Φιλικά & αγώνες προετοιμασίας

Συζήτηση για την προετοιμασία και τα φιλικα.

Θα θέλαμε ένα τέτοιο φιλικό?

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ 03 Αύγ 2011, 14:56

ΝΑΙ
286
56%
ΟΧΙ
160
31%
Ότι πιστεύει η διοίκηση
24
5%
Δεν γνωρίζω/Δεν απαντώ
2
0%
Μου είναι αδιάφορο
39
8%

Σύνολο ψήφων: 511

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Beşiktaş J.K.- FC PAOK (Πιθανόν Αύγουστος)

Δημοσίευση από Bono »

Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Ο-Χ-Ι

Μου προκλήθηκε τεράστια έκπληξη σε πρώτη φάση που το συζητάμε. Μου προκαλείτε θλίψη από την ψηφοφορία.

Την πολιτική και τον απλό πληθυσμό της τουρκιάς δεν τον διαχωρίζω. Την καραμέλα της προπαγάνδας την έχουν φάει για τα καλά. Και το λέω γιατί έχω γνώρίσει αρκετούς. 9/10 είναι προπαγανδισμένοι.

Θα πάμε να παίξουμε φιλικό με αυτούς που ευελπιστούν στην τούρκεψη των βαλκανίων? Πλάκα με κάνετε?

Ναι ελπίζω ότι κάποια μέρα οι προπαγανδισμένοι θα είναι μειοψηφία στην γείτονα χώρα. Όσο αυτό δεν γίνει σταματάτε να πιπιλάτε το "σωτήριον έτος 2011".

Το ότι θέλουμε ο "κόσμος" να είναι διαφορετικός, δεν τον κάνει διαφορετικό.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

OXI K ΠΑΛΙ ΟΧΙ..... ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ.... ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ Μ ΑΥΤΟΥΣ
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Ale3 έγραψε:Ο-Χ-Ι

Μου προκλήθηκε τεράστια έκπληξη σε πρώτη φάση που το συζητάμε. Μου προκαλείτε θλίψη από την ψηφοφορία.

Την πολιτική και τον απλό πληθυσμό της τουρκιάς δεν τον διαχωρίζω. Την καραμέλα της προπαγάνδας την έχουν φάει για τα καλά. Και το λέω γιατί έχω γνώρίσει αρκετούς. 9/10 είναι προπαγανδισμένοι.

Θα πάμε να παίξουμε φιλικό με αυτούς που ευελπιστούν στην τούρκεψη των βαλκανίων? Πλάκα με κάνετε?

Ναι ελπίζω ότι κάποια μέρα οι προπαγανδισμένοι θα είναι μειοψηφία στην γείτονα χώρα. Όσο αυτό δεν γίνει σταματάτε να πιπιλάτε το "σωτήριον έτος 2011".

Το ότι θέλουμε ο "κόσμος" να είναι διαφορετικός, δεν τον κάνει διαφορετικό.

+ 1000 0000000000
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Ελληνες-Τούρκοι
Ορθόδοξοι-Μουσουλμάνοι
κι ο εθνικισμός καλά κρατεί...!!!
και φυσικά εμείς ως υπερούσιος λαός, είμαστε υπέρμαχοι των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δημοκρατίας, της ισότητας των λαών και των ανθρώπων, της ανεξιθρησκείας...!!!
αααα και του ολυμπιακού ιδεώδους... ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς!!!
Δεν αξίζει να μπούμε σε ιστορικές λεπτομέρειες για τον εθνολογικό χαρακτήρα της Κωνσταντινούπολης στους αιώνες, ούτε για την ζωή στην Ελλάδα την περίοδο της τουρκοκρατίας. Η ιστορία έχει πολλές προσεγγίσεις.
Δεν είναι δυνατόν όμως σήμερα να συζητούμε για το αν πρέπει ή οχι για εθνικούς λόγους να γίνει ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.
Ας ψάξουμε με όλους τους λαούς και κυρίως με τους γειτονές μας να βρίσκουμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι αυτά που μας χωρίζουν.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

makednoss έγραψε:εμενα η γιαγια μου απο την Πολη με εμαθε να ειμαι προσεκτικος με τους τουρκους γιατι ειναι μαυρα φιδια.
ειπε ενας αλκοολικος εβραιοτουρκολαγνος και εθνομηδενιστης μια κοτσανα πανω στο μεθυσι του και εγινε ολοκληρο θεμα.

