ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Re: ΠΑΣ Γιάννενα - Π.Α.Ο.Κ. 4-0: Σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Ακόμα ψάχνω το γιατι χάσαμε....
Γιατί;;;
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ........
τα υπολοιπα γραψτε τα εσεις
Άβαταρ μέλους
felix 4

Δημοσίευση από felix 4 »

οσο με πληγωνεις,ΤΟΣΟ με πορωνεις,με πορωνεις,με Π Ο Ρ Ω Ν Ε Ι Σ
kos

Δημοσίευση από kos »

PRAKTORINOS έγραψε:
teod1980 έγραψε:Δεν είναι μόδα, είναι ομάδα...
Δεν υπογράψαμε συμβόλαιο με τις επιτυχίες...
Χαλαρά..όποιος ξενέρωσε ας το σκεφτεί καλύτερα...
Κι όμως, φίλε.
Ξενέρωσα πολύ άσχημα.

Και ψάχνω μια λογική σχέση μεταξύ:
>του θριάμβου μετά τριγωνομετρικής μπαλάρας στο Καραϊσκάκη,
>κάτι σημαντικών αμυντικών ρεκόρ,
>της αγχώδους (μην σού πω και τυχερής) νίκης τού Σαββάτου
και
>του σημερινού στραπάτσου.
ο σαντος το απεδωσε στην ασχημη μερα αρκετων παικτων και το χαρακτηρισε κακη παρενθεση.
αυτο ειναι το αισιοδοξο σεναριο. το απαισιοδοξο ειναι να κανει η ομαδα κοιλια. να επιασε κορυφη στο καραισκακη και να πηρε την κατω βολτα. το γηπεδο ηταν σε αθλια κατασταση και δεν μπορουν να βγουν συμπερασματα. θα φανει την κυριακη με τις γριες.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

mkpaok έγραψε:
interad έγραψε:praktorine η απάντηση που ψάχνεις κρύβεται μάλλον στο ποστ του DimisK λίγο πιο πάνω...

αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ... αυτό γαμημένο κράμα άσπρου-μαύρου

obanebane + όσα θες (κι εσύ DimisK φυσικά)

έκατσα να δω το ματς στο γραφείο μου για να μην "ενοχλήσω" την μικρή που θα κοιμόταν...

γύρισα σκασμένος σπίτι..

με το που μπήκα μέσα, έτρεξε η μικρή (28 μηνών) στην αγκαλιά μου τραγουδώντας το "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ" και ζητώντας μου να της το βάλω στο youtube και να πάμε στο διπλό κρεββάτι να το ακούμε και να χοροπηδάμε...

μούδιασα και στάθηκα να κοιτάω το μωρό ΑΜΗΧΑΝΟΣ...

αφού πήγα και έκανα ότι μου ζητούσε για κανά 10λεπτο (δεν είχα κέφι για παραπάνω) έκλεισα το laptop και γυρίσαμε στο σαλόνι...

η μικρή έπαιζε με κάτι κούκλες όπου τους τραγουδούσε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ το "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"

θα με ρίξει στα βαριά η μικρούλα...

πάω να κατεβάσω ένα μπουκάλι κρασί...
+++++++ οσα θες φιλε μου interad
Εγω ειμαι ακομα στο γραφειο και δε βλεπω την ωρα να παω να ασχοληθω μαζι τους (3 και 1,5 χρονων) να ξεχαστω. Να μου τραγουδησουν Οοοο ΠΑΟΚ σ'αγαπω.... να γελασω παλι λιγο.

Τελικά τα κοριτσάκια μας θα γίνουν τα πιο τρελά ΠΑΟΚΑΚΙΑ. Να είναι καλά σαν τα ψηλά βουνά κι εμείς να τους λέμε για τον ΠΑΟΚ, γι' αυτή την ανοιχτή πληγή που πονάει όταν αλλάζει ο καιρός και η τύχη κι ακόμα πιο πολύ όταν της ρίχνουν αλάτι τα ίδια τα αδέρφια σου.

