Ασπρόμαυρα έντυπα
- 11121969solitario
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
Παρακολουθώ το PAOKMANIA και με εκνευρίζουν αφόρητα όσα γράφουν τρεις-τέσσερις τύποι κολλημένοι, εμπαθείς, ή απλώς ανενημέρωτοι. Δεν τους παρεξηγώ και δεν ασχολούμαι μαζί τους, διότι ξέρω πως είναι αδύνατο να εισχωρήσω στα εγκεφαλικά κύτταρα όσων πιστεύουν σε κάτι με επιμονή. Εδώ, ο άλλος αναρωτιέται για εμένα... "τι πόλεμο έκανε στον Βουλινό;". Είναι προφανές ότι πρόκειται για πιτσιρικά και δεν ξέρει ότι επί πέντε χρόνια έφαγα το λαρύγγι μου γι' αυτόν τον ψυχοπαθή που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ. Ούτε ξέρει ότι βάλθηκε να με ξηλώσει από όλες μου τις δουλειές, ούτε ξέρει ότι με έσερνε στα δικαστήρια, όπως το έκαναν και ο Γούμενος και ο Κατσαρής και ο Πανελούδης και ο... Ολυμπιακός. Τι να καθήσω, λοιπόν, να του εξηγήσω αυτού του ανθρώπου;
Τι να πω επίσης στον άλλον που γράφει ότι... έκρυβα τον Μπατατούδη στην Ωμέγα Τηλεόραση; Οτι έχει καλπάζουσα φαντασία, ή ότι δεν θυμάται τι ακριβώς του είπε κάποτε, κάποιος, που δεν ήξερε και τι είχε συμβεί; Ασ' τα. Δεν βγάζεις άκρη. Στην Ωμέγα ανέλαβα να κάνω αθλητικό κανάλι, όταν ανήκε στον Μπατατούδη, τον ξεφωνίζαμε ωστόσο κάθε μέρα, γιατί έτσι έπρεπε, αυτός τηλεφωνούσε συνεχώς και διαμαρτυρόταν, του απαντούσα ότι εμείς κάνουμε δημοσιογραφία έντιμη και ότι δεν είμαστε τσιράκια του και, τελικά, αναγκάστηκε να πουλήσει το κανάλι σε έναν Σύριο, τον Αζίς Ντίρι. Εννοείται ότι επί επτά μήνες κανένας μας δεν πήρε από τον Μπατατούδη ούτε ένα ευρώ...
Αλλος λέει ότι έτρωγα σε ταβέρνες με τους Γούμενους. Μπερδεύεται. Κάποιους άλλους εννοεί. Εγώ με τον άνθρωπο αυτόν δεν πήγα ποτέ πουθενά, ούτε τον συνάντησα κάπου. Αρχικά πίστεψα ότι κάτι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά όταν κατάλαβα ότι είναι ψεύτης και παίζει ζαριές στην πλάτη του ΠΑΟΚ, πρώτος άρχισα το κυνηγητό, όταν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να τα έχουν καλά μαζί τους για να τους δίνει τις ειδήσεις... Ούτε φυσικά του είπα "μπράβο" όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να χτίσει νέο γήπεδο. Είπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει πάση θυσία σύγχρονο γήπεδο και το φωνάζω εδώ και χρόνια, αλλά με ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες και χωρίς να κονομήσουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Οσο για το άλλο το αστείο ότι τον βοηθήσαμε να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, ποιος τον βοήθησε και γιατί να τον βοηθήσει; Εκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τις πήρε. Πολύ απλά. Κανείς δεν μπορούσε να τον εμοδίσει στο μαγαζί του, διότι δυστυχώς τότε ο ΠΑΟΚ είχε καταντήσει μαγαζί του.
