Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ajax 4/8 21:45 nova1
Συμφωνώ...και καθόλου να μην ασχοληθεί κανείς , ακόμα καλύτερα...
Ασε που εδώ που τα λέμε δεν πήραμε ακόμα πρόκριση...Αστους να ασχολούνται με τους Ριέρα , τους Γκουβού και το χανουμάκι που κάνει τουρνε στο νταουν αντερ.
Ασε που εδώ που τα λέμε δεν πήραμε ακόμα πρόκριση...Αστους να ασχολούνται με τους Ριέρα , τους Γκουβού και το χανουμάκι που κάνει τουρνε στο νταουν αντερ.
navigator11 έγραψε:Besuch έγραψε:Τι θα γινει ρε Αιαντα? θα πουλησεις επιτελους καναν παιχτη? Φραγκο δεν παιζει...αντε κανε κανα καλο μεσα στη βδομαδα. οχι τιποτ'αλλο αλλα οπως ειπωθηκε, το χορτο στην Τουμπα δεν ειναι καλο. Σκεψου να σου παθει καμμια ζημια σε καμμια λακουβα κανας Σουαρεζ η κανας φαν ντερ βιλ. 70 εκατομυρια ευρω ζημια!!! Αξιζει τον κοπο? ΟΧΙ!
ελα μου ντε.ορθη επισημανση.obanebane έγραψε:Εγω θα πω για αλλη μια φορα στον φιλο navi και σε οσους ειναι ακομα επιφυλακτικοι οτι η προκριση κριθηκε στο χθεσινο παιχνιδι.
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι 100-0 υπερ του ΠΑΟΚ κανενας απο αυτους τους φλωρους πιτσιρικαδες ολλανδους δεν εχει παιξει σε τετοιο γηπεδο οσο γιαυτους που λενε οτι δεν επηρεαζονται τετοιοι παιχτες απο καμια εδρα θα το δουμε την τεταρτη.
αδερφε εκανα καποιες "μικροπαραχωρησεις" () στα ποσοστα της προκρισης,αλλα δε γινεται να σε ακολουθησω στο - με καλη εννοια το γραφω - "παραλληρημα" αυτο.100-0 πιθανοτητες υπερ του δεν ειχε ουτε ο γαυρος επι ..... ανθησης παραγκας την εποχη του καρκινιαρη του θειου με ακρατητους,ξανθες,λεβαδειακους και πανθρακικους στο καραϊσκακη!καλος ο ενθουσιασμος αλλα μην τον αφηνουμε να μας αποδομει τη λογικη.δεν αντιλεγω πως παιζει δυνατα να περασουμε.αλλα αγωνιστικα ο αιας εξακολουθει να ' ναι το φαβορι για μενα.οχι ομως τοσο αδιαφιλονικητο οσο φανταζε πριν το χθεσινο αγωνα.
"Αυτός τέλος ο Γκαρσία τον οποίο έστειλε ο Θεός στο σπίτι του (Τούμπα) έκανε πλάκα με τα γατάκια ... Είσαι απλά τεράστιος"
αυτο δλδ το γραφεις βασει της γενικης του παρουσιας αυτα τα χρονια στην ομαδα ή για χθες?με ποια γατακια εκανε ..... πλακιτσα?στο β ημιχρονο σοβαρευτηκε καπως οπως κι ολη η ομαδα.στο πρωτο ειχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ (και αυτος) διχως αυτες να οφειλονται στα ...... χνωτα του μπερεττα!
"Από εχθές το βράδυ αλήθεια πόσοι μέσα στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα τρέμουν σαν κοριτσόπουλα ????????"
ποιοι ακριβως?
Αν αναφαιρεσε σε μενα στην τελευταια σου παραγραφο δεν τα εγραψα εγω αυτα για τον γκαρσια και για τους αθηναιους.
Οσο για την πιστη μου στην προκριση την γραφω χωρις πολλα επιχειρηματα, αλλα τη σιγουρια μου δεν θα μπορεσει κανεις να μου την μειωσει.
Ειμαι σιγουρος πως να το κανουμε τωρα.
PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Billy4 έγραψε:Ξυπνάω, κοιμάμαι με μια εικόνα στο μυαλό. Ελπίζω αυτήν την εικόνα να την δω την Τετάρτη το βράδυ να γίνεται πραγματικότητα.
Εννοεις την γυναικα του Σουαρες να γενναει και να μην παιζει ο Ουρουγουανος;;;![]()
![]()
![]()
Περα απο την πλακα, ολοι με μια κοινη εικονα στο μυαλο ζουμε. ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΝΤΩΝΕΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥ- ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ!!! Αληθεια την Τεταρτη θα εχει σεντονι;;

Όχι, σεντόνι με την Τότεναμ !!!