Αδέρφια, μέσα σε λίγες μόνο μέρες ξαναμπλοκάρησε το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ για μια ήττα αυτή τη φορά, για την ίδια ομάδα μου ξέσκισε το γαύρο. Τέλος. Πάμε παρακάτω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Τρί 02 Φεβ 2010, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΠΑΟΚ γ@μα ΠΑΟΚ γαμ@ την γρια τη ξαναμενη τη πουτ@να. :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paokara129

Δημοσίευση από paokara129 »

interad έγραψε:praktorine η απάντηση που ψάχνεις κρύβεται μάλλον στο ποστ του DimisK λίγο πιο πάνω...

αυτός είναι ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ... αυτό γαμημένο κράμα άσπρου-μαύρου

obanebane + όσα θες (κι εσύ DimisK φυσικά)

έκατσα να δω το ματς στο γραφείο μου για να μην "ενοχλήσω" την μικρή που θα κοιμόταν...

γύρισα σκασμένος σπίτι..

με το που μπήκα μέσα, έτρεξε η μικρή (28 μηνών) στην αγκαλιά μου τραγουδώντας το "ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ" και ζητώντας μου να της το βάλω στο youtube και να πάμε στο διπλό κρεββάτι να το ακούμε και να χοροπηδάμε...

μούδιασα και στάθηκα να κοιτάω το μωρό ΑΜΗΧΑΝΟΣ...

Εμά

αφού πήγα και έκανα ότι μου ζητούσε για κανά 10λεπτο (δεν είχα κέφι για παραπάνω) έκλεισα το laptop και γυρίσαμε στο σαλόνι...

η μικρή έπαιζε με κάτι κούκλες όπου τους τραγουδούσε ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ το "ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ"

θα με ρίξει στα βαριά η μικρούλα...

πάω να κατεβάσω ένα μπουκάλι κρασί...

Εμένα ο δικός μου ( 10 μηνών ) δεν με άφησε να δω το δεύτερο ημίχρονο.Ήθελε κλειστή την τηλεόραση και να ασχολουμαι μαζί του.Ήξερε κάτι;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απο μικρο και απο τρελο..........
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος το καταλαβε σημερα, ο ΠΑΟΚ εθεσε ως στοχο το πρωταθλημα...
Το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να μην συνεχισουμε τα σχολια για το ματς.Μην σταυρωσουμε κανεναν γιατι αυτοι πηραν το γαυρο μεσα στο καραισκακη,αυτοι φερανε τη διαφορα απο την κορυφη στους 6, αυτοι μπορει να φερουν και το πρωταθλημα.
Πρεπει να παρουμε το επομενο ματς με τον ηρακλη και να παμε να πατησουμε τα γιαννενα στο πρωταθλημα...
Στηριξη και πιστευω θα δικαιοθουμε...
Ισως καλυτερα που ηρθε η σφαλιαρα τωρα στο κυπελο παρα να ξενερωναμε μετα...
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
dimitris1988

Δημοσίευση από dimitris1988 »

το γηπεδο οντως ηταν τραγικο...και θα μας ξαναδυσκολεψει και την αλλη βδομαδα.να λεμε παλι καλα που δεν ειχαμε τραυματισμους....
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

παμε παρακατω...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
και με χαρες και με λυπες...
ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

ένα-ενάμιση χρόνο συνεχούς παρουσίας μου στο φόρουμ (στο μπασκετικό ομολογώ) δεν έχω καταλάβει ένα πράγμα: όταν η ομάδα που υπεραγαπάμε κάνει μία άθλια εμφάνιση (μιλάω για όλα τα αθλήματα), σέρνεται στον αγωνιστικό χώρο, δε βγάζει ψυχή-καρδιά-τίποτα και διασύρεται από ομάδες χωριά είτε γειτονιές των αθηνών και βγαίνουν κάποιοι (δικαιολογημένα ή μη) και κράζουν, είναι πάντα εδώ οι κλειδοκράτορες της ΠΑΟΚφροσύνης για να νουθετήσουν τον κόσμο. ΑΦΗΣΤΕ ρε παιδιά τον κόσμο να βγάλει την πίκρα του. ΠΙΚΡΑ. τίποτε παραπάνω, τίποτα λιγότερο. αν δεν κάνει την κυριακή sold out, πηγαίνετε σπίτι του και πάρτε τον. αν έρθει τελικά στο γήπεδο και βρίζει σάντος-παίκτες, βγάλτε τον έξω. Αν δε συμμετέχει στην ΑΜΚ, πάρτε του τα λεφτά. Έχετε σκεφτεί τι έχουμε τραβήξει ως οπαδοί όλα αυτά τα χρόνια?? ΠΟυ δε μιλάμε στοςυ φίλους μας? ?στις οικογένειές μας?? στις γυναίκες μας?? στα παιδιά μας (όσοι έχουνε) από τη στεναχώρια μας??? Αφήστε μας επιτέλους να τα βγάλουμε εδώ όλα να ησυχάσουμε!!!! Και για να ξεμπερδεύουμε: ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο όσοι μετά τις ήττες λένε στήριξη στην ομάδα. ΠΑΟΚ είμαστε όλοι. Η αγκαλιά του δικέφαλου αετού μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ. Πάρτε το χαμπάρι!!!!