φιλε κι εμενα η γιαγια μου απο τη λαρισα,και οχι απο την πολη, με λεει να κουρεψω το μαλλι να ξυρισω τα γενια και να βγαλω τα σκουλαρικια.
αν ηταν να ακουω το τι ελεγε η γιαγια μου συνεχως προφανως δε θα μουνα εδω αυτη τη στιγμη αλλα σε κανα κατηχητικο.
ειμαστε στο 2011 και τετοιες αγγυλωσεις του εγκεφαλου το μονο που κανουν ειναι να διαχωριζουν τους ανθρωπους αναλογα με εθνη.παντα προς το συμφερον οσων κυβερνανε.εγω το ξαναλεω γουσταρω να παιξουμε φιλικο με τη μπεσικτας.και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι οι "κακοι" τουρκοι αν με το καλο γινει το φιλικο οχι μονο δε θα μας δημιουργησουν προβλημα αλλα θα μας φερθουν σαν αδερφια.αποψη μου...
σκεψου να γινοτανε εδω αυτο το φιλικο.δεν ειμαι καθολου σιγουρος για τη συμπεριφορα μας ειδικα μετα απο ολα αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα....
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Το να υπερασπιζεσαι την πατριδα σου δεν ειναι εθνικισμος.

Οπως δεν ηταν εθνικιστες οι ελληνες που πολεμησανε τους ιταλο γερμανους, ετσι δεν ειναι και οι σημερινοι ελληνες που αντιστεκοντε στα επεκτακτικα σχεδια της τουρκιας εναντι της Ελλαδος.

Ολα τα αλλα ειναι οχαδερφισμος.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Shaman4 έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:εχουμε φτασει στο 2011 αυτο θα πρεπε απο μονο του να ταν αρκεο και ουτε καν ερωτηση θα πρεπε να μπει γνωμη μου για το αν συμφωνουμε ή οχι.......

Ρε μαγκα, προσπαθησε να καταλαβεις τι συμβαινει με τους γειτονες.Τοσο δυσκολο ειναι?
Εγω δεν σου λεω ΟΧΙ στο φιλικο για οσα γινανε παλια, σου λεω οχι για οσο γινονται ΤΩΡΑ.

Αυτη η χωρα σε εχει Κασυς μπελι, αυτη η χωρα θελει να απολεσεις κυριαρχικα σου δικαιωματα, αυτη η χωρα εχει στειλει τοσους εποικους στην κυπρο που οι τουρκοι εποικοι ειναι πολυ περισσοτεροι απο τους τουρκοκυπριους.
Αυτη η χωρα μας απειλει καθε μερα με πολεμο.

Και ελεος πια με αυτην την καραμελα του δεν φταιει ο τουρκικος λαος...
Πες στον τουρκο οτι ολα τα νησια του αιγαιου εξω απ τα 3 ν.μ ειναι δικα μας να δεις τι θα σε πει.

Πες στον τουρκο τι πιστευει για το κασυς μπελι να δεις τι θα σε πει.

ΑΠΙΣΤΟΙ ειμαστε σε λεω.Καλα μας λενε.Οτι και να κανουνε ποτε δεν προκειτε να πιστεψουμε οτι ειναι εχθροι μας.

Και ελεος ρε με την καραμελα της Πολης.
Η πολη ηταν ελληνικη.Το οτι ειχε και αλλους λαους δεν εχει καμια σημασια.
Η πιο μπασταρδενενη αυτοκρατορια ηταν η οθωμανικη, σημαινει μηπως οτι οι οθωμανοι δεν ηταν τουρκοι?

Και μαθετε λιγο ιστορια ρε παιδια, η πολη δεν επεσε απο τους τουρκους, επεσε γιατι αποδυναμοθηκε απο τους πολεμους με την δυση και τον βορα.
Οι τουρκοι δωσανε την χαριστικη βολη.Αυτο ειναι ιστορικο γεγονος.

καταρχην μαγκα ..αυτη ειναι η γνωμη μου ..δεν στην επεβαλα.......μιλαμε για ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι και τπτ παραπανω....τα αλλα που λες δε σχετιζονται με ενα φιλικο παιχνιδι ποδοσφαιρου

καθε φορα α ιδια ο ακιελ ειναι τουρκος ο γκετσεφκι σκοπιανος κλπ κλπ...βαρεθηκα...και οι τουρκοι οτι τους μαθαινουν λενε και εσυ και γω το ιδιο...ξεκολλατε...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Στο νήμα βλέπω περισσότερες αρνητικές γνώμες.
Στην ψηφοφορία μπορούν να ψηφίζουν και μη μέλη του φόρουμ.
Το δικό τους ασπρόμαυρο έχει την ακριβώς αντίθετη έννοια, λύπη για τους Τούρκους πρόσφυγες των Βαλκανίων κι ελπίδα (επιστροφής; επιτευγμάτων στη νέα πατρίδα;)
Ό,τι είναι ασπρόμαυρο δεν είναι χρυσός.

Όλα αυτά με μια λέξη: ΟΧΙ. Και ο βασικότερος λόγος; Η ύπαρξη αυτού του νήματος. Θα αρχίσουμε πάλι τα αριστεροδεξιά όπως έχει γίνει παρόμοια θέματα. Οι μεν θα λένε τούρκοι μ@γγόλοι δ@λοφόνοι, οι δε θα λένε τούρκοι @δέρφια μας κτλ κτλ κτλ και αμπαλαεαεά και θα αρχίσουν να σβήνουν οι συντονιστές.. Λες και μας λείπουν οι αφορμές διχασμού.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

δεν ειναι εθνικο το ζητημα αυτο πρεπει να το καταλαβουμε. Ο ΠΑΟΚ ειναι καλως ή κακως η ομαδα των προσφυγων ,των εκδιωχθεντων και σφαγιασθεντων απο την τουρκικη χατζαρα.Εγω σαν οπαδος του ΠΑΟΚ κοιταω τι πρεσβευει η μπεσικτας σαν ομαδα ,η ιστορια της και μονο με κανει να λεω ΟΧΙ απο εδω εως την Πολη.δεν χρειαζεται να το δω σαν Ελληνας με τη στενη ονομασια αλλα σαν ρωμιός,απογονος προσφυγων.η φενερ δηλαδη για να καταλαβω γιατι ειχαμε τετοιο μισος με αυτην;γιατι ειναι η ομαδα των πλουσιων της τουρκιας;ε στα παπαρια μου απο που προερχονται οικονομικα οι οπαδοι της.εγω την μισω γιατι οπαδος της ηταν ο σφαγεας των Ελληνων και γιατι πριν λιγα χρονια σηκωσαν το περιβοητο πανο.τωρα οσοι λενε για απλους τουρκους μεροκαματιαρηδες και λαλακιες τετοιου τυπου ειναι βαθια νυχτωμενοι.τις πετρες δε μας τις πεταξανε γιατι εκπροσωπουσαμε μια τυχαια ομαδα που πηγε να δωσει εναν αγωνα εκει.Ξερανε πολυ καλα την ιστορια του ΠΑΟΚ.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όταν παίζαμε φιλικά με Γερμανικές ομάδες, δεν σας πείραζε; Εκείνοι δεν σκοτώσαν Έλληνες κατά τον Β ΠΠ;;; Ή μήπως οι Ιταλοί δεν σκοτώσαν Έλληνες στα βουνά της Πίνδου;;

Κι όμως με κανέναν από αυτούς δεν βλέπω να έχετε πρόβλημα. Γιατί σας μάθανε να μην έχετε πρόβλημα. Γιατί οι Γερμανοί κι οι Ιταλοί είναι ευρωπαίοι, ανεπτυγμένοι, μας βοηθάνε οικονομικά με την Ε.Ε. :lol: , είναι φίλοι μας.

Από την άλλοι οι Τούρκοι είναι κακοί άνθρωποι, υποανάπτυκτοι, μόγγολοι, δολοφόνοι και χίλια δυο άλλα...

Οι Τούρκοι σας πειράζουν γιατί λέει μας απειλούν να μας πάρουν τα νησιά..

Δεν σας πειράζουν οι δυτικοί που με τα μνημόνεια μας τα έχουν ήδη πάρει...

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...

