Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής-2
σιγουρα ο Ζαγορ κατι θα εχει στον νου με την διαφαινομενη προσληψη του Δερμιτζακη..
αλλα ρε γαμωτο πως μπορεις να δωσεις σε καποιον απειρο προπονητη (που αν δεν κανω λαθος δεν εχει
κανει ποτε προετοιμασια επαγγελματικης ομαδας) το τιμονι μιας μεγαλης ομαδας που εχει μπροστα της
την προκληση της ευρωπης.
ειδωμεν...
αλλα ρε γαμωτο πως μπορεις να δωσεις σε καποιον απειρο προπονητη (που αν δεν κανω λαθος δεν εχει
κανει ποτε προετοιμασια επαγγελματικης ομαδας) το τιμονι μιας μεγαλης ομαδας που εχει μπροστα της
την προκληση της ευρωπης.
ειδωμεν...
ναι , φυσικα . και μακαρι να τους κρατησουμε .moican4 έγραψε:Αυτο ειναι θεμα γυμναστη φιλε shjip οχι προπονητη..Γι αυτο ειπαμε πως οι πορτογαλοι γυμναστες πρεπει να μεινουν οπωσδηποτε..
- trel@menos
χαλαρωστε, πατε καμια βολτα να ξεθολωσετε και στις 4 δινει συνεντευξη ο δερμιτζακης. τοτε θα μαθουμε τι παιζει. μην το χετε και τοσο σιγουρο οτι θα ερθει, σαν πρωτος προπονητης τουλαχιστον. λετε να μην εχει ο ζαγορ τι ιδιες ανησυχιες με μας και να μην προβληματιζεται κι αυτος; σιγουρα θα ψαξει την καλυτερη λυση και εγω προσωπικα τον εμπιστευομαι. εμεις το δεσαμε σκοινι κορδονι οτι ντε και καλα εκλεισε ο δερμιτζακης. απο που κι ως που. απο τις κωλοφυλλαδες που ψαχνουν να πουλησουν κανα φυλλο παραπανω. και τον ζορζε κοστα κλεισμενο τον ειχαν και ειδατε που ειμαστε τωρα. και στο κατω κατω το ενα μας ξινιζει το αλλο μας βρωμαει... νισαφι πια.
υγ. εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.
υγ. εκανε η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο.
Κατά τη γνώμη , το κείμενο του Peja4 είναι το πιο τεκμηριωμένο απο τη πλευρά των "απαισιόδοξων".
Φιλαράκι σου βγάζω το καπέλο , μιλάς σωστά και με επιχειρήματα.
Δε μπορώ να πω ότι κάπου κάνεις λάθος , ούτε ότι οι ανησυχίες σου είναι αβάσιμες.
Επίσης συμφωνώ για αυτό που λες για το ΟΡΑΜΑ. Μεγάλη κουβεντα ανοιξες...
Εγώ προσωπικά αυτούς τους προβληματισμούς ξέρεις πως τους έχω "ξεπεράσει"??
Με μια αναπροσαρμογή στις απαιτήσεις μου από την ομάδα...
Πως έγινε αυτό? Τωρα που καταλάγιασε το θέμα του Σάντος , όλοι καταλαβαίνουμε ότι το οικονομικό είχε σίγουρα κάποιο ρόλο ... όπως κ η προοπτική...
Επίσης καταλαβαίνω ότι η ομάδα μου είναι ψιλο-γηρασμένη αλλά έμπειρη κ με μια 2ετία μπροστά της που μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα είναι σε υψηλό επίπεδο... Χωρια τις προσθήκες...
Επίσης νοιώθω ότι πλεον το αγωνιστικό κομμάτι είναι πλέον σε αυτόματο πιλότο. Ο ΠΑΟΚ από τακτικής άποψης είναι σε πολύ υψηλο επίπεδο. Το ιδιο και από θέμα νοοτροπίας , θέλησης για νίκη κλπ κλπ.
Δεν είναι ένα ματσο πιτσιρίκια που θέλουν ένα προπονητή να τους πιάσει από το χέρι και να τους τα πει όλα.
Πινελιές θέλει..
