Martynas Andriuskevicius
- paokmaniak
Re: Martynas Andriuskevicius
Για μενα περασαν αρκετοιι καλοι παικτες στο 5 ασχετοι αν δεν ηταν και τοσο μπασκετικα κορμια. Τοσο ο Αλεξαντερ οσο και ο Νολαν πχ ηταν παιχτες που με αρεζαν πολυ (αν και λιγο 4αρι ο δευτερος). Επισης αν μιλαμε απλα για παιχτες και οχι τι προσεφεραν σε εμας ο μεγαλος Τομασεβιτς δεν εχει καποιον να σταθει διπλα του
ο αλεξάντερ έπαιζε με σουτάκια από τα 4 μέτρα και παρά τον τεράστιο όγκο του δεν έπαιζε κάτω από το καλάθι (στην επίθεση εννοείται).
Ο μακρει δεν είχε καθόλου τεχνική και έπαιζε μόνο με τα τεράστια αθλητικα προσόντα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αν και πρόσφερε φοβερα καρφώματα (στην πλειοψηφία από ασίστ)
Ο σάβιτς ήταν τόσο πανέξυπνος που οι 5-6 πόντοι που του έλειπαν στο μπόι (για την θέση 5) δεν του φαινόταν καθόλου. Ο κουκουλεκιδης αν θυμάμαι καλά είπε πως ο ζοραν ήταν ο μεγαλύτερος θεατρίνος...
Ο μακρει δεν είχε καθόλου τεχνική και έπαιζε μόνο με τα τεράστια αθλητικα προσόντα. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αν και πρόσφερε φοβερα καρφώματα (στην πλειοψηφία από ασίστ)
Ο σάβιτς ήταν τόσο πανέξυπνος που οι 5-6 πόντοι που του έλειπαν στο μπόι (για την θέση 5) δεν του φαινόταν καθόλου. Ο κουκουλεκιδης αν θυμάμαι καλά είπε πως ο ζοραν ήταν ο μεγαλύτερος θεατρίνος...
για το ραντογιεβιτς η εξελιξη που χε μεσα στη χρονια ηταν τεραστια οντως..ξεκινησε ασχημα αλλα στα πλει οφ εκανε πολυ καλα παιχνιδια απεναντι στον πολυ καλο λαζο......ειχε πανω απο 15 ποντους,,στη λαρισσα που πηγε μετα δεν εκανε κτ αξιοολογο νομιζω....τωρα για το λιθουανο...θα τον ξαναδουμε
Εντάξει, ξεφύγαμε λίγο από τον ψηλό, αλλά να προσθέσω κι εγώ δύο ονόματα..
Τον Μοράλες και τον Σακλεφορντ που τον θεωρώ ως τεράστια μορφή στο ζωγραφιστό!
προσπαθουνε λεει να του μαθουνε κινησεις.......στο μπασκε τ ειναι αληθεια με σωστη προπονηση μπορεις να βελτιωσεις πολλα πραγματα....αλλα ρε λιθουανε καλλε ..τοσα χρονια πλην το σουτ στα 4 μετρα τι σικατα δουλευες? μεχρι στιγμης ειναι η μαυρη τρυπα των μετεγγραφων
εκει που εκανε μια ωραια κινηση με πλατη στιγμιαια ξυπνησε μια ελπιδα...........μετα εκανε αυτοτακλιν και απογοητευτηκα παλι 
Δεν ξέρω τι λέτε όλοι εσείς που βιάζεστε να καταδικασετε τον παίκτη, εμένα με εκάνε να πω κάτι που νόμιζα πως δεν θα πω ποτέ στην ζωή μου: βάλτε μέσα τον καλλε...!!! Έλεος.
-
Dimg4
ρε free4 κεραυνος θα πεσει να μας καψει! Στην ιδια προταση τον τεραστιο Σακ με τον Μοραλες?free4 έγραψε:Εντάξει, ξεφύγαμε λίγο από τον ψηλό, αλλά να προσθέσω κι εγώ δύο ονόματα..
χωρίς να έχω διάθεση να τον υπερασπιστώ, το δυνατό του (και ίσως μοναδικό) όπλο είναι το Pick@roll, όπου και ρολάρει καλά στον αντίπαλό ψηλό αλλά και εκμεταλλεύεται σωστά το miss match στο switch. Για να παίξεις όμως Pick@roll θέλει άλλον έναν... 
απάντησε ο μανιακός πιο πάνω...MANIAKOS έγραψε:....μετα εκανε αυτοτακλιν και απογοητευτηκα παλι