Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 31/10 20:30 nova3
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ηρακλής 31/10 20:30 nova3
Σαφώς και δε φταίει η ομάδα για τα διοικητικά. Πόσο μάλλον ο Σούλης και ο Μάτζικ που είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί στη δουλειά τους και αξίζουν τη συμπαράσταση όλων μας. Όμως αυτό Μάκη είναι το άλλοθι των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ τόσα χρόνια για να μην έρχονται στο γήπεδο. Βέβαια θα μου πείς αν πήγαινε καλά η ομάδα κανείς δε θα ασχολούταν με τη διοίκηση κι ας έκανε ακριβώς τα ίδια που κάνει και τώρα. Μη σου πω ότι όλοι θα ήταν μια χαρά και ο Κανώτας ο καλύτερος πρόεδρος και ο Κατσαρής ο καλυτερότερος που έχρισε τον Κανώτα πρόεδρο και ξεσκίζει η ομάδα.
Βέβαια τώρα θα μπορούν να έχουν κι άλλες δικαιολογίες για να μην έρχονται στο γήπεδο. Μια θα είναι η ταυτότητα, μια το ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάποιοι θα λένε και για τον Λάζο, μη σου πω ότι σήμερα θα πουν ότι είχε και καλή μέρα και δεν ήθελαν να κλειστούν μέσα, αλλά προτίμησαν βολτίτσα και μπυρίτσα..Τελοσπάντων, εγώ σήμερα πιστεύω πως θα πάμε καλά με 3500-4000 κόσμο στο γήπεδο! Μακάρι να μη διαψευστώ..
Βέβαια τώρα θα μπορούν να έχουν κι άλλες δικαιολογίες για να μην έρχονται στο γήπεδο. Μια θα είναι η ταυτότητα, μια το ηλεκτρονικό εισιτήριο, κάποιοι θα λένε και για τον Λάζο, μη σου πω ότι σήμερα θα πουν ότι είχε και καλή μέρα και δεν ήθελαν να κλειστούν μέσα, αλλά προτίμησαν βολτίτσα και μπυρίτσα..Τελοσπάντων, εγώ σήμερα πιστεύω πως θα πάμε καλά με 3500-4000 κόσμο στο γήπεδο! Μακάρι να μη διαψευστώ..
Κι εγω ελεγα οτι δε θα ξαναπαω στο γηπεδο οσο εχουμε αστεια διοικηση(για αυτο δεν πηρα διαρκειας παρα το οτι η τιμη ηταν πολυ καλη)αλλα τελικα νομιζω οτι ημουν υπερβολικος......Πιστευω οτι θα εχει κοσμο σημερα.......
ομολογώ πάντως (όπως θα έλεγε και ο καψής) πώς ακριβώς τιμωρούμε μία διοίκηση πρωτοδικείου (και όχι τελικά την ομάδα, τους παίκτες και το τεχνικό τημ για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι) μην αγοράζοντας διαρκείας ή μη πηγαίνοντας στο γήπεδο για υποστήριξη...
ναι δεν σε εκφράζει η διοίκηση προφανώς μαζί σου. αλλά αν τα βάλουμε σε μία ζυγαριά διοίκηση και ομάδα, πόσο ποσοστό έχει η διοίκηση και πόσο η ομάδα? Και απαντώντας σε αυτό, τελικά μην πηγαίνοντας στο γήπεδο ποιόν ζημιώνουμε περισσότερο, τον έναν ή τον άλλον? (αυτό πρέπει να σκεφτούμε πολύ καλά)
Στο γήπεδο δεν πάμε για τη διοίκηση. Αφήστε που ποιος θα αναλάβει ένα παρατημένο τμήμα;
Σε αυτο συμφωνω.....Για αυτο ειπα οτι δε φταιει τελικα η ομαδα(και εμεινα στη μη αγορα του διαρκειας,στο γηπεδο θα πηγαινω)......Οσον αφορα το ματς,αναμενεται μεγαλη εμφανιση απο τον αγαπημενο παικτη των οπαδων του Ηρακλη........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Κυρ 31 Οκτ 2010, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- KalamarGiannis
σέβομαι απόλυτα την απόφαση συνειδητοποιημένων μελών σαν τον φίλο το Μάκη,
αλλά επίσης πιστεύω ότι αν δε το γυρίσουμε σε εποχές Μούλα που δεν έβρισκες πάρκιγκ κι έβλεπες το ματς όρθιος, τότε η ομάδα όσο καλή κι αν είναι , κι ο Σάρας να την καθοδηγεί, δεν θα γίνει "μεγάλη/φόβητρο"
τέλος πάντων εγώ είμαι κορόιδο που ακόμα και με την ντροπή το Σλόμποταν στον πάγκο πήγαινα...
και θα πηγαίνω ακόμα κι αν παίζει το εφηβικό...
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω απαιτήσεις να φτιαχτεί ομάδα αντάξια του παρελθόντος, τότε που με τον Κλιφ ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης...
ΥΓ σήμερα νωρίς εγώ από 8 παρά γιατί δεν ξέρω το τουρνικέ πόσο θα μας καθυστερήσει...φέρνω φιλαράκι που θα βγάλει απλό εισιτήριο, κι έναν άλλο που παίρνει κάθε χρόνο 2 διαρκείας έτσι μήπως βρει γκόμενα να φέρνει..
)
αλλά επίσης πιστεύω ότι αν δε το γυρίσουμε σε εποχές Μούλα που δεν έβρισκες πάρκιγκ κι έβλεπες το ματς όρθιος, τότε η ομάδα όσο καλή κι αν είναι , κι ο Σάρας να την καθοδηγεί, δεν θα γίνει "μεγάλη/φόβητρο"
τέλος πάντων εγώ είμαι κορόιδο που ακόμα και με την ντροπή το Σλόμποταν στον πάγκο πήγαινα...
και θα πηγαίνω ακόμα κι αν παίζει το εφηβικό...
αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω απαιτήσεις να φτιαχτεί ομάδα αντάξια του παρελθόντος, τότε που με τον Κλιφ ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης...
ΥΓ σήμερα νωρίς εγώ από 8 παρά γιατί δεν ξέρω το τουρνικέ πόσο θα μας καθυστερήσει...φέρνω φιλαράκι που θα βγάλει απλό εισιτήριο, κι έναν άλλο που παίρνει κάθε χρόνο 2 διαρκείας έτσι μήπως βρει γκόμενα να φέρνει..

Και κατι ακομη.......Επιτελους,ΠΑΟΚ χωρις Ταπουτο
!!!!!!!!!!

Pegasus έγραψε:Στο γήπεδο δεν πάμε για τη διοίκηση.
Μπορεί η ΚΑΕ να είναι για τον φούτσο, μπορεί να μην έχουμε καλή ομάδα (σε σχέση με πέρσι) αλλά θα πάμε για τον δικέφαλο μόνο!! Πολύ μπορεί να μην πήραν διαρκείας για μερικούς λόγους (όπως και γω) αλλα πρέπει να στηρίζουμε τον Π.Α.Ο.Κ είτε είναι στο μπάσκετ είτε στο volley!

- KalamarGiannis
εγώ πάλι αυτό το "χειρότερη η φετινή ομάδα από την περσινή" δεν το αποδέχομαι...
θυμάμαι περσι πως ξεκίνησε η χρονιά στην Αθήνα...το κύπελλο με τα Τρίκαλα κτλ.
η νέα ομάδα ακόμη δεν έδεσε, ακόμη καλά καλά δεν έπαιξε παρά 1 παιχνίδι με τον Ικαρο, αντε και 2-3 δυνατά φιλικά με το γαύρο και κάτι μικρούς. Και δεν τα πήγε κι άσχημα.
έχουμε λοιπόν φέτος: Λάζο από την αρχή με έτοιμα συστήματα γύρω του, πιο ψηλό 3αρι από τον κένυ, διώξαμε τους 5 χειρότερους περσινούς παίκτες(Δεινόσαυροι καγκουρό Ντρόμπνιακ Καλαιτζίδης Μιλι κτλ) και τους αντικαταστήσαμε με καλύτερους. Χάσαμε βέβαια ταπούτο-κενυ-μονρο(για μένα και Δεμερτζή) αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τι θα δώσουν οι φετινοί ξένοι. Να θυμίσω ότι οι Αμερικανοί μας τώρα είναι 4 ! Επίσης η παλιά γάγγραινα του άσσου δείχνει με τον σοβαρό Γκρευ και τον σταθερό Αποστολίδη να είναι παρελθόν
εντάξει έχουμε κάποια έλλειψη στον άσσο πίσω από τους 2, και φανερή έλλειψη ενός αναπληρωματικού ψηλού στο καλάθι, αλλά ρε παιδιά είναι η κρίση, δεν πήραμε διαρκείας, η χρονιά τσουλάει και είμαι σίγουρος ότι Σούλης Μάτζικ βλέπουν τις ελλείψεις και εν τέλει κάποια κίνηση βελτιωτική θα γίνει...
μην καταδικάζουμε πριν αρχίσει η προσπάθεια...
άμα σήμερα δηλ. κερδίσουμε τη γριά πάλι με το ζόρι "χειρότερη " πρέπει να είναι η ομάδα;
ΟΚ ας δούμε αν πέσει κάτω από την περσινή 5η θέση τότε... δε νομίζω!
άντε 5 ωρίτσες μείνανε...
θυμάμαι περσι πως ξεκίνησε η χρονιά στην Αθήνα...το κύπελλο με τα Τρίκαλα κτλ.
η νέα ομάδα ακόμη δεν έδεσε, ακόμη καλά καλά δεν έπαιξε παρά 1 παιχνίδι με τον Ικαρο, αντε και 2-3 δυνατά φιλικά με το γαύρο και κάτι μικρούς. Και δεν τα πήγε κι άσχημα.
έχουμε λοιπόν φέτος: Λάζο από την αρχή με έτοιμα συστήματα γύρω του, πιο ψηλό 3αρι από τον κένυ, διώξαμε τους 5 χειρότερους περσινούς παίκτες(Δεινόσαυροι καγκουρό Ντρόμπνιακ Καλαιτζίδης Μιλι κτλ) και τους αντικαταστήσαμε με καλύτερους. Χάσαμε βέβαια ταπούτο-κενυ-μονρο(για μένα και Δεμερτζή) αλλά ακόμη δεν ξέρουμε τι θα δώσουν οι φετινοί ξένοι. Να θυμίσω ότι οι Αμερικανοί μας τώρα είναι 4 ! Επίσης η παλιά γάγγραινα του άσσου δείχνει με τον σοβαρό Γκρευ και τον σταθερό Αποστολίδη να είναι παρελθόν
εντάξει έχουμε κάποια έλλειψη στον άσσο πίσω από τους 2, και φανερή έλλειψη ενός αναπληρωματικού ψηλού στο καλάθι, αλλά ρε παιδιά είναι η κρίση, δεν πήραμε διαρκείας, η χρονιά τσουλάει και είμαι σίγουρος ότι Σούλης Μάτζικ βλέπουν τις ελλείψεις και εν τέλει κάποια κίνηση βελτιωτική θα γίνει...
μην καταδικάζουμε πριν αρχίσει η προσπάθεια...
άμα σήμερα δηλ. κερδίσουμε τη γριά πάλι με το ζόρι "χειρότερη " πρέπει να είναι η ομάδα;
ΟΚ ας δούμε αν πέσει κάτω από την περσινή 5η θέση τότε... δε νομίζω!

άντε 5 ωρίτσες μείνανε...
Οι αλλοι ειναι χειροτεροι απο περσι παντως.......Μονρο-Γκρεγκορυ τεραστιες απωλειες.....Στην περιφερεια νομιζω οτι εχουμε προβλημα......
-
Να με συγχωράτε, αλλά όπως έγραψα και χτες, η αποχή από κάτι που δε συμμετείχαμε τα τελευταία χρόνια, δεν υφίσταται. Ούτε η μη στήριξη σε κάτι που δε στηρίξαμε.
Ο κυρ-Θανάσης, δε νομίζω πως ότι κάνει το κάνει από κακία, αλλά μάλλον από ανικανότητα..
Με διοίκηση πρωτοδικείου, που κάνει λάθη, αλλά δεν είναι λαμόγια, θα έπρεπε να είχαμε 3000 διαρκείας και να κόβουμε άλλα 1000-1500 στη χαλαρή. Ευρώπη παίζει η ομάδα, κι εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.
Αλλά, αν γίνει καμιά παλαβή, και περάσουμε τον όμιλο (θα πω 1000 Ave Maria), τότε θα σφάζονται στα ράδια όλοι για το ποιος στήριξε περισσότερο.
Τέλος πάντων, ξεφεύγει η κουβέντα..
Καλή επιτυχία στην ομάδα κόντρα στην κομπλεξική γριά. Πιστεύω τους έχουμε. Ποιος Πηλαφίδης τώρα και ποιος Μουρατίδης?
Ο κυρ-Θανάσης, δε νομίζω πως ότι κάνει το κάνει από κακία, αλλά μάλλον από ανικανότητα..
Με διοίκηση πρωτοδικείου, που κάνει λάθη, αλλά δεν είναι λαμόγια, θα έπρεπε να είχαμε 3000 διαρκείας και να κόβουμε άλλα 1000-1500 στη χαλαρή. Ευρώπη παίζει η ομάδα, κι εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα.
Αλλά, αν γίνει καμιά παλαβή, και περάσουμε τον όμιλο (θα πω 1000 Ave Maria), τότε θα σφάζονται στα ράδια όλοι για το ποιος στήριξε περισσότερο.
Τέλος πάντων, ξεφεύγει η κουβέντα..
Καλή επιτυχία στην ομάδα κόντρα στην κομπλεξική γριά. Πιστεύω τους έχουμε. Ποιος Πηλαφίδης τώρα και ποιος Μουρατίδης?
Μην ξεχνάτε ότι παίζουμε με νεοφώτιστο οπότε έστω και αμοντάριστη, η ομάδα μπορεί να κερδίσει.
καταρχάς σύγκριση ομάδας 2 κουτσών φετινών αγώνων με την περσινή των 27-28 ματς είναι άκυρη. δεν υφίσταται. δεν υπάρχει πώς να το πω. το αν είμαστε καλύτεροι ή χειρότεροι μένει να το δούμε. οι κινήσεις είναι καλές (όχι σούπερ 100 %), ο προπονητής ο ίδιος, η βάση της ομάδας (λάζος) η ίδια. οι απώλειες των 2 ξένων είναι σημαντικές. όμως και εκεί ξέραμε τι χάνουμε (θέαμα, γρήγορο αν και λίγο ανορθόδοξο transition, cuts, drives) αλλά και τι κερδίζουμε (βολές, σουτ). αν κάναμε καλά ή αντικαταστάθηκαν από καλύτερους θα το δείξει η χρονιά. τώρα να το παίζουμε συρίγος, δεν κάνει ο mcgrath, Που τον βρήκατε τον gray, πολύ γελάει ο marshall, εγώ αυτά τα διαβάζω και γελάω στον πρωταθλητή και στον γαύρο. μακριά από εδώ μέσα...