Και το είπε και ο Δερμιτζάκης. Ενδεικτικότου ότι καταλαβαίνει τη κατάσταση.
Και συνεχίζω... Φως φανάρι ότι ο Δερμιτζάκης είναι μια ζαριά... στην οποία όμως δεν έχεις σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ να χάσεις. Ετσι κ αλλιώς το cl σχεδόν δεν υφίσταται. Στην Ελλάδα έχεις κεκτημένη φόρα.
Ναι μεν η συγκυρία είναι σημαντική για το ΠΑΟΚ , αλλά ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ο κορμός μας ήταν 22άρηδες ,23ρηδες να πω ναι... Αλλά τώρα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα για να έχω απαιτηση κάποιον μεγάλο προπονητή... Θελω 2-3 Βιερινια ακομα... κ αλλα πραγματα...
Πολλά είπα... έχω κ άλλα , ομως πιστευω ότι έδωσα το στιγμα μου
Φιλαράκι σου βγάζω το καπέλο , μιλάς σωστά και με επιχειρήματα.
Δε μπορώ να πω ότι κάπου κάνεις λάθος , ούτε ότι οι ανησυχίες σου είναι αβάσιμες.
Επίσης συμφωνώ για αυτό που λες για το ΟΡΑΜΑ. Μεγάλη κουβεντα ανοιξες...
Εγώ προσωπικά αυτούς τους προβληματισμούς ξέρεις πως τους έχω "ξεπεράσει"??
Με μια αναπροσαρμογή στις απαιτήσεις μου από την ομάδα...
Πως έγινε αυτό? Τωρα που καταλάγιασε το θέμα του Σάντος , όλοι καταλαβαίνουμε ότι το οικονομικό είχε σίγουρα κάποιο ρόλο ... όπως κ η προοπτική...
Επίσης καταλαβαίνω ότι η ομάδα μου είναι ψιλο-γηρασμένη αλλά έμπειρη κ με μια 2ετία μπροστά της που μπορείς να αισιοδοξείς ότι θα είναι σε υψηλό επίπεδο... Χωρια τις προσθήκες...
Επίσης νοιώθω ότι πλεον το αγωνιστικό κομμάτι είναι πλέον σε αυτόματο πιλότο. Ο ΠΑΟΚ από τακτικής άποψης είναι σε πολύ υψηλο επίπεδο. Το ιδιο και από θέμα νοοτροπίας , θέλησης για νίκη κλπ κλπ.
Δεν είναι ένα ματσο πιτσιρίκια που θέλουν ένα προπονητή να τους πιάσει από το χέρι και να τους τα πει όλα.
Πινελιές θέλει..
Και το είπε και ο Δερμιτζάκης. Ενδεικτικότου ότι καταλαβαίνει τη κατάσταση.
Και συνεχίζω... Φως φανάρι ότι ο Δερμιτζάκης είναι μια ζαριά... στην οποία όμως δεν έχεις σχεδόν ΤΙΠΟΤΑ να χάσεις. Ετσι κ αλλιώς το cl σχεδόν δεν υφίσταται. Στην Ελλάδα έχεις κεκτημένη φόρα.
Ναι μεν η συγκυρία είναι σημαντική για το ΠΑΟΚ , αλλά ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ.
ΟΥΤΕ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ
ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν ο κορμός μας ήταν 22άρηδες ,23ρηδες να πω ναι... Αλλά τώρα έχουμε πολύ δουλειά ακόμα για να έχω απαιτηση κάποιον μεγάλο προπονητή... Θελω 2-3 Βιερινια ακομα... κ αλλα πραγματα...
Πολλά είπα... έχω κ άλλα , ομως πιστευω ότι έδωσα το στιγμα μου
Προσοχή όμως...κάποιος είχε πει ''τις φανέλες να πετάξω μέσα θα βγω uefa'' και κοντέψαμε να χάσουμε και αυτό..
για αυτό λοιπόν αναφέρω το ότι σηματνικό θέμα είναι το πλάνο που θα παρουσιάσουν και πως θα πλαισιωθεί και θα βοηθηθεί ο κάθε προπονητής από όλους...
