Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος Γ.Σ 30/01 15:45 nova
-
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος Γ.Σ 30/01 15:45 nova
Kostasff σκέψου όμως ότι τώρα έχουμε Λάζαρο, που δε τον είχαμε στον α' γύρο, οπότε ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί το Χέλι και ο Βουγιούκας δε θα μπορέσει να ξανακάνει τα ίδια όργια..Πάντως ο Πανελλήνιος έχει έναν παίχτη που γουστάρω πολύ και ήλπιζα να τον φέρει μαζί του ο Σούλης, επειδή τον είχε στο Μαρούσι, αλλά κι επειδή αν δε κάνω λάθος είναι και Σαλονικιός..Στον Χαραλαμπίδη φυσικά αναφέρομαι..Ελπίζω να μην αρχίσει να μας στάζει στεγνά τα 3ποντάκια του αύριο..kostasff έγραψε:Μπορεί να ακούγεται τρελό αλλά αν ο δεύτερος (Χελιγουελ) καταφέρει να περιορίσει τον Βουγιούκα (κάτι που δεν κατάφερε κανένας ψηλός μας στον πρώτο γύρο) τότε μπορεί να αποδειχτεί κλειδί (τι άλλο θα ονειρευτούμε)
Welcome home κι από μένα..Γύρισες και ξαναπλήθαιναν οι σελίδες στο forum!!!
- sidpanos
εμάς δεν μας ευχαριστείς?
τιτσερ,νοβίτο,γκας...εμεις δηλαδής στο πηγάδι κατουρήσαμε?

- PAOKSaLoNiCa
Δεν τον ξέχασα τον Λάζο, απλά θεωρώ ότι ο Σούλης θα προσπαθήσει να τον προστατέψει. Στην επίθεση θα "ταϊστεί" πολύ προκειμένου να φθείρει τον Βουγιούκα.Trikaliotis έγραψε: Kostasff σκέψου όμως ότι τώρα έχουμε Λάζαρο, που δε τον είχαμε στον α' γύρο, οπότε ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστεί το Χέλι και ο Βουγιούκας δε θα μπορέσει να ξανακάνει τα ίδια όργια.
+1sidpanos έγραψε:εμάς δεν μας ευχαριστείς?
και δικός μου πόθος. μεγάλο 2αρι ο τύπος!!! τα χω γράψει επανειλλημένα. είχε κάποια σχέση με εμάς ποτέ (παιδικό-εφηβικό)???Trikaliotis έγραψε:Πάντως ο Πανελλήνιος έχει έναν παίχτη που γουστάρω πολύ και ήλπιζα να τον φέρει μαζί του ο Σούλης, επειδή τον είχε στο Μαρούσι, αλλά κι επειδή αν δε κάνω λάθος είναι και Σαλονικιός..Στον Χαραλαμπίδη φυσικά αναφέρομαι..Ελπίζω να μην αρχίσει να μας στάζει στεγνά τα 3ποντάκια αύριο
Ειδαμε και τον κυριτση που εκανε οργια στο μαρουσι αυτου του ειδους οι παιχτες οταν φορανε μεγαλες φανελες και παιζουν μπροστα σε πολυ κοσμο κλανουν μεντες αυτοι εχουν μαθει να παιζουν στα κλειστα της αθηνας με λιγο κοσμο και απαλαγμενοι απο καθε αγχος και πιεση και μην μου πειτε για το οικονομικο παιζει μεγαλο ρολο δε λεω γιατι απο αυτο ζουν αλλα ειδαμε και τους φετινους καυκη και τσιαρα που τα παιρνουν τα χρηματα τους κανονικα.
Και ο κυριτσης ειναι ενα μονο παραδειγμα μην αρχισω να αναφερω τωρα ονοματα, τι να τους κανουμε τωρα τους λεγεωναριους παιχτες νεαρους με ορεξη για μπασκετ θελουμε να ψηθουν με τον ΠΑΟΚ να αγαπησουν την ομαδα οσο αυτο γινετε (αν δεν ειναι απο τα σπλαχνα μας) να προσφερουν και να τους προσφερουμε.
Ρε συ palok τοσο ευκολα εγκαταλειπεις το <<μοντελο>> παρτιζαν για ενα πουλεν που στη τελικη δεν ειναι και παιχτης που κανει διαφορα.
Κουβεντα να γινετε ετσι εστω και εκτος θεματος δεν λεω οτι ντε και καλα θελετε τον συγκεκριμενο παιχτη στην ομαδα τη γνωμη μου για τετοιου ειδους παιχτες λεω.
Υ.Γ Να μου λεγατε για τον καιμακογλου να πω μπραβο τα παιδια
αλλα που να τα βρουμε να τον παρουμε ιδανικος θα ηταν σουπερ 3-4 αρι με διαφορετικα στοιχεια απο τον ταπουτο αυτο για τυχον συγκρισεις.
Και ο κυριτσης ειναι ενα μονο παραδειγμα μην αρχισω να αναφερω τωρα ονοματα, τι να τους κανουμε τωρα τους λεγεωναριους παιχτες νεαρους με ορεξη για μπασκετ θελουμε να ψηθουν με τον ΠΑΟΚ να αγαπησουν την ομαδα οσο αυτο γινετε (αν δεν ειναι απο τα σπλαχνα μας) να προσφερουν και να τους προσφερουμε.
Ρε συ palok τοσο ευκολα εγκαταλειπεις το <<μοντελο>> παρτιζαν για ενα πουλεν που στη τελικη δεν ειναι και παιχτης που κανει διαφορα.
Κουβεντα να γινετε ετσι εστω και εκτος θεματος δεν λεω οτι ντε και καλα θελετε τον συγκεκριμενο παιχτη στην ομαδα τη γνωμη μου για τετοιου ειδους παιχτες λεω.
Υ.Γ Να μου λεγατε για τον καιμακογλου να πω μπραβο τα παιδια

Λινκ ρε παιδιά...
Να δούμε το ματσάκι και απο την Ξάνθη...
Να δούμε το ματσάκι και απο την Ξάνθη...
Nαι,ναι!denis έγραψε:Σκόραρε ο Αρχηγός??????

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpm4 την Σάβ 30 Ιαν 2010, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.