Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2011 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
don pablo

Re: Π.Α.Ο.Κ. - AEK 0-1 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από don pablo »

κυριε χριστοφορος καταρχας σου το εχω ξαναγραψει δεν γουσταρω την σημαια που εχεις βαλει κατα δευτερον ειναι δυνατον να δικαιολογεις οτι εγινε? φιλαρακο ειμαι σαραντα χρονων ΜΑΚΕΔΟΝΑΣκαι ζω απο τα 8 μου στην αθηνα ολα μου τα χρονια καταπινω πικρες πηγαινα ομως στο σχολειο μου μικρος και στην δουλεια μου μεγαλυτερος καθε δευτερα με το κεφαλι ψηλα γιατι ειμαι ΠΑΟΚ αυριο ομως θα παω με το κεφαλι σκυμενο για πρωτη φορα και οχι γιατι εχασα αλλα γιατι χωρις καμια αιτια 20 τσογλανοι με ξεφτιλισανκαι γιατι ο υπεροχος λαος μας δεν μπηκε μεσα να τους παει συστημενους φιλε στο ποδοσφαιρο χανεις και κερδιζεις σημερα χασαμε και την αξιοπρεπεια μας , δενμας αξιζουν πολλα πραγματα ΤΑ ΚΑΣΚΟΛ ΟΙ ΜΠΛΟΥΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΟΚ αυτοι που μπουκαραν μαλλον ειναι παντου καθε κυριακη ποσω ΠΑΟΚ ειναι αραγε ? προεδρε μηνμας κανεις την χαρη και μεινεις φυγε και μην ξαναγυρισεις μην κανεις αυτο το λαθος ΥΓ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

ντροπη του ΠΑΟΚ η σημερινη μερα οχι για την ηττα αλλά απο τους φανατικους οπαδους που μπηκαν μεσα για πλακα και κανανε τα καλα του σ3,μπραβο τους και θα χαρω να μπουν φυλακη
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

elvetos giatros έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Ερώτηση:Αν είσασταν ο μαρινάκης,ο κόκκαλης,ο πατέρας και φοβόσασταν μια δυο ομάδες,θα βρίσκατε 30-40 άτομα που ψοφάνε για κανα χαρτζηλίκι/δόση/οτιδήποτε το μήνα, για δημιουργία ζωηρής συμπεριφοράς στα ματς των ομάδων αυτών;
Μια απλή υποθετική ερώτηση κάνω.......

Λευτεριά στα ''αδέρφια'' μας......
Η μάλλον άσε.......καλύτερα λευτεριά στον ΠΑΟΚ.......

Αμάν πια με αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας...
Μια ζωή στην Ελλάδα τα ίδια
Μυαλό θα βάλουμε ποτε...;
Για την Παοκάρα ρε γαμώτο

Το ίδιο δε θα έγραφες πριν κανα μήνα αν έγραφε κάποιος πως π.χ 2 πρόεδροι παε μπορεί και να προσπαθούν να πείσουν διαιτητές να μοιράζουν...σπόρια σε γήπεδα;
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

δεν θα σε ξεχασουμε ποτε, αρχηγε αρχηγεεε.
καληνυχτα ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

basilis έγραψε:Μαρεσει που βγαινουν ολοι και κραζουν τον κοσμο!!! Να σας θυμησω οτι φαγαμε 4αρα απο αυτη την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομαδα πριν κατι εβδομαδες??Να σας θυμησω οτι καναμε μια ευκαιρια σημερα σε ολο τον αγωνα?? Ποσο να αντεξει αυτος ο λαος? Καποιοι προσπαθουν να καλυψουν την οπαδικη ανυπαρξια τους μπαινοντας σε site και κραζοντας τους αλλους και λενε σχολια του τυπου "που ειναι η τουμπα του 80"? Να σας θυμισω οτι γινονταν 10πλασια καφριλικια??? Αλλα εμεις τα θελουμε ολα δικα μας... Αυτα που εγιναν σημερα ειναι η θεωρια της συνεπειας και τωρα παμε ολοι μαζι να γραψουμε στο τοπικ για τις προτασεις για την κερκιδα να το παιξουμε εξυπνοι εκ του ασφαλους... Και αρχιστε ολοι τωρα να με κραζετε

ουτε το κραξιμο δε σου αξιζει.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

trel@menos έγραψε:δεν θα σε ξεχασουμε ποτε, αρχηγε αρχηγεεε.
καληνυχτα ΠΑΟΚ

Κάτι τέτοιο πάει να γίνει πάντως....
:pano:
Άβαταρ μέλους
paoki_

Δημοσίευση από paoki_ »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Ξεκολλάτε ρε! Αφήνετε 5-10-50 άτομα να σας απομακρύνουν από την καψούρα σας?