για αυτό λοιπόν αναφέρω το ότι σηματνικό θέμα είναι το πλάνο που θα παρουσιάσουν και πως θα πλαισιωθεί και θα βοηθηθεί ο κάθε προπονητής από όλους...
- Mario Jardel
Αφου ολοι ειμαστε μανατζερ παικτων και ποδοσφαιριστων θα πεταξω κι εγω μια πα@@ρια γιατι δεν αντεχω μετα απο τοσο καιρο με τα προβλημτα του server και τα λοιπα
Προτεινω λοιπον στη διοικηση τον allegri και φυσικα τον Diego Simeone!
Και περα απο τους δικους μου ποθους- που καμια σχεση δεν εχουν με ποδοσφαιρικα κριτηρια, αλλα κυριως με ανεκπληρωτους ποθους(παντα ηθελα τον Simeone στον ΠΑΟΚ-ευτυχως ηρθε κατι παρομοιο ο Garcia και στρωσαμε) και το χαβαλε να πω και το αυτονοητο... Ο,τι πει η διοικηση και εμεις απο διπλα στηριζουμε..

Προτεινω λοιπον στη διοικηση τον allegri και φυσικα τον Diego Simeone!

Και περα απο τους δικους μου ποθους- που καμια σχεση δεν εχουν με ποδοσφαιρικα κριτηρια, αλλα κυριως με ανεκπληρωτους ποθους(παντα ηθελα τον Simeone στον ΠΑΟΚ-ευτυχως ηρθε κατι παρομοιο ο Garcia και στρωσαμε) και το χαβαλε να πω και το αυτονοητο... Ο,τι πει η διοικηση και εμεις απο διπλα στηριζουμε..
ας μη ξεχναμε και το δελεαρ που αποτελει ενας προπονητης στο να προσελκυσουμε αξιολογους παικτες.
πειτε μου π.χ., αν ο Βιειρινια, ο Βιτολο κλπ θα ηταν το ιδιο προθυμοι να ερθουν στον ΠΑΟΚ με εναν προπονητη της εμβελειας του Δερμιτζακη..
τελοσπαντων, εδω ανεχτηκαμε Γκαγκατση, στον Δερμιτζακη και στον κοντοπουτανο θα κολλησουμε;
πειτε μου π.χ., αν ο Βιειρινια, ο Βιτολο κλπ θα ηταν το ιδιο προθυμοι να ερθουν στον ΠΑΟΚ με εναν προπονητη της εμβελειας του Δερμιτζακη..
τελοσπαντων, εδω ανεχτηκαμε Γκαγκατση, στον Δερμιτζακη και στον κοντοπουτανο θα κολλησουμε;
- pagotatzis
κάτι δεν στέκει καλά βρε παιδιά!
αν ερχόταν σε εμάς γιατί κάνει
συνέντευξη από την θράκη?
γιατί να μην γινόταν συνέντευξη τύπου
στα γραφεία τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ!?
τι θα πει δηλαδή?
πάω στον ΠΑΟΚ?
δεν ξέρω!
αν ερχόταν σε εμάς γιατί κάνει
συνέντευξη από την θράκη?
γιατί να μην γινόταν συνέντευξη τύπου
στα γραφεία τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ!?
τι θα πει δηλαδή?
πάω στον ΠΑΟΚ?
δεν ξέρω!
Mario Jardel έγραψε:παντα ηθελα τον Simeone στον ΠΑΟΚ
Σε ένα championship manager τον έφερνα στο ΠΑΟΚ , αλλά δε θυμάμαι σε ποιά έκδοση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+1.
PS: και εμένα μου χει κάτσει σαν το τυράκι τον δημοσιογράφων ο παύλος. σου λέει να χουνε να ασχολούνται μία εβδομάδα και εμείς από πίσω κάνουμε τη δουλειά μας με προπονηταρά...
τουλάχιστον έτισ θέλω να ελπίζω... 
PS: και εμένα μου χει κάτσει σαν το τυράκι τον δημοσιογράφων ο παύλος. σου λέει να χουνε να ασχολούνται μία εβδομάδα και εμείς από πίσω κάνουμε τη δουλειά μας με προπονηταρά...

