Aρε πόρνη μπάλα
Σήμερα δεν αξίζαμε να χάσουμε, όχι τόσο γιατί παίξαμε καλά, αλλα γιατί ο αντίπαλος στο δεύτερος ημίχρονο αναλώθηκε στις κράμπες....από ποδόσφαιρο μηδέν!
Λοιπόν στα δικά μας τώρα.
Το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ήμασταν ανύπαρκτοι....και η αντίπαλη ομάδα έχοντας και λίγη τύχη αλλα και έναν παίκτη με ποιότητα όπως ο Περόνε μας έκανε κουδούνια...
Μετά τα πράγματα θα ήταν εξ ορισμού δύσκολα.
Γενικά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας....αλλα όχι από την εικόνα της
Το κέντρο μας εδώ και χρονια δεν έχει την ποιότητα να φέρει την μπάλα κοντά στην μεγάλη περιοχή....μονο μακρινές μπάλες.....ας όψεται η ηλικία του Garcia αλλα και οι περιορισμένες δυνατότητες των Φωτάκι και Lazar, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι.
T εμετερον η εικόνα σου εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι εικόνα παίκτη γκρινιάρη, που αδυνατεί να φτιάξει παιχνίδι από δεξιά. Τόσο μπάλα μπορεί να μην ξέρω, αλλα για δεξιό extrem και τα 500χιλιάρικα πολλά είναι.
Ο Τσιρίλο τόσα μπορεί....Και ήταν και τραυματίας.
Ο Μπαλάφας απλώς δε μπορεί, τουλάχιστον ως στόπερ - αλλα πολύ αμφιβάλλω αν μπορεί και ως αμυντικό χαφ. Μου φαίνεται πιο λογικό να φύγει το καλοκαίρι και να έρθει στο κέντρο ένα νέο ελπιδοφόρο παικτάκι.
Που είσαι ρε Μαλεζά...;
Ο Nιμανι, που τον έκραζε όλο το γήπεδο, μπάλα ξέρει. Έχει αίσθηση του passing game...extrem δεν είναι όμως...οποτε Tschüss.
Ο αντικαταστάτης του Γεωρδιαδης επίσης ξέρει μπάλα, ωραίο goal έβαλε, αλλα από την στιγμή που το έβαλε δεν τον είδα ούτε μια φορα...Λυπάμαι αλλα είναι πολύ light παίκτης...
Ο Αποστολόπουλος μέτρια εμφάνιση επιθετικά και ακόμη πιο μέτριος αμυντικά. Σίγουρα όμως καλύτερος από την προηγουμενη εμφάνιση. Αξίζει ευκαιρίες.
Ο Lino μοιραίος αλλα απαραίτητος.
Ο Αθανασιάδης τα έφτυσε...ωραίο goal όμως.
Ο Παπάζογλου έχει σπανια για τη θέση του τεχνική κατάρτιση....αλλα και σπάνιο για τη θέση του έλλειμμα ταχύτητας και ξεπετάγματος....Πάντως βελτιώνεται...όταν φτάσει τα 28του ίσως αξίζει να πάρει θέση στην ενδεκάδα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Παρακαλώ τους συντρόφους να μην αρχίσουν τους αφορισμούς γιατί η ομάδα δεν το αξίζει...
Δίνει και το είναι της.
Μπάλα είναι και γυρίζει....αλλιώς θα ήμασταν γαύροι....
Όσο για το Μπόλονι, οποτε χάνει τα παίρνει στο κρανίο....Τον γουστάρω στον ΠΑΟΚ. Έστω και με τα λάθη του.
Καληνύχτα σε όλους.