Εγώ ένα μόνο αισθάνομαι την ανάγκη να πω σ' αυτά τα παλικάρια. Οτι ο Γρηγοριάδης (που δεν έχει αποφύγει βέβαια και τα λάθη στη σταδιοδρομία του) έχει δηλώσει δημοσίως εδώ και 30 χρόνια ότι είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, χωρίς να τον ενδιαφέρει εάν αυτό δημιουργήσει προβλήματα στην επαγγελματική καριέρα του. Αλλοι δήθεν σπουδαίοι δημοσιογράφοι (και επιχειρηματίες μαζί...) δηλώνουν ότι είναι οπαδοί του... Αχιλλέα Τριανδρίας ή της Εθνικής Ελλάδας και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ενώ είναι φόλα Αρειανοί. Εγώ είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, το διαλαλώ, το γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Εχω γράψει από πιτσιρικάς στον ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, έχω γράψει στο περιοδικό ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, έχω γράψει στο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (πάντοτε αφιλοκερδώς), έχω βοηθήσει τα παιδιά των συνδέσμων να "στήσουν" και να εκδώσουν τον ΠΑΟΚΤΣΗ, έχω ανταποκριθεί σε όποια βοήθεια έχει ζητήσει το σωματείο ή η ΠΑΕ (πάντοτε χωρίς να ζητήσω το παραμικρό), έχω ασχοληθεί με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από το 1979, έχω περάσει τρεις περιόδους από τα ΣΠΟΡ του Βορρά, έχω γεμίσει χιλιάδες σελίδες με θέματα ΠΑΟΚ στις εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΘΝΟΣ (στην πολύ καλή εποχή του), ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, έχω γιο που ανδρώθηκε στο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών στον ΠΑΟΚ από τον Α-103, τον Εξτρασπορ, τον ΑΝΤ-1, την ΤV Μακεδονία και την ΕΤ-3, έχω δώσει όλο τον εαυτό μου για να εκδοθεί το μοναδικό βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ (χωρίς ούτε ένα ευρώ κέρδος) και, γενικά, όλη η επαγγελματική ύπαρξή μου είναι συνυφασμένη με τον ΠΑΟΚ. Αντίτιμο; Ο ΜΙΣΘΟΣ μου και ΜΟΝΟ ο μισθός μου από τα μέσα στα οποία εργάστηκα. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε μπίζνες έκανα με τον ΠΑΟΚ, ή σε βάρος του ΠΑΟΚ, ούτε "κολλητιλίκια" επεδίωξα με προέδρους και παράγοντες. Στην Τούμπα ΔΕΝ έχω θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και προτιμώ την κερκίδα, όσο για τον γιο μου είναι κι αυτός στην κερκίδα, με διαρκείας στη θύρα 6.
Προχθές, σε μια συνάντηση με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, έτυχε να είναι παρών και ο Θόδωρος ο Ζαγοράκης. Μιλήσαμε για λίγο, μου ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα εφημερίδα, τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του ΒΟΡΡΑ και με ρώτησε τι χρειάζομαι για να με βοηθήσει. Του απάντησα "Θόδωρε, σε ευχαριστώ, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει τίποτε από τον ΠΑΟΚ. Ούτε τώρα θέλω κάτι". Αυτός ήμουν, αυτός είμαι και έτσι θα πεθάνω, αγαπητέ Κωνστανίνε...
Δίνω με όλους ραντεβού τη Δευτέρα, με το πρώτο φύλλο της εφημερίδας, για την οποία μάτωσα προσωπικά και τους παρακαλώ να δουν και να κρίνουν. Τίποτε άλλο...
ΥΓ: Κάποιος λέει στο φόρουμ ότι έφυγα κακήν κακώς από το τον Εξτρασπορ και κρίθηκα. Δηλαδή, τι κρίθηκα; Δεν το κατάλαβα. Πες του κάποια στιγμή ότι από το ραδιόφωνο έφυγα επειδή εγώ το ήθελα, βλέποντας ότι η εργοδοσία έχει απαξιώσει αυτό το ραδιόφωνο, που ο ίδιος δημιούργησα και που μέσα σε τρία χρόνια είχε γίνει το υπ' αριθμόν 4 ραδιόφωνο στο ανδρικό κοινό του νομού Θεσσαλονίκης. Οσο για τα ΣΠΟΡ, τα οποία ανέστησα, με τη βοήθεια κάποιων πολύ ικανών συναδέλφων, φαγώθηκαν να με διώξουν επειδή τους πήγαινα κόντρα θέλοντας να αναπτυχθεί η εφημερίδα, ενώ εκείνοι (οι εκπρόσωποι του εργοδότη) προσπαθούσαν να τη συρρικνώσουν. Αλλά αυτά θα σου τα εξηγήσω αναλυτικά μια άλλη στιγμή. Ισως να βγάλω και μια επιστολή που θα τη μοιράσω σε όλον τον Τύπο και όλα τα σάιτ για να καταλάβει ο κόσμος τι παιχνίδι παίζεται μ΄αυτή την ταλαίπωρη την εφημερίδα, στην οποία σε ενημερώνω ότι επιχειρούν να φέρουν τώρα... Αρειανό διευθυντή στη θέση μου!