Τί είστε? Τόσο λιγόψυχοι και φυγόπονοι? Παρατάτε τη μεγαλύτερη αγάπη σας για 40 τύπους?

Τώρα ρε μας θέλει ο ΠΑΟΚ κοντά του. Κάναμε μαλακία, ναι! Θα την πληρώσουμε και θα συνεχίσουμε παρακάτω. Τα διαλύσαμε όλα, τα κάναμε λαμπόγυαλο, και θα τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή.

ΠΑΟΚ στις χαρές, ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες δε λέμε? Κάν'τε το πράξη!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...

Αρχηγε οταν μπουνε φυλακη εδω θα μαστε.
οταν το @!#@#μενο κρατος τους πιασει και τους βαλει μεσα να σαπισουν, γιατι εκει ανηκουνε, ως τοτε ο ΠΑΟΚ θα ζει μεσα μου.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Ξεκολλάτε ρε! Αφήνετε 5-10-50 άτομα να σας απομακρύνουν από την καψούρα σας?

Τί είστε? Τόσο λιγόψυχοι και φυγόπονοι? Παρατάτε τη μεγαλύτερη αγάπη σας για 40 τύπους?

Τώρα ρε μας θέλει ο ΠΑΟΚ κοντά του. Κάναμε μαλακία, ναι! Θα την πληρώσουμε και θα συνεχίσουμε παρακάτω. Τα διαλύσαμε όλα, τα κάναμε λαμπόγυαλο, και θα τα ξαναφτιάξουμε από την αρχή.

ΠΑΟΚ στις χαρές, ΠΑΟΚΑΡΑ στις λύπες δε λέμε? Κάν'τε το πράξη!

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...

μπραβο ρε φιλε ωραιος!και εγω σκεφτομουν αυτα που πιστευω σκεφτονται αρκετοι συνοπαδοι μας σημερα,οτι δε θα ξανασχοληθω,δεν αξιζει κλπ κλπ.αλλα δε παει ετσι ρε,δε θα αφησω εγω τη καψουρα μου να την καπηλευται ο καθε περιεργος,ΠΑΟΚτσης ειμαι γαμω την πουτανα μου και εχω μαθει να πολεμαω εναντια σε θεους και δαιμονες,ΜΑΖΙ ρε ολοι θα ξανακανουμε τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ τεραστιο.

ΟΣΟ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΠΩΡΩΝΕΙΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΟΥ
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

alex ntepo έγραψε:Δε μπορώ άλλο να με γαμάνε την ψυχή 50, 100, 200 αλήτες που πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ!!! Δε μπορώ άλλο να ασελγούν πάνω στον ΠΑΟΚ 50, 100, 200 αλήτες που πολύ απλά δεν είναι ΠΑΟΚ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ αυτοί ρε, έτυχε απλά να επιλέξουν μέσα απ΄ τον ΠΑΟΚ να βγάζουν τα απωθημένα τους για τη μίζερη και τιποτένια ζωή και ύπαρξή τους!!! Θα μπορούσαν να το κάνουν με πρόσχημα οποιαδήποτε άλλη ομάδα, οποιοδήποτε άλλη αφορμή! Και ΔΥΣΤΥΧΩΣ μου στερούν τη δυνατότητα να κάνω οποιαδήποτε κριτική στην ίδια την ομάδα...

E άλλαξε κράτος παλικάρι
Γιατί ευθύνη του κράτους είναι πιάσει τους 100 τρομοκράτες του ΠΑΟΚ - με κουκούλες παρακαλώ - γιατί χωρίς κουκούλες είναι κλώσσες.