niko70 έγραψε:Η Αρένα μας τελείωσε....Η Τούμπα τώρα....Το παιχνιδάκι θα είναι πολύ, πολύ δυσκολότερο...Αν υπήρχε μια υποψία υποτίμησης του ΠΑΟΚ και η τύχη του α' ημιχρόνου είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν στην Τούμπα...
μην εισαι τοσο σιγουρος. διαβασε τις δηλωσεις γιολ και θα καταλαβεις. πριν το ματς ελεγε για δυσκολο ματς απεναντι σε δυσκολη ομαδα και αλλα τετοια ομορφα. μετα το ματς ειπε οτι περιμενε 3-0!!!
ειναι δυνατον μετα απο τετοια σφαλιαρα να βγαινεις και να λες οτι περιμενες 3-0????
και να το περιμενες ρε λακαμα, δεν το λες.
εκτος και εαν θεωρεις οτι κοιμηθηκε ο θεος και σου πηρε ο ΠΑΟΚ το 1-1. οποτε στην τουμπα θα φας αλλη μια και θα συνελθεις μια και καλη.
- toursounidis
Eτσι φιλε συμφωνω!
Ειναι σαν να παραδεχτηκε οτι δεν ειχε μελετησει οσο επρεπε τον αντιπαλο και τον αγωνα γενικοτερα..Μεγαλο φαουλ!
Ειναι σαν να παραδεχτηκε οτι δεν ειχε μελετησει οσο επρεπε τον αντιπαλο και τον αγωνα γενικοτερα..Μεγαλο φαουλ!
- PRAKTORINOS
interad έγραψε:ΠΟΥ-ΞΥ-ΣΟΥ IVIC EDITION
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eKVrAhEAM0g&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eKVrAhEAM0g&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Προσκυνώ τη χάρη σου, τρελοκομείο!
- navigator11
obanebane έγραψε:navigator11 έγραψε:Besuch έγραψε:Τι θα γινει ρε Αιαντα? θα πουλησεις επιτελους καναν παιχτη? Φραγκο δεν παιζει...αντε κανε κανα καλο μεσα στη βδομαδα. οχι τιποτ'αλλο αλλα οπως ειπωθηκε, το χορτο στην Τουμπα δεν ειναι καλο. Σκεψου να σου παθει καμμια ζημια σε καμμια λακουβα κανας Σουαρεζ η κανας φαν ντερ βιλ. 70 εκατομυρια ευρω ζημια!!! Αξιζει τον κοπο? ΟΧΙ!
ελα μου ντε.ορθη επισημανση.obanebane έγραψε:Εγω θα πω για αλλη μια φορα στον φιλο navi και σε οσους ειναι ακομα επιφυλακτικοι οτι η προκριση κριθηκε στο χθεσινο παιχνιδι.
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι 100-0 υπερ του ΠΑΟΚ κανενας απο αυτους τους φλωρους πιτσιρικαδες ολλανδους δεν εχει παιξει σε τετοιο γηπεδο οσο γιαυτους που λενε οτι δεν επηρεαζονται τετοιοι παιχτες απο καμια εδρα θα το δουμε την τεταρτη.
αδερφε εκανα καποιες "μικροπαραχωρησεις" () στα ποσοστα της προκρισης,αλλα δε γινεται να σε ακολουθησω στο - με καλη εννοια το γραφω - "παραλληρημα" αυτο.100-0 πιθανοτητες υπερ του δεν ειχε ουτε ο γαυρος επι ..... ανθησης παραγκας την εποχη του καρκινιαρη του θειου με ακρατητους,ξανθες,λεβαδειακους και πανθρακικους στο καραϊσκακη!καλος ο ενθουσιασμος αλλα μην τον αφηνουμε να μας αποδομει τη λογικη.δεν αντιλεγω πως παιζει δυνατα να περασουμε.αλλα αγωνιστικα ο αιας εξακολουθει να ' ναι το φαβορι για μενα.οχι ομως τοσο αδιαφιλονικητο οσο φανταζε πριν το χθεσινο αγωνα.
"Αυτός τέλος ο Γκαρσία τον οποίο έστειλε ο Θεός στο σπίτι του (Τούμπα) έκανε πλάκα με τα γατάκια ... Είσαι απλά τεράστιος"
αυτο δλδ το γραφεις βασει της γενικης του παρουσιας αυτα τα χρονια στην ομαδα ή για χθες?με ποια γατακια εκανε ..... πλακιτσα?στο β ημιχρονο σοβαρευτηκε καπως οπως κι ολη η ομαδα.στο πρωτο ειχε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΖΑΛΑΔΕΣ (και αυτος) διχως αυτες να οφειλονται στα ...... χνωτα του μπερεττα!