PS: Για σκεφτείτε και το άλλο: υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (συμπεριλαμβανομένου εμού) που μπορούν να αξιολογήσουν τα χάλια της ομάδας τους (καθαρά αγωνιστικά) και να τα λένε από την αρχή της χρονιάς (και στις νίκες και στις ήττες). Έχει σκεφτεί κανείς οτι αυτό το κάνουμε γιατί θέλουμε η ομάδα μας να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο??? Γιατί ψάχνουμε παντού εχθρούς τελικά??? Έχω καταλάβει οτι πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν οτι αυτού του είδους οι οπαδοί είναι που δεν αφήνουν την ομάδα να προοδεύσει. Και εγώ λέω: μήπως το ίδιο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι σύγχρονες Δον-Κιχώτηδες που πολεμούν ανεμόμυλους????
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ας πάμε λίγο και στους παίκτες.
Και αυτοί διαβάζουν, ακούν, μιλούν μεταξύ τους κλπ κλπ...

Ξεκινά το παιχνίδι, τρώμε γκολ κάτω από 4 πόδια. Προσπαθούν (όσο μπορούν) να επιστρέψουν στο ματς και μετά από λίγο από στημένη φάση, τρώνε καπάκια και το δεύτερο. Ερχεται το δοκάρι , δημιουργείς κάτι ψευτοπράγματα και πας στα αποδυτήρια με 3 γκολ στην πλάτη από αυτογκόλ - προβολή που θα ζήλευε και ο Μούσλι.
Μετά από 45 λεπτά δηλαδή και χάρη σε μ@λακίες της άμυνάς σου και των "κοφτών" σου, αυτής που σε έχει φτάσει ως εδώ, έχεις φάει 3 γκολ. Απεναντίας ο ΠΑΣ ότι δεν έχει βάλει μέχρι σήμερα τα έβαλε. Οι άνθρωποι (θυμηθείτε αγώνες τους) έχουν δημιουργήσει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ευκαιρίες με όλους. Δεν έβγαζαν γκολ με τίποτα. Τους βγήκαν ΟΛΑ σήμερα.

Αμφιβάλλω αν στο ημίχρονο είχαν καταλάβει, τι είχε γίνει στα πρώτα 45 λεπτά...

Καλύτερα ΜΙΑ σφαλιάρα και καλή, παρά μικρές και πολλές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 02 Φεβ 2010, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Makis44

Δημοσίευση από Makis44 »

Εικονα διαλυσης εντος και εκτος αγωνιστικου χωρου παρουσιασε η ομαδα τις τελευταιες μερες(ημερες Τζον Γου)..........Μονο νικη με γρια χωρις επεισοδια........Η ομαδα στα δυσκολα χρειαζεται στηριξη.....
j.d.

Δημοσίευση από j.d. »

παιδιά πιστεύω την κυριακή με την γριά θα κάνουμε πάλι την μεγάλη ανατροπή και στις νίκες και στην ψυχολογια,
όπως και στον πρώτο γύρο που αρχίσαμε την μεγάλη πορεία.
Πάμε για το 2πλό για να ξεφύγουμε και να ανεβούμε και πάλι.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΧΑΘΗΚΕ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”