηρουμε σιγη ιχθυος για κανενα θεμα.Ο ερχομος του Ιβιτς δε με ενθουσιαζει και αυτο ειναι το μονο που ειπα.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

αλλο το να μην σε ενθουσιαζει φιλε(για οποιον παικτη κ να ερθει το εχουμε εμεις αυτο στον παοκ,πριν καν παιξει μπαλα)κ αλλο το να λες οτι ειναι υπερβολικη η τιμη του..!!
Άβαταρ μέλους
ta_myala_mas_ponane

Δημοσίευση από ta_myala_mas_ponane »

Καλα diniko80 δε νομιζω οτι χρειαζεται να σου απαντησω.Τους χαρακτηρισμους κρατα τους για σενα μεγαλε προπονητη κι ασε με να πιστευω οτι ειναι αργος και λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι.Ας περιμενουμε να δουμε και μακαρι να δικαιωσει την διοικηση και τον προπονητη.
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

φιλε γιωργο και εγω στον παοκ που ονειρευομαι δεν εχει θεση κανενας απο οσους παικτες παιζουν στην ελλαδα(με εξαιρεση 4-5)..αυτο ειναι μια αλλη ιστορια σε σχεση με τα δεδομενα που υπαρχουν..το θεμα ειναι οτι ανεβαζει το επιπεδο της ομαδας στο κεντρο σε σχεση με περσυ..σκαλι σκαλι θα ανεβουμε ψηλα και θα παρουμε κ τους παικτες που ονειρευομαστε..σκαλι σκαλι ομως..αυτα δεν γινονται απο τη μια μερα στην αλλη..
τους παικτες που ονειρευομαστε δεν τους παιρνουμε τοσα χρονια ας μην ειμαστε τοσο απαιτητικοι ξαφνικα απο μια διοικηση πρωτοδικειου-που δεν σε εταξε ποτε το πρωταθλημα οπως κανανε αλλες..ειναι καλο να εχουμε απαιτησεις αλλα να τις εχουμε και στο σωστο timing.
τον αν μας αρεσουν η οχι οι παικτες που ερχονται πρεπει να μενει μεσα μας κ να τους στηριζουμε μεχρι να σταματησουν να φορανε την φανελα της ομαδας μας..μονο ετσι θα παμε μπροστα και θα δημιουργησουμε τις προυποθεσεις να ερθουν οι παικτες που ονειρευομαστε..!!αλλα δυστυχως αυτη η νοοτροπια βρισκεται μακρυα απο τα ελληνικα συνορα..!!θετικη αυρα ειναι το μυστικο!!οχι αλλη αυτοκαταστροφη!!
ελπιζω να καταλαβαινεις ποια ειναι η λογικη μου..!!!
panCo

Δημοσίευση από panCo »

Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω το σκεπτικο μερικων εδω μεσα.

Εγω δηλαδη που ολο τον χρονο γελουσα με την ταχυτητα του ivic, τωρα που ηρθε στην ΠΑΟΚΑΡΑ πρεπει να τα αναιρεσω και να πω οτι ξαφνικα εγινε παιχταρας? Εγω προτιμω χιλιες φορες να παιξει ο Ηλιαδης, που ειναι νιατο, αντι να χρυσοπληρωσουμε τον 31ενος ετων Ivic! Ειναι η αποψη μου δηλαδη, επειδη στηριζω τον Τεο, πρεπει να κανω τουμπεκι σε ΟΛΕΣ τις κινησεις της διοικησης? Τι πιο υγειες απο την κριτικη? Την καλοπροαιρετη βεβαια.. :shock:
Nektarios

Δημοσίευση από Nektarios »

Μεταγραφή ουσίας,
συμφωνώ με την διοίκηση,
ο Ιβιτς είναι αρκετά ποιοτικός παίκτης και τον γνωρίζουμε
και ειμαστε σιγουροι το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα,
φτάνει πια τα λαχεία....
Με την προηγουμενη ομάδα του ήταν ένας απο τους καλύτερους παίκτες της και μες τους καλύτερους του πρωταθλήματος ως επιτελικό χάφ.

Πλεονεκτήματα: Πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, Δημιουργικός(έχει κάθετη πάσα), καλά στημένα και επαφή με το γκόλ.