Αλλωστε, πολύ σύντομα, φίλε Κωνσταντίνε, η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει μια νέα υπερσύγχρονη καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο πασχίζω εδώ και δύο μήνες, πέρα από την έκδοση του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ, που αποτελούσε για μένα προσωπική επιθυμία εδώ και χρόνια. Ενα στοίχημα για την ποιότητα και τη λάμψη που πρέπει να έχει ένα καθαρόαιμο ΠΑΟΚτσήδικο έντυπο...
Σε χαιρετώ,
Στέλιος Γρηγοριάδης
Παρακολουθώ το PAOKMANIA και με εκνευρίζουν αφόρητα όσα γράφουν τρεις-τέσσερις τύποι κολλημένοι, εμπαθείς, ή απλώς ανενημέρωτοι. Δεν τους παρεξηγώ και δεν ασχολούμαι μαζί τους, διότι ξέρω πως είναι αδύνατο να εισχωρήσω στα εγκεφαλικά κύτταρα όσων πιστεύουν σε κάτι με επιμονή. Εδώ, ο άλλος αναρωτιέται για εμένα... "τι πόλεμο έκανε στον Βουλινό;". Είναι προφανές ότι πρόκειται για πιτσιρικά και δεν ξέρει ότι επί πέντε χρόνια έφαγα το λαρύγγι μου γι' αυτόν τον ψυχοπαθή που κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ. Ούτε ξέρει ότι βάλθηκε να με ξηλώσει από όλες μου τις δουλειές, ούτε ξέρει ότι με έσερνε στα δικαστήρια, όπως το έκαναν και ο Γούμενος και ο Κατσαρής και ο Πανελούδης και ο... Ολυμπιακός. Τι να καθήσω, λοιπόν, να του εξηγήσω αυτού του ανθρώπου;
Τι να πω επίσης στον άλλον που γράφει ότι... έκρυβα τον Μπατατούδη στην Ωμέγα Τηλεόραση; Οτι έχει καλπάζουσα φαντασία, ή ότι δεν θυμάται τι ακριβώς του είπε κάποτε, κάποιος, που δεν ήξερε και τι είχε συμβεί; Ασ' τα. Δεν βγάζεις άκρη. Στην Ωμέγα ανέλαβα να κάνω αθλητικό κανάλι, όταν ανήκε στον Μπατατούδη, τον ξεφωνίζαμε ωστόσο κάθε μέρα, γιατί έτσι έπρεπε, αυτός τηλεφωνούσε συνεχώς και διαμαρτυρόταν, του απαντούσα ότι εμείς κάνουμε δημοσιογραφία έντιμη και ότι δεν είμαστε τσιράκια του και, τελικά, αναγκάστηκε να πουλήσει το κανάλι σε έναν Σύριο, τον Αζίς Ντίρι. Εννοείται ότι επί επτά μήνες κανένας μας δεν πήρε από τον Μπατατούδη ούτε ένα ευρώ...
Αλλος λέει ότι έτρωγα σε ταβέρνες με τους Γούμενους. Μπερδεύεται. Κάποιους άλλους εννοεί. Εγώ με τον άνθρωπο αυτόν δεν πήγα ποτέ πουθενά, ούτε τον συνάντησα κάπου. Αρχικά πίστεψα ότι κάτι μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ, αλλά όταν κατάλαβα ότι είναι ψεύτης και παίζει ζαριές στην πλάτη του ΠΑΟΚ, πρώτος άρχισα το κυνηγητό, όταν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι προσπαθούσαν να τα έχουν καλά μαζί τους για να τους δίνει τις ειδήσεις... Ούτε φυσικά του είπα "μπράβο" όταν ανακοίνωσε ότι θέλει να χτίσει νέο γήπεδο. Είπα ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να αποκτήσει πάση θυσία σύγχρονο γήπεδο και το φωνάζω εδώ και χρόνια, αλλά με ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ διαδικασίες και χωρίς να κονομήσουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Οσο για το άλλο το αστείο ότι τον βοηθήσαμε να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, ποιος τον βοήθησε και γιατί να τον βοηθήσει; Εκανε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τις πήρε. Πολύ απλά. Κανείς δεν μπορούσε να τον εμοδίσει στο μαγαζί του, διότι δυστυχώς τότε ο ΠΑΟΚ είχε καταντήσει μαγαζί του.
