Oλυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Oλυμπιακός Π. - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν
http://www.dailymotion.com/video/xgn508 ... inia_sport
Ξαναδειτε το γκολ....κ@βλωστε.....................και μετα ΓΕΛΑΣΤΕ!!!!
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΩΡΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ?) ΕΝΩ ΟΙ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΤ?)
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ......................................................
Ξαναδειτε το γκολ....κ@βλωστε.....................και μετα ΓΕΛΑΣΤΕ!!!!
ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΧΤΙΑ Ο ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΩΡΥΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ (ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ?) ΕΝΩ ΟΙ 2 ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΓΙΑ ΟΦΣΑΙΤ?)
ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΓΑΥΡΟΣ......................................................
- navigator11
εξαιρετικο το τελικο αποτελεσμα.
υγ νοσταλγησα την εμφανιση του πρωταθληματος στο γαυροτηγανο!παροτι φαγαμε 3μπαλο!για να προσπελασουμε τους εξωαγωνιστικους κυριως σκοπελους του επαναληπτικου πρεπει να παρουσιαστουμε κλασεις βελτιωμενοι.μην περναμε πολυ μπάϊ την εμφανιση σημερα στο β ημιχρονο με κραυγες περι ψυχωμενων παιχτων κλπ.γιατι με τοσα τραγικα λαθη που εγιναν ειμαστε εξαιρετικα τυχεροι που δε φυγαμε με διαφορα 2 γκολ στην καμπουρα μας!
υγ νοσταλγησα την εμφανιση του πρωταθληματος στο γαυροτηγανο!παροτι φαγαμε 3μπαλο!για να προσπελασουμε τους εξωαγωνιστικους κυριως σκοπελους του επαναληπτικου πρεπει να παρουσιαστουμε κλασεις βελτιωμενοι.μην περναμε πολυ μπάϊ την εμφανιση σημερα στο β ημιχρονο με κραυγες περι ψυχωμενων παιχτων κλπ.γιατι με τοσα τραγικα λαθη που εγιναν ειμαστε εξαιρετικα τυχεροι που δε φυγαμε με διαφορα 2 γκολ στην καμπουρα μας!
στο πρωταθλημα παιξαμε καλα και χασαμε 3-0 σημερα απλα ειμασταν ψυχωμενοι και φεραμε 1-1 .....που να χαρω στο 3-0
η στο 1-1 .....? συγνωμη αλλα χαιρομαι σημερα και γουσταρω παρα πολυ .......

η στο 1-1 .....? συγνωμη αλλα χαιρομαι σημερα και γουσταρω παρα πολυ .......

- navigator11
δε σου ειπε κανενας να μη χαρεις!ευνοητο ειναι.αν παρουσιαστει ετσι η ομαδα σε 2 εβδομαδες παντως δε μας δινω κ μεγαλες πιθανοτητες.αν παρουσιαστουμε συγκεντρωμενοι κ σοβαροι,μπορει κ να κανουμε πλακα!σημερα παντως εξακολουθουμε να ειμαστε εντος στοχου κατα 95% ελεω κοντρερας!
φιλε οπως ειδες στο φορουμ ειπα οτι θα ερθει 1-1 ....αρα το εχω σε λεω οτι θα κερδισουμε 1-0 στον ναο .....
μην αγχωνεσε....

μην αγχωνεσε....

- navigator11
οντως το εγραψες.με καθησυχαζει καπως η προβλεψη σου αλλά ... 

