Κουρεύτηκε και ο Garcia, ρε λες να έρχεται πίσω ο Άγγελος και να μην μας το λένε!!!DimisK έγραψε:Ποιός του έκοψε το μαλλί; Άρχισε τα καψώνια του ο Σάντος;![]()
14.Αθανάσιος Παπάζογλου
Re: Θανάσης Παπάζογλου
ΑΙΣΧΟΣ! Τωρα που εκοψε το μαλλι δεν τον θελω! Ο ποδοσφαιριστης αν ειναι καλος εχει μακρι μαλλι και κορδελα, ΤΕΛΟΣ! Η αυτο η κασιδας τελειως, μεση λυση δεν υπαρχει.
- LittleJohn
Καλα το οτι το εκοψε,αλλα γιατι το μαλλι του ειναι σαν να του το γλειψε ενα κοπαδι αγελαδες;:p
- DimisK
- Επικοινωνία:
Φαίνεται θα είχε περάσει πριν από το Χαριλάου να αποχαιρετίσει τους παλιούς του συμπαίκτες!!!

- navigator11
μου'χει καρφωθει στον εγκεφαλο πως θα σκοραρει με αεκ και πουστροεφηβο φετος το αλανι.τρελλο κολλημα μιλαμε.φανταζεστε να σκασει το σεναριο?ποιος ρουλης,ποιο βικελιδης και ποιος αμπρεου μετα!!θα τον βλεπουν να σκαρφαλωνει στην 4 οι σκουληκαντερες και το δακρυ κορομηλο.οπως αντιληφθηκατε,τον πιστευω παρα πολυ,τοσο που δεν το πιστευω ουτε ο ιδιος!!!!!!πουλεν,πουλεν,πουλεν!!
Aδερφια πιστευω οτι σε 2 με 3 χρονια θα παραμιλαμε για αυτον τον παιχτη!!Εχει καταπληκτικα στοιχεια πανω του και με σαντος μπορει να γινει παιχταρας. Αυτος κουτσια και αμπου αν δουλεψουν καλα σε 2 με 3 χρονια νομιζω θα μας πανε πολυ ψηλα!!!
Μακαρι να δουλεψει και να βγει καλος ρε παιδια παντως πολλα ακουγονται για τα νυχτοπερπατηματα του!Αλλα δεν ανησυχω πιστευω πως ο Σαντος θα τον στρωσει!!
- paok nafplio
Δεν εχει κουρευτει ο ανθρωπος πισω πιασμενα τα εχει τα μαλλια τον ειδα το σαββατο.
Ε σημερα στην πρωτη απο μια τριχα αν παρει ο καθενας μας τον εχουμε κανει τον θανασακι μας γεοργατο...
(με την καλη την εννοια..
)
Θανασάρα, απο σήμερα ανακυρήσσεσαι επίσημο πουλέν μετά τον Φωτάκη. Είσαι άρμα μάχης παλικάρι μου. Τανκ. Μπράβο ρε πιτσιρίκο, βάλτους μέσα στην εστία ρε μαν. Πήρες και ωραίο νούμερο. Σε θέλω δίδυμο με Κλάους του χρόνου να γαμάτε παρέα. Παρτούζες θα τους παίρνετε όλους.
- Athanasiadhs
Ειμαι με τον agave...πουλεν μου απο σημερα. Πολυ γελιο η photo που ειναι διπλα στον Κουτσιανικουλη...