Εγώ ένα μόνο αισθάνομαι την ανάγκη να πω σ' αυτά τα παλικάρια. Οτι ο Γρηγοριάδης (που δεν έχει αποφύγει βέβαια και τα λάθη στη σταδιοδρομία του) έχει δηλώσει δημοσίως εδώ και 30 χρόνια ότι είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, χωρίς να τον ενδιαφέρει εάν αυτό δημιουργήσει προβλήματα στην επαγγελματική καριέρα του. Αλλοι δήθεν σπουδαίοι δημοσιογράφοι (και επιχειρηματίες μαζί...) δηλώνουν ότι είναι οπαδοί του... Αχιλλέα Τριανδρίας ή της Εθνικής Ελλάδας και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, ενώ είναι φόλα Αρειανοί. Εγώ είμαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ, το διαλαλώ, το γουστάρω και σε όποιον αρέσει. Εχω γράψει από πιτσιρικάς στον ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, έχω γράψει στο περιοδικό ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, έχω γράψει στο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (πάντοτε αφιλοκερδώς), έχω βοηθήσει τα παιδιά των συνδέσμων να "στήσουν" και να εκδώσουν τον ΠΑΟΚΤΣΗ, έχω ανταποκριθεί σε όποια βοήθεια έχει ζητήσει το σωματείο ή η ΠΑΕ (πάντοτε χωρίς να ζητήσω το παραμικρό), έχω ασχοληθεί με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ από το 1979, έχω περάσει τρεις περιόδους από τα ΣΠΟΡ του Βορρά, έχω γεμίσει χιλιάδες σελίδες με θέματα ΠΑΟΚ στις εφημερίδες ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΘΝΟΣ (στην πολύ καλή εποχή του), ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ και ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ, έχω γιο που ανδρώθηκε στο τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, έχω αφιερώσει χιλιάδες ώρες ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών στον ΠΑΟΚ από τον Α-103, τον Εξτρασπορ, τον ΑΝΤ-1, την ΤV Μακεδονία και την ΕΤ-3, έχω δώσει όλο τον εαυτό μου για να εκδοθεί το μοναδικό βιβλίο της ιστορίας του ΠΑΟΚ (χωρίς ούτε ένα ευρώ κέρδος) και, γενικά, όλη η επαγγελματική ύπαρξή μου είναι συνυφασμένη με τον ΠΑΟΚ. Αντίτιμο; Ο ΜΙΣΘΟΣ μου και ΜΟΝΟ ο μισθός μου από τα μέσα στα οποία εργάστηκα. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Ούτε μπίζνες έκανα με τον ΠΑΟΚ, ή σε βάρος του ΠΑΟΚ, ούτε "κολλητιλίκια" επεδίωξα με προέδρους και παράγοντες. Στην Τούμπα ΔΕΝ έχω θέση στα δημοσιογραφικά θεωρεία και προτιμώ την κερκίδα, όσο για τον γιο μου είναι κι αυτός στην κερκίδα, με διαρκείας στη θύρα 6.
Προχθές, σε μια συνάντηση με τους βετεράνους του ΠΑΟΚ, έτυχε να είναι παρών και ο Θόδωρος ο Ζαγοράκης. Μιλήσαμε για λίγο, μου ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα εφημερίδα, τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του ΒΟΡΡΑ και με ρώτησε τι χρειάζομαι για να με βοηθήσει. Του απάντησα "Θόδωρε, σε ευχαριστώ, αλλά εγώ ποτέ δεν έχω ζητήσει τίποτε από τον ΠΑΟΚ. Ούτε τώρα θέλω κάτι". Αυτός ήμουν, αυτός είμαι και έτσι θα πεθάνω, αγαπητέ Κωνστανίνε...
Δίνω με όλους ραντεβού τη Δευτέρα, με το πρώτο φύλλο της εφημερίδας, για την οποία μάτωσα προσωπικά και τους παρακαλώ να δουν και να κρίνουν. Τίποτε άλλο...