-
gash04 έγραψε:http://paokmaniawebradio.listen2myradio.com/
LIVE ON AIR NOW
gash04&interad
και προσωρινό chat για απόψε μπείτε όλοι εδώ
http://xat.com/POYKSYSOY
ΠΞΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΦΡΕΝΟ!!!
Ναι 3 επρεπε να φαμε... Πχ 2 δοκαρια σε μια φαση ο γαυρος= 2 γκολ! Διγκολο δηλ..
Επισης το δικο μας δεν μετραει, ηταν αδρανεια στην αμυνα του γαυρου...
Και στο βολο δεν επρεπε να κερδισουμε, ειχε δοκαρι ο βολος!
Παρολα αυτα η ΠΑΟΚΑΡΑ πηρε αυτο που ηθελα στο οικειο και γνωριμο τηγανι! Το εξοχικο μας, τον ημιυπαιθριο μας πως αλλιως να το πω? Με προπονητη τον Μπαμπη Μιχαηλιδη (λιγο λιγο ισως κληθω και γω να ειμαι στον παγκο σε κανα παιχνιδι)!
ΥΓ Το θεμα του προπονητη το αφηνουμε για το καλοκαιρι, τωρα φτασαμε στο τελος, να μην χαλιομαστε δηλ τζαμπα! Θεωρω πως πιο μεγαλο ρολο παιζει σε αυτη τη φαση που ειμαστε ενα πιο γεματο ροστερ χωρις πολλους τραυματισμους!
ΥΓ1 Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελιτς μου... Θεατρα και ψευτομαγκιες! Ελα να καλοπερασεις τωρα τσογλανακι (2 φορες)
Επισης το δικο μας δεν μετραει, ηταν αδρανεια στην αμυνα του γαυρου...
Και στο βολο δεν επρεπε να κερδισουμε, ειχε δοκαρι ο βολος!
Παρολα αυτα η ΠΑΟΚΑΡΑ πηρε αυτο που ηθελα στο οικειο και γνωριμο τηγανι! Το εξοχικο μας, τον ημιυπαιθριο μας πως αλλιως να το πω? Με προπονητη τον Μπαμπη Μιχαηλιδη (λιγο λιγο ισως κληθω και γω να ειμαι στον παγκο σε κανα παιχνιδι)!
ΥΓ Το θεμα του προπονητη το αφηνουμε για το καλοκαιρι, τωρα φτασαμε στο τελος, να μην χαλιομαστε δηλ τζαμπα! Θεωρω πως πιο μεγαλο ρολο παιζει σε αυτη τη φαση που ειμαστε ενα πιο γεματο ροστερ χωρις πολλους τραυματισμους!
ΥΓ1 Τα ιδια Παντελακη μου τα ιδια Παντελιτς μου... Θεατρα και ψευτομαγκιες! Ελα να καλοπερασεις τωρα τσογλανακι (2 φορες)
- crabsody_in_blue
Θέλω σε video το πάτημα του Pantelic σε Contreras!! Κάποιος;
- navigator11
μυριζει κοκκινη,ε;αυτο μου φανηκε κ εμενα.αλλά τι λογο ειχε ο σπικερ-παρτενερ του χαλβατσιωτη να πει οτι ο παντελιτς,στην προσπαθεια του να αποφυγει τον κοντρερας,αθελητα τον πατησε;

ο πάντελιτς το κανε? και εγώ νόμιζα ο melberg. τελοσπάντων , πάντε εδώ για να το δείτε
http://olapaok.gr/podosfairo/Kypello_El ... 54009.html
1000 ριπλέι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣΣΣ???
ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Ανατριχίλα ήτανε
ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
Ανατριχίλα ήτανε
- navigator11
Petm έγραψε:ο πάντελιτς το κανε? και εγώ νόμιζα ο melberg. τελοσπάντων , πάντε εδώ για να το δείτε
βασει ρεπορταζ

crabsody_in_blue έγραψε:Θέλω σε video το πάτημα του Pantelic σε Contreras!! Κάποιος;
[dailymotion]xgn6oe_pantelich-patima-ston-contreras_sport#from=embed[/dailymotion]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 19 Ιαν 2011, 22:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: βιντεο
Λόγος: βιντεο
- sidpanos
εδώ είναι η μαγκιά τώρα..
να πετύχεις την τιμωρία του παντελιτς..
εχεις τα κάκαλα?
να πετύχεις την τιμωρία του παντελιτς..
εχεις τα κάκαλα?