Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 9/1 17:15 nova2
- PaOkArAsIrAkLiO
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Αστέρας Τρίπολης 9/1 17:15 nova2
Άιντε γαμώ το μουνί τους μια δένουν τα κορδόνια μια χτενίζονται άι σιχτίρ ποδόσφαιρο παίζουμε!
Μπράβο κοντέ.
Άλλα 10 έμειναν...
Μπράβο κοντέ.
Άλλα 10 έμειναν...
Πηρε φωτια ο ΣΑΛΠΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!
Ειδατε που γκρινιάζατε?
Ειδατε που γκρινιάζατε?

- paok kerkyra
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Αυτό που με τίποτα δεν αντέχω να βλέπω στον ΠΑΟΚ είναι το γύρισμα της μπάλας στον Χαλκιά που θυμίζει μπάλα δεκαετίας του 30 όπως και στο μπάσκετ να μην κάνουν προπονήσεις στις βολές οι παίχτες.
Το ματς μετά το γκολ είναι ακριβώς ίδιο με το ματς στις Σέρρες.. 

κακη εμφανιση απο ολους.....ο σαλπι με αυξημενη διαθεση
αν δε βαλουμε δευτερο το ματς μυριζει οτι μπορει να το φαμε......
αν δε βαλουμε δευτερο το ματς μυριζει οτι μπορει να το φαμε......
- PaOkArAsIrAkLiO
gash04 έγραψε:Αυτό που με τίποτα δεν αντέχω να βλέπω στον ΠΑΟΚ είναι το γύρισμα της μπάλας στον Χαλκιά που θυμίζει μπάλα δεκαετίας του 30 όπως και στο μπάσκετ να μην κάνουν προπονήσεις στις βολές οι παίχτες.
Αυτο αδερφε χρησιμοποιηθηκε με απολυτη επιτυχια και απο την Λιβερπουλ του Κενι Νταλγκλις στα τελη της δεκαετιας του '80, και ειχε ως σκοπο την ηρεμια στο παιχνιδι, τον ελεγχο του παιχνιδιου και την κατοχη της μπαλας.Και στο συγχρονο ποδοσφαιρο πολλες οργανωμενες επιθεσεις ξεκινουν απο τον τερματοφυλακα.Εγω δεν εχω προβλημα με αυτο αλλα εχω θεμα με τις σεντρες που γινονται ενω δεν βρισκεται ψηλος φορ μεσα.
Στα του παιχνιδιου τωρα, πιστευω πως η ομαδα κανει μια κοιλια τον τελευταιο καιρο, οπως ολες οι ομαδες καποια στιγμη κανουν.Ας παρουμε τους 3 βαθμους και θα διαγραψουμε αυτο το παιχνιδι απο τη μνημη μας!
Το γράφω τώρα για να μη ξαναγίνω κακός στο τέλος του ματς...
Η ομάδα χρειάζεται προ-πο-νη-τή!!!
Οχι γιατί έκανε κάνα τρελό λάθος ο Μάκης, ούτε γιατί θα παίξουμε ξαφνικά μπαλάρα.
Αλλά γιατί χάνουμε στα σημεία, την ομοιογένεια μας και την αφύπνιση που θα έπρεπε να δίνει ο πάγκος.
Ακόμα και ο Γκαρσία άρχισε τα τακουνάκια.
Ο Σάντος για να αποβάλλει τέτοιες συμπεριφορές, τσίριζε δυο χρόνια και έκοψε καλούς παίκτες (βλ. Βερόν).(Και προσωπικά για να αποφύγω την ανάλογη κουβέντα, ΔΕΝ είμαι και τρελός φαν του Πορτογάλου)
Και τώρα ακόμα και οι πιο σοβαροί, αρχίζουν τα τσαλίμια.
Εγώ το βλέπω πολύ απλό το ζήτημα και είναι ανύπαρκτη η πιθανότητα να μην το έχει δεί ο Τέο.
Αμα τη ελεύση χρημάτων, ελπίζω να γίνει σωστή επιλογή. Καλός χρυσός ο Χάβος, αλλά επιμένω πως πέρα απο τις αντικειμενικές δυσκολίες, η ομάδα χάνει σε συγκεκριμένους τομείς την αγωνιστική της ουσία. Και αυτό δεν αλλάζει εύκολα..
Μετά το γκολ, είμαστε για κλάμματα. Δεν κρατάμε σκορ, τρέχουμε απλά πάνω κάτω χωρίς λόγο.
Μέχρι το γκολ, δεδομένων των απουσιών και των προβλημάτων, ήμασταν καλοί. Ελπίζω να το πάρει πρέφα ο κοουτς και να το παλέψει στο β΄.
Η ομάδα χρειάζεται προ-πο-νη-τή!!!
Οχι γιατί έκανε κάνα τρελό λάθος ο Μάκης, ούτε γιατί θα παίξουμε ξαφνικά μπαλάρα.
Αλλά γιατί χάνουμε στα σημεία, την ομοιογένεια μας και την αφύπνιση που θα έπρεπε να δίνει ο πάγκος.
Ακόμα και ο Γκαρσία άρχισε τα τακουνάκια.
Ο Σάντος για να αποβάλλει τέτοιες συμπεριφορές, τσίριζε δυο χρόνια και έκοψε καλούς παίκτες (βλ. Βερόν).(Και προσωπικά για να αποφύγω την ανάλογη κουβέντα, ΔΕΝ είμαι και τρελός φαν του Πορτογάλου)
Και τώρα ακόμα και οι πιο σοβαροί, αρχίζουν τα τσαλίμια.
Εγώ το βλέπω πολύ απλό το ζήτημα και είναι ανύπαρκτη η πιθανότητα να μην το έχει δεί ο Τέο.
Αμα τη ελεύση χρημάτων, ελπίζω να γίνει σωστή επιλογή. Καλός χρυσός ο Χάβος, αλλά επιμένω πως πέρα απο τις αντικειμενικές δυσκολίες, η ομάδα χάνει σε συγκεκριμένους τομείς την αγωνιστική της ουσία. Και αυτό δεν αλλάζει εύκολα..
Μετά το γκολ, είμαστε για κλάμματα. Δεν κρατάμε σκορ, τρέχουμε απλά πάνω κάτω χωρίς λόγο.
Μέχρι το γκολ, δεδομένων των απουσιών και των προβλημάτων, ήμασταν καλοί. Ελπίζω να το πάρει πρέφα ο κοουτς και να το παλέψει στο β΄.
- PaOkArAsIrAkLiO
rainmaker έγραψε:Ο Σάντος για να αποβάλλει τέτοιες συμπεριφορές, τσίριζε δυο χρόνια και έκοψε καλούς παίκτες (βλ. Βερόν).
Εεεε μη λεμε ο,τι θελουμε δω μεσα.Τον Βερον μεχρι κι ο ΟΦΗ θελει να τον διωξει!
ΜΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ...............
ΥΓ: Μήτσιο άντε και...
ΥΓ: Μήτσιο άντε και...
- PaOkArAsIrAkLiO