Eurocup 2010-2011
Re: Eurocup
Πραγατικά υπέροχα νέα! Γιατί με τους Συντρόφους μας έκοβα να την κάναμε τη γαργάρα! Άντε διαρκείας λέμε, όχι μόνο απαιτήσεις από το μπάσκετ
- Aureliano Buendia
Καλή φάση.
Τώρα που εξασφαλίστηκαν κάποια εξτρά έσοδα, ελπίζω να διατεθούν για την ενίσχυση του ρόστερ.
Τώρα που εξασφαλίστηκαν κάποια εξτρά έσοδα, ελπίζω να διατεθούν για την ενίσχυση του ρόστερ.
πάντως είναι τρομερό. είμαι Online 100 ώρες την ημέρα στη δουλειά, και όποτε κάνω κάτι εκτός γραφείου μπαίνω και διαβάζω κάτι καλό για την ομάδα!!!! ρε μήπως είμαι γκαντέμης????
PS: στα αρχίδια μου ο parker Καi Ο domerkant.... χαχαχα. πάει πολύ καλά. για τραγουδήστε το !!!!!

PS: στα αρχίδια μου ο parker Καi Ο domerkant.... χαχαχα. πάει πολύ καλά. για τραγουδήστε το !!!!!

Αντε ρε παμε για το τροπαιο
!!!!!!!!!!!!Τι εσοδα μπορει να περιμενει η ΚΑΕ μετα απο αυτη την εξελιξη??????

κύριε Olivares εσείς που υπολογίσατε και τα κέρδη της ΠΑΕ γαι τη συμμετοχη μαλεζά-χαλκιά στο mundial (
), Μπορείς να μας πεις αν έχουμε (και πόσα) οφέλη (πιθανά) από τη συμμετοχή μας στους ομίλους του eurocup?

palok έγραψε:πάντως είναι τρομερό. είμαι Online 100 ώρες την ημέρα στη δουλειά, και όποτε κάνω κάτι εκτός γραφείου μπαίνω και διαβάζω κάτι καλό για την ομάδα!!!! ρε μήπως είμαι γκαντέμης????
...
ελα ρυ palok, γιατι το λες αυτο...??
υ.γ. αμα τον μπαναρω εγω θα φταιω?? για το καλο της ομαδας ρε γαμωτο....

Ντάξει ανάσα θα είναι καλή...
Ξέρει κανείς ώρες και μέρες των παιχνιδιών; Υπάρχει κάτι στάνταρ σε μέρα;
Δηλαδή γίνονται κάθε πχ Πέπμπτη ή Τετάρτη; Και αργά από άποψη ώρας;
Πρώϊμα είναι όλα αυτά αλλά για να κανονίζω πρόγραμμα δουλειάς!
Επιστροφή στην Ευρώπη έστω και από την μπαλκονόπορτα. Αλλιώς μας περίμενε το Eurochallenge. Αν προλάβει να δέσει η ομάδα, νομίζω ότι θα σταθούμε πολύ καλά.
Πραγματικά χαρμόσυνα νέα!
Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες κι ο κόσμος να αναλάβει, έστω και τώρα τις ευθύνες του αγοράζοντας διαρκείας!
Ελπίζω να εκμεταλλευτούμε τις συγκυρίες κι ο κόσμος να αναλάβει, έστω και τώρα τις ευθύνες του αγοράζοντας διαρκείας!
-
teod1980 έγραψε:Ντάξει ανάσα θα είναι καλή...
Κάθε Τρίτη είναι οι αγώνες του Eurocup Θόδωρα..Όπως το '91 στη Γενεύη!
κακα τα ψεματα ηταν οτι καλυτερο ακουσαμε αυτες τις μερες.
εμενα μου φτανει που η ομαδα εχει 3 ματσακια στο παλατακι και επειδη οι ομαδες ειναι μεγαλου επιπεδου σε τουτη την διοργανωση ,μπορω να πω οτι συνολικα αμα κοπουν 15.000 εισιτηρια με μ.ο. 10-15 € μπορουν να μπουν ανετα 100.000 ευρω στο ταμιο της ομαδας και χωρις να βαζουμε το τηλεοπτικο συνηθως απο την κρατικη κοντα στις 40.000€ (ετσι ειχε πει ο χαλβα).
οπως και να το κανουμε υπαρχει κερδος και ενταξει μπορει να κανουμε και καλη πορεια....τα ονειρα ειναι για εμας.

εμενα μου φτανει που η ομαδα εχει 3 ματσακια στο παλατακι και επειδη οι ομαδες ειναι μεγαλου επιπεδου σε τουτη την διοργανωση ,μπορω να πω οτι συνολικα αμα κοπουν 15.000 εισιτηρια με μ.ο. 10-15 € μπορουν να μπουν ανετα 100.000 ευρω στο ταμιο της ομαδας και χωρις να βαζουμε το τηλεοπτικο συνηθως απο την κρατικη κοντα στις 40.000€ (ετσι ειχε πει ο χαλβα).
οπως και να το κανουμε υπαρχει κερδος και ενταξει μπορει να κανουμε και καλη πορεια....τα ονειρα ειναι για εμας.

-
Πάντως πραγματικά ανέλπιστη εξέλιξη..Να δώσουμε κι ένα μπράβο στη διοίκηση για τους χειρισμούς της και τα αντανακλαστικά της (εγώ το έδωσα ήδη στην κεντρική σελίδα), μη βλέπουμε μόνο τα στραβά! Άντε να μας πάρει και καμιά ΕΡΤ τώρα ή οποιοδήποτε ελεύθερο κανάλι, έτσι ώστε να μπορεί το μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας, να μπεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια..διαφήμιση θα είναι!
Και με μια καλή πορεία θα διαφημιστούμε ακόμα περισσότερο και στην Ευρώπη, η οποία μας θεωρεί ακόμη (όπως πολλοί θα έχετε διαβάσει στο site του Eurocup) "a true legendary team in the European Basketball"-στο χέρι μας είναι να τον υπερασπίσουμε αυτόν τον τίτλο. Πάντως από ότι άκουγα και σήμερα στο ραδιόφωνο, έσοδα θα έχουμε από το Eurocup, +τα τηλεοπτικά +τα εισιτήρια...και να 'σου ο Μπλάκνεϊ!
Θα πεθάνουμε κι ακόμα γι'αυτόν θα λέμε-αφήστε που σε λίγο θα ανακοινωθεί από τον "διαλυμένο" Πανελλήνιο!
Υ.Γ. Κρίμα ρε γαμώτο και πίστευα πως θα παίρναμε το Eurochallenge φέτος!
Και με μια καλή πορεία θα διαφημιστούμε ακόμα περισσότερο και στην Ευρώπη, η οποία μας θεωρεί ακόμη (όπως πολλοί θα έχετε διαβάσει στο site του Eurocup) "a true legendary team in the European Basketball"-στο χέρι μας είναι να τον υπερασπίσουμε αυτόν τον τίτλο. Πάντως από ότι άκουγα και σήμερα στο ραδιόφωνο, έσοδα θα έχουμε από το Eurocup, +τα τηλεοπτικά +τα εισιτήρια...και να 'σου ο Μπλάκνεϊ!

Υ.Γ. Κρίμα ρε γαμώτο και πίστευα πως θα παίρναμε το Eurochallenge φέτος!