Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 29/12 19:00 ET1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός 29/12 19:00 ET1
ΜΑΛΑΚΕΣ!ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
Α)ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ
Β)ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΑ 2 ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
Γ)ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ
ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ
Α)ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ
Β)ΕΦΑΓΕ ΚΑΝΑ 2 ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ
Γ)ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ
-
Τι να πω γι'αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται μόνο σε αυτά τα ματς. Δε θέλω να κάνω διαχωρισμό σε ποδοσφαιρικούς και μπασκετικούς (τα αγαπάω εξίσου και τα 2), αλλά μου φαίνεται πως είναι μερικοί που επειδή δε μπορούν να τα κάνουν στο ποδόσφαιρο επειδή το αγαπάνε περισσότερο (κι επειδή εκεί υπάρχει και ο Ζαγοράκης), εκτονώνονται και ξεσπάνε στο μπάσκετ που δε τους νοιάζει και ιδιαίτερα. Παίξε τώρα 3 αγώνες χωρίς φιλάθλους και φώναζε από το σπίτι. Αυτούς που πήραν διαρκείας και πηγαίνουν σε όλα τα ματς δε τους σκέφτονται καθόλου???
Εδω ρε φιλε γραφουν στα τετοια τους την ιδια την ομαδα, τον οπαδο θα σκεφτουν?
Πάμε έξω τώρα να τελειώνουμε. Κόψτε τα ανόητα post και πιάστε τα τηλέφωνα. Μένουν 40 λεπτά για να μην υπάρχει μηδενισμός και αφαίρεση τριών ως 6 βαθμών στο πρωτάθλημα.
Εχω κουραστει πια με ολα αυτα που συμβαινουν τοσα χρονια στον ΠΑΟΚ..ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ..ΤΕΛΟΣ..
Ετσι δειχνουν την αγαπη τους στην ομαδα!!!! Την καταστρεφουν για να μπορουν να λενε οτι εμεις δεν "μασαμε".
Δεν καταλαβαινουν οτι οι μερες του '80 & '90 περασαν ανεπιστρεπτι?
Θα ηθελα να επεκταθω γενικοτερα, για ολους αυτους τους ψευτοτσαμπουκαδες, αλλα.... το πιθανοτερο ειναι να ακουσω περι καναπεδων, αντιστασης στο κατεστημενο κ.α. τετοια ιλαρα.
Δεν καταλαβαινουν οτι οι μερες του '80 & '90 περασαν ανεπιστρεπτι?
Θα ηθελα να επεκταθω γενικοτερα, για ολους αυτους τους ψευτοτσαμπουκαδες, αλλα.... το πιθανοτερο ειναι να ακουσω περι καναπεδων, αντιστασης στο κατεστημενο κ.α. τετοια ιλαρα.
ρε εδω βγαινουν και λενε τι θελουν οι γυναικες και τα παιδια και γινεται πιο soft η κερκιδα..θελουν ανθρωπους τσαμπουκαδες και δεν μασαμε και τετοιες μαλακιες!ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΦΤ ΚΕΡΚΙΔΑ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ..ΦΤΑΝΕΙ!!!

Πάντως Χριστοδούλου αγόρι μου έχεις μία έφεση να μετατρέπεις τους αγώνες σε ροντέο όπως έκανες με το σαλούν στο Ελλάδα-Σερβία που άρχισαν οι καρεκλιές μετά τις 2 τεχνικές που έδωσες στον Ivkovic. Άντε και εις ανώτερα σου εύχομαι να γίνεις και Δουβής ή κομισάριος στην ΕΟΚ ή την OΝΕ. Όσο για αυτόν που πέταξε το πακέτο με τα φιστίκια οι ευθύνες βαραίνουν το κυλικείο που πουλάει μονάδες προϊόντων > από τα εγκεφαλικά κύταρα των καταναλωτών.
Πάμε το διαλάμε λέμε, φύγαμε.
Πάμε το διαλάμε λέμε, φύγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Τετ 29 Δεκ 2010, 21:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εναν δυο αγωνες το χρονο επισκεπτονται καποιοι και βγαζουν τα απωθημενα της μιζερης ζωης τους. Α και συγνωμη προκαταβολικα εαν εθιξα ΠΑΟΚτσηδιλικη
συγνωμη αλλα ο Χριστοδουλου ποτε ακριβως δεχτηκε το αντικειμενο?Πριν η αφ'οτου διεκοψε το ματς κατευθυνομενος στα αποδυτηρια?Μπορει να απαντησει καποιος με βεβαιοτητα?
Η ανυπαρξία του μπασκετικού ΠΑΟΚ γυρνάει σε ΠΑΟΚτσηδιλίκια.Όταν παίρνουν γραμμη ότι αφού δε μπορούμε να νικήσουμε στα ίσα πάμε για πόλεμο, ποιός φταίει?Κατάντια...κατάντια
Ολοι εσεις που πηρατε φορα και γραφετε οτι σας καπνισει για πειτε μου τι θα αλλαξει αν υπακουσουμε στο νταβατζιλικι του χριστοδουλου.
Το αθλημα δεν υπαρχει στη χωρα δεν το εχετε καταλαβει?
Το αθλημα δεν υπαρχει στη χωρα δεν το εχετε καταλαβει?