3.Κώστας Σταφυλίδης
Re: 35. Κώστας Σταφυλίδης
καλά ρε παιδιά πρώτη εμφάνιση ήταν του Σταφυλίδη... και έκανε 2-3 λάθη...
εδώ κοτζάμ Λίνο με παραστάσεις από Πόρτο και δεν ξέρω γω... και 6 μήνες τραβούσαμε τα μαλλιά μας...
εδώ κοτζάμ Λίνο με παραστάσεις από Πόρτο και δεν ξέρω γω... και 6 μήνες τραβούσαμε τα μαλλιά μας...
- Vonapartis
Μέτρια εμφάνιση. Θα κριθεί με μεγάλους αντιπάλους. Αυτός ο αγώνας ανήκει στα προκαταρκτικά. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα από μία εμφάνιση.
Zorro4 έγραψε:Όσοι θυμάστε και δεν ξεχνάτε κάποιες (αρκετες) αστείες εμφανίσεις του ΛΙΝΟ... Θα καταλάβατε αποψε πως το παιδι αυτο θα αποτελέσει βασικό αριστερό Μπακ για την επόμενη δεκαετία... (και βάλε)
Περιμένω και τον Αποστολοπουλο απο την δεξιά πλευρά και μετα βάζω πλώρη να φάω αλλου ξένου τη θέση![]()
Μπράβο Κώστα... πολυ Καλός για ντεμπούτο και μάλιστα 90αρι.
Συνεχισε να δουλεύεις και η καθιέρωση σου είναι πολυ κοντά.
Και να μην ακούω αηδίες του τύπου σε δυο χρόνια να δέσει να δήθεν και να ξέρω εγω εντάξει... Επιτέλους αποβάλετε κάποια ταμπού ... ΈΛΕΟΣ?..
Το παράδειγμα του θαψιματος του Κλαους τόσα χρονια δεν σας έβαλε μυαλο;
"Ονειρο μου να δω την 11άδα του ΠΑΟΚ με 11 παίκτες από τις ακαδημίες της ομάδας!!"
Δεν ξεχνω τι ειχες πει πριν απο καμποσα χρονια και συμφωνώ απόλυτα για το λόγο στον οποίο επέμενες!
Πλέον είναι εμφανής σε όλους..
Ο Κωστας κι ο Στεφανος ειναι μονο η απαρχη οσων μας ετοιμαζει ο Λασλο στη συνέχεια..
Και ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον βάλαμε μυαλό και δεν χαραμίζουμε τα παιδιά μας αλλά τα δίνουμε ευκαιρίες!! Το παράδειγμα αυτών των παιδιών, οδηγός για τους υπόλοιπους!!
όλοι λέτε για όσα ετοιμάζει ο Λάζλο..Ρε παιδιά αν σε 1.5 χρόνο φύγει,πάλι θα λέτε τι ετοιμάζει ο Λάζλο???Αυτό τα πράγματα δεν είναι από το Λάζλο που πρέπει να εξαρτώνται αλλά από τη λειτουργία της ΠΑΕ στις ακαδημίες...Απλά ο προπονητής θέτει στόχους και βάσεις.

Το παιδί θέλει πάρα πολύ δουλειά ίσως και να χρειάζεται να πάει δανεικός κανα χρόνο, αλλά δείχνει να το΄χει το φουλμπακάτο..σεντρούλες φαρμάκι..αμυντικά δε τον είδαμε γμτ
Φωτη, πριν τον Λασλο υπηρχαν κι αλλοι προπονητες με την ιδια υπαρχουσα διοικηση..
Για μενα και μονο η αφοσιωση και η αναδειξη της δουλειας των ακαδημιων απο τον πρωτο προπονητη της ομαδας με αρκει για να τον βγαλω το καπελο! Κι εξυπακουεται οτι ο Μπολονι δε θα πρεπει να μεινει ΜΟΝΟ 2 χρονια στην ομάδα αν απο τοσο νωρις επιδειξει τοσο σημαντικο εργο!
Για μενα και μονο η αφοσιωση και η αναδειξη της δουλειας των ακαδημιων απο τον πρωτο προπονητη της ομαδας με αρκει για να τον βγαλω το καπελο! Κι εξυπακουεται οτι ο Μπολονι δε θα πρεπει να μεινει ΜΟΝΟ 2 χρονια στην ομάδα αν απο τοσο νωρις επιδειξει τοσο σημαντικο εργο!
