ΠΑΟΚ - Αjax 3-3 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
niko70

Re: ΠΑΟΚ - ajax 3-3 σχόλια αγώνα και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από niko70 »

Από kos
"με εκνευριζει το οτι δεν εχουμε αμυνα. περα ολων των αλλων ειναι και θεμα τραγικου σχεδιασμου. πηραν τον ζουελα και τωρα μας λενε οτι εχει κανει 2 προετοιμασιες και δεν μπορει να τρεξει. λες και δεν το ηξεραν. δεν ειχαν λεφτα για τον μαρκος και ξαφνικα βρηκαν μετα απο 5 μερες.
αυτο που ξερω ειναι οτι με κοντρερας-μαρκος αντονιο θα ειχαμε αμυνα και δεν θα βλεπαμε αυτα τα πραγματα.
μπορει να θεωρηθω γκρινιαρης αλλα η πικρα ειναι τεραστια "

Πιστεύω ότι οι μαντικές ικανότητες προέρχονται από την πίκρα που όντως είναι μεγάλη....Γιατί πέρισυ είχαμε άμυνα και δε θυμάμαι να είχαμε το Μ.Α.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σωστος για την μπατε ιταλε αλλα περασε μια πιο ανυπαρκτη απο αυτη η σεριφ τιρασπολ :o
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Πίκρα.....Πίκρα μεγάλη....Είμαι απαισιόδοξος και για το επόμενο...
Σε πρώτη φάση μακρυά από ολλανδικές,έλεος πια.....
kos

Δημοσίευση από kos »

περυσι δεν ειχαμε τον Μ.Α αλλα ειχαμε τον Φ.Σ που τις ευκολες καθετες πασες στον σουαρες θα τις εκοβε στο 5ο λεπτο και δεν θα αφηνε μονο του τον τσιριλο να τον παιζει ο αλλος με την πλατην και να μην εχει συμπαικτη στα 6 μετρα.

ο αγιαξ εβγαζε οχι 1 αλλα 2 κρυφους και επαιζε με 3-4 πισω απο την μπαλα. ο ΠΑΟΚ δεν πιεσε ουτε στην μπαλα, ουτε καταφερε να ντουμπλαρει τον φορ τους. τι καταφερε ακομη δεν εχω καταλαβει.

και επαναλαμβανω οτι ο αγια απο το 60-65 δεν υπηρχε στο γηπεδο. κοπηκαν στην μεση και εφαγαν αστεια γκολ.
αυτο σε κανει να δειχνεις καλος επιθετικα αλλα εισαι? το μελλον θα δειξει. παντως αμυντικα ησουν τραγικος. ειδικα στο κεντρο της αμυνας γιατι τα μπακ σου πηγαν καλα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Feyenord, Eindhoven, Utrecht και Alkmaar...
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

λοιπον.....................................

αποκλιστικαμε κατι το φυσιολογικό αν κοιταξεις τα μεγεθοι των ομαδων.

ειδε κανεις αυτο που ειδα και εγω?

ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

ΕΓΩ ΝΑΙ......ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΠΣ. αποκλείστηκα απο τον ajax ε και? 100% αξιζα να περασω...τον επαιξα μπαλιτσα τον εκανα ευκαιρίες και η μεγαλη ομαδα μεσα στο γηπεδο ημουν εγω.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Αυτός που άναψε πυρσό στο 1-3 γιατί "δε γ@μιέται ΠΑΟΚ είσαι"

και αυτοί που επιτέθηκαν στους Ολλανδούς

να μη σώσουν και ξαναπατήσουν Τούμπα. ΠΟΤΕ. Άντε στο διάολο πια με το κάθε μ@λ@κισμένο. Καλά κάνουν ρε κι έχουν κασκόλ του Άρη, θα μας ρωτήσουν κιόλας; Νικούσαν κι έκαναν καζούρα. Υπάρχει και η εβραϊκή αλληλεγγύη ξέρετε που κρατάει αυτό το λαό εν ζωή χιλιάδες χρόνια.