ΥΓ: Κάποιος λέει στο φόρουμ ότι έφυγα κακήν κακώς από το τον Εξτρασπορ και κρίθηκα. Δηλαδή, τι κρίθηκα; Δεν το κατάλαβα. Πες του κάποια στιγμή ότι από το ραδιόφωνο έφυγα επειδή εγώ το ήθελα, βλέποντας ότι η εργοδοσία έχει απαξιώσει αυτό το ραδιόφωνο, που ο ίδιος δημιούργησα και που μέσα σε τρία χρόνια είχε γίνει το υπ' αριθμόν 4 ραδιόφωνο στο ανδρικό κοινό του νομού Θεσσαλονίκης. Οσο για τα ΣΠΟΡ, τα οποία ανέστησα, με τη βοήθεια κάποιων πολύ ικανών συναδέλφων, φαγώθηκαν να με διώξουν επειδή τους πήγαινα κόντρα θέλοντας να αναπτυχθεί η εφημερίδα, ενώ εκείνοι (οι εκπρόσωποι του εργοδότη) προσπαθούσαν να τη συρρικνώσουν. Αλλά αυτά θα σου τα εξηγήσω αναλυτικά μια άλλη στιγμή. Ισως να βγάλω και μια επιστολή που θα τη μοιράσω σε όλον τον Τύπο και όλα τα σάιτ για να καταλάβει ο κόσμος τι παιχνίδι παίζεται μ΄αυτή την ταλαίπωρη την εφημερίδα, στην οποία σε ενημερώνω ότι επιχειρούν να φέρουν τώρα... Αρειανό διευθυντή στη θέση μου!
Αλλωστε, πολύ σύντομα, φίλε Κωνσταντίνε, η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει μια νέα υπερσύγχρονη καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο πασχίζω εδώ και δύο μήνες, πέρα από την έκδοση του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ, που αποτελούσε για μένα προσωπική επιθυμία εδώ και χρόνια. Ενα στοίχημα για την ποιότητα και τη λάμψη που πρέπει να έχει ένα καθαρόαιμο ΠΑΟΚτσήδικο έντυπο...
Σε χαιρετώ,
Στέλιος Γρηγοριάδης
Θα συμφωνησω με τον Απαραδεκτο, ελπιζοντας στην καλη προθεση της νεας εφημεριδας και των συντακτων της, αλλα και με την τοποθετηση του Kareena, στα ερωτηματα που εξεθεσε στον κυριο Γρηγοριαδη, τον οποιο παρεμπιπτοντως ουτε γνωριζω και ουτε εχω τιποτε εναντιον του...
Περιμενω εναγωνιως την τοποθετηση του κυριου Γρηγοριαδη στα ερωτηματα του Kareena..
Περιμενω εναγωνιως την τοποθετηση του κυριου Γρηγοριαδη στα ερωτηματα του Kareena..
Πραγματικα,θα ηταν πολυ σημαντικο να κυκλοφορησει το εντυπο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ!
ισως για 1 φορα την εβδομαδα να μην ειναι τοσο δυσκολο να κυκλοφορησει παντου,ενω θα μπορει να δινει το στιγμα του ΠΑΟΚ σε ολη την ελλαδα,και οχι μονο στο βορρα,οπου υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες.
και η υπολοιπη Ελλαδα ΔΙΨΑΕΙ για ΠΑΟΚ !!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!
ισως για 1 φορα την εβδομαδα να μην ειναι τοσο δυσκολο να κυκλοφορησει παντου,ενω θα μπορει να δινει το στιγμα του ΠΑΟΚ σε ολη την ελλαδα,και οχι μονο στο βορρα,οπου υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες.
και η υπολοιπη Ελλαδα ΔΙΨΑΕΙ για ΠΑΟΚ !!!
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !!!

Οσον αφορά τη διανομή της εφημερίδας Πανελλαδικά, παιδιά, να ξέρετε ότι το κόστος, και ιδίως για ένα νέο εγχείρημα τύπου Θέμα Της Κυριακής με ένα φύλλο την εβδομάδα, είναι εξαιρετικά υψηλό. Κι επειδή, ασφαλώς θα μιλάμε για ένα έντυπο με τη δυνατότητα να παρέχουν αφίσες και άλλα πλεονεκτήματα προς τους αναγνώστες του, θα απαιτείται κι ένα εκτυπωτήριο αντάξιο του αποτελέσματος με χαρτί, καλής ποιότητας. Εαν το εγχείρημα στεφθεί με επιτυχία, να ξέρετε ότι οι ιθύνοντες θα το σκεφτούν κι αυτό το θέμα, αν δεν το έχουν σκεφτεί ήδη..
Αδερφέ Ολιβάρες, στην συντριπτική πλειοψηφία όσων λες, θα συμφωνήσω επακριβώς. Στο μόνο κομμάτι που θα αντιπαρετεθώ, είναι εδώ:
Το καλύτερο πράγμα σε αυτή την περίπτωση είναι η πρόληψη!
Αδερφέ Ολιβάρες, στην συντριπτική πλειοψηφία όσων λες, θα συμφωνήσω επακριβώς. Στο μόνο κομμάτι που θα αντιπαρετεθώ, είναι εδώ:
Κανείς δεν είναι μικρό παιδί και κανείς δε γράφει υπό πίεση κάποιου.. Ολοι μας έχουμε επίγνωση των λεγόμενων και των γραφόμενων μας. Οποιος δεν είναι προσεκτικός ή στην πιο ελαφρυντική έκδοση, είναι αφελής, προτιμότερο είναι, είτε να μας ειδοποιεί ότι γράφει απλά για να πει κάτι (για να γεμίσει ποστς ή σελίδες, γιατί πολλοί το κάνουν αυτό/ δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν ήδη ποστάρει στο συγκεκριμένο τοπικ και μιλάω γενικά σε διάφορα θέματα..) ή να μην ποστάρει καθόλου.. Κι επειδή νομίζω ότι κανείς δε γράφει χωρίς να το θέλει, ο καθένας είναι υπόλογος όσων πράττει..olivares έγραψε: β) Κάποιος που γράφει στο site (Scripta mannent) κατηγορώντας ασύστολα φυσικά ή νομικά πρόσωπα οφείλει να είναι έτομος να αποδείξει τις κατηγορίες του ενώπιον δικαστικών αρχών ώστε να μη βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να κληθεί να αποζημιώσει τρίτους για τη ζημιά που τους προκαλεί.
Το καλύτερο πράγμα σε αυτή την περίπτωση είναι η πρόληψη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Παρ 17 Οκτ 2008, 02:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Από τη σειρά μου θα είμαι ευτυχής, αν ο κύριος Γρηγοριάδης και ο κάθε κύριος Γρηγοριάδης που ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, είχε ευθεία και άμεση επαφή με το φόρουμ και τα μέλη που καθημερινώς πασχίζουν να ενημερώνονται για τον ΠΑΟΚ.. Θα βοηθούσε πολύ στην επικοινωνία και την ανταλλαγή απόψεων σε πάρα πολλά ζητήματα! Απλά και φιλικά, μα πάνω από όλα ΠΑΟΚτσήδικα..
χαιρομαι που postαρεις εδω με ονοματεπωνυμο και οχι μεσω καποιου ή με καποιο nickname. απο εκει και περα, λαθη κανουμε ολοι μας το θεμα ειναι να μην ειναι ηθελημενα και να αναγνωριζονται.ελπιζω να συμβαινει κατι τετοιο μαζι σου. εχω θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στη νεα σου προσπαθεια και χωρις να εχω δει ακομα τι θα ειναι ο Δικεφαλος του Βορρα θα ηθελα να αρθρογραφουν και αλλοι ΠΑΟΚτσηδες δημοσιογραφοι (αυτο βεβαια εμπεριεχει μεσα και οικονομικα δεδομενα τα οποια δεν μπορω να γνωριζω) αλλα απο τη νεα γενια δημοσιογραφων. Προσωπικα βαρεθηκα να ακουω/διαβαζω τους παλιους κλασσικους δημοσιογραφους (μπουζο,μπουζα, καραμητρουση κλπ κλπ) εχουν φθαρει μεσα στο χρονο με την τριβη τους με τις εκαστοτε διοικησεις. Θα ηθελα να δω το νεο αιμα των ΠΑΟΚτσηδων δημοσιογραφων με κριστικη παντα σταση για την διοικηση, για τον προπονητη τους παιχτες αλλα και τον λαο.γιατι ουτε εμεις ειμαστε περαν καθε κριτικης.
Grigoriadis
Νομίζω πως καιρός ήταν, να τιμήσει με τη παρουσία του
αλλά και την υπογραφή του, ένας έμπειρος δημοσιογράφος,
-που συνήθως "βάλλεται" ποικιλοτρόπως και εν αγνοία του-,
τα οπαδικά φόρουμ...
Χαίρομαι, που διάλεξε ή προτίμησε, να επικοινωνήσει μαζί μας,
μέσω του καλύτερου και μεγαλύτερου ΠΑΟΚτσίδηκου φόρουμ!
Του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Εστω και καθυστερημένα,
έστω και ετεροχρονισμένα,
φίλτατε Γρηγοριάδη, καλό θα είναι επικοινωνείτε συχνά-πυκνά μαζί μας,
να μας δίνετε τις δικές θέσεις και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
στα εύλογα ερωτήματά μας...
