33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης
Ετσι, "ακομα και οι μικροι πηραν τη μαγκια και το παθος των ΜΕΓΑΛΩΝ μας παικτων" Αυτα ηταν τα λογια μου μετα τη συμβολικη για ολους μας αντιδραση. Το εχω ξαναπει.......καλυτερα ετσι με μαγκια, ακομα και κοκκινες (χωρις να σημαινει πως δινω δικαιο σε απερισκεπτες ενεργειες, οπως Σερτζιο και Μπαλαφα σημερα), απο φλωροι και κοτες, οπως μας ειχαν καταντησει οι ανυπαρκτες διοικησεις. Γιατι περναει και στον αγωνιστικο χωρο αυτο. Μπραβο Στεφανακο, ειχε τολμη και θρασσος.......απλα δεν ειναι η θεση του εκει και σε τετοιο συστημα. θα δουμε.....
Μια αρκετά μέτρια εμφάνιση απο τον μικρό... Ένα ακόμη πιο μέτριο πέναλτι... Αλλά μια κίνηση που έβαλε το μικρό πλέον για τα καλά στις καρδιές των απανταχού ΠΑΟΚτζήδων... Δείχνοντας το δικέφαλο στους σκωληκες και προστάζοντάς τους να σωπάσουν μόλις ευστόχησε στο τελευταίο και νικητήριο πέναλτι τον έκανε το πουλέν όλης της Τούμπας, αφού έδειξε ότι εκτός απο ταλέντο έχει αποκτήσει και καλώς εννοούμενο τσαμπουκά...
- ehemithos199
- aspromauri
Πέναλτι που παει πάνω στον τερματοφύλακα επειδή είναι ανάπηρος δεν καταφερνει να την αποκρουσει και του φεύγει... Πως το λές εσύ...?? Στο δικό μου χωριό το λέμε μέτριο... Όπως και του Μουσλίμοβιτς... Ειδικά απο την πίσω κάμερα φαίνεται πάρα πολύ καθαρά ότι το πνίγει ο Σηφάκης...alexei έγραψε: μετριο πεναλτι που μπαινει δεν ξερω
Δεν κρίνω αυστηρά τον μικρό, άλλωστε είναι και δικό μου πουλέν... Απλά δεν μου αρέσει να χαιδεύω αυτιά και μετά στις στραβές να κράζω. Ο μικρός χθες στο λίγο που αγωνίστηκε δεν ήταν καλός. Είτε μας αρέσει αυτό είτε οχι... Απλά...
Όμως δεν σημαινει και κάτι, μπηκε σε ενα μάτς που όλη η ομάδα ήταν μέτρια, η μπάλα έκαιγε, ήταν στο τέλος και απλά δεν πήγε καλά. Δεν λέει και κάτι αυτό... Ψιλολογικό το βρίσκω... Άλλωστε ο μικρός εμφανώς δεν είναι έτοιμος, μόλις πάρει παιχνίδια στα πόδια του τότε θα μπορέσει να προσφέρει.
- ehemithos199
χαχαχα!!novito έγραψε: πάντως χθες ζήσαμε μια σκηνή βγαλμένη από παλιό ελληνικό σινεμά....
ο μπαμπάς (Βρύζας) πηγαίνει τον γιο (Κλάους) σε μια καλή και έμπειρη πουτ@να (καταλάβατε ποια...) για τα πρώτα του....![]()

δεν ειναι απο ελληνικο σινεμα novi... απο italianna comediana ειναι με alberto sordi!!! (για τους σινεφιλ!)
με γονατισες!!

- ehemithos199
- Kareena4ever
- Επικοινωνία: