Rashad Wright
Re: Rashad Wright
σκέψου οτι ελλείψει Wright σε 2 ματς πήγαμε από τα 10 λάθη (μαρούσι) στα 19 (αγορ) στην Α1 και από τα 12 (cholet) στα 18 (khimki) στο eurocup...
- Emprostisghsoitrelamenoi
E τα πήρε παραμάζωμα ο Στίγκερς τα λάθη στα 2 τελευταία ματς.
Άσσο και 5άρι γαμώ το στανιό μου,ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
Ή τουλάχιστον ας ανέβει ο Ράιτ κι ας χώσουμε κάτι παραπάνω για 5άρι.Που κατα πως φαίνεται τα χώσαμε ήδη,αλλά για 2-3 συμμετοχές...αν και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με Άντρι.
Ράιτ ανέβα λίγο ρε μλκα να γουστάρουμε.. Γκόρι έχεις..λιώστον στα backdoor alley oop να κ@υλώσουμε λιγάκι κι εμείς οι λάτρεις !!
Άσσο και 5άρι γαμώ το στανιό μου,ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.
Ή τουλάχιστον ας ανέβει ο Ράιτ κι ας χώσουμε κάτι παραπάνω για 5άρι.Που κατα πως φαίνεται τα χώσαμε ήδη,αλλά για 2-3 συμμετοχές...αν και δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με Άντρι.
Ράιτ ανέβα λίγο ρε μλκα να γουστάρουμε.. Γκόρι έχεις..λιώστον στα backdoor alley oop να κ@υλώσουμε λιγάκι κι εμείς οι λάτρεις !!
εκπληκτικός στον αιφνιδιασμό με το μπάσιμο με τον κώλο έξω που τελικά τον τελείωσε με ένα κουφό επιθετικό rebound o JR. εκπληκτικός και στην τελευταία φάση με τον Goree. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. τέλος.

palok έγραψε:εκπληκτικός στον αιφνιδιασμό με το μπάσιμο με τον κώλο έξω που τελικά τον τελείωσε με ένα κουφό επιθετικό rebound o JR. εκπληκτικός και στην τελευταία φάση με τον Goree. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. τέλος.
Καλά, ο jr "έγραψε" σε εκείνη την φάση.
Δεν έχω ριπλέι αλλά στην τελευταία φάση τον αδικείς μιας και ήταν λάθος πάσα του γκορι....... Μην του τα φορτώνουμε όλα. Γενικά πολύ κακός χθες
ρε συ το σάββατο με βάζελο στην τελευταία επίθεση του πρώτου ημιχρόνου κάνανε περίπου το ίδιο. κατέληξε να κατεβάζει τη μπάλα ο goree μέχρι το τρίποντο όπου του την έκλεψε ο sato νομίζω από πίσω και δεν προλάβαμε να σουτάρουμε...
PS: Avery ο τύπος, για να μην πώ τίποτα χειρότερο...

PS: Avery ο τύπος, για να μην πώ τίποτα χειρότερο...

Επιμένω πως το λάθος ήταν του γκορι και όσο για το κατέβασμα, όταν μένουν ελάχιστα δεύτερα δεν υπάρχουν προτεραιότητες.
Στο σύγχρονο μπάσκετ οταν δεν υπάρχουν τα φράγκα για να αποκτηθεί άσος που να κάνει την διάφορα μια χαρα μπορεί να κάνει την δουλειά οποιοσδηποτε παίκτης που να μπορει απλά να βάλει γρήγορα την μπαλλα στο παρκέ.Τωρα πως εμείς δεν μπορούμε να βρούμε καν αυτο ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
- Emprostisghsoitrelamenoi
Είπα κι εγώ να διαβάσω λίγο τα στατιστικά που τόσο λατρεύονται στο φόρουμ.
Συμπέρασμα: Φίλε Rashad πρέπει να έχεις πολλούς υποστηρικτές εδώ μέσα μιας και είσαι ο τρίτος μας παίκτης (πίσω από Ντικούδη, Γκορι) και πάνω από Καλαμπόκη, γκίντενς κλπ

Συμπέρασμα: Φίλε Rashad πρέπει να έχεις πολλούς υποστηρικτές εδώ μέσα μιας και είσαι ο τρίτος μας παίκτης (πίσω από Ντικούδη, Γκορι) και πάνω από Καλαμπόκη, γκίντενς κλπ

- KalamarGiannis
μας έχεις κουράσει να υποκρίνεσαι τον παίκτη, μάλλον δεν ήσουν και πριν και χειροτέρεψες κι άλλο. get out of my house.