και ΕΛΠΊΖΩ να μη το κάνατε τώρα ΜΟΝΟ &ΜΟΝΟ
για να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ λίγο περισσότερο τη νέα σας προσπάθεια!
Και μην ανησυχείτε! Μια χαρά τα πήγατε στη κατάθεση των απόψεών σας!
Αλλά πλήζ, μη ξαναγράψετε ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ
Θέλει πολύ υπομονή να το διαβάσεις...
Για πρώτη φορά, πάντως, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Σας εύχομαι να αποκαταστήσετε, την ΑΛΗΘΕΙΑ γύρω από το όνομά σας,
Και κυρίως σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ
στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του Βορρά!
Να συνδυαστεί η ΠΡΕΜΙΕΡΑ με νίκη επί του βάζελου
και να πουλήσετε 10.000 φύλλα σε μια μέρα.
Να καταφέρετε να τον κάνετε τόσο ΚΡΑΤΑΙΟ...
ΏΣΤΕ να γίνει εφικτή τελικά η ΚΑΘΟΔΟΣ στο πανελλήνιο
και τα 3.000 σημεία της Αθήνας, να μη σας/μας ΑΡΚΟΥΝ!
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...
αλλά και την υπογραφή του, ένας έμπειρος δημοσιογράφος,
-που συνήθως "βάλλεται" ποικιλοτρόπως και εν αγνοία του-,
τα οπαδικά φόρουμ...
Χαίρομαι, που διάλεξε ή προτίμησε, να επικοινωνήσει μαζί μας,
μέσω του καλύτερου και μεγαλύτερου ΠΑΟΚτσίδηκου φόρουμ!
Του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ...
Εστω και καθυστερημένα,
έστω και ετεροχρονισμένα,
φίλτατε Γρηγοριάδη, καλό θα είναι επικοινωνείτε συχνά-πυκνά μαζί μας,
να μας δίνετε τις δικές θέσεις και ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
στα εύλογα ερωτήματά μας...
και ΕΛΠΊΖΩ να μη το κάνατε τώρα ΜΟΝΟ &ΜΟΝΟ
για να ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΤΕ λίγο περισσότερο τη νέα σας προσπάθεια!
Και μην ανησυχείτε! Μια χαρά τα πήγατε στη κατάθεση των απόψεών σας!
Αλλά πλήζ, μη ξαναγράψετε ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΝΤΟΝΙ

Θέλει πολύ υπομονή να το διαβάσεις...
Για πρώτη φορά, πάντως, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
Σας εύχομαι να αποκαταστήσετε, την ΑΛΗΘΕΙΑ γύρω από το όνομά σας,
Και κυρίως σας εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ
στον ΔΙΚΕΦΑΛΟ του Βορρά!
Να συνδυαστεί η ΠΡΕΜΙΕΡΑ με νίκη επί του βάζελου
και να πουλήσετε 10.000 φύλλα σε μια μέρα.
Να καταφέρετε να τον κάνετε τόσο ΚΡΑΤΑΙΟ...
ΏΣΤΕ να γίνει εφικτή τελικά η ΚΑΘΟΔΟΣ στο πανελλήνιο
και τα 3.000 σημεία της Αθήνας, να μη σας/μας ΑΡΚΟΥΝ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος heart την Παρ 17 Οκτ 2008, 10:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν αναφερεσαι σε μενα οχι εχω ενα corolla ασημι αλλα δεν σκεφτομαι να το πουλησω....πως σου ηρθε αληθεια?????gash042 έγραψε: Έτσι ακριβώς.
Μια ερώτηση απο μένα άσχετη παντελώς.
¨Εχεις ένα RAV ασημί?
Το πούλησες τελικά?![]()
Πέρα της πλάκας τώρα καλή σταδιοδρομία.
Ελπίζω να είστε αντικειμενικοί και ανεξάρτητοι με κάθε έννοια και φυσικά να γράφετε αλήθειες να μη μας χαιδεύετε στα αυτιά ακόμα και στις κακές μας στιγμές.
Δεν μπορώ την προπαγάνδα που είναι τακτική άλλων ΜΜΕ.