Όταν ο Σταφυλίδης ξέσπασε σε λιγμούς…
«Aγαπητό μου ημερολόγιοΣήμερα θα σου μιλήσω για μία αληθινή ιστορία8 Ιανουαρίου του 2011. Ίσως ούτε ο ίδιος να μην θυμάται τι συνέβη τότε…Κι όμως κάποιες φορές αυτός που βλέπει μπορεί να θυμηθεί περισσότερο από αυτόν που… το ζει. Ειδικά αν αυτό που δει του κάνει ιδιαίτερη εντύπωση…Δέκα μήνες και δώδεκα ημέρες αν μετράω καλά πριν την χθεσινή ημέρα, ένα Σαββατιάτικο κρύο πρωϊνό στην Ν. Μεσήμβρια ήμασταν «εμείς και εμείς». Όπως πάντα δηλαδή. Άλλωστε ακόμα και οι δημοσιογράφοι , ειδικά αυτοί που το παίζουν καμπόσοι που… να πάνε ως εκεί πρωί, πρωί;
Ποιος νοιάζεται για έναν αγώνα πιτσιρικάδων; Σωστά;Και αν υπάρχει κανά ταλέντο θα μας το πουν και θα το γράψουμε. Σιγά τα ωά…Τέλος πάντων αγαπητό μου ημερολόγιο για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου: Ήταν ένα κρύο πρωϊνό λοιπόν στην Νέα Μεσήμβρια. Στο γήπεδο εμείς και εμείς και φυσικά οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο.
Ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε τον Αστέρα Τρίπολης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάτω των 21 ετών.Το βλέμα μου ήταν κολλημένο πάνω στον πιτσιρικά. Όχι δεν τον ερωτεύτηκα. Απλά από την Κ17 ξεχώριζε και ήξερα ότι πιστεύαν πολύ και πολλοί σε αυτόν. Για αυτό και έκαναν μάχη πάνω του, ώστε να τον ωριμάσουν κυρίως ως άνθρωπο και μετά ως ποδοσφαιριστή. Ήξερε ότι είναι πολύ καλός και αυτό είχε τον κίνδυνο να τον καταστρέψει…
Στο 18′ ο Δικέφαλος προηγείται με 1-0 , ο Αστέρας ισοφαρίζει στο 20′ αλλά ο ΠΑΟΚ δείχνει να καθαρίζει το παιχνίδι στο 88′ με το δεύτερο γκολ του Μωϋσιάδη.Κι όμως ο παίκτης του ΠΑΟΚ με την φανέλα Νο 3 στην πλάτη του έχει άλλη άποψη. Στο 94′ παρακαλώ, γυρνάει «άτσαλỨκαι χωρίς κανέναν λόγο την μπάλα πίσω στον τερματοφύλακα, αυτός αιφνιδιάζεται και ο αντίπαλος Ντινιωτάκης κλέβει την μπάλα και την στέλνει με πλασέ στα δίχτα της κενής εστίας ! Το ματς λήγει από το πουθενά 2-2…
O νεαρός Σταφυλίδης παθαίνει «σοκ». Ξεσπάει σε λιγμούς. Μάταια προσπαθούν να τον συνεφέρουν οι συμπαίκτες του. Είχε δώσει μάχη σε όλο το ματς. Όπως πάντα. Πολλά λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης ο Σταφυλίδης βγαίνει από το γήπεδο κλαίγοντας ακόμα…Τότε ήταν που η κασέτα του μυαλού μου σταμάτησε και κατέγραψε την εικόνα… Είχα καιρό να δω ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας να κλαίει έτσι μετά από έναν αγώνα.
