Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2012-13
- sourmenetes
- Moderator
Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασία 2012-13
Και η διοικηση αυτο ειχε πει.4-5 μεταγραφες.
2 εχουμε κανει.Αρα παμε για αλλες 2-3.Εκτος αμα προκυψει κατι ιδιατερο.
2 εχουμε κανει.Αρα παμε για αλλες 2-3.Εκτος αμα προκυψει κατι ιδιατερο.
- sourmenetes
- Moderator
σ ολ ο το β σουρμεν..σταθηκε καλα...και ο Σταμου επισης...αλλα αυτος που ξεχωρισε κατα πολυ ο Κατσικας..
Οι μικροί καλοί αλλά εκτώς από τα στόπερ όλοι κοντοί.Α μια και λέω για στόπερ μου έφυγε ένα βάρος έχουμε 5 στόπερ που θα χρειαστούν.Άντε να δούμε Μπάρνς και Μπανγκουρά στο επόμενο,ισως και τον Τσέχο μην πω και για το δεκάρι τον Ισπανό.
- sourmenetes
- Moderator
Οταν λεμε οτι θελουμε ακομα και οι επιθετικοι και οι μεσοι που θα παιρνουμε να εχουν ενα καλο υψος καποιοι λενε μα για αμυνα θα τους παρουμε??
Οταν περυσι φαγαμε ενα καρο γκολ απο στημενα γιατι ολη η ομαδα ειναι κοντη λεγαμε φταιει μονο η αμυνα.Δεν ειναι ετσι.Στα στημενα ολοι σχεδον παιρνουν παιχτη.Τωρα οι 2 προς το παρον μεταγραφες εχουν υψος και για μενα ειναι πολυ θετικο.Ειτε δεχεσαι στημενο ειτε εκτελεις εχεις πλεονεκτημα.
Οταν περυσι φαγαμε ενα καρο γκολ απο στημενα γιατι ολη η ομαδα ειναι κοντη λεγαμε φταιει μονο η αμυνα.Δεν ειναι ετσι.Στα στημενα ολοι σχεδον παιρνουν παιχτη.Τωρα οι 2 προς το παρον μεταγραφες εχουν υψος και για μενα ειναι πολυ θετικο.Ειτε δεχεσαι στημενο ειτε εκτελεις εχεις πλεονεκτημα.
και το ακομα χειροτερο ειναι οτι ακομα και τους ψηλους που χουμε πασχουν απο αλτικοτητα...π.χ Μαλεζας γκαρσια...Να δουμε με κουμαλο τωρα..
ΥΓ ΓΙατι δεν ειανι ανοικτα τα τοπικ των παικτων?
ΥΓ ΓΙατι δεν ειανι ανοικτα τα τοπικ των παικτων?
Όλα ανοιχτά είναι. Μήπως βλέπεις το ρόστερ 2011-2012;
Κοίτα εδώ: http://forum.paokmania.gr/viewforum.php?f=176
Το πρώτο ημίχρονο δεν πρόλαβα να το παρακολουθήσω, οπότε θα μιλήσω μόνο για το δεύτερο ημίχρονο που το είδα.
Εξαιρετικοί Κατσικάς και Ιντζίδης. Ο πρώτος θύμισε τον παίκτη που είχαμε δει στον Ηρακλή και ο δεύτερος ήταν άψογος σε όλες του τις κινήσεις σήμερα και θα έλεγα πως είμαστε καλυμμένοι στα στόπερ και δεν χρειαζόμαστε άλλον. Δικαιωματικά ο Ιντζίδης θα είναι ο τέταρτος στόπερ της ομάδας.
Επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος έπαιξε και αριστερά. Άψογη εμφάνιση με ωραία ανεβάσματα και καλές σέντρες.
Μου άρεσε πολύ και ο Κωνσταντινίδης που έπαιξε και αυτός και τις δύο πλευρές. Ο Πέλκας έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ξέρει σίγουρα πολύ μπάλα, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά, γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος. Απλά καλούτσικος ο Κάτσε. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά με μερικά καλά στοιχεία. Προφανώς δεν κάνει για την πρώτη ομάδα. Καλά στοιχεία έδειξε επίσης και ο Πόποβιτς, ο οποίος πιστεύω πως μπορεί να δώσει λύσεις φέτος. Θετικά στοιχεία έδωσε και ο Δεληγιαννίδης που επίσης χρειάζεται πολύ δουλειά...
Ο Στάμου δεν μου άρεσε. Τίποτα το ιδιαίτερο και είναι 21 ετών. Δεν μπορώ να τον κρίνω, όπως κρίνω τον Πόποβιτς που είναι 17...
Γενικά, ο Ιντζίδης είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Κωνσταντινίδης είναι μια χαρά για τρίτο μπακ και στα δεξιά, αλλά και στα αριστερά. Ο Πόποβιτς με την ταχύτητα και το ξεπέταγμά του, μπορεί να μας χρησιμεύσει πολύ ως μια καλή αλλαγή όταν παίζουμε με αντεπιθέσεις. Ο Πέλκας θέλει αρκετή δουλειά και κυρίως να δυναμώσει, αλλά σίγουρα έχει θέση στην ομάδα. Ο Κάτσε καλύτερα να ξαναπάει δανεικός και ο Στάμου, άποψή μου, δεν κάνει.
Εξαιρετικοί Κατσικάς και Ιντζίδης. Ο πρώτος θύμισε τον παίκτη που είχαμε δει στον Ηρακλή και ο δεύτερος ήταν άψογος σε όλες του τις κινήσεις σήμερα και θα έλεγα πως είμαστε καλυμμένοι στα στόπερ και δεν χρειαζόμαστε άλλον. Δικαιωματικά ο Ιντζίδης θα είναι ο τέταρτος στόπερ της ομάδας.
Επίσης εξαιρετικός ήταν και ο Αποστολόπουλος, ο οποίος έπαιξε και αριστερά. Άψογη εμφάνιση με ωραία ανεβάσματα και καλές σέντρες.
Μου άρεσε πολύ και ο Κωνσταντινίδης που έπαιξε και αυτός και τις δύο πλευρές. Ο Πέλκας έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Ξέρει σίγουρα πολύ μπάλα, αλλά θέλει πάρα πολύ δουλειά, γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμος. Απλά καλούτσικος ο Κάτσε. Τίποτα ιδιαίτερο, αλλά με μερικά καλά στοιχεία. Προφανώς δεν κάνει για την πρώτη ομάδα. Καλά στοιχεία έδειξε επίσης και ο Πόποβιτς, ο οποίος πιστεύω πως μπορεί να δώσει λύσεις φέτος. Θετικά στοιχεία έδωσε και ο Δεληγιαννίδης που επίσης χρειάζεται πολύ δουλειά...
Ο Στάμου δεν μου άρεσε. Τίποτα το ιδιαίτερο και είναι 21 ετών. Δεν μπορώ να τον κρίνω, όπως κρίνω τον Πόποβιτς που είναι 17...
Γενικά, ο Ιντζίδης είναι έτοιμος για την πρώτη ομάδα και μπορεί να δώσει λύσεις. Ο Κωνσταντινίδης είναι μια χαρά για τρίτο μπακ και στα δεξιά, αλλά και στα αριστερά. Ο Πόποβιτς με την ταχύτητα και το ξεπέταγμά του, μπορεί να μας χρησιμεύσει πολύ ως μια καλή αλλαγή όταν παίζουμε με αντεπιθέσεις. Ο Πέλκας θέλει αρκετή δουλειά και κυρίως να δυναμώσει, αλλά σίγουρα έχει θέση στην ομάδα. Ο Κάτσε καλύτερα να ξαναπάει δανεικός και ο Στάμου, άποψή μου, δεν κάνει.
ARMY έγραψε:Όλα ανοιχτά είναι. Μήπως βλέπεις το ρόστερ 2011-2012;

