Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός 66-56 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Κολοσσός 66-56 MVP Σχόλια & παραλειπόμενα
Δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο. Δηλαδή τι άλλο θέλετε για να έρθετε??
Το να είναι κάποιος ξενερωμένος δεκτό. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΞΕΝΕΡΑ.
Τον αποτρέπει η τιμή του εισιτηρίου?? Ασχολίαστο. Μπαίνει και από πάνω.
Τον ενοχλεί η παρούσα διοίκηση?? Δηλαδή από τους 2500 που ήμασταν σήμερα, γουστάρουμε Κανώτα?
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ.
Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε. Το DNA των Ελλήνων γουστάρει μπάλα. Δε πα να είναι επιπέδου Γ εθνικής, δε μας νοιάζει καθόλου. Όλα τα άλλα έρχονται σε πολύ δεύτερη μοίρα.
Απλώς να σταματήσουμε να δουλευόμαστε και μεταξύ μας για τον κόσμο που πρέπει να στηρίξει. Αυτοί είμαστε, αυτοί θα είμαστε. Ε, εντάξει για τις θέσεις 3-4 με τον συμπολίτη θα έρθουν και οι υπόλοιποι να στηρίξουν. Στα πανηγύρια πρώτοι.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΣΟΥΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.
Το να είναι κάποιος ξενερωμένος δεκτό. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Η ΞΕΝΕΡΑ.
Τον αποτρέπει η τιμή του εισιτηρίου?? Ασχολίαστο. Μπαίνει και από πάνω.
Τον ενοχλεί η παρούσα διοίκηση?? Δηλαδή από τους 2500 που ήμασταν σήμερα, γουστάρουμε Κανώτα?
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ, ΜΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ.
Δεν είναι ντροπή να το παραδεχτούμε. Το DNA των Ελλήνων γουστάρει μπάλα. Δε πα να είναι επιπέδου Γ εθνικής, δε μας νοιάζει καθόλου. Όλα τα άλλα έρχονται σε πολύ δεύτερη μοίρα.
Απλώς να σταματήσουμε να δουλευόμαστε και μεταξύ μας για τον κόσμο που πρέπει να στηρίξει. Αυτοί είμαστε, αυτοί θα είμαστε. Ε, εντάξει για τις θέσεις 3-4 με τον συμπολίτη θα έρθουν και οι υπόλοιποι να στηρίξουν. Στα πανηγύρια πρώτοι.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΕ ΣΟΥΛΗ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.
Σε σύγκριση με τον Γκρευ και με δεδομένο πως είναι στην ομάδα 3 βδομάδες μόνο, μέρα με τη νύχτα είναι....ronaldo έγραψε:την διαφορά την έκανε ο στίγγερς σήμερα
λαβράκι μάλλον πετύχαμε σε αυτόν από εκει που δεν το περιμέναμε
Το 1992 δεν μας χάλασε (όσο μακράν καλύτεροι κι αν ήμασταν)kotsos έγραψε:Αυτές οι επιλογές αντιπάλων πολύ σπάνια βγαίνουν σε καλό.

Το Μαρούσι δεν το θέλω (όσο διαλυμένο κι αν είναι). Μόνο μπλεξίματα μπορεί να μας φέρει. Καβάλα, Κολοσσός, Μαρούσι είναι η σειρά προτιμήσεώς μου (μεταξύ των τριών).
Μην μας ξεγελάει η νίκη σήμερα. Ένα μάτσο χάλια ήμασταν (επιθετικά κι αμυντικά). Όταν σκέφτομαι πως οι ομάδες του Σούλη χρειάζονται έναν ολόκληρο γύρο για να φορτσάρουν, τρέμω.....

Υ.Γ. Με το άναρχο γρήγορο μπάσκετ που παίξαμε σήμερα έρχονται ώρες νοσταλγίας των Γκρέυ, Καυκή κλπ.....

87-44 οι μονάδες αξιολόγησης
. αν εμείς είμαστε κακοί με 3 αλλαγές στο ρόστερ σε 40 μέρες, οι άλλοι με 4/5 νίκες τον τελευταίο καιρό και ίδια ομάδα τι ήτανε???? 