Δηλαδή τωρα ο δερμιτζακης όπως φαίνεται θα παίξει προκριματικά τσουλου ?
αι να δούμε.....

αι να δούμε.....
- Caballo Viejo
Σε λίγη ώρα φαίνεται πως θα έχουμε προπονητή και όποιος έρθει ας είναι καλοδεχούμενος και καλή επιτυχία να έχει για το καλό όλων μας. Όμως δεν μπορούμε και να λοβοτομηθούμε κιόλας επειδή αγαπάμε τον ΠΑΟΚ.
Γράφτηκε λοιπόν ότι μεταξύ των ονομάτων που έπαιζαν για τον ΠΑΟΚ ήταν και ο Λίνεν και επειδή πολλά αδέρφια επικαλέστηκαν (και σωστά το έκαναν) την οικονομική μας ανέχειά, έχω να ρωτήσω το εξής:
Πόσο ακριβός δηλαδή ήταν αυτός ο αποδεδειγμένα πολύ καλός προπονητής; Τη στιγμή μάλιστα που γράφτηκε επίσης ότι για την "ελευθέρας" του Δερμιτζάκη πρέπει να δώσουμε 150.000 ευρώπουλα. Μήπως λοιπόν υπήρχε plan - B και μάλιστα προαποφασισμένο; Άλλωστε, γιατί δεν γίνεται συζήτηση έστω και με κάποια άλλη εναλλακτική επιλογή από Ευρώπη;

Γράφτηκε λοιπόν ότι μεταξύ των ονομάτων που έπαιζαν για τον ΠΑΟΚ ήταν και ο Λίνεν και επειδή πολλά αδέρφια επικαλέστηκαν (και σωστά το έκαναν) την οικονομική μας ανέχειά, έχω να ρωτήσω το εξής:
Πόσο ακριβός δηλαδή ήταν αυτός ο αποδεδειγμένα πολύ καλός προπονητής; Τη στιγμή μάλιστα που γράφτηκε επίσης ότι για την "ελευθέρας" του Δερμιτζάκη πρέπει να δώσουμε 150.000 ευρώπουλα. Μήπως λοιπόν υπήρχε plan - B και μάλιστα προαποφασισμένο; Άλλωστε, γιατί δεν γίνεται συζήτηση έστω και με κάποια άλλη εναλλακτική επιλογή από Ευρώπη;

Μαζι σου σε αυτό που ρωτάς για το Λινεν...
Προφανώς ο Ζαγορ προτιμάει κάποιν που μπορεί -εγγυημένα- να συνεννοηθεί. Κάποιος θα το έλεγε φιλία. Κάποιος θα το έλεγε ταυτιση απόψεων.
Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ.
Δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ.
Τολμώ να πω ότι καταλαβαίνω
Προφανώς ο Ζαγορ προτιμάει κάποιν που μπορεί -εγγυημένα- να συνεννοηθεί. Κάποιος θα το έλεγε φιλία. Κάποιος θα το έλεγε ταυτιση απόψεων.
Δε μπορώ να πω ότι συμφωνώ.
Δε μπορώ να πω ότι διαφωνώ.
Τολμώ να πω ότι καταλαβαίνω
Δεν νομιζω οτι το οικονομικο θεμα ηταν ο βασικος λογος επιλογης του Δερμιτζακη, σιγουρα επαιξε τον ρολο του αλλα ποιο πολυ πιστευω οτι μετρησε η σχεση του με τον Ζαγορ και προφανως η πιστη που εχει οτι μπορει να πετυχει, για ονομα του θεου οσο ασχημα και να ειναι τα οικονομικα μας σε μια ομαδα με εσοδα της ταξης των 20 μυριων δεν σε βγαζει εκτος προυπολογισμου ενα ποσο της ταξης των 100-200.000 τοσο κοστισε πχ ο αμπουμπακαρι και ο μουν,θα μπορουσε με μια ανακατανομη του budget να βρεθει το ποσο.Ο κουπερ για παραδειγμα κοστισε 500.000.Σιγουρα υπηρχε πληθωρα προπονητων σε λογικες τιμες απλα ειναι επιλογη του και φανταζομαι ειναι ετοιμος να αναλαβει την ευθηνη.