P.A.O.K. - Shamrock Rovers (20/10 22:05 ANT1)
Re: P.A.O.K. - Shamrock Rovers (20/10 22:05 ANT1)
ειμαστε οριακα πλεον σε λυσεις αλλα οκ.....αλλα οχι αλλος τραυματισμος....
ΥΓ 10 η ωρα θα παγωσουμε
ΥΓ 10 η ωρα θα παγωσουμε
- sourmenetes
- Moderator
Μη μασατε ρε...Με τη φωνή και μονο πρεπει να τους λιωσουμε.Δυνατος κοσμος,φορτσατη ομαδα και το γκολ θα ερθει...
Λοιπον...
Θα ντυθω κι εγω για λιγο προπονητης και θα φτιαξω την εντεκαδα μου (με βασει τις πολλες απουσιες που εχουμε)...
Οπως εχω πει και παλιοτερα θεωρω τον Κοντρερας παιχτη που μπορει να αγωνιστει σε οποιαδηποτε θεση του αξονα! Θα μου αρεζε δηλαδη να τον εβλεπα στο κεντρο και εξηγω το γιατι!
Ο Παυλαρας ειναι παιχτης:
Πρωτον.. εχει μυαλο και μπορει να ελιχθει και να προσπερασει αντιπαλους στο χωρο του κεντρου χρησιμοποιοντας περισσοτερο τη ποδοσφαιρικη του ευφυια & την τεχνικη του, παρα την ταχυτητα που δεν εχει. Τον εχουμε δει πολλες φορες να το κανει αυτο και οταν αγωνιζεται στη θεση του! (Διαγωνω καθετα οτι μπορει να κανει το ρολο του δεξιου μπακ οπως λενε πολλοι καθως εκει χρειαζεται περισσοτερη ταχυτητα και κατα τη γνωμη μου χαραμιζεται και αυτος και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα οταν παιζει εκει)
Δευτερον.. λογω της εμπειριας του και της τεχνικης του μπορει να κρατησει μπαλα αλλα παραλληλα να βοηθαει και στην κυκλοφορια της!
και Τριτον.. πιστευω οτι μπορει να συνδεσει τις δυο γραμμες (αμυνα & κεντρο) λογω των παραπανω προσοντων που εχει! Γενικα ειναι ενας πολυσυνθετος παιχτης και αξιζει να ανακατεψεις την τραπουλα για να του βρεις ρολο εκει που "πονας"!
Με βασει λοιπον αυτα "ζωγραφιζω"....
_____________ΧΑΛΚΙΑΣ____________
ΕΤΤΟ___ΤΣΙΡΙΛΟ___ΜΑΛΕΖΑΣ___ΛΙΝΟ
______ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ___ΛΑΖΑΡ________
______________ΙΒΙΤΣ_______________
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ_______________ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
____________ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ__________
****Θα προτιμουσα αυτο το σχημα στο ματς με τους αμπαλους την Κυριακη!
Θα ντυθω κι εγω για λιγο προπονητης και θα φτιαξω την εντεκαδα μου (με βασει τις πολλες απουσιες που εχουμε)...
Οπως εχω πει και παλιοτερα θεωρω τον Κοντρερας παιχτη που μπορει να αγωνιστει σε οποιαδηποτε θεση του αξονα! Θα μου αρεζε δηλαδη να τον εβλεπα στο κεντρο και εξηγω το γιατι!
Ο Παυλαρας ειναι παιχτης:
Πρωτον.. εχει μυαλο και μπορει να ελιχθει και να προσπερασει αντιπαλους στο χωρο του κεντρου χρησιμοποιοντας περισσοτερο τη ποδοσφαιρικη του ευφυια & την τεχνικη του, παρα την ταχυτητα που δεν εχει. Τον εχουμε δει πολλες φορες να το κανει αυτο και οταν αγωνιζεται στη θεση του! (Διαγωνω καθετα οτι μπορει να κανει το ρολο του δεξιου μπακ οπως λενε πολλοι καθως εκει χρειαζεται περισσοτερη ταχυτητα και κατα τη γνωμη μου χαραμιζεται και αυτος και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα οταν παιζει εκει)
Δευτερον.. λογω της εμπειριας του και της τεχνικης του μπορει να κρατησει μπαλα αλλα παραλληλα να βοηθαει και στην κυκλοφορια της!
και Τριτον.. πιστευω οτι μπορει να συνδεσει τις δυο γραμμες (αμυνα & κεντρο) λογω των παραπανω προσοντων που εχει! Γενικα ειναι ενας πολυσυνθετος παιχτης και αξιζει να ανακατεψεις την τραπουλα για να του βρεις ρολο εκει που "πονας"!
Με βασει λοιπον αυτα "ζωγραφιζω"....
_____________ΧΑΛΚΙΑΣ____________
ΕΤΤΟ___ΤΣΙΡΙΛΟ___ΜΑΛΕΖΑΣ___ΛΙΝΟ
______ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ___ΛΑΖΑΡ________
______________ΙΒΙΤΣ_______________
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ_______________ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ
____________ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ__________
****Θα προτιμουσα αυτο το σχημα στο ματς με τους αμπαλους την Κυριακη!
- george aspromayros
ακουσα το ρεπορταζ του ΠΑΟΚ στο ραδιο απο νετ..και λεει οτι λαζαρ οκ παιζει αλλα ο κοντρερας δεν θα παιξει απ την αρχη για να προστατευθει ωστε να ναι ετοιμος με τα σκουληκια....
αλλαξτε τα πλανα σας προπονητες μου!!
karabill σορρυ ρε που χαλασα τη ζωγραφια σου! ωραια ηταν! ειχες εμπνευση!
αλλαξτε τα πλανα σας προπονητες μου!!

karabill σορρυ ρε που χαλασα τη ζωγραφια σου! ωραια ηταν! ειχες εμπνευση!