Όσο για το παιχνίδι, έχω να πω ότι δεν έπαψα να το πιστεύω ούτε στο 1-3. Εκεί χαμηλά στην 7 φώναζα. Δάγκωσα το κασκόλ μου όταν πήραμε το πέναλτι. Πανηγύρισα σαν τρελός το 3-3 γιατί ήδη στο γρήγορο 2-3 το είχα δει, πίστεψα σε ανατροπή αλά

ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Τρνάβας

, οι παίχτες το προσπάθησαν, έκαναν λάθη και παρόλα αυτά παρολίγο να νικήσουν την γκαντεμιά, τα διαιτητικά φαλτσαρίσματα (ΔΕ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ) και κυρίως ένα μεγάλο σύλλογο με μουντιαλικούς παίχτες και 3 ΤσουΛου στο ράφι.

Πάση θυσία ΔΕΝ πρέπει να απογοητευτεί η ομάδα. Με τέτοια εμφάνιση οι όμιλοι του ΓουΛου θα έρθουν χωρίς καν αγωνία. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

Αυτά. Καλό βράδυ και να είστε περήφανοι που είστε ΠΑΟΚ (και γενικότερα...).
Άβαταρ μέλους
opaoktsis4

Δημοσίευση από opaoktsis4 »

Λπν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αποκλειστήκαμε απο ομάδα χωρίς να χάσουμε(!). Αυτή η κατάρα που μας κυνηγάει με τις ολλανδικές ομάδες καλά κρατεί.. κάποτε ήταν η psv, μετά ήταν η herenveen και τώρα ήταν ο ajax. κρίμα γτ αν είχαμε καταφέρει να περνούσαμε μία απο αυτές τις ομάδες ο ΠΑΟΚ θα άλλαζε σελίδα. βέβαια ακόμα έχουμε τα προκριματικά για το europa.. γι αυτό το λόγο πρέπει να δείξουμε ακόμη περισσότερη στήριξη στην ομάδα γτ όπως είδαμε σήμερα, αυτη η ομάδα, ο ΠΑΟΚ μας, το αξίζει..
Τώρα όσον αφορά το ματς με τον Ajax, έχω να πω οτι ήταν ένας μοναδικός αγώνας.. απίστευτη εξέλιξη, απίστευτες εναλλαγές συναισθημάτων.. μπορεί να μην περάσαμε, αλλα σήμερα χάρηκα που ήμουν ΠΑΟΚ.. όση ατυχία είχε ο ajax επιθετικά στο πρώτο ματς άλλη τόση είχαμε εμείς σήμερα... η πρόκριση κρίθηκε εκεί και στα παιδαριώδη λαθη του cirillo.
αυτά
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Η Ουτρέχτη είναι μαζί μας στις αδύναμες.Αν πέσουμε με κάποια από τις άλλες 3 μαμιέται το συμπαν....
Μετά είναι βέβαια και Λίβερπουλ,Γιούβε,Πόρτο,Τσσκα,Μαντσεστερ Σιτυ,Μαγιόρκα,Γαλατασαράι που πρέπει να αποφύγουμε....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο αγιαξ παντως ειναι φοβερα δουλεμενη ομαδα στην τακτικη, το πως σπαει η μπαλα στον φορ και πλαγια, ατα μπακ να ανεβαινουν ....πολλα χρονια μπροστα....βεβαια η αμυνα τους ειναι αςτα να πανε...οι σεντ μπακ κυριως και ο ανιτα που τον ηξερα για χαφ..

Κριμα αυτο που φοβαμαι ειναι το αγχος γιατι πρεπει να προκριθουμε ομιλους αλλιως τα πραγματα θα σκουρινουν και η ομαδα φοβαμαι θα αποδυναμωθει.....

και η καταρα της τουμπας συνεχιζεται...και το φοβομουνα.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επεισόδια στο φινάλε, κίνδυνος για ΠΑΟΚ!

05 Αυγ, 00:29 Από sportdogteam
a- a+
Επεισόδια στο φινάλε, κίνδυνος για ΠΑΟΚ!

Και, όμως, μετά από 90λεπτο που ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν υποδειγματικός, στο φινάλε ορισμένοι θερμόαιμοι προκάλεσαν επεισόδια, που μπορεί να κοστίσουν στον «δικέφαλο»!