Συνήθως έβλεπα πολλούς στην εξέδρα να κλαίνε και όχι στον αγωνιστικό χώροΣτα αποδυτήρια μάλιστα ο προπονητής , Νίκος Κολομπούρδας, λάτρης της πειθαρχίας και με γερμανική ποδσφαιρική παιδεία δεν του χαρίζεται κυρίως για άλλη φάση, του μιλάει αυστηρά και ουσιαστικά τον τιμωρεί με τον τρόπο του. Ξέρει ότι ο μικρός πρέπει να «την ακούσει», ξέρει όμως ότι αυτό θα του κάνει καλό…
Άξιζε εκείνο το κλάμα. Όπως και άλλα που θα έρθουν. Ανεξάρτητα από το αν θα κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ ή όχι.Διότι αγαπητό μου ημερολόγιο, αυτό το παιδί χθες έκανε πραγματικότητα το όνειρο που έχουν εκατομύρια παιδιά και είχαν εκατομμύρια μεγάλοι σε όλον τον πλανήτη. Να παίξουν στην ενδεκάδα επαγελματικής ομάδας το αγαπημένο τους… παιχνίδι: Μπάλα!Βασικός στον ΠΑΟΚ. Ντεμπούτο στην ενδεκάδα μέσα στην Τούμπα και ασίστ. Όλα αυτά ως 17 χρονών και 11 μηνών…Με νέες… τιμωρίες και με νέα… δάκρυα μπορεί να έχει λαμπρό μέλλον».H γυναίκα του προέδρουΚώδικας: Επιλογή όλων
http://transfernews.gr/news/greece/17517-staflidis-paok.html
- fiorentinos
Πολύ καλή η εμφάνιση αν αναλογιστούμε ότι είναι λίγο πριν τα 18 και είναι το πρώτο παιχνίδι του με τη μεγάλη ομάδα. Ας μπει και ο σωστός αριθμός του γιατί τον βλέπω να μην βγαίνει από την ομάδα!!!(Bye bye Leonardo λογικά...)
- Sick Bastard
Μπράβο μικρέ.
Από τέτοιες ηλικίες πρέπει να καθιερώνονται οι παίχτες στην πρώτη ομάδα.
Από τώρα πρέπει να συλλέγει παραστάσεις.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια να πάρουν τα πάνω τους και να δεθούν μεταξύ τους.
Μόνο κέρδος θα υπάρχει από αυτή τη διαδικασία.
Από τέτοιες ηλικίες πρέπει να καθιερώνονται οι παίχτες στην πρώτη ομάδα.
Από τώρα πρέπει να συλλέγει παραστάσεις.
Έτσι κι αλλιώς για πρωτάθλημα δεν πάμε βάλτε μέσα τα πιτσιρίκια να πάρουν τα πάνω τους και να δεθούν μεταξύ τους.
Μόνο κέρδος θα υπάρχει από αυτή τη διαδικασία.
- kataramenos5
Όσο σκέφτομαι πόσα "πανωφόρια" εισαγωγής έχουν περάσει απ την ομάδα μας,
σε βάρος τέτοιων νεαρών κι ελπιδοφόρων παικτών ,με πιάνει απελπισία.
Δουλειά παλικάρι μου.Δουλειά...
σε βάρος τέτοιων νεαρών κι ελπιδοφόρων παικτών ,με πιάνει απελπισία.

Δουλειά παλικάρι μου.Δουλειά...
Ωραίος μικρέ, πολύ ενθαρρυντική εμφάνιση, θράσος, καλή σέντρα. Κλείσε τα αυτιά και δούλευε. Μόνο τον προπονητή σου θα ακούς.
Και να μαθαίνεις από τους πιο έμπειρους.
Μου άρεσε πολύ πάντως για πρώτη εμφάνιση 18χρονου παρά κάτι μέσα στην Τούμπα, 90', ασίστ. Καλή συνέχεια.
Και να μαθαίνεις από τους πιο έμπειρους.
Μου άρεσε πολύ πάντως για πρώτη εμφάνιση 18χρονου παρά κάτι μέσα στην Τούμπα, 90', ασίστ. Καλή συνέχεια.
δουλειά μικρέ γιατί εχθές το παιχνίδι ήταν προπόνηση και δεν είχε άγχος ούτε πολύ πίεση...ρίξε δουλειά για να χαρούμε όλοι μας!
- ΑποστόληςΑ
MANIAKOS έγραψε:Θυμαται κανεις ποτε μπηκε τελευταια φορα 18 χρονος βασικος?
Σε ποια χώρα;

Υ.Γ. Όχι δεν θυμάμε!!!!