Νομιζω οτι οι οιωνοι και η ατμοσφαιρα στα περιξ δε μας ευνοουν και φωνάζουν γκελα.
Ελπιζω να γινει κατι και να αναστραφει το κλιμα.
Ασπρομαυρε Ζορζ.. δε με χαλαει και πολυ! Ουτως η αλλως το σχηματακι το ψηνω πιο πολυ για την Κυριακη! 

giapas έγραψε:Νομιζω οτι οι οιωνοι και η ατμοσφαιρα στα περιξ δε μας ευνοουν και φωνάζουν γκελα.
Aυτοι οι οιωνοι παντα ευνοουν τον ΠΑΟΚ,οταν ολα ειναι στραβα και εναντιον τον ΠΑΟΚ δεν τον φοβαμαι 1 απο ημιχρονο.
Οι ιρλανδοι θα ερθουν να κερδισουν στη τουμπα γιαυτο θα παιξουν ανοιχτο ποδοσφαιρο.
Προβλεψη 2-1 τελικο 1-0 ημιχρονο.
Εχω την εντύπωση ότι παίκτες κάτω από 20 μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις στα ευρωπαικά χωρίς να τους έχεις δηλώσει στην ΟΥΕΦΑ..ξέρει κάποιος αν ισχύει?
Ο Στάμου δεν έχει πάρει καθόλου συμμετοχές αλλά είναι δηλωμένος,ας τον έχει στον πάγκο πάντως.
Εδώ είναι η λίστα:
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... iktwn.html
Εδώ είναι η λίστα:
http://www.paokmania.gr/articles/footba ... iktwn.html
- ΑποστόληςΑ
Το freemeteo.com προβλέπει για την Πέμπτη καλό καιρό με θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη από 11 - 20 βαθμούς Κελσίου.
Προβλέπω να ξεσπάμε αύριο στην Shamrock Rovers. Πιστεύω πως θα έρθει μια άνετη και μεγάλη σε έκταση νίκη, διότι προερχόμαστε από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχει θιχτεί ο εγωισμός τους, καθώς επίσης ακολουθεί και ο αγώνας με τον Άρη. Είναι και η ώρα ώστε να ξυπνήσει επιτέλους ο Vieirinha.
Παιδιά εγώ δεν μπορώ την δεδομένη χρονική στιγμή να ψυχολογήσω την ομάδα..
Ο λόγος?
Λείπουν παίκτες που κάνουν πολύ δουλειά όπως ο Πάμπλο και ο Φωτάκης..
όχι ότι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι αλλά μέχρι να βρεθεί η απαραίτητη ομοιόγενεια μπορεί να πάρει χρόνο μέσα στο παιχνίδι..
Νίκη και με 1-0 δεν με χαλάει...ας είναι και στο τελευταίο λεπτό..το προτιμώ από το να έχουμε κανένα πάλι τραυματισμό( φτου φτου)
Ο λόγος?
Λείπουν παίκτες που κάνουν πολύ δουλειά όπως ο Πάμπλο και ο Φωτάκης..
όχι ότι οι υπόλοιποι δεν μπορούν να κάνουν παιχνίδι αλλά μέχρι να βρεθεί η απαραίτητη ομοιόγενεια μπορεί να πάρει χρόνο μέσα στο παιχνίδι..
Νίκη και με 1-0 δεν με χαλάει...ας είναι και στο τελευταίο λεπτό..το προτιμώ από το να έχουμε κανένα πάλι τραυματισμό( φτου φτου)
-
gika έγραψε:Ούτε απλή αναφορά δεν κάνει για τον Βιειρίνια. Το ίδιο και για τον Κλάους! Για τον Σάλπι σχολίασε αρνητικά.
Κοινώς, πως περιμέναμε να βάλουμε γκολ όταν και οι 3 πέρασαν απαρατήρητοι;;;;
Πολύ καλή ανάλυση του παιχνίδια, από ένα ουδέτερο πρόσωπο....
Ε καλα.....
Αλλο που δεν ηθελες και εσυ.....ταυτιση αποψεων...
.... Τωρα, για την ανοργασμικη Ιρλανδεζα κρυοκωλη, που επιασε στο στομα της τον ΠΑΟΚμας.....και αναλυει το ροστερ μας,στους κοκκινομαγουλους βλαχους της πατριδας της......αυτους τους 3 που τους απαξειωνει....
αυτοι οι 3 θα ειναι, που θα ξεπατωσουν αυτην και την ομαδα της...
.......και ο κοσμος θα φωναζει το γνωστο......
ΠΑΟΚ Γ@Μ@ ΠΑΟΚ Γ@Μ@ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΕΖΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@......