Κλήσεις παικτών μας στις Εθνικές Ομάδες

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Leonidas1974 έγραψε:Ελα ρε Πλατων, σιγα να μην απολογηθουμε για τα φιλοπατρια αισθηματα μας.
Δεν απολογήθηκα αδερφέ Λεωνίδα και δεν συντρέχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο.

Απλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην έχουν κάποιοι την αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας. Γενικά μιλάω και όχι μονο ότι αφορά το ποδόσφαιρο και την Εθνική. Και χωρίς ίχνος εθνικισμού η οτιδήποτε συμπλέκεται εδώ μέσα, δε νομίζω ότι σε τελική ανάλυση να υπάρχει έστω και ένας από μας που να μην είναι περήφανος για το ότι είναι Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση ανάγκης ένας Παοκτσής θα βοηθούσε έναν γαύρο η βάζελο συνάνθρωπο του και το αντίθετο. Ειδικά στο Εξωτερικό. Το αν κάποιος Έλληνας με αποκαλεί Τούρκο η Βούλγαρο (πράγμα που έχει γίνει στο παρελθόν), ειλικρινά, με αγγίζει μονο περιφερειακά. Δεν θα πέσω ποτε σε αυτό το επίπεδο, το οποιο θεωρώ παλαιοληθηκοτατο και λίαν επιεικώς,βλακώδες. Τέτοιους ανθρώπους τους λυπάμαι. Εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας, είμαι άνθρωπος και σαν Παοκτσής εις διπλούν και τριπλούν.

Δε θέλω να σας κουράσω άλλο, ούτε προσπαθώ να δικαιολογηθώ. Απλά μεταφέρω αυτά που νοιώθω και σκέφτομαι. Ακόμη κι αν παρασύρθηκα λιγάκι off topic.
paokpool έγραψε: Πάρε λοιπόν την δική μου άποψη....
Αδερφέ Paokpool, άφησε τον... Τόσα ξέρει, τόσα λέει...
"Μακάριοι οἱ πτωχοὶ τῷ πνεύματι..."
Κάποτε θα καταλάβει και αυτός...
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

Δημοσίευση από Leonidas1974 »

Απλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην έχουν κάποιοι την αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας. Γενικά μιλάω και όχι μονο ότι αφορά το ποδόσφαιρο και την Εθνική. Και χωρίς ίχνος εθνικισμού η οτιδήποτε συμπλέκεται εδώ μέσα, δε νομίζω ότι σε τελική ανάλυση να υπάρχει έστω και ένας από μας που να μην είναι περήφανος για το ότι είναι Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση ανάγκης ένας Παοκτσής θα βοηθούσε έναν γαύρο η βάζελο συνάνθρωπο του και το αντίθετο. Ειδικά στο Εξωτερικό. Το αν κάποιος Έλληνας με αποκαλεί Τούρκο η Βούλγαρο (πράγμα που έχει γίνει στο παρελθόν), ειλικρινά, με αγγίζει μονο περιφερειακά. Δεν θα πέσω ποτε σε αυτό το επίπεδο, το οποιο θεωρώ παλαιοληθηκοτατο και λίαν επιεικώς,βλακώδες. Τέτοιους ανθρώπους τους λυπάμαι. Εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας, είμαι άνθρωπος και σαν Παοκτσής εις διπλούν και τριπλούν.
Αδερφε Πλατων, τι να πω; Συμφωνω κατα ενενηντα τοις εκατο!

Ειναι αρκετοι Ελληνες που διαφωνον σχετικα με την περιφανεια, με το Εθνος..κτλ. Αλλα ενταξει, δικαιωμα τους (ευτυχως) να εκφραζουν αλλη αποψη. Και καλα κανουν. Το μονο εκνευριστικο, κατα την γνωμη μου, ειναι η ελειψη ανοχης και σεβασμου προς αλλων αποψεων. Εδω μιλας για την αγαπη σου προς την Εθνικη Ελλαδος, και ο αλλος σου πεταει "σλογκανς" περι φασισμου κτλ.. . Καποιοι πρεπει να μοιραζουν πολυ ευκολα και γρηγορα τις ταμπελτισες τους.., ακρως ισοροποιημενες αντιληψεις βλεπεις. :roll:

Τελος παντων..

