Δεν απολογήθηκα αδερφέ Λεωνίδα και δεν συντρέχει λόγος να κάνω κάτι τέτοιο.Leonidas1974 έγραψε:Ελα ρε Πλατων, σιγα να μην απολογηθουμε για τα φιλοπατρια αισθηματα μας.
Απλά δεν καταλαβαίνω πως είναι δυνατόν να μην έχουν κάποιοι την αίσθηση της εθνικής υπερηφάνειας. Γενικά μιλάω και όχι μονο ότι αφορά το ποδόσφαιρο και την Εθνική. Και χωρίς ίχνος εθνικισμού η οτιδήποτε συμπλέκεται εδώ μέσα, δε νομίζω ότι σε τελική ανάλυση να υπάρχει έστω και ένας από μας που να μην είναι περήφανος για το ότι είναι Έλληνας. Είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση ανάγκης ένας Παοκτσής θα βοηθούσε έναν γαύρο η βάζελο συνάνθρωπο του και το αντίθετο. Ειδικά στο Εξωτερικό. Το αν κάποιος Έλληνας με αποκαλεί Τούρκο η Βούλγαρο (πράγμα που έχει γίνει στο παρελθόν), ειλικρινά, με αγγίζει μονο περιφερειακά. Δεν θα πέσω ποτε σε αυτό το επίπεδο, το οποιο θεωρώ παλαιοληθηκοτατο και λίαν επιεικώς,βλακώδες. Τέτοιους ανθρώπους τους λυπάμαι. Εγώ δεν πέφτω τόσο χαμηλά. Πάνω από όλα είμαι Έλληνας, είμαι άνθρωπος και σαν Παοκτσής εις διπλούν και τριπλούν.
Δε θέλω να σας κουράσω άλλο, ούτε προσπαθώ να δικαιολογηθώ. Απλά μεταφέρω αυτά που νοιώθω και σκέφτομαι. Ακόμη κι αν παρασύρθηκα λιγάκι off topic.
Αδερφέ Paokpool, άφησε τον... Τόσα ξέρει, τόσα λέει...paokpool έγραψε: Πάρε λοιπόν την δική μου άποψη....
"Μακάριοι οἱ πτωχοὶ τῷ πνεύματι..."
Κάποτε θα καταλάβει και αυτός...