11. Justin Gray

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Justin Gray

Δημοσίευση από palok »

σωστός.

PS: και μιας και μας τα λες ωραία και μου θύμισες το poulain rodriguez για κάνε μας και μία ανάλυση τι στο διάολο έχουν πάθει τα φιλαράκια robert-quentin και δεν μπορούν να σταυρώσουν καλή ταινία πλέον (είδα το inglorious basterds πρόσφατα και το άκρως τρελό και απόρρητο ήταν πιο ευφυές!!!!)???

PS2: καλά πλάκα κάνω. πώς βλέπεις τις back-up θέσεις. θα πάρουμε 5ον ψηλό (sims-θόδωρας-λάζος-καλλές) και αν ναι, τι χαρακτηριστικά πρέπει να χει πλέον? στην περιφέρεια οι αναπληρωματικοί θα είναι οι αποστολίδης-δέδας + κάποιος καλός έλληνας τύπου κυρίτση (καλά φαγώθηκα με την πάρτη του το ξέρω)???
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καποιος καλυτερος απο τον κυριτση με 50-60 χιλιαρικα δεν υπαρχει? πολυ καθοδικη η πορεια του ρε παιδι μου μηδενικη βελτιωση συνεχεια προς τα κατω παει.
Και φοβαμε μην αρχισει τιποτα βεντετισμους και αδιαφορησει απο το μικρο χρονο συμμετοχης που πιθανοτατα θα εχει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σε λαθος τοπικ γραφω αλλα νομιζω οτι ο παπανικολοπουλος ειναι ιδανικος για 5-10 λεπτα συμμετοχης ελπιζωντας οτι και ο γιαννακιδης θα δειξει κατι φετος.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Σωστά τα λες Πάνο καθώς και εγώ όταν πρωτοάκουσα πως τον πάνε για δρόμο τον Δεμερτζή πήγα να αντιδράσω αλλά όταν μου είπαν πως μπορούμε να πάρουμε με αυτά τα 40 τον υιό του Παπα-Νίκου λούφαξα παραδεχόμενος ότι είναι καλύτερος. Ανορθόγραφη ρουφήχτρα της Βράγκα τα έγραψα για το ενδεχόμενο 5ου ψηλού στου Λάζου. Όσο για τον Rodriguez τον θεωρώ μέτριο σκηνοθέτη και ικανό για μόνο ένα είδος ενώ o Tarantino έπεσε στην αναπόφευκτη μοίρα κάποιου που κάνει 2 εξαιρετικές ταινίες και στη συνέχεια δεν μπορεί να σταθεί στο ίδιο επίπεδο καθώς αυτή η δουλειά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση ειδικά αν η υποδομή σου δεν είναι στέρεη σε επίπεδο σπουδών και στηρίζεται κυρίως στις άπειρες ταινίες που έχεις δει και τα περιοδικά που έχεις διαβάσει όντας για χρόνια υπάλληλος σε βίδεο κλαβ.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

βλεποντας ολα τα σχολια εδω για τον γκρει δεν βλεπω να λεει κανενας αυτο που λεω εγω οτι ο παιχτης δεν εχει την ταχυτητα που χρειαζεται για τον ασο

βλεποντας το βιντεακι που εδωσε ο sera εγω βλεπω εναν παιχτη που ναι εχει ταλεντο και αισθηση της τριπλας αλλα δεν εχει γρηγορη κινηση(διευκρινιζω αλλο αισθηση της τριπλας και αλλο χειρισμος)
νομιζω οτι με γρηγορους αμυντικους θα εχει προβλημα αυτη ειναι η δικια μου η αισθηση οπως και οτι θα εχει προβλημα και να μαρκαρει γρηγορους ασους

οσο για την θεση του νομιζω οτι ειναι ασος εχει καλη ασιστ και διαβαζει καλα το παιχνιδι
νομιζω ομως οτι στο πιο δυνατο ελληνικο πρωταθλημα το οτι δεν ειναι γρηγορος θα ειναι μειονεκτημα
αυτα
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ο παπανίκος με αρέσει και εμένα αν και πέφτει και αυτός στην κατηγορία "είμαι παιχτάρα και θα σας το αποδείξω" (άσχετα αν έχω φτάσει 30 και δεν έχω στεριώσει σε καλή ομάδα ακόμα...). το ρόστερ έτσι όπως πάει φαίνεται αξιολογότατο. μία μικρή υπερβασούλα για 5ον ψηλό (jerome moiso combien tu coutes? :mrgreen: ) ή ένα δίμετρο combo 2-3-4αρι (lebron με κοινοτικό διαβατήριο :mrgreen:) δεν θα με χάλαγε...