:shock:
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

gnaget έγραψε: Και κάτι τελευταίο,πληροφοριακά προς τον Platon και τον Paokpool.Δε νομίζω να μη γουστάρατε όταν παόκια μέσα στην χαβούζα φώναζαν Αλβανοί.Δε νομίζω να μη τραγουδάτε συνθήματα όπως πχ,...Τούρκος είναι Τούρκος είναι ο μπαμπάς σας και άλλα τέτοια.Ή το Έτσι γαμάει η Βουλγαρία.
Αθήνα είναι μέχρι τη λαμία...γαμιέται ο θρύλος κ ο πειραιάς,πουτάνα αθήνα τον παοκ πας προσκύνα,αθήνα γαμημένη ο πάοκ δε πεθαίνει αθήνα γαμιόλα ο παοκ πάνω απ'όλα κ πολλά πολλά άλλα.Τα τραγουδάτε άραγε?και αν είμαι πολύ περιέργος να μάθω αν θέλετε να πείτε φυσικά,και για ποιόν λόγο το κάνετε.
Να σου πω για μένα φιλε μου gnaget... Όχι εγώ δεν τραγουδάω και δεν πρόκειται να τραγουδήσω ποτε μου αυτά τα "τραγούδια" που αναφέρεις, διότι:

1on) Πέφτω στο επίπεδο αυτόν που φωνάζουν Βούλγαροι, Τούρκοι κλπ.,

2on)είμαι ΠΑΟΚ κι όχι "δεν είμαι" Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός,Αεκ κλπ.

3on)δεν έχω να χωρίσω τίποτε με έναν απλό οπαδό των παραπάνω ομάδων,

4on)θα τραγουδήσω μονο για την δικη μου ομάδα (για τον ΠΑΟΚ μου) κι όχι κατά των άλλων ομάδων και

5on) δεν με ενδιαφέρουν οι άλλοι, το τι και πως και το γιατί, παρα μονο ο ΠΑΟΚ.

Ελπίζω να κατάλαβες φιλε μου πως το εννοώ. Σέβομαι τις απόψεις του καθενός, τα επιχειρήματα του και όλα τα αλλα, αλλα η θέση μου είναι αυτή και κατηγορηματικά μονο αυτή που γράφω στα post μου.
Και σε οποιον αρέσει καλώς και σε οποιον πάλι δεν αρέσει
πάλι καλώς!!!
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

Δημοσίευση από Leonidas1974 »

φίλε Leonidas1974 μήπως εσύ ανήκεις σαυτούς τους κάποιους
Δεν ξερω, χωραω στο καλουπι. Εσυ τι λες;

Επι του θεματος δεν θα προσθεσω κατι παραπανο, διοτι οι αποψεις του Πλατων και του Paokpool με καλυπτουν σε μεγαλο βαθμο.

Ειδικα αυτο ισχυει και για μενα...
"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο εξωτερικό, με ελληνικά ήθη και έθιμα,
με ελληνικές ορθόδοξες παραδόσεις, με την ελληνική γλώσσα.
Δεν είναι λοιπόν αυτονόητο ρε μεγάλε πως θα υποστηρίξω την Εθνική Ελλάδας σε έναν διεθνή διαγωνισμό???"
...αλλα και αυτο.
Το ότι το ελληνικό κράτος και το ελληνικό σύστημα δεν λειτουργεί, όπως θα έπρεπε ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ φίλε μου.
Το γνωρίζω... και γιαυτόν τον λόγο ειληκρινά ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!
όλη την ελληνική πολητική σκηνή
.

Εμεις, οι μεταναστες, οι προσφυγες...η διασπορα τελος παντων, που ζουμε σε πολυπολιτισμικες, πολυφυλετικες, και πολυθρησκευτικες κοινωνιες ειμαστε σαφως πιο ευαισθητοποιημενοι οταν προκειται για καθε τι ελληνικο. Γνωστο φαινομενο στην ξενιτια.., και αυτο ισχυει για ολες τις εθνικες μικροκοινωνιες εκτος συνορων των πατριδων τους, και οχι μονον για τους Ελληνες.

Τελος παντων, ας σταματησουμε αυτην την ακαρπη συζητηση τωρα...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δυστυχώς ανοίξαμε ένα τόπικ για την Εθνική ομάδα και έχει καταντήσει να γίνει βήμα για διάφορες απόψεις για το πόσο Έλληνες είμαστε και το πως θα πρέπει να βλέπουνε την Εθνική μας ομάδα. Θεωρώ πως αυτή η ανούσια συζήτηση πρέπει να λήξει.. ΤΕΛΟΣ
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Όσο σχέση έχετε και εσείς με αυτό το forum.......ή το ποδόσφαιρο γενικότερα
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ POSTΑΡΕΙ.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

paokpool έγραψε:............όλα...............

+1000000000000000000000000000000000000000000000
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Dante έγραψε:Όσο σχέση έχετε και εσείς με αυτό το forum.......ή το ποδόσφαιρο γενικότερα
+1
Τόπικ για την έθνικη και τους παίκτες μας σ αυτή είναι... έλεος με μερικούς....
Άβαταρ μέλους
trelogiatros

Δημοσίευση από trelogiatros »

Δεν υπάρχει λόγος να εξελιχθεί το συγκεκριμένο τόπικ σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης! Κατεβάστε τους τόνους!

Κι εγώ είμαι πρώτα ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ και αντιμετωπίζω την εθνική απλά με χαβαλέ και ενδιαφέρον. Ωστόσο ο καθένας δικαιούται να πιστεύει ότι επιθυμεί. Όποιος θέλει να ποστάρει για την εθνική ας ποστάρει και όποιος δεν θέλει ας μην ασχοληθεί. Ο σωστός τρόπος για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων είναι αυτός
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Τι να σου πω ρε gnaget αποδεικνύεις πόσο κολλημένο φρένο είσαι. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ μαζί σου. Έχουμε μπουχτίσει με τους υπερ-παοκτζήδες σαν του λόγου σου που δεν ξέρουν ούτε που πέφτει η τούμπα. Τέλοσπάντον επειδή σε αυτό το forum κάτι ανοργασμικά τυπάκια σαν και εσένα δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει μόνο στον κόσμο και στο ποσόσφαιρο ο Π.Α.Ο.Κ. δεν θα κάτσουμε να ασχοληθούμε μαζί σου. Το forum υπάρχει για να ανταλλάσουμε τις απόψεις μας για τον Π.Α.Ο.Κ. αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικότερα. Το ότι συζητάμε για την εθνική δεν σημαίνει το ότι είμαστε υπερπατριώτες απλώς ασχολούμαστε για το χαβαλέ και μόνο. Υπάρχουν τόσα θέματα που δεν αφορούν τον Π.Α.Ο.Κ. αυτό σε πείραξε! Και αν σε πείραξε μην γράφεις δεν θα σε πει κάτι κάποιος. Όσο για τις φασιστικές ενέργειες περί ban σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχουν στο forum. Θα σε αφήνουμε να λες την άποψή σου με τον τρόπο που το κάνεις και να ξεφτιλίζεσαι
Dante
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Dante »