Καληνύχτα σε όλους.
Δεν έχω κουράγιο να σχολιάσω τα αγωνιστικά
Ο Θεός να φωτίσει το Ζαγοράκη η οποιον τέλος πάντως θα είναι στο τιμόνι του χρόνου να πάρει τις σωστές αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
Spyrot4

Δημοσίευση από Spyrot4 »

Πεταξαν πυρσο στην 1? :nairepaok: αυτα ειναι ρε πστη.Πυρσο απο ΠΑΟΚτση σε ΠΑΟΚτση.Δεν μπορω να το πιστεψω.
Αυτο το αεκακι ανυπαρκτο,για πολλα γκολ ηταν απο εναν σοβαρο ΠΑΟΚ.
john71

Δημοσίευση από john71 »

[quote="D.A.A.T."][quote="basilis"]Μαρεσει που βγαινουν ολοι και κραζουν τον κοσμο!!! Να σας θυμησω οτι φαγαμε 4αρα απο αυτη την ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ομαδα πριν κατι εβδομαδες??Να σας θυμησω οτι καναμε μια ευκαιρια σημερα σε ολο τον αγωνα?? Ποσο να αντεξει αυτος ο λαος? Καποιοι προσπαθουν να καλυψουν την οπαδικη ανυπαρξια τους μπαινοντας σε site και κραζοντας τους αλλους και λενε σχολια του τυπου "που ειναι η τουμπα του 80"? Να σας θυμισω οτι γινονταν 10πλασια καφριλικια??? Αλλα εμεις τα θελουμε ολα δικα μας... Αυτα που εγιναν σημερα ειναι η θεωρια της συνεπειας και τωρα παμε ολοι μαζι να γραψουμε στο τοπικ για τις προτασεις για την κερκιδα να το παιξουμε εξυπνοι εκ του ασφαλους... Και αρχιστε ολοι τωρα να με κραζετε[/quote]

ουτε το κραξιμο δε σου αξιζει.[/quote]

σωστός............
PaokMiaZwi4

Δημοσίευση από PaokMiaZwi4 »

φυσικα οταν τους επιανε ομως το κρατος παιδια,τοτε λεγαμε ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ...αδερφια??αδερφια??αυτοι με τις πραξες τους καταστρεφουν τον ΠΑΟΚ ΜΑΣ περισσοτερα απο οποιονδηποτε γαυροβαζελο
*Δεν απευθυνομαι σε ολους τους οπαδους μας
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

theoPAOK έγραψε:Παιδιά...θα το ξαναπώ...και μπορεί να κάνω λάθος...

Μήπως...λεω μήπως...όλο το σκηνικό αυτό είχε κάποιο θετικό μέσα του??

Μήπως,η στιγμή που καθόντουσαν όλοι μαζεμένοι στο κέντρο...ακούγοντας να φωνάζει όλο το γήπεδο " ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ" ,και να έχουν 30 χιλιάδες οπαδούς να τους γιουχάρουν...
Λέω μήπως, πέρασε ένα μύνημα στα παλικάρια μας?
Μήπως κατάλαβαν,πως αυτη δεν είναι κατάσταση..και πρέπει άμεσα να αλαχτεί..
Μηπως κατάλαβαν πως μας αξίζει κάτι περισσότερο???
Μήπως...??

Είναι και αυτό ένα σκεπτικό που έχω στο μυαλό μου...
Μπορεί σε κάποιους να αρεσει,σε κάποιους όχι...
Αλλα τι να κανω?
Κάπως πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία μεσα μου...

Άμα έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν φίλε μου,είτε το έμαθαν είτε οχι δεν έχει καμία διαφορά
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Mπορεί να μου απαντήσει κάποιος τι θα κάνουμε στα play-off?Θα μπούμε?Αν μπούμε θα είμαστε σάκος του μποξ?
Αν δε μπούμε?

Back to the stone age!!!

Μερικοί με λέγατε αντι-Παοκτσή όταν έλεγα ότι με την εμφάνιση της Κυριακής με το γαύρο δεν πάμε πουθενά.

Κρίμα.
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

και ποιος υπεροχος λαος μεχρι το 90 στο 10 πεταγαμε κροτιδες στον αλλο στο κορνερ ρε θα μας τρελανετε?και καντε πορειες αυριο για τα αδελφια που θα μπουν μεσα γιατι θα μπουν σιγουρα ,εμενα παντως αδελφια μου δεν ειναι απο την στιγμη που ξεφτιλισαν εναν ολοκληρο λαο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”