Λέει ο άλλος "νομίζετε ήταν τυχαίο που μας πετάξαν πέτρες; Ξέραν την ιστορία μας..".. Και στο Ζάγκρεμπ; Και αυτοί πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του είχανε όταν πετούσαν πέτρες;;

Και εν τέλει πρόκειται για ένα ΑΘΛΗΤΙΚΟ EVENT, έναν ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, με δύο ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, και πολλούς παικταράδες και από τις δύο μεριές.

Δεν είναι ματς Γκρίζοι Λύκοι vs Χρυσή Αυγή.... Σε αθλητικό φόρουμ είστε. Όχι σε πολιτικό...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

+οσο θες ...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Από το "δε μας πειράζουν οι Τούρκοι" που μπορεί να πει κανείς μέχρι το
"ας παίξουμε ένα φιλικό που θα διχάσει τον κόσμο μας"

υπάρχει τεράστια διαφορά κι ένα εξίσου τεράστιο λογικό άλμα.

Το αυτό και με τον ανάποδο συλλογισμό. "Έχουμε θέμα με τους Τούρκους" άρα "ας μην παίξουμε το φιλικό" είναι αυθαίρετος συλλογισμός μόνο που η απόφαση μη διεξαγωγής είναι λιγότερο διχαστική.

Θυμίζω: στην ψηφοφορία ψηφίζουν και ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

gika έγραψε:
Λέει ο άλλος "νομίζετε ήταν τυχαίο που μας πετάξαν πέτρες; Ξέραν την ιστορία μας..".. Και στο Ζάγκρεμπ; Και αυτοί πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ και την ιστορία του είχανε όταν πετούσαν πέτρες;;

ε τραβα διαβασε τα γεγονοτα μεταξυ παρτιζαν -ντιμανο...
οτι να ναι .ΝΑΙ ρε φουστη μου ,με πειραζει να εχω το μνημονιο ,που κολλαει ομως με τους λογους που αρκετοι υποστηριζουν
οτι δεν πρεπει να γινει ενα τετοιο φιλικο.
στο βωμο του γαπ και καθε λαλακα γαπ να που επειδη μας μαμαει πρεπει να καταργησουμε τα παντα.
να σε πω κατι ρε φιλε, και οι κκεδες θα σε πουνε ποιος ΠΑΟΚ ,εδω βιαζουνε τον εργαζομενο και εσυ ασχολησε με ομαδες.δεν εινα ετσι ,δεν θα καταργησουμε τα παντα.υπαρχουν λογοι που δεν θελουμε να γινει αυτο το φιλικο ,ενα αρκετοι και εν παση περιπτωσι δε νομιζω οι 80τοσοι που λενε οχι να ειναι ακροτετοιοι.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

makednoss έγραψε:...τις πετρες δε μας τις πεταξανε γιατι εκπροσωπουσαμε μια τυχαια ομαδα που πηγε να δωσει εναν αγωνα εκει.Ξερανε πολυ καλα την ιστορια του ΠΑΟΚ.....

Φίλε μου αν ερχόντουσαν αυτοί 3.000 και περνούσαν τα πούλμαν τους μέσα απ΄τη πόλη και σε στενά φαντάσου τι θα τους είχε κάνει ο δικός μας φιλόξενος λαός...Εμείς φάγαμε λιγότερες πέτρες απ΄ότι τρώμε στην Αθήνα και γελούσαμε κιόλας.
Υπάρχουν γείτονες που δεν πολέμησαν μεταξύ τους? Μόνο το Ελλάδα-Τουρκία υπάρχει στο στοίχημα?
Οπότε δεν πρέπει να ξαναδώσω ευρώ σε Ιταλό μακαρονά, δεν θα ξαναπιώ Γερμανική μπύρα, δεν πρέπει να ξαναβάλουμε απ΄τη Βουλγαρία βενζίνη γιατί έχουν κλείσει όλα τα βενζινάδικα κοντά στα σύνορα, για τις Ελληνικές εταιρείες στα Σκόπια τι να πούμε. Αλβανός να μου μαζέψει τις ελιές? ούτε για πλάκα.
Γκετσέφσκι δεν δέχομαι τρίποντο από ΄σενα. Ακιέλ, Κουτλουάι το μπούλο ρε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία”