Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ. 4/9 18:30 novasports2
Re: ΠΑΟΚ-Πανθρακικός 4/9/2010 1-0 Christiano
ρε μαγκες μια πασα θα βγαλει ο τσιριλο
σκετος πονοκεφαλος ειναι
παντως χαλαρα ειμαστε ποιο πολυ σαν ξεμουδιασμα μου φαινετε
σκετος πονοκεφαλος ειναι
παντως χαλαρα ειμαστε ποιο πολυ σαν ξεμουδιασμα μου φαινετε
καλα κανει και τους βαζει σιγουρα οχι 90λεπτο ακομα αρχη ειναι και θελουνε ρυθμο..
-
Παιδια, φανταζομαι επαιξαν στο 1ο ημιχρονιο αρκετοι βασικοι στο πλαισιο της συμφωνιας για τη μεταγραφη Σακελλαριου, για να τραβηξουν και καλα κοσμο στο γηπεδο κτλ κτλ
Και εγω αυτο σκεφτηκα! Ειναι μεγαλος,δε χρειαζεται να κουραζεται με επιπλεον παιχνιδια! Τωρα δε ξερω μηπως θα θυμωνε παλι αμα δε τον εβαζε οπως με το Μπερετα!moican4 έγραψε:Ελπιζω ο Γκαρσια να κατσει παγκο σημερα...Φτανει δεν ειναι αναγκη να τον ξεπατωσουμε...

Αυτα πρεπει να κοπουν ..Δηλ και αμα τον βγαλει ο Δερμιτζακης θα κανει μανουρα..?
Εγω περιμενω να τον βγαλει στο ημιχρονο.,.
Εγω περιμενω να τον βγαλει στο ημιχρονο.,.
Η ομαδα δεν πρεπει να χασει το ρυθμο...για αυτο παιζουν οσο περισσοτεροι βασικοι στο α'. Για αυτο γινεται και αλλωστε το φιλικο (η μεταγραφη σακελαριου ειναι ο λογος που παιζουμε με πανθραξ, οχι που παιζουμε φιλικο..αυτο θα γινοταν ετσι κι αλλιως)
Στο β' θα εχουμε σιγουρα πολλες αλλαγες για να μην κλαταρουν κατι παππουδια!
Στο β' θα εχουμε σιγουρα πολλες αλλαγες για να μην κλαταρουν κατι παππουδια!

Ελπίζω ο Δερμιτζάκης να βάλει χέρι στην παλιά του ομάδα. Δεν είναι δυνατό να γίνονται τέτοια μαρκαρίσματα. Έλεος!
Δεν ξέρω αν ο Κριστιάνο είναι παικταρας αλλά μπορεί να δώσει λύση και σαν δεκάρι και σαν εξτρεμ, και ειδικά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ικανοποιιτικός έως πολύ καλός...
Κάποτε ο μεγάλος Άγιος Παύλος είχε δηλώσει ότι το ποιο κατηφορικό γήπεδο που έχει μαθητεύσει είναι του Ανθρακικού :ugeek: