FC Nürnberg – Π.A.O.K. 20/7 20:00
Re: FC Nürnberg – ΠAOK 20/7 20:00
Καλά μέχρι τώρα, τουλάχιστον αμυντικά, αλλά μου κάνει εντύπωση ότι το καλύτερο δίδυμο αμ. χαφ πέρυσι δεν έχει αγωνιστεί φέτος ακόμα μαζί...
Δεν έχουμε δει σωστό συνδυασμό ακόμα δυστυχώς. Το μόνο θετικό είναι ο Μίρο από αριστερά μέχρι στιγμής
Τίποτα.Πολύ μεγάλο πρόβλημα στο κατέβασμα της μπάλας.Μόνο με καμμιά γιόμα φτάνει η μπάλα μπροστά...
με 4-4-2, φιλο αριστερό χαφ και φωτάκη δεξί, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε. δεν μπορούμε να αναπτυχθούμε, είναι γνωστό (και τον Mourinho Να χαμε coach). επίσης το μοναδικό χαφ που μπορεί να πάρει με πλάτη τη μπάλα και να την κατεβάσει από την άμυνα είναι ο pablo, Τώρα ποιός? γι αυατό βλέπουμε γιόμες cirillo...
Είμαστε της διάλυσης...Μας διάλυσε ο ιταλός...αυτά δε γίνονται!!!!

Παραλειπόμενα:
Ο Βιτόλο δίπλα στο διαιτητή είναι σαν το παιδάκι του.
Ο Πινόλα ξεπέρασε σε καραφλοχαίτη και τον Γκέκα.
Και όσο έγραφα τις μαλακίες μου, φάγαμε ένα φωτοτυπία γκολ για να έρθουμε στα ίσα μας. Άλλο ένα στημένο γκολ.
Θα παίξω στοίχημα για το ματς με τον Αία ότι το πρώτο θα είναι από στημένη φάση.
Κρίμα ρε γαμώτο. Ήθελα να δω κάτι διαφορετικό σήμερα. Παρόλα αυτά βλέπω μόνο νεύρα και λάθη.
Ο Βιτόλο δίπλα στο διαιτητή είναι σαν το παιδάκι του.
Ο Πινόλα ξεπέρασε σε καραφλοχαίτη και τον Γκέκα.
Και όσο έγραφα τις μαλακίες μου, φάγαμε ένα φωτοτυπία γκολ για να έρθουμε στα ίσα μας. Άλλο ένα στημένο γκολ.
Θα παίξω στοίχημα για το ματς με τον Αία ότι το πρώτο θα είναι από στημένη φάση.
Κρίμα ρε γαμώτο. Ήθελα να δω κάτι διαφορετικό σήμερα. Παρόλα αυτά βλέπω μόνο νεύρα και λάθη.
-
Γκαρσία, Κοντρέρας, Βιερίνια και Ίβιτς πρέπει να παίξουν απέναντι στον ΑΖΑΞ και χωρίς προετοιμασία και παιχνίδια...