ποντιοσ και εναν ομματ..
Για τον Στάμου έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν κάνει από τα 18 (ΔΕΚΑΟΚΤΩ) λεπτά που έπαιξε;
εμενα μ αρεσε ο Σταμου παντως..εδειξε οτι ξερει και μπαλα...θα τον ξαναδουμε.....
Και εμένα μου άρεσε ο Στάμου σαν 5ος στόπερ και 3ος αμ. χαφ.Ένας καλός ρολίστας που μου δίνει βάθος στον πάγκο.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Αλάνθαστος ήταν.
Τώρα πως και από που έβγαλε ο φίλος συμπέρασμα ότι δεν κάνει, δεν μπορώ να ακολουθήσω το σκεπτικό του.
Τώρα πως και από που έβγαλε ο φίλος συμπέρασμα ότι δεν κάνει, δεν μπορώ να ακολουθήσω το σκεπτικό του.
nico4 έγραψε:Για τον Στάμου έβγαλες συμπέρασμα ότι δεν κάνει από τα 18 (ΔΕΚΑΟΚΤΩ) λεπτά που έπαιξε;
Κοίτα, για το χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε, έχεις δίκιο. Ήταν πολύ λίγος ο χρόνος. Αλλά προσωπική άποψη είναι πως ο Στάμου δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Δεν βλέπω να έχει τρομερά περιθώρια βελτίωσης όπως ο Σταφυλίδης ας πούμε. Αλλά για βάθος πάγκου και μόνο ως 5ος στόπερ, ίσως την κάνει την δουλειά του.
- abc_o_ karpouzas

παντος ανετα ολοι σας παιρνετε γ΄κατηγορια πτυχιο προπονητη στο ποδοσφαιρο ή στην χειροτερη διπλωμα σχολιαστη περι των ποδοσφαιρικων
τοσες αποψεις που σχεδον καμια δεν ταιριαζει με την αλλη και σε τετοιο γρηγορο χρονο μονο εμεις μπορουσαμε να βγαλουμε
και μετα μου λεει ο αλλος οτι τα ΠΑΟΚια τα εχουν παιξει με την κριτηκη που κανουν σε οτι και σε οποιον αναπνεει

χαλαρωστε ρε τωρα ξεκιναμε.....ποσα εχουμε να δουμε ακομη και καλα και κακα
σημερα εγω ειμαι καλος αυριο εσυ
το ζητημα ειναι ποιος ειναι ετοιμος να παιξει για τον ΠΑΟΚ
ολα τα αλλα μαματα με κεφαλαια γραματα
ΠΑΟΚ εισαι