Αυτοί αυτοκτόνησαν Θωμά. Έχασαν ελεύθερα σουτ με το τσουβάλι. Την βασική ευστοχία (και λιγότερη) να είχαν, θα μας είχαν καθαρίσει. Τι να πω? Μάλλον τους έκοψε τα πόδια ο κόσμος....(εδώ γελάνε μέχρι δακρύων)
- KalamarGiannis
Αναρωτιέμαι κι εγώ τι άλλο θέλει ο κόσμος για να γεμίσει το γήπεδο...
αν κι έβρεχε σήμερα και ήταν χειμωνιάτικη η μέρα...αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λόγος.
σήμερα απολαύσαμε την τρίτη θέση μετά 12+ χρόνια... ήταν κρίσιμο το παιχνίδι, με σοβαρό αντίπαλο...έπρεπε να γίνει χαμός...
όχι ότι 2-2,5 χιλιάδες είναι λίγοι για τα στάνταρ της Α1 , αλλά λέμε θα έπρεπε να έχει άλλους 1.500 ...
Δεν έχω γνώμη για το Α ημίχρονο εκτός που όλοι είπαν ότι μας πήδηξε η διαιτησία. Έφτασα στο τρίποντο του Στίγγερς με το οποίο έγινε το 30-32.
Για το 2ο , δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε μία πάσα μέσα στη ρακέτα...και όποτε πήγε η μπάλα τρελά λάθη από Καλέ και Ντόζιερ..πάλι καλά που έχουμε πλέον περιφερειακό σουτ. Ο Στίγκ καθοριστικός! και συμπαθητική οργάνωση, όχι χειρότερη από ότι θα ήταν των υπολοίπων.
Στεναχωρήθηκα που δεν παίξαν αρκετά οι 2 καινούριοι να σχηματίσω γνώμη, πάντως ο Γκούροβιτς έχει φυσίκ...
τέλος εύγε στα ΠΑΟΚΙΑ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που είδαμε μαζί το ματσάκι και κάναμε έγκυρα σχόλια και αναλύσεις...
φεύγοντας κάποιος άκουσε στο ράδιο την ισοφάριση με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο των σκουλικιών και χαρήκαμε ομαδικώς!
αυτό με τις κλειστές σιδερένιες πόρτες συνεχίζεται, ρε τόσο βλάκας είναι ο φύλακας δεν μπορεί να ξεκλειδώσει για 10 λεπτά; περιμένουμε να γίνει κάνα ατύχημα πρώτα; ρεζίλια ρε ...
ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΡΊΤΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΥΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ...
αν κι έβρεχε σήμερα και ήταν χειμωνιάτικη η μέρα...αλλά και πάλι αυτό δεν είναι λόγος.
σήμερα απολαύσαμε την τρίτη θέση μετά 12+ χρόνια... ήταν κρίσιμο το παιχνίδι, με σοβαρό αντίπαλο...έπρεπε να γίνει χαμός...
όχι ότι 2-2,5 χιλιάδες είναι λίγοι για τα στάνταρ της Α1 , αλλά λέμε θα έπρεπε να έχει άλλους 1.500 ...
Δεν έχω γνώμη για το Α ημίχρονο εκτός που όλοι είπαν ότι μας πήδηξε η διαιτησία. Έφτασα στο τρίποντο του Στίγγερς με το οποίο έγινε το 30-32.
Για το 2ο , δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε μία πάσα μέσα στη ρακέτα...και όποτε πήγε η μπάλα τρελά λάθη από Καλέ και Ντόζιερ..πάλι καλά που έχουμε πλέον περιφερειακό σουτ. Ο Στίγκ καθοριστικός! και συμπαθητική οργάνωση, όχι χειρότερη από ότι θα ήταν των υπολοίπων.
Στεναχωρήθηκα που δεν παίξαν αρκετά οι 2 καινούριοι να σχηματίσω γνώμη, πάντως ο Γκούροβιτς έχει φυσίκ...
τέλος εύγε στα ΠΑΟΚΙΑ του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ που είδαμε μαζί το ματσάκι και κάναμε έγκυρα σχόλια και αναλύσεις...
φεύγοντας κάποιος άκουσε στο ράδιο την ισοφάριση με τρίποντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο των σκουλικιών και χαρήκαμε ομαδικώς!
αυτό με τις κλειστές σιδερένιες πόρτες συνεχίζεται, ρε τόσο βλάκας είναι ο φύλακας δεν μπορεί να ξεκλειδώσει για 10 λεπτά; περιμένουμε να γίνει κάνα ατύχημα πρώτα; ρεζίλια ρε ...
ΤΩΡΑ ΩΣ ΤΡΊΤΟΣ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΜΠΥΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΝΕΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ...
Για την τρίτη θέση μετά από έναν αιώνα (τόσος μου φάνηκε) είναι ένα τίποτα.KalamarGiannis έγραψε:.
όχι ότι 2-2,5 χιλιάδες είναι λίγοι για τα στάνταρ της Α1