PS: έχεις δίκιο για τον rodriguez. δεν τον είχα και Inaritu προφανώς (τώρα που λαίμαι και για μεξικανούς θυμήθηκα ένα έργο-παπαριά που με είχε πρήξει μιά γκόμενα να δούμε ενός μεγάλου μεξικανού σκηνοθέτη (δεν θυμάμαι το name) με ένα τσιρκο και έναν νάνο νομίζω- σίγουρα θα το ξέρεις). το καλύτερο του ήταν το desperado το οποίο ήταν και επανέκδοση παλιάς ταινίας (el mariaci νομίζω λεγόταν).
και για τον tarantino έτσι είναι (όπως μου λεγε και η μάνα μου και βοθρατζής να γίνεις ένα πανεπιστήμιο πρέπει να το βγάλεις γιέ μου...). υπάλληλος video club!!! πάντα θα θυμάμαι τον τύπο από το clercks. αφασία (είχα πάθει σόκ όταν την είχα δεί την ταινία στο σινεμά απο το ωμό χιούμορ της- μετά βέβαια ο smith κατέληξε να κάνει ταινίες με την brenda από το beverly hills...)
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Το ΠΑΟΚτσάκι άρχισε να παίρνει μπροστά! 20αρού και σήμερα. Το μόνο που ελπίζω είναι να μην είναι μόνο σκόρερ αλλά και οργανωτής. Πολλά στόματα ελπίζω να κλείσει το παικταράς, σε πολλούς που τον μαύρισαν πριν καν τον δουν..
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

συνέντευξη gray στο olapaok:

"Να εκμεταλλευτούμε τον Παπαδόπουλο"

"Ο Λάζαρος είναι εκπληκτικός. Επιβάλλεται στους αντιπάλους σαν πύργος της ομάδας και πρέπει οπωσδήποτε να τον εκμεταλλευτούμε. Πρέπει να του δίνουν πολύ συχνά την μπάλα, γιατί και να σκοράρει μπορεί, αλλά και να πασάρει για να ανοίξει χώρους. Απλά χρειάζονται και καλά σκριν στην περιφέρεια. Και δουλεύουμε πολύ πάνω σ' αυτό. Από την άλλη, προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε και τα πικ εν ρολ με τον Παπαδόπουλο. Όπως και με τον Ντεσόν.
http://olapaok.gr/basket/mporw_na_ginw_o_hgeths_toy_paok.547900.html

:o :shock: να το δω και να μην το πιστέψω...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Πολυ καλος στο δευτερο ημιχρονο.....Στο πρωτο ηταν μαλλον κακος.....
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Aυτο το παιδί με βγάζει κάτι από Πάρκερ και Ουάσινγκτον... Εχει ενέργεια κι αν κάτσει να δουλέψει μπορεί να βοηθησει την ομάδα ποικιλοτρόπως!
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

σε 26 λεπτά ranking -3 με 2 λάθη και 0 ασσίστ? νομίζω θέλει επανεξέταση το στήσιμο της ομάδας (και δεν εννοοώ αλλαγή του gray)...
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

I'd love to turn you on.

[youtube]CbBoKSDH9qY&feature=related[/youtube]
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

προφανώς δε φτάνουν 3-4 ματς για να αποκρυσταλλώσεις μία άποψη. απλά από την μικρή μου εμπειρία θα πω το εξής: γίνε ο ηγέτης της ομάδας, κάνε διεισδύσεις, δούλεψε το pick@roll, δοκίμασε midrange σουτάκια. δεν είσαι για έλεγχο ρυθμού και να περνάς τη μπάλα στον λάζο (αυτά τα κάνουνε παίκτες με Mentality μπουντούρη ή διαμαντίδη). απλά δεν είσαι. και όταν από τον συγκεκριμένο παίκτη δεν παίρνεις αυτά που μπορεί (γιατί αυτά φαίνεται να μπορεί) η επιλογή σου θα είναι λανθασμένη σούλη. τω αυτώ και για τους υπόλοιπους αμερικανούς...

PS: ο gray το είχαμε πει εξαρχής είναι άσσος που σκοράρει. δεν είναι combo. combo σημαίνει όταν παίζει ο mcgrath άσσος (ή ακόμα και όταν επιτίθεται από την κορυφή ο marshall) να μπορεί να εκτελέσει από τη θέση 2 πίσω από ένα screen, κάνοντας ένα cut, όντας πλάγιος κλπ. εγώ δε βλέπω να μπορεί να τα κάνει αυτά με τίποτα (κάτι που δεν είναι εύκολο- δείτε την συμπεριφορά του teodosic ας πούμε ως 2 στον γαύρο). ενώ ο mcgrath είναι combo.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

με τον ηρακλη μου αρεσε...και εδειξε οτι ειναι καλος παιχτης...χθες τον ενιωσα....
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Γιατί ο φίλος μου μόνο 12 λεπτά???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”