Συγκεκριμένα, αρκετά λεπτά μετά το φινάλε της αναμέτρησης και ενώ σχεδόν όλο το γήπεδο είχε αδειάσει, μικρή μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πήγαν ως την άλλη πλευρά, που κάθονται οι λιγοστοί φίλαθλοι του Άγιαξ.

Τους επιτέθηκαν πετώντας μπουκάλια, ενώ δεν γλίτωσε και ένα ολλανδικό τηλεοπτικό συνεργείο, που προσπαθούσε να τραβήξει τα πλάνα. Για μερικά λεπτά υπήρξε μεγάλη ένταση, με την αστυνομία να μην παρεμβαίνει, αφού οι περισσότεροι αστυνομικοί είχαν αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο.

Το κακό για τον ΠΑΟΚ είναι πως παρατηρητής της ΟΥΕΦΑ κατέγραψε στην έκθεσή του τα επεισόδια και πλέον υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας, καθώς ο «δικέφαλος» είναι υπότροπος.
σπορτοσκυλο

και η μλκια συνεχιζεται.............
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

εναν πιαστε απο αυτους...που ειναι οι σεκιουριτι?
τσακοσετον βαλτον σε ενα δωματιο την αλλη μερα δελτιο τυπου η διοικιση τον εχουμε εδω οποιος ΠΑΟΚτσις θελει ας περασει να τα πουν ενα χερακι...

30,000 ΠΑΟΚια απο 1 φαπα να δω αν το ξανακανει αιντε γιατι πλεον δεν γινετε αυτην η κατασταση καθε φορα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Falegkos έγραψε:λοιπον.....................................

αποκλιστικαμε κατι το φυσιολογικό αν κοιταξεις τα μεγεθοι των ομαδων.

ειδε κανεις αυτο που ειδα και εγω?

ΕΙΔΑΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ?

ΕΓΩ ΝΑΙ......ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΠΣ. αποκλείστηκα απο τον ajax ε και? 100% αξιζα να περασω...τον επαιξα μπαλιτσα τον εκανα ευκαιρίες και η μεγαλη ομαδα μεσα στο γηπεδο ημουν εγω.

προσωπικα καταλαβα οτι ο ΠΑΟΚ ειναι φτιαγμενος για τετοια παιχνιδια.πια μετα απο πολλα χρονια μπορει να τα διεκδικει μεχρι τελους εστω κι αν τα χανει στο φωτο φινις.σε λιγο καιρο θα'ναι σε θεση να τα παιρνει και να μας γεμιζει ολους με περηφανια.το βλεπω να'ρχεται και γι'αυτο θα στηριξω ακομα πιο λυσσαλεα απ'οτι πριν τους διοικουντες.αν και μ'αυτους δε δουμε μεγαλα πραγματα,δεν προκειται να δουμε ποτε.μια φορα ομως την πουτ@ν@ μου να μας κατσει και μας μια ευκολια.εστω απο κωλοφαρδια.την αποσταση που μας χωριζε απο τον αγιαξ βασει της εικονας του α ημιχρονου στο αμστερνταμ την καλυψαμε και με το παραπανω χθες.αν βαλουμε στη ζυγαρια τις ευκαιριες του αγιαξ στην εδρα του και τις αντιστοιχες του ΠΑΟΚ στην τουμπα η πλαστιγγα παιζει να γυρει και προς την πλευρα μας.μιλαμε για ευκαιριες ανεπαναληπτες χθες.και χαμενο πεναλτι.και δε μιλαμε για αποτελεσματικοτητα.μια ευκαιρια -ενα γκολ εμεις στην ολλανδια,1,5 ευκαιρια (;) των ολλανδων-3 γκολ εδω!

δυστυχως αν αξιοποιουσαμε το πεναλτι ή το τετ-α-τετ του σαλπι στο 86 και ειχαμε 5-6 λεπτα στη διαθεση μας ειμαι βεβαιος οτι θα τα καταφερναμε .............
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 05 Αύγ 2010, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lioste

Δημοσίευση από lioste »

Ρε δεν ντρέπεστε λίγο να μιλάτε έτσι για συνοπαδούς σας;
Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΧΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ.
Τουλάχιστον έτσι έκανες κόσμο.....Κάποτε........
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

:roll: Ποιος πρέπει να ντρέπεται δεν ξέρω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”