θα μου επιτρέψεις να έχω ιδία άποψη για το μπάσκετ του σφαιρόπουλου. isolation ή σουτάκι με ένα screen ψηλά (από τον ψηλό) εκμεταλλευόμενος τα miss match. συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι μπάσκετ για μένα. η απλότητα του δεν μπήκαν τα σουτ και χάσαμε την καταλαβαίνω, αλλά το μπάσκετ είναι (για μένα τουλάχιστον) σκάκι, όχι τοξοβολίαkostasff έγραψε:Αυτοί αυτοκτόνησαν Θωμά. Έχασαν ελεύθερα σουτ με το τσουβάλι. Την βασική ευστοχία (και λιγότερη) να είχαν, θα μας είχαν καθαρίσει. Τι να πω? Μάλλον τους έκοψε τα πόδια ο κόσμος....(εδώ γελάνε μέχρι δακρύων)

Με την ανύπαρκτή μας άμυνα, ναι βρήκαν πολλά σουτ ελεύθερα και τότε το μπάσκετ γίνεται τοξοβολία. Επίσης πολλές φορές έφταναν σε λέι απ προπόνησης μιας και δεν υπήρχε αλληλοκάλυψη και κανένας φιλότιμος να κάνει ένα απλό φάουλ.
δεν λέω οτι παίξαμε καμια ιδανική άμυνα αλλά προσπαθήσαμε πολύ στο βητα. μην ξεχνάς (το έχω αναφέρει πολλές φορές) έχουμε σημαντικό πρόβλημα (παιδείας) στο πώς να μαρκάρουμε τα Pick@roll. ένα μαμημένο screen από τον κάθε ασημακόπουλο ή πέτρουλα μας βγάζει εκτός ισορροπίας (άντε να την πάθεις από τον μάστορα batiste το καταλαβαίνω). ακολούθήσαμε τους παίκτες τους αρκετά καλά στο man to man, και τους οδηγήσαμε σε σχετικά βεβιασμένα (άσχετα αν ήταν σχετικά ελεύθερα) σουτ (θυμίσου το ματς του ρούλη στην 35αρα- συνέβη περίπου το ίδιο). επίσης μαρκάραμε καλά ψηλά. και ο θόδωρας και ο robert (ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν μερικά πράγματα τα ωραιοποιώ στις νίκες ή το αντίθετο στις ήττες- δεν μου αρέσει να μιλάω αμέσως μετά τα ματς γιατί δεν έχει ωριμάσει η σκέψη μέσα μου
)

να πεσει και το αεκακι44 της φλοριτζιναλ, να κλεισει ομορφα η χρονια...
συγχαρητηρια στην ομαδα για την νικη της και την κατακτηση της τριτης θεσης που ηταν αθλος....(δεν χρειαζεται να αναφερθω στο τι προηγηθηκε)
επισης για μια ακομη φορα συγχαρητηρια στα παιδια του παοκμανια για τις φοβερες τους αναλυσεις...
πραγματικα χαιρομαι να τους διαβαζω....(palok για σενα και για καποια αλλα παιδια το λεω)

επισης για μια ακομη φορα συγχαρητηρια στα παιδια του παοκμανια για τις φοβερες τους αναλυσεις...
πραγματικα χαιρομαι να τους διαβαζω....(palok για σενα και για καποια αλλα παιδια το λεω)

Σβήσε το "βεβιασμένα-σχετικά ελεύθερα σου" που δεν συμβαδίζουν και στα υπόλοιπα συμφωνώ.
Επίσης έχεις δίκιο στο τελευταίο όπου θάβουμε και λατρεύουμε πολύ εύκολα ομάδα και παίκτες. Όλα εκ του αποτελέσματος...... Κλασικό παόκι? Όχι, κλασικό Ελληνάκι
Επίσης έχεις δίκιο στο τελευταίο όπου θάβουμε και λατρεύουμε πολύ εύκολα ομάδα και παίκτες. Όλα εκ του αποτελέσματος...... Κλασικό παόκι? Όχι, κλασικό Ελληνάκι

Πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα δεν είναι φόβος και τρόμος σε καμία περίπτωση αλλά μπορεί να τα καταφέρει στα πλέιωχ.
Τι καλά όταν μπαίνουν οι βολές... 84% σήμερις.
Τι καλά όταν μπαίνουν οι βολές... 84% σήμερις.
Αυτόν τον Κρίστμας, τον έκοψα λίγο βαρύ ή είναι ιδέα μου;