Μειονεκτήματα: Η ταχύτητα, εκει υστερεί λίγο όντος αλλα για τη θέση που αγωνίζεται δεν έχει και τόσο σημασία..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Ποιός σου είπε να κάνεις τουμπεκί panCo; Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα (για τον πέο Ίβιτς) και φυσικά θα ανεχτεί τις απαντήσεις των υπολοίπων που μπορούν να του πουν ότι θέλουν κι αυτοί (είσαι άμπαλος που λες για τον πέο τον Ίβιτς). Απλά τα πράγματα ..

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ορφανός και ο Μουμίν είναι καλύτεροι από τον Ίβιτς. Δικαίωμά τους να αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν με αυτούς τους παίχτες και να πιστεύουν ότι έπρεπε να μείνουν στον φετινό ΠΑΟΚ και να μην έρθει ο Ίβιτς που θα πάει πίσω την ομάδα ..
Κάποιος μπορεί να βλέπει ότι ο Ίβιτς τρέχει με χειρόφρενο, ενώ ο Βαγγελής ξεχύνεται σαν εμετός χρόνια τώρα, βγάζει 20 κάθετες σε κάθε ματς και βάζει και 10 γκολ τη χρονιά!

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ... Προσωπικά αν δεν πιάσουμε 15.000 διαρκείας, δεν θα ανοίξω το στόμα μου ότι κι αν δουν φέτος τα μάτια μου, γιατί θα ντρέπομαι για τον λαό του ΠΑΟΚ και όντας κομμάτι του, θα θεωρώ και τον εαυτό μου υπόλογο!
panCo

Δημοσίευση από panCo »

Sumfwnoume panw kati gi aftous pou krazoun me oti kai na ginei, alla as stamatisoume pia na krazoume ta "dika" mas paidia. Egw eida ton Hliadh me thn e8nikh newn na vgazei mia xara pasoules. Sigoura 8a voh8hsei o Ivic dn to suzitw, to 8ema einai an a3izei ta lefta tou..

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

α ρε ελλαδιτσα με τους ειδικους σου..!!γιατι να μην γινονται οι οπαδοι τεχνικοι διευθυντες..

ασχετο με το παραπανω:ροναλντο εγω σου προτεινω να τρεξεις κατοσταρι με τον μπαλακ,τον τονι η τον τσαρτα και τον βρυζα του 04..βαζω εγω το δικο μου σπιτι υπερ σου!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Yiankos έγραψε:Ποιός σου είπε να κάνεις τουμπεκί panCo; Ο καθένας λέει ότι θέλει εδώ μέσα (για τον πέο Ίβιτς) και φυσικά θα ανεχτεί τις απαντήσεις των υπολοίπων που μπορούν να του πουν ότι θέλουν κι αυτοί (είσαι άμπαλος που λες για τον πέο τον Ίβιτς). Απλά τα πράγματα ..

Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ορφανός και ο Μουμίν είναι καλύτεροι από τον Ίβιτς. Δικαίωμά τους να αναπολούν τις όμορφες στιγμές που έζησαν με αυτούς τους παίχτες και να πιστεύουν ότι έπρεπε να μείνουν στον φετινό ΠΑΟΚ και να μην έρθει ο Ίβιτς που θα πάει πίσω την ομάδα ..
Κάποιος μπορεί να βλέπει ότι ο Ίβιτς τρέχει με χειρόφρενο, ενώ ο Βαγγελής ξεχύνεται σαν εμετός χρόνια τώρα, βγάζει 20 κάθετες σε κάθε ματς και βάζει και 10 γκολ τη χρονιά!

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ... Προσωπικά αν δεν πιάσουμε 15.000 διαρκείας, δεν θα ανοίξω το στόμα μου ότι κι αν δουν φέτος τα μάτια μου, γιατί θα ντρέπομαι για τον λαό του ΠΑΟΚ και όντας κομμάτι του, θα θεωρώ και τον εαυτό μου υπόλογο!

+1000000000000000

Και ο Τσιάρτας πιο αργός ήταν και από τη χελώνα και πολλοί δεν τον γουστάραμε, αλλά τη δουλειά που έπρεπε να κάνει στο γήπεδο, την έκανε και με το παραπάνω.. Για θυμηθείτε, από πότε έχουμε να δούμε παίκτη να εκτελεί στημένα, να βγάζει μακρινές μπαλιές και σωστές σέντρες και να κόβει στο γήπεδο; Εγώ προσωπικά από την εποχή του Φραντζέσκου. Εσείς;;;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Εγω αν και εχουν γυρισει τα μυαλα μου 8α μιλησω γενικοτερα.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ...
"ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΟΜΑΔΑ."
ΧΑΜΗΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΙ.
ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑ8ΗΚΟΝ ΣΑΣ, ... ΒΟΗ8ΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΑΣ.

Σε οτι αφορά τον ΙΒΙΤΣ, ... τέτοιου ειδους παικτη εχουμε να δούμε απο την εποχή του ΦΡΑΤΖΕΣΚΟΥ.
Καποιος πρέπει να κρατάει και μπάλα καπου καπου και να μην την κλωτσάει απλά, για να φύγει απο πάνω του.
ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΑΙΚΤΗ, ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΝ ΚΕΝΤΕΡΗ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ, ... ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ, ...
... ΜΙΚΡΑΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, κλπ ... ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ... ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΠΑΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ. ... ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ.

-------------------------------------------------------------------------------------
Υ.Γ.
Παω στοιχημα πως αν κανουμε μεταγραφη τον ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ θα βρεθουν πολλοι να πουν ... ΑΥΤΟΝ ΡΕ ? ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΦΑΝΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΥΛΗ?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εγω αν και εχουν γυρισει τα μυαλα μου 8α μιλησω γενικοτερα.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΕΡΙ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ.
Ρε στ ζορο ομος υπαρχουν πολοι μαζι και γω που περιμενουν να αυξιθουν οι τιμες για να παρουμε.
Δεν ειναι λαθος και αφτο δηλαδη μετα δεν θα μπορουμε να κανουμε μεταγραφες??? γιατι βιαζομαστε τοσο πολυ δεν καταλαβενω 8)

Παντα φιλικα φιλε μου ξερεις. :)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

δηλαδη αν σε ενα φορουμ γινεται αυτο το πραγμα τι θα γινει στο γιπεδο με μετρια ξανα πορεια...

ρε μαγκες χρεη υπαρχουν, προσπαθεια γινεται απο εμασ και απο τη διοικηση...λιγο κουραγιο και θα ξανανεβουμε...

δεν πρεπει να απαξιωνουμε τον παοκ και οποιους ερχονται....

οσο για τον ιβιτς καιρο εχουμε να δουμε ενα παικτη να κραταει μπαλα, ν μην του φευγει το κοντρολ στα 10 μετρα και να δινει απλα σωστες πασες..

3 χρονια τωρα φοβασαι να δωσεις την μπαλα στο κεντρο (πλην του βερον) για να μην τη χασουν και φαμε γκολ στην αντεπιθεση γιατι απλα δεν ξερουν κοντρολ...

τουλαχιστον θα δινει ηρεμια στο παιχνιδι...ασε που θα εχουμε φετος οτι ελειπε περισυ πολυ. εμπειρια και συγκεκριμενα για το ελλινικο πρωταθλημα....

χαλκιας ιβιτς, βερον, μελισσης, λαζαρος , σναουτσνερ εχουν καλη εμπειρια....συν καποιους ακομα καλους παικτες, ονοματα δε με νοιαζουν και παμε για ενα βημα παραπανω απο περισυ...

μην ξεχνατε περισυ ειμασταν η χειροτερη ομαδα της ελλαδας στα εκτος και μετρια στα εντος
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Τhios , το ότι δεν απάντησε ακόμα στην υπόδειξή σου "ΔΙΑΒΑΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕ TEACHER... " δε σημαίνει ότι το αγνόησα, έτσι!!!!!!!!!!! Λες να μην διάβασα τι λένε οι άλλοι? Απλά δεν ξεχνάω ποιοι κάναν την μεταγραφή αυτή και τι σημαίνει για μένα αλλά και για όλους τους Παοκτσήδες η διοίκηση Ζαγοράκη .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”