Group Stage Europa League
Re: Group Stage Europa League
Παράκληση:
Aς βρει ένα αλάνι το ηχητικό που έκανε ο sport103 με τον Κόλκα, τις κομματάρες και το παλικάρι απο τη Γερμανία που πήρε τηλ και έκλαιγε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν τ'άκουσα...
Aς βρει ένα αλάνι το ηχητικό που έκανε ο sport103 με τον Κόλκα, τις κομματάρες και το παλικάρι απο τη Γερμανία που πήρε τηλ και έκλαιγε. Μου κόπηκαν τα πόδια όταν τ'άκουσα...
- pagotatzis
Δεν νομίζω να τα βάλει την ίδια ώρα η ΟΥΕΦΑ. Αλλά αν τα βάλει, έχω κι εγώ την ίδια απορία!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Η πρόκριση και των τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League, εκτός των άλλων, δημιούργησε αίσθημα απόλυτης ικανοποίησης στον ΑΝΤ1. Για την ακρίβεια, πανηγυρίζουν στο κανάλι του Αμαρουσίου...pagotatzis έγραψε:τι γίνετε αν παίζει αεκ και ΠΑΟΚ τι ίδια ώρα?
ποιον θα δείξει ο ANT1
Το κανάλι του Αμαρουσίου που έχει τις δύο πρώτες επιλογές μεταδόσεων (τα υπόλοιπα τα δείχνει η Nova), θα δείχνει δύο αγώνες ελληνικών ομάδων κάθε αγωνιστική. Και πιθανότατα αυτοί θα είναι, τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.
Ελληνική ομάδα και στη Nova
Με δεδομένο ότι στους ομίλους του Europa θα βρίσκονται τρείς ελληνικές ομάδες και ο ΑΝΤ1 θα δείχνει δύο αγώνες, ένα απ’ παιχνίδια με ενδιαφέρον για την χώρα μας θα πηγαίνει στη Nova. Ένα παιχνίδι ελληνικής ομάδας. Έτσι είναι κερδισμένο και το συνδρομητικό.
apo gazzetta
παλι πουcha τα ερπετα

- pagotatzis
θα παίζουν σε 2 group
το ένα στις 19.05 το άλλο 21.05
αν τύχει να είμαστε στο ίδιο τι θα γίνει.?
ποιον θα δείξει?
το ένα στις 19.05 το άλλο 21.05
αν τύχει να είμαστε στο ίδιο τι θα γίνει.?
ποιον θα δείξει?
pagotatzis έγραψε:τι γίνετε αν παίζει αεκ και ΠΑΟΚ τι ίδια ώρα?
ποιον θα δείξει ο ANT1
Θα δειξουν ζωντανα αυτον που παιζει εκτος και μαγνητοσκοπηση αυτον που παιζει εντος.
οι αγωνες στο ουεφα χωριζονται σε 2 διαφορετικες ωρες.pagotatzis έγραψε:τι γίνετε αν παίζει αεκ και ΠΑΟΚ τι ίδια ώρα?
ποιον θα δείξει ο ANT1
οι πρωτοι αγωνες στις 8 και το δευτερο γκρουπ στις 10.
επειδη εμεις εχουμε 3 ομαδες λογικα ενας αγωνας θα γινεται τριτη η τεταρτη
-
Δεν παιζει ρε ιταλε... δες τι γραφουν πανω ρε τανγκαλε...
υ.γ. που τον βρηκαμε αυτον ρε??
υ.γ. που τον βρηκαμε αυτον ρε??

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
κανε τα βουντου σου για γιουβεντοςyiannisPAOKitalia έγραψε:Κι αν είναι και τα τρία ίδια ώρα?
Ξεκίνησε η μετάδοση της κλήρωσης..