Για σου Στέλιο (επέτρεψε μου να σε λέω με το μικρό γιατί είσαι άμεσος με τους συνομιλητές σου και το αποδεικνύεις για μια ακόμη φορα συμμετέχοντας στο forum μας).11121969solitario έγραψε:
ΥΓ: Κάποιος λέει στο φόρουμ ότι έφυγα κακήν κακώς από το τον Εξτρασπορ και κρίθηκα. Δηλαδή, τι κρίθηκα; Δεν το κατάλαβα. Πες του κάποια στιγμή ότι από το ραδιόφωνο έφυγα επειδή εγώ το ήθελα, βλέποντας ότι η εργοδοσία έχει απαξιώσει αυτό το ραδιόφωνο, που ο ίδιος δημιούργησα και που μέσα σε τρία χρόνια είχε γίνει το υπ' αριθμόν 4 ραδιόφωνο στο ανδρικό κοινό του νομού Θεσσαλονίκης. Στέλιος Γρηγοριάδης
εγώ είπα ότι έφυγες κακήν κακός από τον εχτρασπορτ και κρίθηκες.
το είπα αυτό γιατί αυτή η εντύπωση μου δόθηκε (και θα συμφωνήσεις πιστεύω ότι είναι λογικό να μου δόθηκε αυτή η εντύπωση)
1) από τι πολύ χαμηλή ακροαματικότητα του ραδiοφονου (www.focus.gr για περισσότερες λεπτομερείς) ιδιαιτερα αν λάβω υπόψη τις ακροαματικότητες ανταγωνιστών που ήταν παραπάνω από διπλάσιες και τριπλιασιες
2) από τι κακή ποιότητα τον εκπομπών του ραδiοφονου που γινόταν χειρότερες όσο φτάναμε προς τον ιούνιο του περασμένου χρόνου.
3) από το ότι σταμάτησες τις δικες σου εκπομπές.
4) από το ότι βγήκες μια η δυο φορες στο βραζιλιάνο να εξηγήσεις κάποια πράγματα.
αυτά μου έδωσαν την εντύπωση ότι δεν ήθελες να φύγεις και σε απόλυσαν για το λόγο ότι οι ακροματικοτιτες ήταν χαμηλές. αν η αλήθεια είναι διαφορετική τότε καλά κανεις και τι διευκρινίζεις έτσι ώστε κάποιοι σαν εμενα να έχουν άποψη από πρώτο χέρι.
καλή επιτυχία στη καινούργια προσπάθεια. διαφωνώ στο ότι δε χρειάζεται. πιστεύω ότι ένα έντυπο/εφημερίδα/ραδiοφονο που να ασχολείται με το ΠΑΟΚ επαγγελματικά και να είναι ανεξάρτητο τις ΠΑΕ είναι επιβεβλημένο
Φιλικά
Πέτρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Petm την Παρ 17 Οκτ 2008, 12:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- thanasisp04
φιλε Στελιο καλως ηρθες και καλο ξεκινημα με τον Δικεφαλο.
αν καταφερετε να στελνετε ακομα και 50-100 φυλλα στην ομονοια για εμας της αθηνας θα ειναι μεγαλη δυναμη.
ακομα καλη ειναι και η προταση του dimisk να βγαινει και την παρασκευη στο ιντερνετ.
eorptol επειδη ειπες για την γατα η εφημεριδα αυτη νομιζω εχει τον ιδιο εκδοτη με τον πρωταθλητη ειναι περισσοτερο εφημεριδα για το χομπυ τους και δεν τους πολυαπασχολει ακομα και μεσα να μπαινουν. την γραμμη τους θελουν να περνανε.
αν καταφερετε να στελνετε ακομα και 50-100 φυλλα στην ομονοια για εμας της αθηνας θα ειναι μεγαλη δυναμη.
ακομα καλη ειναι και η προταση του dimisk να βγαινει και την παρασκευη στο ιντερνετ.
eorptol επειδη ειπες για την γατα η εφημεριδα αυτη νομιζω εχει τον ιδιο εκδοτη με τον πρωταθλητη ειναι περισσοτερο εφημεριδα για το χομπυ τους και δεν τους πολυαπασχολει ακομα και μεσα να μπαινουν. την γραμμη τους θελουν να περνανε.
- 11121969solitario
ΜΜΕ
και να απαντατε στους μαστορες τησ προπαγανδας οποιο μεσο και αν ακουτε με επιχειρηματα και οχι με αναρθρες κραυγες και συνθηματα.και να ρωτατε αυτα που θελετε να σας πουν εσεις και οχι αυτα που θελουν να πουν αυτοι.μην αφηνετε τιποτα να πεφτει κατω