"Από εχθές το βράδυ αλήθεια πόσοι μέσα στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα τρέμουν σαν κοριτσόπουλα ????????"
ποιοι ακριβως?
Αν αναφαιρεσε σε μενα στην τελευταια σου παραγραφο δεν τα εγραψα εγω αυτα για τον γκαρσια και για τους αθηναιους.
Οσο για την πιστη μου στην προκριση την γραφω χωρις πολλα επιχειρηματα, αλλα τη σιγουρια μου δεν θα μπορεσει κανεις να μου την μειωσει.
Ειμαι σιγουρος πως να το κανουμε τωρα.
ΟΧΙ ρε στο τελος αναφερομαι στον ταντ.καλα και κανεις και εισαι αισιοδοξος.κι εγω προσπαθω να ' μαι , συγκρατημενα παντα.
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/eKVrAhEAM0g&hl=el_GR&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/eKVrAhEAM0g&hl=el_GR&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

- ΑποστόληςΑ
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν, στην περίπτωση που περάσουμε τον AJAX, μπαίνουμε στους "χρυσοφόρους ομίλους" του Ch.L. (από την αρχική σελίδα), ή αν θα υπάρξει κι άλλος προκριματικός. Είχα την εντύπωση οτι είναι 4 οι προκριματικοί μέχρι τους ομίλους.
- Aureliano Buendia
Παίζουμε κι άλλο προκριματικό με μία εκ των
Tottenham Hotspur
Werder Bremen
Sevilla
Sampdoria
Auxerre
Tottenham Hotspur
Werder Bremen
Sevilla
Sampdoria
Auxerre
kos έγραψε:niko70 έγραψε:Η Αρένα μας τελείωσε....Η Τούμπα τώρα....Το παιχνιδάκι θα είναι πολύ, πολύ δυσκολότερο...Αν υπήρχε μια υποψία υποτίμησης του ΠΑΟΚ και η τύχη του α' ημιχρόνου είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχουν στην Τούμπα...
μην εισαι τοσο σιγουρος. διαβασε τις δηλωσεις γιολ και θα καταλαβεις. πριν το ματς ελεγε για δυσκολο ματς απεναντι σε δυσκολη ομαδα και αλλα τετοια ομορφα. μετα το ματς ειπε οτι περιμενε 3-0!!!
ειναι δυνατον μετα απο τετοια σφαλιαρα να βγαινεις και να λες οτι περιμενες 3-0????
και να το περιμενες ρε λακαμα, δεν το λες.
εκτος και εαν θεωρεις οτι κοιμηθηκε ο θεος και σου πηρε ο ΠΑΟΚ το 1-1. οποτε στην τουμπα θα φας αλλη μια και θα συνελθεις μια και καλη.
Οι ολλανδοί (ως λαός) είναι υπερόπτες. Πόσο μάλλον στο ποδόσφαιρο που είναι στην πρωτοπορία για δεκαετίες. Το τι είπε πριν και μετά ο Γιολ δεν έχει και τόση σημασία. Έπαιζαν με μια άγνωστη στα ευρωπαϊκά ομάδα από την Ελλάδα. Σκοπός τους ήταν να καθαρίσουν την πρόκριση στο 1ο παιχνίδι και να έρθουν για διακοπές στην Τούμπα. Σκοπός μας ήταν να πάμε την πρόκριση σε 2ο παιχνίδι. Το κάναμε με πάθος και πολλή δόση τύχης. Ούτε η ρέντα μας θα συνεχιστεί επ' άπειρο, ούτε αυτοί θα μείνουν απαθείς μετά το χαστούκι. Το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο και εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ πολύ καλύτεροι...
- Aureliano Buendia
Απόλαυση το "ιδεολογικό" μοντάζ τύπου Άιζενσταϊν.
Είσαι μεγάλος. Τελεία και παύλα.
By the way interad, γνωρίζεις πως βγαίνει πολύ σύντομα στις αίθουσες η νέα ταινία του Οικονομίδη?
Aureliano Buendia έγραψε:Παίζουμε κι άλλο προκριματικό με μία εκ των
Tottenham Hotspur
Werder Bremen
Sevilla
Sampdoria
Auxerre
Οι Auxerre και Sampdoria, μπορεί να βρεθούν στους αδύνατους (μαζί μας αν περάσουμε) και στη θέση τους να είναι η Zenith και η Fener (αν περάσουν)
- navigator11
μη μου το χαλας ρε νικολα.επεσα ηδη μεσα στην προβλεψη περι αζαξ.και η επομενη ηταν με οσερ .....