Δεν υπάρχει πουθενά ρε φίλε αυτό που λές! Τι θα πει σάιτ του Π.Α.Ο.Κ.?? Δηλαδή να κλεινώμαστε στον εαυτό μας και στη μιζέρια μας? Δεν υπάρχουν άλλα πράγματα στο ποδόσφαιρο? Μόνο ο Π.Α.Ο.Κ.? Αν δεν σου αρέσει κάποιο τόπικ κάνε ότι κάνει και κάνει και ο υπόλοιπος κόσμος. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ στο συγκεκριμένο τόπικ. Αν κάτσεις και ψάξεις το forum θα βρει πάρα πολλά θέματα που δεν έχουν να κάνουν το Π.Α.Ο.Κ. δεν μπορώ να καταλάβω τί σε πείραξε με το συγκεκριμένο. Δεν νιώθουμε υποχρέωση να υποστηρίξουμε εθνική, ούτε το κάνουμε επειδή είμαστε "πατρώτες" απλώς το κάνουμε για τον χαβαλέ μας και επιεδή γουστάρουμε το ποδόσφαιρο. Αν δεν το συμμερίζεσαι αυτό δικαίωμά σου, άσε όμως τους υπόλοιπους να λένε αυτά που σκέφτονται
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

gnaget Προσπαθούμε να "πλουτίσουμε" το forum με όσα περισσότερα θέματα γίνετε... και σας ενοχλεί κάποιους η ενότητα για την Εθνική Ελλάδος και κατά καιρούς για συζητήσης για την Μακεδονία κλπ
και ΔΕ σας ενοχλεί που ανοίγετε topic και ασχολείστε με τους ανύπαρκτους συμπολίτες.

Το 'χουμε πει χιλιάδες φορές.. Όποιον δε του αρέσει κάτι, κάνει τα παράπονα του στην ενότητα "Προτάσεις και Σχόλια για το Forum".
Δεν θα καταστρέφονται οι συζητήσεις επειδή κάποιοι δε γουστάρετε την συζήτηση κάποιου topic.

Υ.Γ. Κάνετε ακριβώς αυτό που κατηγορείτε τον σύνδεσμο των Βορείων!
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Εγω ειμαι πιο ΠΑΟΚ απο σενα.....................ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΓΩ ΕΙΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ......ΣΚΑΣΕ ΡΕΕΕΕΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕς ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΑΟΚ.

ΑΥΤΗΝ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΜΑς ΤΡΩΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΝΑ ΘΑ ΠΛΑΚΟΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ.ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ.

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Κλήσεις παικτών μας στις Εθνικές Ομάδες

Δημοσίευση από free4 »

Ανοίγω το συγκεκριμένο τόπικ για δύο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει για την τιμή που έχει ο ΠΑΟΚ να διαθέτει στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Κοντρέρας και ο Μουσλίμοβιτς που αγωνίζονται με τα χρώματα των Εθνικών τους ομάδων. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το γεγονός ότι θα χάνουν προπονήσεις και μέρη από τις προετοιμασίες της ομάδας..
ΔΙΚΟΠΠΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΔΗΛΑΔΗ!

Κλήσεις στις Εθνικές ομάδες
Στις Εθνικές Ομάδες των χωρών τους κλήθηκαν οι Πάμπλο Κοντρέρας, Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και Βιεϊρίνια.

Ο Κοντρέρας κλήθηκε για τα δυο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Χιλή-Βραζιλία (7/09) και Χιλή-Κολομβία (10/09) που θα διεξαχθούν στο Σαντιάγκο. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται την Τρίτη (2/09) στην πατρίδα του.

Ο Μουσλίμοβιτς κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Βοσνίας/Ερζεγοβίνης για δυο παιχνίδια των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Ισπανία-Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Μούρθια, 6/09) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη-Εσθονία (Ζένιτσα, 10/09). Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρίσκεται από την Δευτέρα (1/09) στην πατρίδα του.

Ο Βιεϊρίνια βρίσκεται στην προεπιλογή της Εθνικής Ελπίδων της Πορτογαλίας για τους δυο αγώνες των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21, Αγγλία-Πορτογαλία (Ουέμπλεϊ, 5/09) και Πορτογαλία-Ιρλανδία (Φούντσαλ, 9/09). Η κλήση του θα οριστικοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη.

Όπως γίνεται κατανοητό πάντως και οι τρεις τους θα χάσουν σημαντικό μέρος της προετοιμασίας για το εντός έδρας παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

http://www.sport24.gr/html/ent/848/ent.249848.asp
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Τρί 26 Αύγ 2008, 17:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”